Είναι κανείς εδώ; - Page 219
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 219 of 323 FirstFirst ... 119169209217218219220221229269319 ... LastLast
Results 3,271 to 3,285 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Περίεργα όνειρα εννοείς εφιάλτες να φανταστώ;
    Ναι, ακριβώς και ξύπνησα μέσα στη νύχτα τρομαγμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ουφ... Τελικά ούτε η χθεσινή νύχτα ήταν εντελώς ήρεμη όπως ήλπιζα, είδα πάλι εφιάλτη... Ελπίζω τώρα που είναι μέρα να ηρεμήσω σιγά σιγά... Κοιμάται κι η μία μου γάτα εδώ κοντά κι αυτό με ηρεμεί λιγάκι...

Καλημέρα σε όποιον με διαβάζει!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deploy View Post
    Καλημέρα σε όλη την παρέα!
    Καλημέρα! Τι κάνεις;

Senior Member
    Γεια σας παιδιά, μήπως είναι κάποιος εδώ; Νιώθω περίεργα, άγχος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το λόγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σας παιδιά, μήπως είναι κάποιος εδώ; Νιώθω περίεργα, άγχος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το λόγο...
    Για αυτό λέγεται άγχος,γιατί δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον λόγο...διαφορετικά θα λεγόταν φόβος.
    Εκτος από τους γονείς σου,δεν έχεις κάποιον άλλον in real life να μιλήσεις?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Για αυτό λέγεται άγχος,γιατί δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον λόγο...διαφορετικά θα λεγόταν φόβος.
    Εκτος από τους γονείς σου,δεν έχεις κάποιον άλλον in real life να μιλήσεις?
    Καλημέρα...

Έχω αλλά μου είναι πιο εύκολο εδώ για τους εξής λόγους:
    1ον γιατί εδώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα άρα είναι πιο πιθανό να με καταλάβουν
    2ον δεν μου είναι εύκολο ν' ανοίγομαι πρόσωπο με πρόσωπο, εκφράζομαι πιο εύκολα κι άνετα γραπτώς... Μέχρι και στον ψυχίατρο κάποιες φορές γράφω κάποια πράγματα και του δίνω να τα διαβάσει γιατί κάποια θέματα με πονάνε και με φοβίζουν και δεν μου είναι εύκολο να ξεκινήσω την συζήτηση...

Senior Member
    Καλημέρα...

Έχω αλλά μου είναι πιο εύκολο εδώ για τους εξής λόγους:
    1ον γιατί εδώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα άρα είναι πιο πιθανό να με καταλάβουν
    2ον δεν μου είναι εύκολο ν' ανοίγομαι πρόσωπο με πρόσωπο, εκφράζομαι πιο εύκολα κι άνετα γραπτώς... Μέχρι και στον ψυχίατρο κάποιες φορές γράφω κάποια πράγματα και του δίνω να τα διαβάσει γιατί κάποια θέματα με πονάνε και με φοβίζουν και δεν μου είναι εύκολο να ξεκινήσω την συζήτηση...
    Ναι,αλλά πόσο ουσιαστική και επιδραστική μπορεί να είναι η συζήτηση σε ένα φόρουμ με αγνώστους?
    Για να ξεχνιόμαστε και να ξεφεύγουμε προσωρινά, είναι οι απρόσωπες επαφές.
    Και εγω πέρα από την μητέρα μου και τα αδέρφια μου,έχω 3 διαδικτυακούς φίλους με τους οποίους μιλάμε μέσω μέσσεντζερ.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ναι,αλλά πόσο ουσιαστική και επιδραστική μπορεί να είναι η συζήτηση σε ένα φόρουμ με αγνώστους?
    Για να ξεχνιόμαστε και να ξεφεύγουμε προσωρινά, είναι οι απρόσωπες επαφές.
    Και εγω πέρα από την μητέρα μου και τα αδέρφια μου,έχω 3 διαδικτυακούς φίλους με τους οποίους μιλάμε μέσω μέσσεντζερ.
    Κοίτα, μπορεί να μην αλλάζει κάτι μακροπρόθεσμα αλλά νιώθω ανακούφιση απ' όσα με πνίγουν όταν μιλάω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί ξαλαφρώνω κάπως... Καταλαβαίνεις;

Senior Member
    Σήμερα το πρωί είδα ένα πολύ άσχημο και τρομακτικό όνειρο κι είμαι ταραγμένη... Σε καλό να μου βγει...

Σήμερα το πρωί είδα ένα πολύ άσχημο και τρομακτικό όνειρο κι είμαι ταραγμένη... Σε καλό να μου βγει...
    Καλημέρα και καλό μήνα.
    Κι εγω βλέπω πολύ συχνά άσχημα όνειρα με εμένα μέσα. Μπορεί να τα θυμάμαι και μερες μετά. Θυμόμαστε τα όνειρα που ειδαμε αμεσως πριν ξυπνησουμε, ή την φαση του ονείρου που βλέπαμε αμέσως πριν ξυπνησουμε.
    Έμαθα να λέω ότι τα όνειρα συνδέονται με τραυματικές μου εμπειρίες οι οποίες βρίσκονται στη μνήμη και τις οποίες η μνήμη αναπαράγει και μορφωνει σε όνειρα συμπλεκοντας τες με αλλες έγνοιες και φοβίες που βρίσκονται στο προσκήνιο της σκέψης μου, ως ονειρα. Εμαθα ακόμα να είμαι βέβαιος οτι δεν έχουν καμιά σχέση με το μέλλον μου και οτι πρέπει να ενδυναμωθω για να αντιμετωπιζω τις καταστάσεις που αφορούν σε θεματολόγιο παρόμοιο με τα όνειρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλημέρα και καλό μήνα.
    Κι εγω βλέπω πολύ συχνά άσχημα όνειρα με εμένα μέσα. Μπορεί να τα θυμάμαι και μερες μετά. Θυμόμαστε τα όνειρα που ειδαμε αμεσως πριν ξυπνησουμε, ή την φαση του ονείρου που βλέπαμε αμέσως πριν ξυπνησουμε.
    Έμαθα να λέω ότι τα όνειρα συνδέονται με τραυματικές μου εμπειρίες οι οποίες βρίσκονται στη μνήμη και τις οποίες η μνήμη αναπαράγει και μορφωνει σε όνειρα συμπλεκοντας τες με αλλες έγνοιες και φοβίες που βρίσκονται στο προσκήνιο της σκέψης μου, ως ονειρα. Εμαθα ακόμα να είμαι βέβαιος οτι δεν έχουν καμιά σχέση με το μέλλον μου και οτι πρέπει να ενδυναμωθω για να αντιμετωπιζω τις καταστάσεις που αφορούν σε θεματολόγιο παρόμοιο με τα όνειρα.
    Καλημέρα Γιάννη!

Δεν είμαι σίγουρη για το τι προκάλεσε τον συγκεκριμένο εφιάλτη αλλά έχω μια υποψία... Χθες πέθανε ένας συγγενής μας κι εγώ ονειρεύτηκα ότι ήμουν στο ασανσέρ με τους γονείς μου κι αυτό ξαφνικά άρχισε να πέφτει και φοβήθηκα πως θα σκοτωθούμε άρα είναι πολύ πιθανό να το δημιούργησε η σκέψη κι ο φόβος του θανάτου... Δεν τελείωσε εκεί, είχε και συνέχεια, στο τέλος δεν πεθάναμε αλλά ήταν τρομακτικό, έβλεπα ότι είχαμε καταλήξει σε μέρος κάτω από τη γη και τέτοια και μέχρι να δω ότι βγήκα στην επιφάνεια ένιωθα αγωνία... Πάντως σε γενικές γραμμές δεν τα θεωρώ προφητικά τα όνειρα οπότε πιστεύω πως έχεις δίκιο... Αλλά ακόμα κι έτσι με ταράζουν για ένα χρονικό διάστημα, μετά σιγά σιγά τα ξεχνάω κι ηρεμώ...

Senior Member
    Όλο περίεργα όνειρα βλέπω τελευταία... Σήμερα είδα ότι έσπασε το αγαλματάκι της Παναγίας που είχα ζητήσει απ' τον αδελφό μου να μου φέρει από το ταξίδι του στην Ρώμη σχετικά πρόσφατα κι είχα στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο εδώ... Ευτυχώς είναι ακέραια κι ήταν όνειρο...

Senior Member
    γεια φιλαρακια ολα καλα ??
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Καλησπέρα άσπεργκερ και Κύκνε! Τι κάνετε; Εγώ πήγα στην παραλία για μπάνιο και μου έκλεψαν το κινητό και σήμερα έτρεχα να ξαναβγάλω νέα σιμ με τον ίδιο αριθμό αλλιώτερα θα χανόμουν! Για ένα μπάνιο πήγα και μου κόστισε 8 ευρώ (η σιμ) χα χα