Results 3,946 to 3,960 of 4834
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
06-05-2024, 16:56 #3946
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 06-05-2024, 17:16 #3947
φιλαρακι μου μπορει να ειν τουτο βεβαια κι σε τυρανει το θεμα αυτο .πολυ καλα κανεις κι τα λες αυτα που σε απασχολούν λεγε οτι εχεις αναγκη να πεις .εδω μπαινουμε γιαυτο οτι αισθανομαστε να μοιραστουμε σκεψεις ανησυχιες κι τετοια . το θεμα ειναι να βρισκουμε αντιστοιχο κοσμο που μπορει να δωσει συμπαρασταση κι να παρει κι εκεινος . αυτο ειν ανθρωπια κι μεγαλειο ψυχης .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
06-05-2024, 19:24 #3948
Καλησπέρα...
Του έστειλα τελικά... Δεν περιμένω τίποτα, ούτε καν απάντηση απλώς ήθελα να του ευχηθώ... Έστω και λίγο καθυστερημένα...
Πάντως αν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο να πει όσα νιώθω αληθινά το μήνυμα θα ήταν πολύ μεγάλο... Αλλά αφού δεν πρέπει θα πω εδώ το βασικό... Θα έκανα τα πάντα για να υπάρξει επανασύνδεση αλλά δεν θ' άλλαζε κάτι γιατί το προσπάθησα με κάθε τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ... Με πονάει που με άφησε...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-05-2024, 22:46 #3949
Σε κρατάει πίσω. Για να σε άφησε κάτι άλλο θα έψαχνε. Αν ξέρει πώς είσαι διαθέσιμη και δεν θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία, χάνεις τον χρόνο σου. Αυτός έχει προχωρήσει? Οι δεύτερες ευκαιρίες δεν βγαίνουν σε καλό, δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Αν αυτός πληγώθηκε από εσένα και σε χώρισε τότε δεν υπάρχει περίπτωση . Δεν θα θέλει να χάσει χρόνο μαζί σου περιμένοντας να φτιάξει μια οικογένεια όπως την έχει ονειρευτεί. Θα νομίζει πως υποκρινεσαι την καλή και με κάθε ευκαιρία θα ξανά κάνεις ότι τον ενοχλεί.
07-05-2024, 01:49 #3950
βαλε τον εαυτο σου σε ενα προγραμμα σε οτι αφορα τα μικρα πραγματα κυκνε, κανε τα μικρα πολυ μικρα και καθημερινα πραγματακια η που σε ευχαριστουν η αν εινια υποχρεωσεις βαλετα σε μαι ταξκηξ για να αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου. καθε μερα να εινια μια μικρη διεκπαιρεωση της προσωπικης σου ζωης σε οτι αφοιρα αυτα που μπορεις να κανεις. κα θαλεγα ασε τα μεγαλα να τα κανει ο θεος. ναι ξερω ακουγεται λιγο οξυμορο οπως το λεω αλλα εγω αυτο εκανα και τα μεγαλα θεματα μου δλδ που δεν μπορουσα να κουμανταρω καθολου και που δεν εξαρτιωταν απο εμενα... (και επειδη οπως ξερουμε ολλοι ο χρονος οσο κυλαει τα πραγματα αλαζουν). η ηρθαν εσι τα πραγματα οπου ληθηκαν η ακομα καλυτερα φυγανε και περασανε. επομενος ειτε ετσι ειπε αλλιος. εχω χερωμουν με τα απλα και τα μεγαλα απλα τα αφηνα αδιαφωρωντας καμια φορα μπορει ναθελε και λιγο υπομονμη αλλα τουλαχιστον δεν ξοδευα συνηδειτη ενεργεια σε εκεινα
07-05-2024, 14:21 #3951
Κοίτα, αν κάτι ξέρει με απόλυτη σιγουριά είναι πως δεν είμαι υποκρίτρια και το ξέρει πολύ καλά και μου το έχει πει... Οπότε το σενάριο να νομίζει πως υποκρίνομαι δεν ευσταθεί...
Όσο για τις δεύτερες ευκαιρίες αν μου την έδινε θα έβλεπε ότι τώρα δεν είμαι όπως τότε... Να σου εξηγήσω: όταν με γνώρισε περνούσα μια πολύ δύσκολη περίοδο γιατί από ένα άγαρμπο πέσιμο από άντρα ξύπνησαν οι αναμνήσεις από κάτι που δεν είχα ξεπεράσει, μια επιθετική σεξουαλική παρενόχληση που με είχε τρομάξει τόσο ώστε φοβόμουν να κάνω σχέση με άντρα, επίσης το έβλεπα συνέχεια στους εφιάλτες μου και με τρόμαζε τόσο πολύ που μέχρι κι απόπειρα αυτοκτονίας έκανα για να γλιτώσω απ' το μαρτύριο... Χώρια τους αυτοτραυματισμούς...
Όμως, τώρα πια είμαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα μου κάνει ποτέ κακό και μπορώ να ικανοποιώ τις ανάγκες του που τότε με δυσκολία το κατάφερνα... Απλά σου εξηγώ πως έχουν τα πράγματα γιατί ξέρω πως δεν θα έχω άλλη ευκαιρία δυστυχώς όμως ναι, έχω αλλάξει... Έχω συνειδητοποιήσει τα λάθη μου, του ζήτησα συγνώμη και με έχει συγχωρέσει ευτυχώς γιατί υπέφερα πολύ από τις τύψεις αλλά δεύτερη ευκαιρία δεν θα μου δώσει... Δεν ξέρω γιατί...
Τώρα για το ότι χάνω το χρόνο μου, δεν προσπαθώ να τον ξανακερδίσω γιατί ξέρω πως δεν γίνεται απλώς γράφω εδώ τι νιώθω γιατί με ανακουφίζει κάπως ότι μπορώ να τα πω κάπου και να μην τα κρατάω μέσα μου να με πνίγουν...
Α, όσο για το αν έχει προχωρήσει δεν ξέρω γιατί μια φορά που τον ρώτησα προσπέρασε την ερώτηση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-05-2024, 14:40 #3952
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-05-2024, 19:01 #3953
Καλησπέρα σε όποιον με διαβάζει γενικά...
Μου ήρθε μια σκέψη τώρα και θέλω να την εκφράσω και να την μοιραστώ... Σ' ένα μήνα και κάτι θα έχω γενέθλια και θα κλείσω τα 46... Η σκέψη που έκανα είναι ότι νιώθω λίγο έκπληκτη που έφτασα σ' αυτή την ηλικία με τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχω κάνει στο παρελθόν... Είμαι λίγο μπερδεμένη στο πως νιώθω σχετικά μ΄αυτό, δηλαδή δεν είμαι σίγουρη αν νιώθω τυχερή όπως θα έπρεπε... Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω ούτε ότι θα ήθελα να είχα πεθάνει όπως παλιότερα που με έβριζα όταν ξυπνούσα την επόμενη μέρα αλλά δεν νιώθω ούτε ιδιαίτερη χαρά που ζω...
Δεν ξέρω γιατί τα γράφω τώρα αυτά, πέρα από το ότι θέλω να εκφράσω τι σκέφτομαι και νιώθω γιατί με βοηθάει ως ένα βαθμό... Αν κάποιος έχει κάτι να πει, ας σχολιάσει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-05-2024, 21:48 #3954
Να είσαι γερή και δυνατη
09-05-2024, 22:12 #3955
Η ζωή είναι γλυκιά έτσι λένε... Μην σκέφτεσαι τα άσχημα που πέρασες ούτε πως δεν κατάφερες κάτι στη ζωή σου. Ίσως αν διάβαζες τις ιστορίες ζωής ανθρώπων που πέρασαν δύσκολα και στο τέλος τα κατάφεραν να πάρεις και εσύ δύναμη. Στα 46 είσαι μικρή ακόμη άλλοι έχουν τα διπλάσια από εσένα και δεν το βάζουν κάτω! Χθές γνώριζα έναν 90 χρόνο που ανανέωσε το διπλό οδήγησης. Ο άνθρωπος ήταν μια χαρά με όρεξη για ζωή.
Πάρε παράδειγμα την Αμερικανίδα οπρα πέρασε πολλά άλλα έγινε εκατομμυριούχος γνωστή παρουσιάστρια. Βέβαια υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι αφανείς ήρωες που αφηγήθηκαν σε βίντεο όσα πέρασαν και συνέχισαν τη ζωή τους. Ίσως ξυπνούν μνήμες και για εσένα αλλά δεν είσαι μόνη σημασία έχει να προχωρήσεις μπροστά. Να ζήσεις την κάθε μέρα, να την απολαύσεις και τα δυσάρεστα να γίνουν μόνο κακίες αναμνήσεις.
10-05-2024, 09:16 #3956
10-05-2024, 09:21 #3957
10-05-2024, 09:42 #3958
Μπορείς ακόμα και με ένα ζωακι
10-05-2024, 10:56 #3959
Έχω δύο γάτες κι όντως μου δίνουν και τους δίνω αγάπη... Από μικρό κοριτσάκι πάντα με θυμάμαι με γάτες, έχουν περάσει τέσσερις από τα χέρια μου που έφτασαν σε μεγάλη ηλικία κι "έφυγαν"... Αλλά ο έρωτας σου δίνει πράγματα που άλλου είδους σχέσεις δεν μπορούν να προσφέρουν (και δεν εννοώ το σεξ)...
10-05-2024, 14:20 #3960
συμφωνω αλλα εμεις που θελουμε συναισθημα ουσια μενουμε καλακες στο τελος. και εγω δεν ηθελα να το παραδεχτωαλλα τελικα ετσι ειναι.γιαυτο και εγω δεν μπορεσα να κανω τιποτα εν τελει. ηξερα οτι μπορω και ξερω να αγπω αληθινα και ηθελα να το δειξω και εμπρακτα γτ στην αγαπη δεν φτανει να καιγεται η καρδια σου. πρεπει να ξες και να το δεινχεις και αυτο ειναι τεχνη. για μενα η τεχνη της αγαπης η του να αγαπας.
και δεν εψαχνα κατι αμαν οπως το βλεπουν καποιοι με επιπεδα και μαλακιες ρε γαμωτο. μια απλη γλυκια και τρυφερη κοεπλα μονο ηθελα. θυλυκια. μετριουθ ναστηματος. τωρα με τα κιλα δν εχω θεμα αρκει ν αμην παραπαει. θα μου πειτε λαθος που το σκευτωμαι ετσι αλλα επειδη εγω ειμαι αρκετα λεπτος και μια ζωη ημουν φιτ σε γενικες γραμμες εε ναι σαν ιδεα τοχω εστι στο μυαλο μου. τεσπα. σαν ντυσημο μου αρεσει το ομορφα απλο οχι το ξεκολο απαραιτητα μπορει ναναι σε καποιρς στηγμες ελαφρος πορκλητικο αλλα κυριος ναναι ομοερφο σαν ρουχο. επεισης δινω πολυ βαση σε παπουτσι και μαλλι στην γυναικα. και οχι τοοσ αν και τι κωλο και στηθος εχει. και κυριος να μπορω να την κανω χαρουμενη. γτ αυτο γεμιζει και εμενα. τα πολυ ψηλοτακουνα δεν μαρεσουν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων παλι. και κυριος δεν θελω νυχια μεγαλα. φτιαξτα κανε οτι θες ομορφα ναι μπραβο αλλα οχι προσθετικα σαν το γερακι χαχαχα να μπορει να κανει μια δυο κινησεις σαν ανθρωπος. ωραια σας ειπα και τα στανταρ μου στοις γυναικες.