Είναι κανείς εδώ; - Page 269
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 269 of 323 FirstFirst ... 169219259267268269270271279319 ... LastLast
Results 4,021 to 4,035 of 4842
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αν δεν το βρεις όταν ξαναπας , γίνεται και online παραγγελία απο jumbo.
    Χαιρομαι που επιτελους ανακουφίστηκες λίγο, καιρός ήταν

Είχες κάτι να ασχοληθείς σήμερα? Λίγο να σου τραβήξει τη προσοχή?
    Καλησπέρα...

Κοίτα, θα ξαναπάω μια βόλτα τον Ιούνιο που θα έχει μπει το καλοκαίρι γιατί μ' αρέσει να χαζεύω τα προϊόντα κι αν ακόμα δεν τα έχουν τοποθετήσει τότε ίσως το παραγγείλω ηλεκτρονικά

Ναι, κράτησε πόσους μήνες ο πόνος, καιρός ήταν να ηρεμήσει κάπως...

Μπα, όχι, χθες δεν είχα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, σήμερα όμως μάλλον θα πάω σ' ένα κατάστημα με είδη σπιτιού εδώ στη γειτονιά γιατί θέλω να πάρω κανένα φαναράκι για κερί ρεσό, τα είδα στο φυλλάδιο που μοιράζουν και μου άρεσαν...
    Δεν έχω καθόλου καλή διάθεση και θα πιεστώ για να βγω έξω αλλά λέω να το προσπαθήσω μήπως και νιώσω λίγο καλύτερα μετά... Ελπίζω να μπορέσω...

Η μαμά μου τελικά πήγε στον γιατρό γιατί συνεχίζει να νιώθει άσχημα και της έδωσε αντιβίωση, άντε να συνέλθει κι αυτή σιγά σιγά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Περαστικά της και πάλι καλή δύναμη και καλή βδομαδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Περαστικά της και πάλι καλή δύναμη και καλή βδομαδα
    Σ' ευχαριστώ! Κάνε κι εσύ κουράγιο, μην σε παίρνει από κάτω... Πρέπει να προσπαθούμε ν' αντιστεκόμαστε...

Καλή εβδομάδα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα...

Κοίτα, θα ξαναπάω μια βόλτα τον Ιούνιο που θα έχει μπει το καλοκαίρι γιατί μ' αρέσει να χαζεύω τα προϊόντα κι αν ακόμα δεν τα έχουν τοποθετήσει τότε ίσως το παραγγείλω ηλεκτρονικά

Ναι, κράτησε πόσους μήνες ο πόνος, καιρός ήταν να ηρεμήσει κάπως...

Μπα, όχι, χθες δεν είχα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, σήμερα όμως μάλλον θα πάω σ' ένα κατάστημα με είδη σπιτιού εδώ στη γειτονιά γιατί θέλω να πάρω κανένα φαναράκι για κερί ρεσό, τα είδα στο φυλλάδιο που μοιράζουν και μου άρεσαν...
    Δεν έχω καθόλου καλή διάθεση και θα πιεστώ για να βγω έξω αλλά λέω να το προσπαθήσω μήπως και νιώσω λίγο καλύτερα μετά... Ελπίζω να μπορέσω...

Η μαμά μου τελικά πήγε στον γιατρό γιατί συνεχίζει να νιώθει άσχημα και της έδωσε αντιβίωση, άντε να συνέλθει κι αυτή σιγά σιγά...
    Περαστικά στη μαμά!

Κοριτσάρα μου, μη το βαζεις κάτω, να βγαίνεις έξω. Θέλει πείσμα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες

Βρήκες τελικά φαναράκι?

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους και όλες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Περαστικά στη μαμά!

Κοριτσάρα μου, μη το βαζεις κάτω, να βγαίνεις έξω. Θέλει πείσμα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες

Βρήκες τελικά φαναράκι?
    Ευχαριστώ!

Προσπαθώ να μη το βάζω κάτω, τα κατάφερα και βγήκα τελικά χθες και πήρα αυτό το φαναράκι https://www.vicko.gr/el/proionta/dia...alazio_146342/
    Μου άρεσε το χρώμα...

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους και όλες....
    Καλημέρα, τι κάνεις;

Senior Member
    Είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά

Senior Member
    Είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά
    Τι να πω, κουράγιο...

Κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου από διάθεση αλλά το παλεύω...

Senior Member
    Καλή δύναμη σου εύχομαι

Senior Member
    Είχα δει ένα όνειρο χθες που με ξύπνησε και με αναστάτωσε όμως δεν μπορούσα να το θυμηθώ ακριβώς και τώρα μου ήρθε φλασιά... Είδα ότι ήμουν στην εκκλησία του χωριού μου και περίμενα μαζί με άλλες γυναίκες να εξομολογηθώ... Ως εδώ καλά αλλά είχα μεγάλο άγχος για το αν θα προλάβω να εξομολογηθώ γιατί έπρεπε να γυρίσω στην πόλη μου την ίδια μέρα και παρακαλούσα να με αφήσουν να μπω πρώτη αλλά συναντούσα αντιρρήσεις κι αυτό χειροτέρευε το άγχος μου...

Σκέφτομαι πως ίσως είδα αυτό το όνειρο επειδή μερικές φορές σκέφτομαι πως αν πάθω κάτι πριν εξομολογηθώ θα καταλήξω στην κόλαση με ότι έχω κάνει... Το αποφάσισα, θα πάω στην εκκλησία το συντομότερο δυνατό... Αρκετά το καθυστέρησα... Θα πω τι έχω κάνει και μακάρι να μου δώσει ο παπάς την άφεση αμαρτιών...

Senior Member
    Η κόλαση είναι ο κόσμος αυτός

Senior Member
    Η κόλαση είναι ο κόσμος αυτός
    Μερικές φορές μπορεί να ισχύει κι αυτό που λες, καταλαβαίνω τι εννοείς...

Senior Member
    Καλησπέρα Κύκνε! Τι κάνεις; Εγώ είχα μια υποτροπή αυτόν τον καιρό και χρειάστηκε να κάνω νοσηλεία αλλά τώρα είμαι όμορφα.
    Να σου απαντήσω με βάση την δική σου θρησκεία, δεν θα πας στην κόλαση γιατί δεν έχεις κάνει τίποτε. Τι κακό έχεις κάνει; Αγαπάς τα ζώα, τα φροντίζεις, προσφέρεις, υποφέρεις και παλεύεις και φαντάζομαι πως κάνεις προσευχές κλπ οπότε ο θεός σου γιατί να σε καταδικάσει ματάκια μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλησπέρα Κύκνε! Τι κάνεις; Εγώ είχα μια υποτροπή αυτόν τον καιρό και χρειάστηκε να κάνω νοσηλεία αλλά τώρα είμαι όμορφα.
    Να σου απαντήσω με βάση την δική σου θρησκεία, δεν θα πας στην κόλαση γιατί δεν έχεις κάνει τίποτε. Τι κακό έχεις κάνει; Αγαπάς τα ζώα, τα φροντίζεις, προσφέρεις, υποφέρεις και παλεύεις και φαντάζομαι πως κάνεις προσευχές κλπ οπότε ο θεός σου γιατί να σε καταδικάσει ματάκια μου!
    Καλησπέρα HarleyQuinn...

Μέτρια είμαι... Λυπάμαι που εσύ ταλαιπωρήθηκες αλλά τουλάχιστον τώρα είσαι καλά... Εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία σου υποτροπή...

Τώρα όσον αφορά εμένα, ο λόγος που τα λέω αυτά περί κολάσεως είναι οι επανειλημμένες απόπειρες αυτοκτονίας που είναι μεγάλη αμαρτία σύμφωνα με τον χριστιανισμό...
    Προσευχές δεν κάνω συνέχεια αλλά αυτό δεν θα με στείλει στην κόλαση, οι απόπειρες όμως; Πρέπει να βρω τη δύναμη να τις εξομολογηθώ... Ίσως έτσι να με βαραίνουν λιγότερο...