Είναι κανείς εδώ; - Page 290
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 290 of 300 FirstFirst ... 190240280288289290291292 ... LastLast
Results 4,336 to 4,350 of 4498
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis125 View Post
    Από ότι μου φαίνεται αυτή είναι η καλύτερη επιλογή,γιατί απ ότι πιστεύω ούτε στο φόρουμ οι περισσότεροι με θέλουν,έχω πει εκατό φορές να μου στείλουν,δε το κάνουν,τους στέλνω με αγνοούν. Όπου κι αν πάω,ότι κι αν κάνω τα ίδια,για αυτό καλύτερα βόλτα στη φύση ή να διαβάσω βιβλίο.Κρίμα,μακάρι να μπορούσα να μπω στη παρέα.
    Ποια παρέα εννοείς?

Banned
    Ντάξει όχι και παιδάκι,αλλά είμαι 17,όντως εδώ είναι μεγαλύτεροι,πιστεύω την αληθινή στήριξη την βρίσκεις μόνο από κάποιον ψυχοθεραπευτή.
    Εισαι ανηλικος και δηλωνεις αυτιστικος, οι ανθρωποιο αγχωνονται μην πουνε καμια μαλακια και σε πληγωσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Ποια παρέα εννοείς?
    Γενικά στο φόρουμ βλέπω πολλά άτομα να μιλάνε μεταξύ τους και να δημιουργούν ένα ωραίο κλίμα.Αυτό εννοώ παρέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εισαι ανηλικος και δηλωνεις αυτιστικος, οι ανθρωποιο αγχωνονται μην πουνε καμια μαλακια και σε πληγωσουν.
    Δε ξέρω μακάρι,θα προτιμούσα να είναι αυτό παρά να μη τους νοιάζει να με βοηθήσουν,αλλά μερικοί όσο και να θέλω να το αποφύγω το κάνουν,μακάρι να ήμουν σκληρός και να το έγραφα ξέρεις που.

Banned
    Δε ξέρω μακάρι,θα προτιμούσα να είναι αυτό παρά να μη τους νοιάζει να με βοηθήσουν,αλλά μερικοί όσο και να θέλω να το αποφύγω το κάνουν,μακάρι να ήμουν σκληρός και να το έγραφα ξέρεις που.
    Κανενας δεν θα σε κανει παρεα μονο επειδη το εχεις αναγκη εσυ, πρεπει να ειναι αμοιβαιο. Εαν προσπαθεις να τους εκβιασεις εννοειται θα σε αποφευγουν.

Senior Member
    Κανενας δεν θα σε κανει παρεα μονο επειδη το εχεις αναγκη εσυ, πρεπει να ειναι αμοιβαιο. Εαν προσπαθεις να τους εκβιασεις εννοειται θα σε αποφευγουν.
    Σωστά μιλας

Senior Member
    Δεν θέλουν όλοι παρέα. Μεγαλώνοντας συνηθίζεις να ζεις μόνος. Φτιάχνεις το πρόγραμμα σου και δεν σε αποσπά την προσοχή κανείς. Σε 14 μήνες μπορεί να ξεκινήσεις την φοιτητική ζωή, για να έχεις παρέες πρέπει να προσποιείσαι πως περνάς καλά μαζί τους να αποδέχεσαι ότι κάνουν και λένε. Ίσως βρείς άτομο σαν εσένα και να σε νιώθει και να μπορείτε να επικοινωνήσετε. Διαφορετικά θα περάσουν τα χρόνια, θα πας στρατό και εκεί θα νιώθεις μόνος και μετά με συναδέλφους ...
    Στο forum εδώ μπορείς να μπαίνεις και να γράφεις την άποψη σου. Πολλές φορές η αλήθεια και η διαφορετική γνώμη δεν αρέσει και υπάρχουν διαμάχες. Γιατί περιμένεις προσωπικό μύνημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν θέλουν όλοι παρέα. Μεγαλώνοντας συνηθίζεις να ζεις μόνος. Φτιάχνεις το πρόγραμμα σου και δεν σε αποσπά την προσοχή κανείς. Σε 14 μήνες μπορεί να ξεκινήσεις την φοιτητική ζωή, για να έχεις παρέες πρέπει να προσποιείσαι πως περνάς καλά μαζί τους να αποδέχεσαι ότι κάνουν και λένε. Ίσως βρείς άτομο σαν εσένα και να σε νιώθει και να μπορείτε να επικοινωνήσετε. Διαφορετικά θα περάσουν τα χρόνια, θα πας στρατό και εκεί θα νιώθεις μόνος και μετά με συναδέλφους ...
    Στο forum εδώ μπορείς να μπαίνεις και να γράφεις την άποψη σου. Πολλές φορές η αλήθεια και η διαφορετική γνώμη δεν αρέσει και υπάρχουν διαμάχες. Γιατί περιμένεις προσωπικό μύνημα?
    Αυτό παίζει να είναι το χειρότερο πράγμα για μένα,να ξέρω ότι μπορεί να μείνω μόνος για πάντα.Αλλά σε αυτό έχεις δίκιο,μερικές φορές είναι ωραίο να είσαι μόνος και να έχεις και την ιδιωτικότητα σου,ειδικά όσο μεγαλώνεις,όμως όχι συνέχεια. Ειλικρινά φοβάμαι πολύ για το πανεπιστήμιο,αν σχηματίσουν την ίδια αρνητική άποψη για μένα όπως στο σχολείο; Επίσης νιώθω πως ένα χρόνο τώρα δε με έχει βοηθήσει ο ψυχολόγος μου. Δε μπορώ όμως να κάνω και πολλά,όπως είπε ο axl,δε μπορώ να επιβάλλω στο κόσμο να με συμπαθεί.Δυστυχώς δεν υπάρχει θεραπεία,γεννήθηκα με αυτισμό και θα πεθάνω με αυτό.Αλλά δε φταίω εγώ ρε φίλε,δε το επέλεξα εγώ!

Όσο για το προσωπικό μύνημα το ανέφερα σαν ένα εύκολο τρόπο για να επικοινωνώ,επειδή δε ξέρω πότε θα ξαναφτιάξω thread.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι αυτό που είπες με έφερε σε σκέψεις και έτσι εξηγεί τον τρόπο σκέψης μου,αλλά δε μπορώ να μη κάνω τίποτα. Άμα υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος να βρω ένα άτομο σαν εμένα θα ήταν πιο εύκολο και δε θα ήταν έτσι όπως λες.Μήπως για αυτό όμως αισθάνομαι ότι ο κόσμος με αγνοεί δε ξέρω.

Σχετικά με αυτό που είπα,επίσης κάνω ένα ομαδικό με τον ψυχοθεραπευτή μου που συμμετέχει ένα παιδί όμως η αλήθεια είναι ότι έχει σοβαρότερα προβλήματα από εμένα,δε μπορεί να μιλήσει καν ορθά και με αναγκάζει ο ψυχολογος να κάνω παρέα μαζί του ενώ δε θέλω.
    Δε θέλω να ξοδέψω όλη μου την ζωή σε αυτή τη κατάντια,είμαι στα καλύτερα χρόνια τώρα καταλαβαίνεις,απλά είναι κρίμα.
    Last edited by Vasilis125; 01-07-2024 at 15:06.

Banned
    Η αλήθεια είναι αυτό που είπες με έφερε σε σκέψεις και έτσι εξηγεί τον τρόπο σκέψης μου,αλλά δε μπορώ να μη κάνω τίποτα. Άμα υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος να βρω ένα άτομο σαν εμένα θα ήταν πιο εύκολο και δε θα ήταν έτσι όπως λες.Μήπως για αυτό όμως αισθάνομαι ότι ο κόσμος με αγνοεί δε ξέρω.

Σχετικά με αυτό που είπα,επίσης κάνω ένα ομαδικό με τον ψυχοθεραπευτή μου που συμμετέχει ένα παιδί όμως η αλήθεια είναι ότι έχει σοβαρότερα προβλήματα από εμένα,δε μπορεί να μιλήσει καν ορθά και με αναγκάζει ο ψυχολογος να κάνω παρέα μαζί του ενώ δε θέλω.
    Δε θέλω να ξοδέψω όλη μου την ζωή σε αυτή τη κατάντια,είμαι στα καλύτερα χρόνια τώρα καταλαβαίνεις,απλά είναι κρίμα.
    Το οτι σε αποφευγουν επειδη εισαι αυτιστικος ειναι ιδεα σου. Σε αποφευγουν επειδη εισαι δικαιωματιστης, φερεσαι και μιλας λες και σου χρωστανε οι αλλοι κατι.

Senior Member
    Το οτι σε αποφευγουν επειδη εισαι αυτιστικος ειναι ιδεα σου. Σε αποφευγουν επειδη εισαι δικαιωματιστης, φερεσαι και μιλας λες και σου χρωστανε οι αλλοι κατι.
    Ελπίζω να είναι αυτό που λες και να μη βγάζω μία αυτιστική συμπεριφορά χωρίς να το καταλαβαίνω όπως λένε οι δικοί μου,γιατί τους είχα ρωτήσει.Η αδελφή μου έλεγε ότι εκπέμπω τον αυτισμό ακόμα και χωρίς να το ξέρω.

Senior Member
    Ελπίζω να είναι αυτό που λες και να μη βγάζω μία αυτιστική συμπεριφορά χωρίς να το καταλαβαίνω όπως λένε οι δικοί μου,γιατί τους είχα ρωτήσει.Η αδελφή μου έλεγε ότι εκπέμπω τον αυτισμό ακόμα και χωρίς να το ξέρω.
    Για να στο λέει πρόσεξε το κάτι βλέπει παραπανω

Banned
    Еπειδη εχεις μαθει να χρησημοποιεις την διαγνωση σου σαν σημαια για να συμπεριφερεσαι ασχημα οποτε σε συμφερει. Ξερεις ποσοι διασημοι ειναι αυτιστικοι και αν δεν το ελεγαν δεν θα το μαθαινες ποτέ.

Senior Member
    Τζάμπα ασχολείσαι αδερφέ Μ και τσιτωνεσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Τζάμπα ασχολείσαι αδερφέ Μ και τσιτωνεσαι
    Ναι ναι τσάμπα,σύγνωμη που κουράζω κιόλας επειδή ζητώ υποστήριξη και δε θέλω να νιώθω τελείως μόνος και άχρηστος,αλλά τι να περιμένω από αυτήν την κωλοκοινωνία.