Είναι κανείς εδώ; - Page 295
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 295 of 323 FirstFirst ... 195245285293294295296297305 ... LastLast
Results 4,411 to 4,425 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Γιατί το λες αυτό Κύκνε ποτέ δεν ξέρεις! Είσαι ένας γλυκύτατος άνθρωπος δεν ξέρεις τι σε περιμένει!
    Μην μου απογοητεύεσαι!
    Να μωρέ, ξέρεις... Επειδή τους κρατάω σε απόσταση ασφαλείας για καιρό...
    Άσε, είμαι πολύ πεσμένη σήμερα, δεν θέλεις να ξέρεις τι σκέφτομαι... Όχι να μου κάνω κακό αλλά στεναχωριέμαι που δεν το κατάφερα όταν το προσπαθούσα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τι σκέφτεσαι; Πες μου αν θες να το βγάλεις από μέσα σου.
    Σίγουρα να μην σκέφτεσαι να κάνεις κακό στον εαυτό σου!
    Ενταξει δεν πειράζει που τους κρατάς σε απόσταση ασφαλείας για καιρό. Οποτε νιώθεις εσύ έτοιμη θα κάνεις το βήμα. Δεν είναι αργά ακόμη. Νέα γυναίκα είσαι!
    Αν κατάλαβα καλα στεναχωριέσαι που δεν κατάφερες να πεθάνεις; ¨ΟΧΙ ρε συ Κϋκνε όχι αγάπη μου αξίζεις πολλά, αξίζει να ζεις δεν αξίζει να πεθάνεις για κανέναν και για καμία αποτυχία. ¨Ολοι έχουμε αποτυχίες στη ζωή μας. Αλλά με τον καιρό τις ξεπερνούμε. Σε παρακαλώ πιες ένα καφεδάκι, κάτι, άκου λίγο μουσική να ανέβεις λιγάκι. Μην μου σκέφτεσαι έτσι στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Senior Member
    Τι σκέφτεσαι; Πες μου αν θες να το βγάλεις από μέσα σου.
    Σίγουρα να μην σκέφτεσαι να κάνεις κακό στον εαυτό σου!
    Ενταξει δεν πειράζει που τους κρατάς σε απόσταση ασφαλείας για καιρό. Οποτε νιώθεις εσύ έτοιμη θα κάνεις το βήμα. Δεν είναι αργά ακόμη. Νέα γυναίκα είσαι!
    Αν κατάλαβα καλα στεναχωριέσαι που δεν κατάφερες να πεθάνεις; ¨ΟΧΙ ρε συ Κϋκνε όχι αγάπη μου αξίζεις πολλά, αξίζει να ζεις δεν αξίζει να πεθάνεις για κανέναν και για καμία αποτυχία. ¨Ολοι έχουμε αποτυχίες στη ζωή μας. Αλλά με τον καιρό τις ξεπερνούμε. Σε παρακαλώ πιες ένα καφεδάκι, κάτι, άκου λίγο μουσική να ανέβεις λιγάκι. Μην μου σκέφτεσαι έτσι στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
    Ακριβώς αυτό, στεναχωριέμαι που δεν το κατάφερα γιατί αν τα είχα καταφέρει δεν θα υπέφερα τώρα και για να το λέω αυτό ενώ ξέρω πως είναι βλασφημία, φαντάσου πόσο χάλια είμαι... Και μουσική έβαλα και καφέ πίνω αλλά δεν κατάφερα να νιώσω καλύτερα... Ίσως να είναι απλά μια κακή μέρα, το ελπίζω... Μακάρι...

Όσο για την βοήθεια, με βοηθάς και μόνο που με ακούς και σ' ευχαριστώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι αλλά σκέψου πόσοι άνθρωποι θα ήταν δυστυχισμένοι εξ αιτίας του χαμού σου, και πόσοι θα έκλαιγαν για εσένα... Επίσης δεν θα ζούσες ποτέ τις κάποιες ωραίες στιγμές που πέρασες, γιατί σίγουρα πέρασες και καλές στιγμές μέσα σε όλα, θα ήταν ειλικρινά κρίμα απ'τον θεό (και το λέω που δεν είμαι χριστιανή) να πεθάνει μια νέα κοπέλα! Οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι.

Εντάξει, κάποιες στιγμές υποφέρεις, λογικό είναι αλλά κάποια μέρα για γειάνεις σίγουρα. Να πιστεύεις σε αυτό και όχι στο κακό..

Ίσως όντως να είναι μια πάρα πολύ κακή ημέρα αλλά εύχομαι όσο περνούν οι ώρες να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι αυτά τα άσχημα πράγματα για τον εαυτό σου. Αλήθεια έχεις πολλή δύναμη μέσα σου. Τόσα χρόνια αντέχεις!

Senior Member
    Ναι αλλά σκέψου πόσοι άνθρωποι θα ήταν δυστυχισμένοι εξ αιτίας του χαμού σου, και πόσοι θα έκλαιγαν για εσένα... Επίσης δεν θα ζούσες ποτέ τις κάποιες ωραίες στιγμές που πέρασες, γιατί σίγουρα πέρασες και καλές στιγμές μέσα σε όλα, θα ήταν ειλικρινά κρίμα απ'τον θεό (και το λέω που δεν είμαι χριστιανή) να πεθάνει μια νέα κοπέλα! Οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι.

Εντάξει, κάποιες στιγμές υποφέρεις, λογικό είναι αλλά κάποια μέρα για γειάνεις σίγουρα. Να πιστεύεις σε αυτό και όχι στο κακό..

Ίσως όντως να είναι μια πάρα πολύ κακή ημέρα αλλά εύχομαι όσο περνούν οι ώρες να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι αυτά τα άσχημα πράγματα για τον εαυτό σου. Αλήθεια έχεις πολλή δύναμη μέσα σου. Τόσα χρόνια αντέχεις!
    Έχεις δίκιο στο ότι θα πληγώνονταν κάποιοι άνθρωποι κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που αντιστέκομαι στην επανάληψη μιας τέτοιας προσπάθειας κι ευτυχώς τα πάω αρκετά καλά...
    Αλλά σήμερα μ' έχει πιάσει το παράπονο... Του ζήτησα μόνο μια δεύτερη ευκαιρία για να του δείξω ότι άλλαξα κι ότι δεν είμαι πια τόσο φοβισμένη, του είπα ότι θα κάνω ότι θέλει και πάλι δεν με άφησε να προσπαθήσω... Γιατί ρε γαμώτο; Μόνο να κερδίσει θα είχε απ' αυτό... Τι παραπάνω έπρεπε να κάνω; Τι έκανα λάθος;

Senior Member
    Γεια σου κύκνε συγγνώμη που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας. Σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός?

Senior Member
    Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως είχε γίνει αρκετά φοβισμένος ώστε να μην πίστευε στην αλλαγή σου κι έτσι να φοβήθηκε ότι θα επαναληφθεί κάτι ίσως ψυχοφθόρο γι' αυτόν κι έτσι επέλεξε να μην μπει στην διαδικασία. Αλλά αν σε αγάπησε πραγματικά θα σου έδινε αυτή την ευκαιρία. Όμως μερικές φορές η αγάπη είναι καλύτερα μακριά από αυτόν που αγαπάς. Κάνεις την καρδιά σου πέτρα και λες καλύτερα μακριά μου παρά δίπλα μου και να υποφέρει. Μπορεί να πίστευε ότι αυτός σου κάνει κακό.. Κι έτσι να αποφάσισε να σε αφήσει ελεύθερη. Εικασίες κάνω, πιθανότητες είναι όλα αυτά. Πάντως σίγουρα σκεφτόταν πως κάτι δεν θα πάει καλά για να μην σου δώσει ευκαιρία.
    Λάθος δεν έκανες νομίζω πάντως σίγουρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Γεια σου κύκνε συγγνώμη που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας. Σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός?
    Γεια σου Τόνυ...

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη...

Ναι, με παρακολουθεί γιατρός και παίρνω αγωγή...

Senior Member
    Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως είχε γίνει αρκετά φοβισμένος ώστε να μην πίστευε στην αλλαγή σου κι έτσι να φοβήθηκε ότι θα επαναληφθεί κάτι ίσως ψυχοφθόρο γι' αυτόν κι έτσι επέλεξε να μην μπει στην διαδικασία. Αλλά αν σε αγάπησε πραγματικά θα σου έδινε αυτή την ευκαιρία. Όμως μερικές φορές η αγάπη είναι καλύτερα μακριά από αυτόν που αγαπάς. Κάνεις την καρδιά σου πέτρα και λες καλύτερα μακριά μου παρά δίπλα μου και να υποφέρει. Μπορεί να πίστευε ότι αυτός σου κάνει κακό.. Κι έτσι να αποφάσισε να σε αφήσει ελεύθερη. Εικασίες κάνω, πιθανότητες είναι όλα αυτά. Πάντως σίγουρα σκεφτόταν πως κάτι δεν θα πάει καλά για να μην σου δώσει ευκαιρία.
    Λάθος δεν έκανες νομίζω πάντως σίγουρα.
    Εννοείται ότι δεν θέλω να υποφέρει γι' αυτό και δεν προσπαθώ πια εδώ και πολλά χρόνια να τον φέρω πίσω... Αφού αυτό αποφάσισε... Αλλά δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι που έχασα την ευτυχία και την ασφάλεια μου... Καταλαβαίνεις;

Senior Member
    Το να είναι μακριά σου γισ να μην υποφέρεις λέω ότι ίσως να το αποφάσισε αυτός, όχι εσύ.
    Καταλαβαίνω πολύ καλά είσαι ξεκάθαρη. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις για να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου.
    Δεν πιστεύεις ότι σου πήρε ήδη πολύ καιρό να υποφέρεις γι' αυτό;

Senior Member
    Το να είναι μακριά σου γισ να μην υποφέρεις λέω ότι ίσως να το αποφάσισε αυτός, όχι εσύ.
    Καταλαβαίνω πολύ καλά είσαι ξεκάθαρη. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις για να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου.
    Δεν πιστεύεις ότι σου πήρε ήδη πολύ καιρό να υποφέρεις γι' αυτό;
    Αν το αποφάσισε αυτός, έκανε μεγάλο λάθος γιατί πέτυχε το ακριβώς αντίθετο...

Ναι, συμφωνώ ότι μου πήρε πολύ καιρό αλλά τον χρειάζομαι πίσω και δεν ξέρω πως να το αφήσω στο παρελθόν... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι κάτι που το ψιλοκαταφέρνω γενικά αλλά υπάρχουν κι εξαιρέσεις όπως η σημερινή...

Senior Member
    Ότι και να συμβαίνει στη ζωή μας και λάθος να έχουμε κάνει κοιτάμε μπροστά . Και προσπάθησε όταν έχεις κακές σκέψεις να ρίχνεις ένα καλό ύπνο . Σε μένα να διάστημα της ζωής μου δεν ξέρω άμα έφταιγε η αγωγή ασθένειά μου αυτό έκανα και ερχόμουνα πάλι στα φυσιολογικά μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Ότι και να συμβαίνει στη ζωή μας και λάθος να έχουμε κάνει κοιτάμε μπροστά . Και προσπάθησε όταν έχεις κακές σκέψεις να ρίχνεις ένα καλό ύπνο . Σε μένα να διάστημα της ζωής μου δεν ξέρω άμα έφταιγε η αγωγή ασθένειά μου αυτό έκανα και ερχόμουνα πάλι στα φυσιολογικά μου.
    Ναι αλλά όταν το μπροστά είναι ένα μεγάλο κενό τι να κοιτάξεις; Η ζωή μου είναι άδεια και δεν είμαι ευτυχισμένη έτσι...

Αυτό για τον ύπνο θα προσπαθήσω να το κάνω μετά το φαγητό μήπως και ξεχαστώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αν το αποφάσισε αυτός, έκανε μεγάλο λάθος γιατί πέτυχε το ακριβώς αντίθετο...

Ναι, συμφωνώ ότι μου πήρε πολύ καιρό αλλά τον χρειάζομαι πίσω και δεν ξέρω πως να το αφήσω στο παρελθόν... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι κάτι που το ψιλοκαταφέρνω γενικά αλλά υπάρχουν κι εξαιρέσεις όπως η σημερινή...
    Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια προσέγγιση τώρα και να γίνει κάτι; Ϊσως του έχεις λείψει κι εκείνου μετά από τόσα χρόνια κι έχει αναθεωρήσει.
    Ξέρεις αν είναι μόνος ή΄κάτι για την ζωή του;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι αλλά όταν το μπροστά είναι ένα μεγάλο κενό τι να κοιτάξεις; Η ζωή μου είναι άδεια και δεν είμαι ευτυχισμένη έτσι...

Αυτό για τον ύπνο θα προσπαθήσω να το κάνω μετά το φαγητό μήπως και ξεχαστώ...
    Κι δικιά μου η ζωή είναι άδεια . Είμαι πολλά χρόνια μόνος μου και κοιτάω τα λάθη που έχω κάνει. Αλλά προσπαθώ να βάζω στόχους όσο έχω ένα στόχο στο μυαλό μου και ας μην το πετυχαίνω ακόμα ελπίζω και ξεχνιέμαι