Είναι κανείς εδώ; - Page 296
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 296 of 302 FirstFirst ... 196246286294295296297298 ... LastLast
Results 4,426 to 4,440 of 4523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια προσέγγιση τώρα και να γίνει κάτι; Ϊσως του έχεις λείψει κι εκείνου μετά από τόσα χρόνια κι έχει αναθεωρήσει.
    Ξέρεις αν είναι μόνος ή΄κάτι για την ζωή του;
    Δεν το νομίζω αλλά θα σου πω κάποια πράγματα και μου λες κι εσύ τη γνώμη σου...

Είχα επιδιώξει επικοινωνία πριν κάποια χρόνια, όχι για να ζητήσω επανασύνδεση αλλά για να ζητήσω συγνώμη για τα λάθη που έκανα... Το έκανα γιατί Ήταν ένα λίγο μεγάλο κείμενο αυτό που έγραψα όπως κι η απάντηση που πήρα γι' αυτό θα προσπαθήσω να τα συνοψίσω... Το νόημα των όσων είπε ήταν ότι δεν μου κρατάει την παραμικρή κακία κι ότι καταλαβαίνει πως ότι λάθη έκανα τα έκανα από αδυναμία... Κι ότι ακόμα κι αν του υπόσχομαι λαγούς με πετραχήλια δεν ξανασυζητάει το ενδεχόμενο μιας καινούριας συνάντησης κι ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι απάνθρωπο όπως το να δεχτεί να κάνω τις θυσίες που του έχω πει... Αυτά...

Πες μου κι εσύ τι σκέφτεσαι... Α, ξέχασα να σου πω ότι δεν ξέρω αν έχει άλλη σύντροφο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μάλλον ένιωθε ενοχές που ίσως σε πίεσε για κάτι και πως εσύ ήθελες να κάνεις πράγματα γι' αυτόν επειδή στα ζήτησε και πως σαν άνθρωπος δεν θα ήθελε να κάνεις αυτά τα πράγματα μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσεις και να πιεστείς εσύ και να βγεις από τα όρια σου. Δηλαδή κατά βάθος σκεφτόταν εσένα και την δική σου θέση. Αφού λες πως είπε δεν θα έκανε κάτι απάνθρωπο αυτό σημαίνει. Αρα είχε ευαισθησίες κι αυτός για εσένα και όπως είπα προτίμησε να σε αφήσει μακριά του. Κρίμα ... Αν ήταν λίγο πιο θαρραλέος και έλεγε θα σου πιάσω το χέρι και σιγά σιγά θα το πάμε από την αρχή θα γινόταν κάτι. Αλλά μάλλον όπως είπα ήταν κι αυτός άνθρωπος ευαίσθητος.

Κρίμα, αν ήξερες αν είναι μόνος ίσως τώρα που πέρασαν τα χρόνια ίσως να έχει αναθεωρήσει...

Senior Member
    Γι' αυτό και ταιριάξατε τόσο πολύ. Γιατί σε καταλάβαινε όπως λες και δεν σε πίεζε... Δεν του πήγαινε η καρδιά να σε βάλει στην διαδικασία να αλλάξεις γι' αυτόν.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μάλλον ένιωθε ενοχές που ίσως σε πίεσε για κάτι και πως εσύ ήθελες να κάνεις πράγματα γι' αυτόν επειδή στα ζήτησε και πως σαν άνθρωπος δεν θα ήθελε να κάνεις αυτά τα πράγματα μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσεις και να πιεστείς εσύ και να βγεις από τα όρια σου. Δηλαδή κατά βάθος σκεφτόταν εσένα και την δική σου θέση. Αφού λες πως είπε δεν θα έκανε κάτι απάνθρωπο αυτό σημαίνει. Αρα είχε ευαισθησίες κι αυτός για εσένα και όπως είπα προτίμησε να σε αφήσει μακριά του. Κρίμα ... Αν ήταν λίγο πιο θαρραλέος και έλεγε θα σου πιάσω το χέρι και σιγά σιγά θα το πάμε από την αρχή θα γινόταν κάτι. Αλλά μάλλον όπως είπα ήταν κι αυτός άνθρωπος ευαίσθητος.

Κρίμα, αν ήξερες αν είναι μόνος ίσως τώρα που πέρασαν τα χρόνια ίσως να έχει αναθεωρήσει...
    Είναι αλήθεια ότι είχε ευαισθησίες, το έβλεπα αυτό...Στον τρόπο που με αγκάλιαζε και στο ότι αν με έβλεπε να κλαίω κάποιες φορές δεν το διανοούνταν καν να προχωρήσει παρακάτω... Μόνο κάποιος με ευαισθησίες θα φερόταν μ' αυτό τον τρόπο, έτσι δεν είναι; Αλλά είναι όντως κρίμα που δεν με άφησε να ξαναπροσπαθήσω... Ίσως την δεύτερη φορά να τα καταφέρναμε καλύτερα αλλά δεν θα το μάθω ποτέ... Προσπάθησα να μάθω αν είναι μόνος αλλά απέφυγε ν' απαντήσει στην ερώτηση κι υποψιάζομαι πως ίσως να μην είναι πια και να μην ήθελε να με πληγώσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τι να πω... Λάθος αποφάσεις, ατυχείς συγκυρίες ίσως δεν ήταν το κατάλληλο timing όταν έγινε η δεύτερη προσέγγιση.. Πολλά και διάφορα μπορεί να έπαιξαν ρόλο.
    Τελικά ίσως είναι καλύτερα που δεν ξέρεις αν είναι μόνος ή με κάποια γιατί αυτό θα σε στεναχωρούσε περισσότερο.
    Πάντως έτσι είναι. Είχε βαθιά κατανόηση και δεν ήθελε να σε εκμεταλλευτεί με κανένα τρόπο. Ούτε καν να σε κάνει να αλλάξεις τον εαυτό σου για εκείνον. Αυτό τον κάνει πολύ αξιολογο παλικάρι.
    Και όντως έχεις δίκιο μάλλον που τον επέλεξες.

Senior Member
    Τι να πω... Λάθος αποφάσεις, ατυχείς συγκυρίες ίσως δεν ήταν το κατάλληλο timing όταν έγινε η δεύτερη προσέγγιση.. Πολλά και διάφορα μπορεί να έπαιξαν ρόλο.
    Τελικά ίσως είναι καλύτερα που δεν ξέρεις αν είναι μόνος ή με κάποια γιατί αυτό θα σε στεναχωρούσε περισσότερο.
    Πάντως έτσι είναι. Είχε βαθιά κατανόηση και δεν ήθελε να σε εκμεταλλευτεί με κανένα τρόπο. Ούτε καν να σε κάνει να αλλάξεις τον εαυτό σου για εκείνον. Αυτό τον κάνει πολύ αξιολογο παλικάρι.
    Και όντως έχεις δίκιο μάλλον που τον επέλεξες.
    Είναι όντως πολύ αξιόλογος άνθρωπος...
    Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω τι να πω... Ίσως όντως να μην ήταν το κατάλληλο timing γιατί κι από μόνη μου πολλές φορές σκέφτομαι έναν στίχο: "δυο ψυχές που θ' αγαπιόντουσαν ακόμα, μα σε λάθος ώρα είχανε βρεθεί"...

Ας βάλω και το τραγούδι μιας κι είναι από τ' αγαπημένα μου...

Senior Member
    Κι εσύ είσαι αξιόλογη όμως
    Να το ξέρεις αυτό και να το θυμάσαι!
    Όμορφο το τραγουδάκι σου <3

Senior Member
    Κι εσύ είσαι αξιόλογη όμως
    Να το ξέρεις αυτό και να το θυμάσαι!
    Όμορφο το τραγουδάκι σου <3
    Δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό... Έκανα πολλά λάθη σε ότι τον αφορά, το μόνο που με εξιλεώνει είναι ότι όντως δεν τα έκανα από κακία... Κι είναι μεγάλη παρηγοριά για 'μενα το ότι το κατάλαβε...

Θα σου πω όμως κάτι γιατί κι αυτό θέλω να το βγάλω από μέσα μου... Νιώθω τεράστια την ανάγκη να του μιλήσω... Δεν θα το προσπαθήσω γιατί δεν κάνει αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ το θέλω κι αυτό με βασανίζει...

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω. Αν μπορούσες να τον πάρεις ή να επικοινωνήσεις μέσω φβ πχ να του πεις ένα τι κάνεις; καλό καλοκαίρι και λίγα λόγια ,μην ρωτήσεις πολλά δηλ. αν έχει σχέση..
    Μπορεί μετά να σου φύγει ο καημός και να νιώσεις πιο ήρεμη. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις όμως αγάπή μου γιατί δεν σου κάνει καλό να στεναχωριέσαι τόσο για τόσο καιρό..

Senior Member
    Καν'το λέω κι ό,τι γίνει. Στη ζωή δεν πρέπει να έχουμε θάρρος και διεκδικούμε;!

Senior Member
    Να σου πω κι εγώ έναν που τον ήθελα ας πούμε πριν 3 χρόνια και είχε πάει να γίνει κάτι και δεν έγινε, ξαφνικά μια μέρα μου την έδωσε και τον βρήκα και του είπα ότι τον θέλω. Με θυμόταν κι αυτός γιατί είχαμε περάσει ωραία κι αμέσως είπε έλα. Κι ας είχαν περάσει 3 χρόνια.

Senior Member
    Να σου πω κι εγώ έναν που τον ήθελα ας πούμε πριν 3 χρόνια και είχε πάει να γίνει κάτι και δεν έγινε, ξαφνικά μια μέρα μου την έδωσε και τον βρήκα και του είπα ότι τον θέλω. Με θυμόταν κι αυτός γιατί είχαμε περάσει ωραία κι αμέσως είπε έλα. Κι ας είχαν περάσει 3 χρόνια.
    Στη δική μου περίπτωση δεν πρέπει γιατί ξέρω πως θα μου θυμώσει και δεν θέλω να το ρισκάρω γιατί δεν το αντέχω να μου είναι θυμωμένος...

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε! Τι κάνεις; Καλά είσαι;

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε! Τι κάνεις; Καλά είσαι;
    Καλησπέρα HarleyQuinn!

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά χθες είχα δύσκολη νύχτα λόγω των κακών σκέψεων που με βασάνιζαν... Είναι πολύ τρομαχτικές και θέλω να σταματήσουν για πάντα...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Πώς είστε;

Εγώ είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο χθες κι είμαι πολύ ταραγμένη...