Είναι κανείς εδώ; - Page 308
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 308 of 323 FirstFirst ... 208258298306307308309310318 ... LastLast
Results 4,606 to 4,620 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο πόνος είναι ίδιος όπως την πρώτη μέρα?
    Ναι, δεν βλέπω καμία διαφορά όταν πρέπει να κινήσω το χέρι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Έτσι ακριβώς! Είναι πολύ άτιμα

Εντάξει, θα έρθω τώρα... Εν τω μεταξύ έχω πλακωθεί στα χάπια, τα ψυχοφάρμακα συν τα αντιφλεγμονώδη και τα παυσίπονα... Μια ώρα μέχρι να τα καταπιώ όλα αυτά... Τέλος, δεν με βλέπω να τη γλιτώνω τη μαγνητική γιατί πονάω πάρα πολύ... Γι' αυτό μείωσα το χρόνο στον υπολογιστή, αναγκαστικά...
    Μπορεί να είναι αρκετά τα χάπια για τώρα, αλλά πέρασες και αρκετά χειρότερα πέρσυ... Απλά θρέφεις λίγο πιο αργά, είναι της υπομονής η ανάρρωση. Θα περάσει όμως

Αν χρειάζεται μαγνητική οκ, δεν ειναι επίπονη, ας κάνεις μια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Μπορεί να είναι αρκετά τα χάπια για τώρα, αλλά πέρασες και αρκετά χειρότερα πέρσυ... Απλά θρέφεις λίγο πιο αργά, είναι της υπομονής η ανάρρωση. Θα περάσει όμως

Αν χρειάζεται μαγνητική οκ, δεν ειναι επίπονη, ας κάνεις μια
    Σίγουρα, καμία σχέση η ένταση του πόνου με πέρυσι και το γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα χρειαζόμουν βοήθεια ακόμα και στο μπάνιο... Απλώς τώρα με δυσκολεύει επειδή είναι το δεξί...

Ναι, θα κάνω αν έτσι πει ο γιατρός τελικά... Λέω ν' αφήσω και την αυριανή μέρα να περάσει και να τον πάρω αύριο το απόγευμα, έτσι κι αλλιώς τώρα βράδιασε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ίσως θέλει λίγο χρόνο. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι. Πχ ταινίες, μουσική.

Senior Member
    Ίσως θέλει λίγο χρόνο. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι. Πχ ταινίες, μουσική.
    Προσπαθώ... Και τώρα ακούω μουσική...
    Θα σας βάλω κι εσάς το τραγούδι που άκουγα κι ελπίζω να σας αρέσει:

Senior Member
    Προσπαθώ... Και τώρα ακούω μουσική...
    Θα σας βάλω κι εσάς το τραγούδι που άκουγα κι ελπίζω να σας αρέσει:

Αυτό το τραγούδι, νομίζω το έχω ακούσει στη σειρά μαέστρο. Είναι ωραίο.

Senior Member
    Αυτό το τραγούδι, νομίζω το έχω ακούσει στη σειρά μαέστρο. Είναι ωραίο.
    Χαίρομαι που σ' αρέσει...

Ναι, έπαιξε κι εκεί απ' όσο ξέρω αλλά εγώ το άκουσα πρώτα στη "Γη της ελιάς"...

Senior Member
    Χαίρομαι που σ' αρέσει...

Ναι, έπαιξε κι εκεί απ' όσο ξέρω αλλά εγώ το άκουσα πρώτα στη "Γη της ελιάς"...
    Βλεπεις και "Γη της ελιάς"; Με τον Κουλλη Νικολάου.
    Έχεις δει τη σειρά Μαέστρο";

Senior Member
    όταν είχα και εγώ πρόβλημα με τον ώμο δεν με βοήθησαν τα χάπια τις πρώτες μέρες και μετά πήγα σε ιδιώτη γιατρό μου έκανε ένεση στον ώμο και μου έδωσε τα ίδια χάπια ποιο δυνατά. Μου έγραψε μαγνητική προληπτικά αλλά δεν την έκανα, με πέρασε ο πόνος μετά από 10 μέρες συνολικά. Εγώ το έπαθα στον ύπνο... Ξύπνησα και δεν μπορούσα να κινήσω καθόλου το χέρι. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος με την παραμικρή κίνηση που έκανα.
    Υπάρχουν ασκήσεις στο ίντερνετ για αργότερα για συντήρηση και αποθεραπεία, βοηθάνε αν έχεις χρόνο να τις κάνεις.

Senior Member
    Βλεπεις και "Γη της ελιάς"; Με τον Κουλλη Νικολάου.
    Έχεις δει τη σειρά Μαέστρο";
    Καλημέρα...

Το έβλεπα για τις δύο σεζόν αλλά μετά κάπου με κούρασε γιατί το παρατραβήξανε...

Όχι, το Μαέστρο δεν τον είδα... Εσύ;

Έχω την εντύπωση ότι σήμερα το χέρι μου είναι λίγο καλύτερα, θα περιμένω ως το απόγευμα να δω πως θα πάει πριν πάρω το γιατρό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    όταν είχα και εγώ πρόβλημα με τον ώμο δεν με βοήθησαν τα χάπια τις πρώτες μέρες και μετά πήγα σε ιδιώτη γιατρό μου έκανε ένεση στον ώμο και μου έδωσε τα ίδια χάπια ποιο δυνατά. Μου έγραψε μαγνητική προληπτικά αλλά δεν την έκανα, με πέρασε ο πόνος μετά από 10 μέρες συνολικά. Εγώ το έπαθα στον ύπνο... Ξύπνησα και δεν μπορούσα να κινήσω καθόλου το χέρι. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος με την παραμικρή κίνηση που έκανα.
    Υπάρχουν ασκήσεις στο ίντερνετ για αργότερα για συντήρηση και αποθεραπεία, βοηθάνε αν έχεις χρόνο να τις κάνεις.
    Κι εγώ σε ιδιώτη γιατρό πήγα... Έχω την εντύπωση ότι σήμερα νιώθω μια μικρή βελτίωση, θα περιμένω ως το απόγευμα να δω πως θα πάει και θα πάρω το γιατρό να μου πει τι να κάνω...
    Χρόνο έχω για ασκήσεις, θα ρωτήσω και το γιατρό... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Senior Member
    Καλημέρα...

Το έβλεπα για τις δύο σεζόν αλλά μετά κάπου με κούρασε γιατί το παρατραβήξανε...

Όχι, το Μαέστρο δεν τον είδα... Εσύ;

Έχω την εντύπωση ότι σήμερα το χέρι μου είναι λίγο καλύτερα, θα περιμένω ως το απόγευμα να δω πως θα πάει πριν πάρω το γιατρό...
    Καλημέρα. Ε δώσε λίγο χρόνο στο χέρι σου, αφού βλέπεις και βελτίωση. Την πανοπλία την έχεις παραγγείλει ή να κάνω έρευνα αγοράς εγώ?

Τη σειρά η γη της ελιάς, δεν την είδα και ούτε με τραβάει να την δω. Το μαέστρο έχω σκοπό κάποια στιγμή να το δω. Ο Παπακαλιατης είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς - σεναριογράφους. Το κλείσε τα μάτια ήταν κορυφή.

Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα?

Senior Member
    Ελπίζω να είναι καλύτερα το χέρι σου, εγώ πήγα αναγκαστικά πρώτα σε νοσοκομείο και μετά σε ιδιώτη. Μην παρασυρθείς με το λίγο καλύτερα με χάπια. Αν πονάς και δεν μπορείς να το κινήσεις πρέπει να σε ξανά δεί. Εμένα μου είπε πως αν δεν πήγαινα έγκαιρα την 5η μέρα από όταν άρχισα τα χάπια θα είχα πρόβλημα για μήνες. Η ακινησία προκαλεί μεγαλύτερο πρόβλημα και διαρκεί μήνες η αποκατάσταση. Δεν πρέπει να αποφεύγουμε τον γιατρό περιμένοντας πως με ξεκούραση θα γίνουμε καλά. Βέβαια δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, τι κάνετε;

Εγώ σήμερα ξύπνησα με νεύρα γιατί χθες η Μίλλυ έδωσε ρεσιτάλ, με σήκωσε τρεις - τέσσερις φορές... Έσπασε κάθε ρεκόρ μιλάμε!

Να ηρεμήσω λίγο και θ' απαντήσω στα μηνύματα σε εκκρεμότητα...

Senior Member
    Σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς (από τις 05:30 στριφογυρνούσα στο κρεβάτι) κι είπα να πω μια καλημέρα μετά από καιρό... Τι κάνετε;

Εγώ συνεχίζω να πονάω κι ο γιατρός μου είπε να κάνω μαγνητική τελικά αφού τίποτα άλλο δεν βοήθησε, ούτε χάπια ούτε ενέσεις, τίποτα... Ο πόνος επιμένει στον ίδιο βαθμό... Άντε να δούμε...
    Θα την κάνω το συντομότερο δυνατό...
    Last edited by Κύκνος; 30-10-2024 at 10:10.