Είναι κανείς εδώ; - Page 309
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 309 of 312 FirstFirst ... 209259299307308309310311 ... LastLast
Results 4,621 to 4,635 of 4672
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς (από τις 05:30 στριφογυρνούσα στο κρεβάτι) κι είπα να πω μια καλημέρα μετά από καιρό... Τι κάνετε;

Εγώ συνεχίζω να πονάω κι ο γιατρός μου είπε να κάνω μαγνητική τελικά αφού τίποτα άλλο δεν βοήθησε, ούτε χάπια ούτε ενέσεις, τίποτα... Ο πόνος επιμένει στον ίδιο βαθμό... Άντε να δούμε...
    Θα την κάνω το συντομότερο δυνατό...
    Κυκνάκο, σε σκεφτόμουν.

Πως είναι το μωράκι σας?
    Περαστικά θα είναι με τον πόνο απλά αργεί το σώμα σου να "φτιάξει"... Και την προηγούμενη φορά τα ιδια σου έκανε... Υπομονή

Senior Member
    Να βάζεις 2 μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι σου και δεξιά αριστερά η κουβέρτα να ακουμπάς το χέρι να είναι σε ύψος που σε βολεύει χωρίς να το πιέζεις, να είναι χαλαρό. Για ασκήσεις δεν σου είπε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Κυκνάκο, σε σκεφτόμουν.

Πως είναι το μωράκι σας?
    Περαστικά θα είναι με τον πόνο απλά αργεί το σώμα σου να "φτιάξει"... Και την προηγούμενη φορά τα ιδια σου έκανε... Υπομονή
    Καλημέρα Σπουργίτι...

Το μωράκι μας είναι μια χαρά, μεγαλώνει Την είδα τις προάλλες κι από κοντά κι είναι τόσο όμορφη... Σαν ζωγραφιά...

Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά είναι πολύ οξύς ο πόνος σε συγκεκριμένες κινήσεις... Τα λέω εδώ γιατί ανακουφίζομαι κάπως ψυχολογικά...

Να πιω το καφεδάκι μου και θα πάρω να κλείσω ραντεβού για την μαγνητική...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Να βάζεις 2 μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι σου και δεξιά αριστερά η κουβέρτα να ακουμπάς το χέρι να είναι σε ύψος που σε βολεύει χωρίς να το πιέζεις, να είναι χαλαρό. Για ασκήσεις δεν σου είπε?
    Καλημέρα...

Το χέρι το ακουμπάω σε μαξιλάρι... Για ασκήσεις όχι, δεν μου είπε τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Καλημέρα Σπουργίτι...

Το μωράκι μας είναι μια χαρά, μεγαλώνει Την είδα τις προάλλες κι από κοντά κι είναι τόσο όμορφη... Σαν ζωγραφιά...

Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά είναι πολύ οξύς ο πόνος σε συγκεκριμένες κινήσεις... Τα λέω εδώ γιατί ανακουφίζομαι κάπως ψυχολογικά...

Να πιω το καφεδάκι μου και θα πάρω να κλείσω ραντεβού για την μαγνητική...
    Γράψε αν σε βοηθάει, εννοείται!

Η μπέμπα θα σας ομορφύνει όλους τα Χριστούγεννα φέτος

Senior Member
    Γράψε αν σε βοηθάει, εννοείται!

Η μπέμπα θα σας ομορφύνει όλους τα Χριστούγεννα φέτος
    Αυτό είναι σίγουρο! ♥
    Κι αν γίνει καλά το χέρι μου, θα μπορέσω να την κρατήσω κι αγκαλιά... Τώρα δεν θέλω γιατί φοβάμαι μην μου πέσει κατά λάθος επειδή δεν αντέχω βάρος... Χώρια που δείχνει τόσο εύθραυστη τόσο μικρούλα που είναι ακόμα...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά μ' ένα τραγουδάκι που οφείλεται στην συνηθισμένη πρωϊνή κακοδιαθεσία... Η μουσική πάντα με κάνει να νιώθω καλύτερα...

Εσείς πώς είστε;

Αυτό είναι σίγουρο! ♥
    Κι αν γίνει καλά το χέρι μου, θα μπορέσω να την κρατήσω κι αγκαλιά... Τώρα δεν θέλω γιατί φοβάμαι μην μου πέσει κατά λάθος επειδή δεν αντέχω βάρος... Χώρια που δείχνει τόσο εύθραυστη τόσο μικρούλα που είναι ακόμα...
    Καλημέρα παιδιά μ' ένα τραγουδάκι που οφείλεται στην συνηθισμένη πρωϊνή κακοδιαθεσία... Η μουσική πάντα με κάνει να νιώθω καλύτερα...

Εσείς πώς είστε;

Καλημέρα Κύκνε!

Εγώ είμαι πολύ καλά περιμενω να ερθει το ΣΚ να χαλαρώσω!

Όταν γίνει το χέρι σου δεν θα την αφήνεις λεπτό τη μπέμπα , θα σε παρακαλάνε να τη πάρουν και άλλοι αγκαλιά

Τη γνωρίσατε και στο σκυλάκι του αδερφού σου ή όχι ακόμη ? Αν ναι πως τη δέχτηκαν τα ζωάκια σας?

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε!

Εγώ είμαι πολύ καλά περιμενω να ερθει το ΣΚ να χαλαρώσω!

Όταν γίνει το χέρι σου δεν θα την αφήνεις λεπτό τη μπέμπα , θα σε παρακαλάνε να τη πάρουν και άλλοι αγκαλιά

Τη γνωρίσατε και στο σκυλάκι του αδερφού σου ή όχι ακόμη ? Αν ναι πως τη δέχτηκαν τα ζωάκια σας?
    Χαίρομαι

Όχι γιατί είναι ακόμα πολύ μωρό... Έχουμε χρόνο μπροστά μας...

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά...

Ταρακουνηθήκαμε αρκετά εδώ πριν από καμιά ώρα... 5,2 ρίχτερ... Δεν ξέρουμε ακόμα με σιγουριά αν ήταν ο κύριος σεισμός κι αυτό με αγχώνει λίγο...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Χθες το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής και σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για να τα δει και να μου πει τι έχω τελικά... Έχω πολύ άγχος... Κυρίως γιατί απ' ότι μπόρεσα να καταλάβω δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα... Βέβαια δεν είμαι γιατρός αλλά αυτό κατάλαβα από το κείμενο, μακάρι να κάνω λάθος και μακάρι ν' αντιμετωπίζεται...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Χθες το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής και σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για να τα δει και να μου πει τι έχω τελικά... Έχω πολύ άγχος... Κυρίως γιατί απ' ότι μπόρεσα να καταλάβω δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα... Βέβαια δεν είμαι γιατρός αλλά αυτό κατάλαβα από το κείμενο, μακάρι να κάνω λάθος και μακάρι ν' αντιμετωπίζεται...
    Κανε υπομονή, θα περάσει κι αυτό,για να πονάς είναι λογικό κάτι να έχεις, ο γιατρός θα βρει την κατάλληλη θεραπεία .

Senior Member
    Κανε υπομονή, θα περάσει κι αυτό,για να πονάς είναι λογικό κάτι να έχεις, ο γιατρός θα βρει την κατάλληλη θεραπεία .
    Μακάρι...

Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, την χρειάζομαι... Φοβάμαι μην μου πει τίποτα για εγχείρηση...

Senior Member
    Κυκνε πως πήγε η επίσκεψη στο γιατρό?
    Το άγχος είναι αναπόφευκτο, τουλάχιστον να υπάρχει αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακούμε τον γιατρό και να εκτελούμε κατά γράμμα όσα μας λέει. Τώρα αν δεν μας αρέσει η διάγνωση η έχουμε την ελπίδα πως κάποιος άλλος θα έχει καλύτερη μέθοδο θεραπείας μπορούμε να απευθυνθούμε για δεύτερη γνώμη. Όμως αν πει για χειρουργείο πόσο έξω να πέσει... Στην επαρχία οι επιλογές σε γιατρούς είναι περιορισμένες σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα υπάρχουν γιατροί που έχουν περισσότερες γνώσεις και ειδίκευση πάνω σε ορθοπεδικό πρόβλημα..
    Τώρα θυμήθηκα και τα δικά μου που πήγα σε γιατρό και χωρίς να με προετοιμάσει μου έκανε επέμβαση και μετά μου είπε πώς δεν πρέπει να το βρέξω! 3 περιστατικά μου έτυχαν σε δάχτυλα. Οι 10 μέρες παλεύονται αλλά την τελευταία φορά που έκανα χειρουργείο πέρασαν 30 μέρες για να βγάλω τα ράμματα.

Senior Member
    Κυκνε πως πήγε η επίσκεψη στο γιατρό?
    Το άγχος είναι αναπόφευκτο, τουλάχιστον να υπάρχει αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακούμε τον γιατρό και να εκτελούμε κατά γράμμα όσα μας λέει. Τώρα αν δεν μας αρέσει η διάγνωση η έχουμε την ελπίδα πως κάποιος άλλος θα έχει καλύτερη μέθοδο θεραπείας μπορούμε να απευθυνθούμε για δεύτερη γνώμη. Όμως αν πει για χειρουργείο πόσο έξω να πέσει... Στην επαρχία οι επιλογές σε γιατρούς είναι περιορισμένες σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα υπάρχουν γιατροί που έχουν περισσότερες γνώσεις και ειδίκευση πάνω σε ορθοπεδικό πρόβλημα..
    Τώρα θυμήθηκα και τα δικά μου που πήγα σε γιατρό και χωρίς να με προετοιμάσει μου έκανε επέμβαση και μετά μου είπε πώς δεν πρέπει να το βρέξω! 3 περιστατικά μου έτυχαν σε δάχτυλα. Οι 10 μέρες παλεύονται αλλά την τελευταία φορά που έκανα χειρουργείο πέρασαν 30 μέρες για να βγάλω τα ράμματα.
    Μου είπε ότι έχω κάταγμα στον ώμο και ρήξη τένοντα... Το κάταγμα λογικά θα δέσει μόνο του αλλά για τον τένοντα έχει μια αμφιβολία... Μου είπε ότι θα πρέπει να κάνω ξανά μαγνητική τον Ιανουάριο κι ότι αν συνεχίσω να πονάω, τότε θα πρέπει να γίνει εγχείρηση για να τον ράψουμε... Αυτό με αγχώνει πολύ...