Είναι κανείς εδώ; - Page 310
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 310 of 323 FirstFirst ... 210260300308309310311312320 ... LastLast
Results 4,636 to 4,650 of 4837
    Senior Member
    Είναι μια πάθηση που παθαίνουν συχνά οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν από επαναλαμβανόμενες κινήσεις από αθλητισμό ή από την καθημερινή εργασία. Άστο στην άκρη με την ελπίδα να μην χρειαστεί εγχείρηση. Το μόνο θετικό που μπορείς να σκεφτείς είναι πως δεν έχεις υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, γιατί τότε θα είχες και το άγχος πως θα ανταπεξέλθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Είναι μια πάθηση που παθαίνουν συχνά οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν από επαναλαμβανόμενες κινήσεις από αθλητισμό ή από την καθημερινή εργασία. Άστο στην άκρη με την ελπίδα να μην χρειαστεί εγχείρηση. Το μόνο θετικό που μπορείς να σκεφτείς είναι πως δεν έχεις υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, γιατί τότε θα είχες και το άγχος πως θα ανταπεξέλθεις.
    Καλημέρα...

Έχεις δίκιο που μου λες να το αφήσω στην άκρη και προσπαθώ, προσπαθώ να μην σκέφτομαι την πιθανότητα εγχείρησης και μου χαλάσουν κι οι γιορτές που έρχονται που είναι κι οι αγαπημένες μου... Αλλά δεν μπορώ να το αφήσω εντελώς στην άκρη γιατί, προς το παρόν τουλάχιστον, χρειάζομαι βοήθεια και για απλά πράγματα όπως για παράδειγμα να ντυθώ... Είναι πολύ σπαστικό να μην μπορείς ν' αυτοεξυπηρετηθείς...
    Όμως σίγουρα είναι θετικό αυτό που αναφέρεις τελευταίο... Πάλι καλά...

Εν τω μεταξύ, αυτές τις μέρες είμαι κι άρρωστη, κρύωσα κι έχω επιπλέον ενοχλητικά συμπτώματα... Ουφ, όλα μαζί μου πέσανε! Κουράστηκα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το πέρασα και εγώ για λίγο , είναι πολύ δύσκολο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δυο χέρια σου.
    η παρηγοριά μου ήταν πως δεν είχα οικονόμο πρόβλημα ούτε υποχρεώσεις. Βέβαια δεν ήταν αρκετό να αλλάξω άποψη για τον γάμο.
    Είναι αγχωτικό και με φοβίζει τι θα γίνει αργότερα αν δεν έχω βοήθεια απο τους γονείς και πάθω κάτι. Όταν είσαι άρρωστος και χρειάζεσαι φροντίδα παρηγοριά για εγχείρηση ή μετά για ανάρρωση βοηθάει να έχεις κάποιον δίπλα σου. Ελπίζω εγώ να καταφέρω να μαζέψω λεφτά για να πληρώνω...

Senior Member
    το πέρασα και εγώ για λίγο , είναι πολύ δύσκολο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δυο χέρια σου.
    η παρηγοριά μου ήταν πως δεν είχα οικονόμο πρόβλημα ούτε υποχρεώσεις. Βέβαια δεν ήταν αρκετό να αλλάξω άποψη για τον γάμο.
    Είναι αγχωτικό και με φοβίζει τι θα γίνει αργότερα αν δεν έχω βοήθεια απο τους γονείς και πάθω κάτι. Όταν είσαι άρρωστος και χρειάζεσαι φροντίδα παρηγοριά για εγχείρηση ή μετά για ανάρρωση βοηθάει να έχεις κάποιον δίπλα σου. Ελπίζω εγώ να καταφέρω να μαζέψω λεφτά για να πληρώνω...
    Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι είσαι κατά του γάμου;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ο γάμος είναι για συμβίωση,για να εξασφαλίσεις καλύτερα οικονομικά και γιατί έχεις ανάγκη από κάποιον να σε στηρίζει.
    Εμένα δεν μπορώ να με φανταστώ παντρεμένο.
    Θέλω την ησυχία μου και δεν μπορώ να μοιράζομαι, θα μου είναι αδύνατο να μην γίνεται ο,τι θέλω εγώ και όπως μου αρέσει.
    Ο γάμος ως τελετή είναι ένα χωριάτικο πανηγύρι.
    Η νομοθεσία τώρα εξασφαλίζει και τα ανύπαντρα ζευγάρια.
    Μόνο προβλήματα πιστεύω πως δημιουργεί ένας γάμος, είναι προτιμότερο να πεις ξεκάθαρα θέλω παιδί μαζί σου, να μου παρέχεις σπίτι, να με συνοδεύεις σε εκδηλώσεις, να ακούς τα προβλήματα και να με στηρίζεις ψυχολογικά, να σε έχω διαθέσιμο για σεξ.
    Αν υπάρχει συμφωνία στους όρους και πως θα εφαρμοστούν οι κανόνες μόνο τότε μπορούν να ζήσουν μαζί.
    Ο γάμος είναι συμβιβασμός όταν κάνει πίσω ο ένας μπορούν να πορευτούν μαζί, όταν όμως και οι δύο είναι εγωιστές θα έχουν προβλήματα, γκρίνια, φωνές, θα ζούν μαζί δυστυχισμένοι μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.
    Παλιά ήταν "υποχρεωτικό" να παντρευτείς και ντροπή να χωρίσεις, όσα ελαττώματα και να είχε κάποιος τα έκρυβαν. Τώρα είναι είδηση των ημερών γυναίκες να κάνουν (5) παιδιά να πεθαίνουν και όλες να είναι χωρισμένες και να ζούν με την σύντροφό τους. Το ίδιο και με τους άνδρες σπέρνουν παιδιά μπλέκουν με γυναίκες που δεν είναι για σπίτι ή δεν τους θέλουν και τις σκοτώνουν. Βία παντού , ακόμα και από νήπια.
    Οι παντρεμένοι - χωρισμένοι με παιδιά κάτι κακό έχουν κάνει στην κοινωνία.

Senior Member
    Πάνε πολλές μέρες που δεν έγραψα αλλά σήμερα νιώθω την ανάγκη... Σαν σήμερα πέθανε ο θείος μου κι είμαι μελαγχολική... Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά επειδή έφυγε νωρίς (στα 60) κι επίσης πολύ σύντομα, κανείς δεν περίμενε να φύγει τόσο σύντομα μετά την διάγνωση, αυτή η απώλεια πονάει λίγο περισσότερο από τις άλλες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πάνε πολλές μέρες που δεν έγραψα αλλά σήμερα νιώθω την ανάγκη... Σαν σήμερα πέθανε ο θείος μου κι είμαι μελαγχολική... Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά επειδή έφυγε νωρίς (στα 60) κι επίσης πολύ σύντομα, κανείς δεν περίμενε να φύγει τόσο σύντομα μετά την διάγνωση, αυτή η απώλεια πονάει λίγο περισσότερο από τις άλλες...
    Αχ ρε Κυκνακι μου. Πώς είσαι; Το χέρι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αχ ρε Κυκνακι μου. Πώς είσαι; Το χέρι;
    Προσπαθώ Γιώργο, προσπαθώ να κάνω κουράγιο αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχω καλή διάθεση... Και το χέρι δεν βοηθάει, προχθές τελείωσε η θεραπεία που μου είχε δώσει ο γιατρός κι άρχισε πάλι να με πονάει...

Senior Member
    Προσπαθώ Γιώργο, προσπαθώ να κάνω κουράγιο αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχω καλή διάθεση... Και το χέρι δεν βοηθάει, προχθές τελείωσε η θεραπεία που μου είχε δώσει ο γιατρός κι άρχισε πάλι να με πονάει...
    Και πώς θα προχωρήσετε τώρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και πώς θα προχωρήσετε τώρα?
    Δεν ξέρω... Θα τον πάρω τηλέφωνο αργότερα να του πω ότι δεν είμαι καλά και να δω τι θα μου πει... Όταν θα έχω νέα σχετικά, θα σου πω...

Senior Member
    Δεν ξέρω... Θα τον πάρω τηλέφωνο αργότερα να του πω ότι δεν είμαι καλά και να δω τι θα μου πει... Όταν θα έχω νέα σχετικά, θα σου πω...
    Εντάξει Κυκνακι μου. Μην αγχώνεσαι εσύ και θα περάσει, θέλει το χρόνο του.

Senior Member
    [QUOTE=Κύκνος;1260403]Πάνε πολλές μέρες που δεν έγραψα αλλά σήμερα νιώθω την ανάγκη... Σαν σήμερα πέθανε ο θείος μου κι είμαι μελαγχολική... Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά επειδή έφυγε νωρίς (στα 60) κι επίσης πολύ σύντομα, κανείς δεν περίμενε να φύγει τόσο σύντομα μετά την διάγνωση, αυτή η απώλεια πονάει λίγο περισσότερο από τις άλλες... [/QUOT
    Να ζήσεις να τον θυμάσαι.. θα σε βλέπει από ψηλά και θα χαίρεται..

Senior Member
    [QUOTE=Rainbow86;1260425]
    Πάνε πολλές μέρες που δεν έγραψα αλλά σήμερα νιώθω την ανάγκη... Σαν σήμερα πέθανε ο θείος μου κι είμαι μελαγχολική... Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά επειδή έφυγε νωρίς (στα 60) κι επίσης πολύ σύντομα, κανείς δεν περίμενε να φύγει τόσο σύντομα μετά την διάγνωση, αυτή η απώλεια πονάει λίγο περισσότερο από τις άλλες... [/QUOT
    Να ζήσεις να τον θυμάσαι.. θα σε βλέπει από ψηλά και θα χαίρεται..
    Από πού ψηλά θα τη βλέπει και...θα χαίρεται κιόλας; Τι πιστεύετε, δηλαδή. ΟΚ, είπαμε, να σας έχει η θρησκεία γμήσει το μυαλό, αλλά να της δίνετε και τη βαζελίνη; Βγάλτε τους ουρανούς από το νου σας, όσοι θέλουνε πίστη στους ουρανούς θέλουν σκλάβους στη γη.

Senior Member
    Κάποιοι έχουν την ανάγκη να το πιστεύουν. Για παρηγοριά. Είναι αδύναμοι και περιμένουν κάτι μεταφυσικό να τους προστατέψει, να τους βοηθήσει.

Senior Member
    Κάποιοι έχουν την ανάγκη να το πιστεύουν. Για παρηγοριά. Είναι αδύναμοι και περιμένουν κάτι μεταφυσικό να τους προστατέψει, να τους βοηθήσει.
    Κι εγώ θέλω παρηγοριά γιατί υπάρχουν καθίκια σαν εσένα, αλλά προς το παρόν θα αρκεστώ να σε φαντάζομαι παρέα με μια εικονίτσα της παναγίας. Εκτός των άλλων αηδιών στις οποίες από καιρό σε καιρό εκδηλώνεις τη σαπίλα σου.