Είναι κανείς εδώ; - Page 312
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 312 of 323 FirstFirst ... 212262302310311312313314322 ... LastLast
Results 4,666 to 4,680 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Φάε ένα γλυκό η ζάχαρη βοηθάει!
    Έφαγα αλλά δεν συνήλθα εντελώς...
    Τουλάχιστον τώρα έφυγαν οι επισκέψεις οπότε θα μπορέσω να ηρεμήσω... Αλλά στεναχωριέμαι που δυσκολεύομαι να χαρώ ανθρώπους και πράγματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Όταν έρχονται ξένοι, μας ξεβολεύουν , πρέπει να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι καλά, να δείχνουμε ενδιαφέρον για όσα συζητάμε και όταν εμείς δεν είμαστε ευτυχισμένοι με τη ζωή μας , δεν μπορούμε να περάσουμε καλά, τι να πούμε αφού ξέρουμε πως η ζωή που έχουμε δεν μας ικανοποιεί.
    Θέλει προσπάθεια και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης για να χαρούμε με όσα συμβαίνουν γύρο μας.
    Μια απορία την έχω και εγώ για το πώς κάποιοι χαίρονται τη ζωή, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα.

Senior Member
    μπορεί να προσπαθούν να υποκριθούν επειδή αλλιώς δε βγαίνει η ζωή. φέικ ιτ τιλ γιου μέηκ ιτ που λένε. η πλήρη αναισθησία με τη συνειδητή παρουσιά σε μια καλή στιγμή της ζωής σου απέχουν χιλιόμετρα. θέλω να πιστεύω πως η πλειοψηφία αυτων να ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

Senior Member
    Όταν θες να πεις κάτι ψαγμενο ασουμε και τελικά σου βγαίνει μια απλή μ@λκια χα χα

Τι να πω ρε γμτ, για όλα φταίει ο φουκαράς ο μετανάστης και όχι η άρχουσα τάξη, το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Όταν έρχονται ξένοι, μας ξεβολεύουν , πρέπει να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι καλά, να δείχνουμε ενδιαφέρον για όσα συζητάμε και όταν εμείς δεν είμαστε ευτυχισμένοι με τη ζωή μας , δεν μπορούμε να περάσουμε καλά, τι να πούμε αφού ξέρουμε πως η ζωή που έχουμε δεν μας ικανοποιεί.
    Θέλει προσπάθεια και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης για να χαρούμε με όσα συμβαίνουν γύρο μας.
    Μια απορία την έχω και εγώ για το πώς κάποιοι χαίρονται τη ζωή, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα.
    Δεν ήταν ξένοι, είναι δικοί μου άνθρωποι, κοντινοί αλλά όταν δεν νιώθω καλά δεν μπορώ να χαρώ την παρέα τους... Αυτό ήθελα να πω... Έτυχε να έρθουν σε κακή μέρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Όταν θες να πεις κάτι ψαγμενο ασουμε και τελικά σου βγαίνει μια απλή μ@λκια χα χα

Τι να πω ρε γμτ, για όλα φταίει ο φουκαράς ο μετανάστης και όχι η άρχουσα τάξη, το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις.
    Οι μετανάστες κι οι κυβερνήσεις που κολλάνε με το πρόβλημα μου; Για ακόμα μία φορά, πετάς ασχετοσύνες... Αν δεν έχεις να πεις κάτι για να βοηθήσεις, άδειασε μου τη γωνιά σε παρακαλώ... Μου φτάνουν τα χάλια μου, δεν μπορώ ν' ακούω κι άσχετα πράγματα με το θέμα...

Senior Member
    Ωραία... Λες και δεν ένιωθα αρκετά άσχημα, πέθανε το σκυλί ενός συγγενή μου που το ήξερα και τώρα στεναχωριέμαι και γι' αυτό... Μου έπεσαν πολλά γενικά αυτές τις μέρες κι αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα

Senior Member
    Καλημέρα σε όποιον με διαβάζει...

Έχω μέρες να γράψω αλλά ήρθε πάλι η ώρα...

Σήμερα δεν ξύπνησα καθόλου καλά κι έχω να στολίσω το δέντρο αργότερα... Ελπίζω να συνέλθω γιατί τρέμουν τα χέρια μου κι αν δεν σταματήσει αυτό θα πρέπει να το αφήσω για άλλη μέρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Σήμερα δεν ξύπνησα καθόλου καλά κι έχω να στολίσω το δέντρο αργότερα... Ελπίζω να συνέλθω γιατί τρέμουν τα χέρια μου κι αν δεν σταματήσει αυτό θα πρέπει να το αφήσω για άλλη μέρα...
    Καλησπέρα. Αγχώθηκες για κάτι;

Senior Member

Ελπίζω να σου πέρασαν τα χέρια και να έγινες καλύτερα.
    Έγινε κάτι που σε πείραξε;

Senior Member
    Καλημέρα Rainbow86 και Player!

Είμαι γενικά αγχώδης, αγχώνομαι ακόμα και για μικροπράγματα κι αυτές τις μέρες έχω να κάνω περισσότερα πράγματα απ' ότι συνήθως όπως το να στολίσω για τις γιορτές... Μ' ευχαριστεί αλλά ταυτόχρονα με αγχώνει...

Ευτυχώς με μισό lexotanil που πήρα χθες, συνήλθα αρκετά από το τρέμουλο και κατάφερα να στολίσω το δέντρο Τα υπόλοιπα σήμερα ή αύριο γιατί έχω κι εξωτερικές δουλειές...

Εσείς στολίσατε;

Senior Member
    Εγώ δεν στολίζω, δεν μου αρέσει.
    Το θεωρώ περιττό .
    Όπως και να χει, εύχομαι καλές γιορτές και να περάσετε καλά.

Senior Member
    δεν στόλισα ποτέ

(να 'ναι καλά, όμως, ο Ιέχωβα που θα πληρωθούμε +75% για τις τρεις αργίες τώρα στις γιορτές -να τα λέμε όλα)

Καλημέρα Rainbow86 και Player!

Είμαι γενικά αγχώδης, αγχώνομαι ακόμα και για μικροπράγματα κι αυτές τις μέρες έχω να κάνω περισσότερα πράγματα απ' ότι συνήθως όπως το να στολίσω για τις γιορτές... Μ' ευχαριστεί αλλά ταυτόχρονα με αγχώνει...

Ευτυχώς με μισό lexotanil που πήρα χθες, συνήλθα αρκετά από το τρέμουλο και κατάφερα να στολίσω το δέντρο Τα υπόλοιπα σήμερα ή αύριο γιατί έχω κι εξωτερικές δουλειές...

Εσείς στολίσατε;

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Ευχαριστώ για τις ευχές Player κι εύχομαι καλή χρονιά κι ότι καλύτερο και για 'σενα...

Σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα αν κι επειδή δεν έχω τελειώσει όλες μου τις δουλειές (εσωτερικές κι εξωτερικές) έχω ακόμα λίγο άγχος...

Εγώ έχω νόσο φοβία κ αγχώδη διαταρραχη.... Ακούω το σώμα μου πάρα πάρα πάρα πολύ προσεκτικά, οποιοδήποτε "συμπτωμα το μεταφράζω σαν θανατηφόρα ασθένεια..
    Κάνω αγωγή για γοπ κ ταυτόχρονα έχω ίωση, νιώθω ότι έχω καρκινικό στον οισοφάγο, στο φαρυγγα κλπ
    Πήγα σε ωρλ καθαρή
    Πήγα σε παθολόγο τέλεια
    Νιώθω ιτθ παιδεύω τον άντρα μου κ ότι το παιδάκι μου τα πιάνει στον αέρα κ θα το κάνω σαν εμένα
    Κάνω 12 χρόνια ψυχοθεραπεία αλλά δν μοροω να βρω πως να μην αγχώνομαι
    Παίρνω αγωγή κατά καιρούς κ μάλλον τώρα ήρθε πάλι αυτή η ώρα
    Κρίμα...
    Δεν νιώθω να ζω ελεύθερα
    Θέλω να είμαι ευτυχισμένη γιατι δν μου λείπει κάτι ουσιώδες (οκ έχουμε Πολλα προβλήματα όπως όλος ο κόσμος αλλά ούτε υγείας έχουμε θέματα, ούτε αγάπης κλπ)
    Πως ρε παιδιά.;;;;;