Είναι κανείς εδώ; - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 323 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 526 to 540 of 4834
    Amytyville horror ας πουμε που λεει οτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα δεν το πολυ πας ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    [QUOTE=Constantly curious;580179]Amytyville horror ας πουμε που λεει οτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα δεν το πολυ πας ?[/Q

Δε με ταρακουνησε οπως π.χ το. The girl next door η το the texas chainsaw massacre

Νομιζω καταλαβα.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όσους είναι εδώ, τί κάνετε;

Λοιπόν, θέλω μια μικρή βοήθεια...θα μπω για μπάνιο είτε σήμερα είτε αύριο και πρέπει να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι (ως τώρα είχα άλλη μέθοδο τσουρομαδήματος αλλά τώρα χρειάζεται αυτή) κι έχω λίγο άγχος μήπως με πιάσει πάλι να θέλω να το χρησιμοποιήσω και για κοψίματα...έχω την υποψία ότι μου έχει γίνει ένας μικρός ψυχαναγκασμός, σίγουρα έχω συνδυάσει το ξυραφάκι με τους αυτοτραυματισμούς...εσείς τί θα κάνατε στη θέση μου για να το αντιμετωπίσετε;

Μην διανοηθεί κανείς να μιλήσει για αστυνομίες ξανά, δηλώνω ξεκάθαρα κι υπεύθυνα πως δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο...

Ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλησπερα κυκνε.κοβομαι κι εγω τον τελευταιο καιρο δυστυχως.ξυρισου και πετα κατευθειαν το ξυραφακι στα σκουπιδια.ειναι αληθεια πως αμα ξεκινα κανεις να κοβεται του γινεται εμονη κι ευκολος τροπος για να ξεσπαει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα κυκνε.κοβομαι κι εγω τον τελευταιο καιρο δυστυχως.ξυρισου και πετα κατευθειαν το ξυραφακι στα σκουπιδια.ειναι αληθεια πως αμα ξεκινα κανεις να κοβεται του γινεται εμονη κι ευκολος τροπος για να ξεσπαει.
    Γεια σου boo, είχα διαβάσει το θέμα σου αλλά δεν ήξερα τι να σου πω μιας ούτε κι εγώ έχω βρει τη λύση όπως βλέπεις...πώς τα πας τελευταία;

Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, μάλλον αυτό θα κάνω, θα το έχω στο μυαλό μου να το εξαφανίσω αμέσως μόλις τελειώσω λες κι είναι κάτι που καίει...καλύτερα να πάει χαμένο ένα ξυραφάκι παρά να υποφέρω εγώ και μάλιστα τέτοιες μέρες...

Επιτέλους πάντως, να και κάποιος μου με καταλαβαίνει, σ' ευχαριστώ Θεέ μου! Όντως είναι σαν εμμονή, το εξέφρασες τέλεια! Και ξέσπασμα αλλά κυρίως εμμονή νομίζω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλυτερα τα παω εδω και 4-5 μερες.εχω ανεβει Αθηνα βλεπεις και βγαινω εξω με φιλους και ξεχνιεμαι.
    εγω εκανα το εξης..εχω μαζι μου τυλιγμενη σε χαρτι μια λεπιδα στην τσεπη του παντελονιου μου.ετσι αισθανομαι ασφαλεια πως αν φτασω στα ακρα θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω.ακουγεται παραξενο το ξερω.αλλα αυτο μου δινει ασφαλεια ακομα.συντομα θα ερθει ο καιρος που θα την πεταξω απο πανω μου γιατι δε θα θελω πια να κοπω ουτε θα εχω ανασφαλειες

Senior Member
    καλυτερα τα παω εδω και 4-5 μερες.εχω ανεβει Αθηνα βλεπεις και βγαινω εξω με φιλους και ξεχνιεμαι.
    εγω εκανα το εξης..εχω μαζι μου τυλιγμενη σε χαρτι μια λεπιδα στην τσεπη του παντελονιου μου.ετσι αισθανομαι ασφαλεια πως αν φτασω στα ακρα θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω.ακουγεται παραξενο το ξερω.αλλα αυτο μου δινει ασφαλεια ακομα.συντομα θα ερθει ο καιρος που θα την πεταξω απο πανω μου γιατι δε θα θελω πια να κοπω ουτε θα εχω ανασφαλειες
    Χαίρομαι...

Εγώ δεν έχω πάντα μαζί μου αλλά όταν έχει τύχει να έχω για παράδειγμα να είμαι ξαπλωμένη και να την κρατάω απλά κι εμένα με κάνει να νιώθω ασφάλεια αλλά δεν έχω ιδέα γιατί κι απορώ για το πως είναι δυνατόν...είσαι η μόνη που έχω ακούσει να νιώθει το ίδιο...

Σου εύχομαι να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται η ώρα που θα την ξεφορτωθείς...εγώ πάλι δύσκολο να πάψω να έχω ανασφάλειες...

Senior Member
    κοιτα να δεις απο οσο εχω καταλαβει αυτα τα χρονια που κοβομαι θελει χρονο για να ξεφυγεις απο αυτο το πραγμα χρονο και επιμονη.σε κανει να νιωθεις ασφαλεια πιστευω γιατι ξερεις οτι ανα πασα δυσκολη στιγμη μπορεις να ξεσπασεις.γινεται εμμονη γινεται ψυχαναγκασμος, γινεται η κραυγη σου οταν πονας ψυχολογικα.μην ακους πεσμενη μουσικη οσο μπορεις αν ακους και προσπαθησε να εισαι με ατομα που θα σε κανουν να ξεχνιεσαι λιγακι.το εχεις εκμιστηρευτει σε κανεναν?αν ναι συζητα μαζι του.γενικα προσπαθησε να μην μενεις μονη σου.προσπαθησε με μικραπραγματακια να γεμιζεις μπαταριες και να μην πεφτεις παρα πολυ ψυχολογικα.να μου πεις ποιος τα λεει αυτα..?εγω που ακομα εχω τη λεπιδα στη τσεπη... αυτα εχω καταλαβει τουλαχιστον τις τελευταιες μερες.πρεπει να καταπολεμησουμε τις ανασφαλειες και τις ορμες μας με αλλους τροπους..ετσι αρχιζω και καταλαβαινω.πριν 1.5 χρονο με ειχε ξαναπιασει να θελω να κοβομαι. μου πηρε 2 βασαναστικους μηνες να το κοντρολαρω να σταματησω.παντως γινεται.θελει πεισμα.πετα τα ξυραφακια.ειναι η "ευκολη" λυση μας.αλλα ακομα και να κοπεις μια φορα μη σε παιρνει απο κατω (γιατι εμενα με παιρνει χειροτερα απο κατω μετα).η καθε προσπαθεια μετραει ακομα κι αν αποτυχεις μερικες φορες.

Senior Member
    κοιτα να δεις απο οσο εχω καταλαβει αυτα τα χρονια που κοβομαι θελει χρονο για να ξεφυγεις απο αυτο το πραγμα χρονο και επιμονη.σε κανει να νιωθεις ασφαλεια πιστευω γιατι ξερεις οτι ανα πασα δυσκολη στιγμη μπορεις να ξεσπασεις.γινεται εμμονη γινεται ψυχαναγκασμος, γινεται η κραυγη σου οταν πονας ψυχολογικα.μην ακους πεσμενη μουσικη οσο μπορεις αν ακους και προσπαθησε να εισαι με ατομα που θα σε κανουν να ξεχνιεσαι λιγακι.το εχεις εκμιστηρευτει σε κανεναν?αν ναι συζητα μαζι του.γενικα προσπαθησε να μην μενεις μονη σου.προσπαθησε με μικραπραγματακια να γεμιζεις μπαταριες και να μην πεφτεις παρα πολυ ψυχολογικα.να μου πεις ποιος τα λεει αυτα..?εγω που ακομα εχω τη λεπιδα στη τσεπη... αυτα εχω καταλαβει τουλαχιστον τις τελευταιες μερες.πρεπει να καταπολεμησουμε τις ανασφαλειες και τις ορμες μας με αλλους τροπους..ετσι αρχιζω και καταλαβαινω.πριν 1.5 χρονο με ειχε ξαναπιασει να θελω να κοβομαι. μου πηρε 2 βασαναστικους μηνες να το κοντρολαρω να σταματησω.παντως γινεται.θελει πεισμα.πετα τα ξυραφακια.ειναι η "ευκολη" λυση μας.αλλα ακομα και να κοπεις μια φορα μη σε παιρνει απο κατω (γιατι εμενα με παιρνει χειροτερα απο κατω μετα).η καθε προσπαθεια μετραει ακομα κι αν αποτυχεις μερικες φορες.
    Ναι, έχω μιλήσει σε κάποια άτομα που εμπιστεύομαι αλλά δεν νιώθω καλά να το συζητάω πρόσωπο με πρόσωπο, νιώθω χειρότερα...όπως κι αν δεν αντέξω και κοπώ, μετά γίνομαι ένα με το πάτωμα και γι' αυτό δεν θέλω να το ξανακάνω, μετά νιώθω εντελώς αδύναμη κι ανασφαλής και ψάχνω να βρω ποιος θα με προστατέψει και φυσικά γυρίζω σε κάποιο άτομο του παρελθόντος που όμως δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις μου για βοήθεια οπότε πληγώνομαι ακόμα περισσότερο...κι ειδικά τέτοιες μέρες δεν θέλω να το κάνω γιατί θα με ρίξει πολύ εκεί που προσπαθώ να χαρώ τις γιορτές...τελικά αύριο μπανάκι, σε καμιά ώρα έχει μια ταινία που θέλω να δω κι ίσως να είναι και καλύτερα έτσι για να πάρω δύναμη από τις συμβουλές σου...

Senior Member
    πολυ καλα θα κανεις και θα δεις ταινια, βεβαια μην αμελησεις το μπανακι αυριο.κατσε στα ζεστα και δες την.τι ταινια εχει?εγω λεω να πεταχτω κεντρο Αθηνα με τον κολητο για καφεδακι μπας και δω και το χριστουγεννιατικο κλιμα με καλυτερο ματι απο οτι την τελευταια φορα που το ειδα στην πολη μου και γυρισα πισω τρεχοντας γιατι δεν αντεχα αυτο το γιορτινο κλιμα.
    κι εγω αφου κοπω νιωθω για λιγο καλα και μετα χειροτερα ασε που μετα απο καιρο βλεπω τα σημαδια και μετανωνω...
    δε πειραζει που δεν εχεις φιλαρακι να τα πεις να ξαλαφρωσει λιγο η ψυχη σου.και εμεις εδω για αυτο ειμαστε.
    αν θες να ξεσπασεις καπου οταν δεν εισαι καλα στειλε μου pm

Senior Member
    πολυ καλα θα κανεις και θα δεις ταινια, βεβαια μην αμελησεις το μπανακι αυριο.κατσε στα ζεστα και δες την.τι ταινια εχει?εγω λεω να πεταχτω κεντρο Αθηνα με τον κολητο για καφεδακι μπας και δω και το χριστουγεννιατικο κλιμα με καλυτερο ματι απο οτι την τελευταια φορα που το ειδα στην πολη μου και γυρισα πισω τρεχοντας γιατι δεν αντεχα αυτο το γιορτινο κλιμα.
    κι εγω αφου κοπω νιωθω για λιγο καλα και μετα χειροτερα ασε που μετα απο καιρο βλεπω τα σημαδια και μετανωνω...
    δε πειραζει που δεν εχεις φιλαρακι να τα πεις να ξαλαφρωσει λιγο η ψυχη σου.και εμεις εδω για αυτο ειμαστε.
    αν θες να ξεσπασεις καπου οταν δεν εισαι καλα στειλε μου pm
    Μπανάκι αναγκαστικά αύριο, έχω να πάω στο γιατρό, σαν να μην έφτανε η ψυχική υγεία με πονάει και το γόνατο μου και πρέπει να το δω...
    Έχει εδώ και καιρό μια σειρά ταινιών με τον Ηρακλή Πουαρώ ( σ' αρέσει η Αγκάθα Κρίστι; ) αλλά η σημερινή δεν μου άρεσε και κοιμήθηκα...
    Ναι, τα σημάδια είναι πρόβλημα, εμένα μου έχουν μείνει από παλιά κι ακόμα με ρίχνουν ψυχολογικά...τότε κοβόμουν και με λύσσα οπότε καταλαβαίνεις...

Να 'σαι καλά που προσφέρεσαι, θα σε έχω στα υπόψη μου και σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

Senior Member
    Καλημέρα! Τι κάνετε;

Εγώ σήμερα πρέπει να πάω στον ορθοπεδικό και δεν θέλω με τίποτα να ξεντυθώ για να με δει και νιώθω ήδη άσχημα και ντρέπομαι και δεν ξέρω τι να κάνω...νιώθω πολύ άσχημα σ' αυτή τη σκέψη...

Η μαμά μου που της το είπα μου είπε "στο γιατρό θα πας" λες κι είναι αυτονόητο ότι επειδή είναι γιατρός δεν πειράζει που θα με δει έτσι...ουφ, μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να με εξετάσει πάνω από τα ρούχα...

Κυκνακο μου ελπιζω να πηγε καλα η εξεταση και κυριως καλα να ναι τα αποτελεσματα.
    Απο ντροπη κατανοω ... το - αυτονοητο " σε γιατρο πας " το λεν οσοι νιωθουν ετσι.

Εγω ντρεπομαι και τους το λεω, χι !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακο μου ελπιζω να πηγε καλα η εξεταση και κυριως καλα να ναι τα αποτελεσματα.
    Απο ντροπη κατανοω ... το - αυτονοητο " σε γιατρο πας " το λεν οσοι νιωθουν ετσι.

Εγω ντρεπομαι και τους το λεω, χι !
    Γεια σου cc! Το απόγευμα θα πάω αλλά άρχισε να με απασχολεί από το πρωί...σ' ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι κάτι που να περνάει με χάπια γιατί πονάω και δεν μπορώ να περπατήσω καλά...

Λες να ντρέπονται κι αυτοί που το λένε δηλαδή; Γιατί φαινομενικά εγώ καταλαβαίνω το αντίθετο...

Πάντως ευτυχώς κατάφερα να κάνω μπανάκι χωρίς άσχημες συνέπειες...αλλά άργησα να πάρω τα χάπια μου το πρωί και τώρα τρέμω...μου φαίνεται ότι θα ξαπλώσω για λίγο μετά το φαγητό μήπως κι ηρεμήσω κάπως...