Είναι κανείς εδώ; - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 323 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 796 to 810 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κοιτα, οταν υπερισχυει ο φοβος δεν μπορεις παρα να τον αφησεις να κανει τον κυκλο του, σαν το πονοκεφαλο, η ψυχολογα οφειλει να σου βρει τροπους να σου εξηγησει πως να μην σε ρουφαει ο φοβος αλλά να τον αντιμετωπιζεις. Οσο μπορεις. Εαν πινεις μια φορα την εβδομαδα σχεδον καθε μερα γινονται καυγαδες σπιτι λογικο ειναι να νιωθεις, μοναξια, φοβο και αυτο ενοχικοτητα.
    Για αυτο λοιπον παμε απο την αρχη. Σωστη αγωγη. Υπομονη με την ψυχολογο μεχρι να φτασετε σε αυτα τα βουνα. Τεχνικες χαλαρωσης δικες σου.

Και οχι...κυκνακι μου... το να γυρισεις εκει που σε πληγωνουν ειναι μια επαναληψη. Δηλαδη πας για να φυγεις μετα παλι πιστευοντας πως δεν σου αξιζει κατι καλυτερο. Σχεδον ολοι οι ανθρωποι το τρωμε αυτο το παλουκι.

Θεωρω οτι εαν η αγωγη και η ψυχοθεραπεια πανε ρολοι σε λιγο καιρο θα μπορεις να ξεχωριζεις μονη σου, πότε εχεις φοβο αυτο προστασιας, πότε εχεις φοβο λογω κακων αναμνησεων και ενστικτου.

Εγω σου λεω πως αν κοιταξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι δεν εχεις 100% την ευθυνη στο τοτε που συνεβησαν. Στο σημερα ομως πρεπει να υποσχεσαι στον εαυτο σου καθε μερα να τον αγαπας λιγουλακι περισσοτερο.

Θα καταφερεις να μαθεις να το ελεγχεις. Εχω Πιστη σε εσενα.
    Σκεψου...λιγο σοβαρα... ολη αυτη η αγαπη, η τρυφεροτητα, η καλοσυνη που βγαζεις στα μικρακια σου εκει ( τα γατουλινια ) γιατι να μην δεν δωσεις και λιγη σε εσενα ? Δηλαδη μονο οτι ειναι εξω απο εσενα δικαιουται στοργη ?

Σιγα,σιγα, ενα ενα, αλλά σε παρακαλω να εισαι υπευθυνη για την εξελιξη της πορειας σου. Δλδ αν αυτο τραυματιζ. μη το πεις εδω, πες το ομως στην ψυχολογο και στον ψυχιατρο, αν θελεις πιο συχνα πχ μπυρα επισης να το πεις... οφειλουν να σου δωσουν σωστες κατευθυνσεις !!!
    Αυτό για την αγάπη μερικές φορές μου είναι λίγο δύσκολο, γιατί αισθάνομαι ότι δεν αξίζω αγάπη...το είπε κι εκείνος...και θέλω να το πάρει πίσω, ίσως τότε να μπορούσα να το πιστέψω και πάλι...

Όσο για τον αυτοτραυματισμό έχει καιρό να συμβεί αλλά οι γρατζουνιές που μου έκανε η γάτα μου το θυμίζουν...και με αναστατώνει λίγο κι αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κι επειδη το Ειπε Εκεινος, θα σε καταδικασεις στην μη Αγαπη ?
    Ειναι μια φραση που μου δινει πολυ θετικη ενεργεια... " Να μενεις μακρια απο ανθρωπους που σε κανουν να σε πιστευεις οτι εισαι δυσκολος ανθρωπος να αγαπηθεις".

Αυτα για αποψε κυκνακι μου... εχω να κανω κατι "κοινωνικες χαιρετουρες τωρα" ... μμμμ....

Ισως ξανα μπω πιο αργα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλημέρα!

Είναι κανείς εδώ; Είμαι τρομαγμένη και μόνη μου στο σπίτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

κυκνε, τι εγινε ?

Senior Member
    κυκνε, τι εγινε ?
    Καλημέρα cc, μην με βρίσεις που είναι λίγο παιδικός ο φόβος μου αλλά χθες είδα ένα θρίλερ (που κανονικά δεν έχω πρόβλημα) και στο τέλος η πρωταγωνίστρια προσπαθώντας να ελευθερωθεί από ένα φάντασμα που έβλεπε με το να το τραυματίσει στο χέρι, τραυμάτισε τον εαυτό της στον καρπό και πέθανε κι έδειχνε το αίμα και φρίκαρα γιατί μου θύμισε τα δικά μου τα παλιά...δεν ήξερα ότι θα δείξει κάτι τέτοιο και την πάτησα...

Ευτυχώς τουλάχιστον που είναι ο Τζέρυ εδώ, τον έβγαζα φωτογραφίες γι' αυτό άργησα ν' απαντήσω...

Δεν ειμαι εδω για να σε κρινω. Εχεις μια σειρα απο εικονες, βιωματα που προσπαθεις καθε μερα να μην σε βουλιαζουν.
    Ετυχε με το θριλερ... αλλά γενικως ειναι παντα ρισκο τα ατιμα... εχουν απο ολα τα ειδη βιας.
    Αφου εχεις Τζερακο παρεα ειμαι κουλ.

Ασχετο - σχετικο με τον αδελφο σου εχεις επικοινωνια ? σε βοηθαει ?

Senior Member
    Δεν ειμαι εδω για να σε κρινω. Εχεις μια σειρα απο εικονες, βιωματα που προσπαθεις καθε μερα να μην σε βουλιαζουν.
    Ετυχε με το θριλερ... αλλά γενικως ειναι παντα ρισκο τα ατιμα... εχουν απο ολα τα ειδη βιας.
    Αφου εχεις Τζερακο παρεα ειμαι κουλ.
    Ναι, γκαντεμιά...ήταν ωραίο αλλά μου τα χάλασε στο τέλος το άτιμο που λες κι εσύ...και στο καπάκι με το χθεσινό γρατζούνισμα της γάτας ήταν too much για μια μέρα...

Καλά κι ο Τζεράκος δαγκώνει αλλά μαλακά...αν τον ενοχλήσεις σε σαλιώνει λιγάκι, χα χα! Ήθελα να πάρει καλύτερη πόζα!

Εσύ τι κάνεις;

Συμπληρωσα μια ερωτηση, στο πρωτο ποστ, αν εχεις τηλεφωνικη επαφη με τον αδελφο σου, εαν σου κανει καλο αυτο, κτλ.

Εγω σκεφτομαι πως θα κανω κι αυτη την ημερα να κυλησει καλα,ηρεμα και αν ειναι δυνατον κ α λ ά.

Senior Member
    Συμπληρωσα μια ερωτηση, στο πρωτο ποστ, αν εχεις τηλεφωνικη επαφη με τον αδελφο σου, εαν σου κανει καλο αυτο, κτλ.

Εγω σκεφτομαι πως θα κανω κι αυτη την ημερα να κυλησει καλα,ηρεμα και αν ειναι δυνατον κ α λ ά.
    Α, καλά που μου το είπες για να το προσέξω... Ναι, έχουμε επαφή και τηλεφωνική και προσωπική, έρχεται συχνά...αλλά τώρα είναι στη δουλειά και δεν μπορώ να τον πάρω, θέλω να πάρω μια φίλη αλλά περιμένω λίγο μην τυχόν και την ξυπνήσω μιας κι είναι Κυριακή...

Ο αδελφός μου ήρθε χθες και θα έρθει και το μεσημέρι...και ναι, μου κάνει καλό η συναναστροφή μαζί του εκτός από κάτι μέρες που δεν θέλω να ξεκουνηθώ καθόλου για κανέναν...

Πολύ καλά κάνεις, κι εγώ το ίδιο προσπαθώ γι' αυτό έγραψα κι εδώ όσο πίνω ακόμα καφεδάκι...τι σχέδια έχεις εσύ;
    Εγώ για το βράδυ τουλάχιστον πάλι ταινία αλλά όχι θρίλερ... Θα σου πω εντυπώσεις αύριο...

Το σχεδιο μου ειναι να κανω κατι που θα μου δωσει χαρα, να μην επιτρεψω σε τοξικους ανθρωπους να με επηρεασουν να νιωσω ευγνωμοσυνη για οσα εχω, να προσπαθησω να διωξω το παραπονο για οσα εγιναν.

Τις Κυριακές σχεδον παντα με πιανει απολογισμος κτλ !!! Κοιταω λιγο δηλαδη τι εκανα παλια, που βρισκομαι σημερα, προσπαθω να μην μεινω στην ασχημη πλευρα αλλά να επιμεινω στα θετικά...

Κατα τα αλλα, εχω παψει εδω και μηνες να κανω προγραμματα, ημουν πολυ οργανωτικη και προγραμματικη, σε βαθμο αηδιας. Το εκοψα.

Senior Member
    Το σχεδιο μου ειναι να κανω κατι που θα μου δωσει χαρα, να μην επιτρεψω σε τοξικους ανθρωπους να με επηρεασουν να νιωσω ευγνωμοσυνη για οσα εχω, να προσπαθησω να διωξω το παραπονο για οσα εγιναν.

Τις Κυριακές σχεδον παντα με πιανει απολογισμος κτλ !!! Κοιταω λιγο δηλαδη τι εκανα παλια, που βρισκομαι σημερα, προσπαθω να μην μεινω στην ασχημη πλευρα αλλά να επιμεινω στα θετικά...

Κατα τα αλλα, εχω παψει εδω και μηνες να κανω προγραμματα, ημουν πολυ οργανωτικη και προγραμματικη, σε βαθμο αηδιας. Το εκοψα.
    Εγώ πάλι προσπαθώ όσο μπορώ να μην κοιτάω τα παλιά μιας κι έχω την τάση να μένω στην άσχημη πλευρά...

Καλά κάνεις για τα προγράμματα, μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ...μερικές φορές θα ήθελα να είμαι λίγο πιο φλου...Ας πούμε σήμερα ξέχασα ότι οι γονείς μου θα έλειπαν το πρωί και μου διαταράχτηκε η προγραμματισμένη αρχή της ημέρας μου...

οκ, φαντασου λοιπον οτι ειναι καπου εκει κοντα και κανε οτι θα εκανες συνηθως ή α ... χα !!!! κανε λουσιμο μπανιο μασκα κτλ.
    Δες το σαν μερα αφιερωμενη σε εσενα !!!

Καλη μας εβδομαδα Κυκνε. Με υγεια δυναμη.

Senior Member
    Καλη μας εβδομαδα Κυκνε. Με υγεια δυναμη.
    Καλημέρα cc, μόλις σκεφτόμουν να γράψω και χάρηκα που με πρόλαβες... Καλή εβδομάδα και σ' εσένα, πώς είσαι;
    Εγώ μελαγχολική, πήρα τα πρωινά χάπια μου αλλά δεν έδρασαν ακόμα...κάτσε να μου κάνεις λίγη παρέα αν μπορείς...
    Χθες κοιμήθηκα συνεχόμενα από το μεσημέρι ως και το βράδυ και δεν πήρα το seroquel, ίσως γι' αυτό...πιστεύω πως θα περάσει αλλά ως τότε δυσκολεύομαι...

θα περασει, θα περασει... εγω ευχομαι και ελπιζω να ειναι καλυτερη αυτη η εβδομαδα απο την προηγουμενη, χι !