Είναι κανείς εδώ; - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 323 FirstFirst ... 848565758596068108158 ... LastLast
Results 856 to 870 of 4837
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα cc! Ναι, μου το έχει αναφέρει πολλές φορές αλλά άντε να με πείσει...το ξέρεις ότι είμαι επηρεασμένη από τα λόγια της παλιάς αγάπης που ανέφερα οπότε δυσκολεύομαι να διώξω τα συναισθήματα κατωτερότητας κι αναξιότητας...

Κυκνε μου ομορφε και γλυκε θα σου τονισω οτι καλο ειναι να στραφεις στον κυκνο, να μαθεις να σε φροντιζεις, να δουλευεις αρκετα πανω σε αυτα που σου προτεινει η ψυχολ. οσο δυσκολο και αν σου ειναι. Ειναι μεγαλη υποθεση να στρωσεις εναν χαρακτηρα. Να επουλωσεις πληγες, να διορθωσεις τροπο σκεψης, να μην σε βαζεις ως τελευταια και χειροτερη στην πρωτη αναποδια.

Θα σε ζαλισω, θα σε πρηξω, θα στο τονιζω. Εσυ θα γιατρεψεις τον εαυτο σου οταν αποφασισεις πως κανείς μα κανείς δεν εχει τοσο μεγαλη δυναμη πανω σου γιατι εσυ εχεις τη δυναμη να σε προστατευεις. Εσυ θα σταματησεις να επιτρεπεις να σε επηρεαζουν οι κακοποιητικοι ανθρωποι γυρω σου. Για να το κατακτησεις ομως αυτο θα φας και ενα ζορι. Δεν χαριζεται.
    Ναι ξερω, ακουγομαι λιγο κακια ή μαμαδιστικη αλλά στα γραφω ξεκαθαρα ! Οπως τα νιωθω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Και εγω Σταυρο μετα την εμπερια του μειζονος, εκοψα την κουλτουρα και το γυρισα σε οτι πιο ανεβαστικο...

Κουραγιο για βαθια σκεψη και ψυχολογια πλεον δεν εχω... προτιμω πχ να δω εστω και στημενη σατιρα παρα κατι που θα μου ξανα υπενθυμισει ποσο πολυπλοκο και ιδιαιτερα ον ειναι ο ανθρωπος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post

Κυκνε μου ομορφε και γλυκε θα σου τονισω οτι καλο ειναι να στραφεις στον κυκνο, να μαθεις να σε φροντιζεις, να δουλευεις αρκετα πανω σε αυτα που σου προτεινει η ψυχολ. οσο δυσκολο και αν σου ειναι. Ειναι μεγαλη υποθεση να στρωσεις εναν χαρακτηρα. Να επουλωσεις πληγες, να διορθωσεις τροπο σκεψης, να μην σε βαζεις ως τελευταια και χειροτερη στην πρωτη αναποδια.

Θα σε ζαλισω, θα σε πρηξω, θα στο τονιζω. Εσυ θα γιατρεψεις τον εαυτο σου οταν αποφασισεις πως κανείς μα κανείς δεν εχει τοσο μεγαλη δυναμη πανω σου γιατι εσυ εχεις τη δυναμη να σε προστατευεις. Εσυ θα σταματησεις να επιτρεπεις να σε επηρεαζουν οι κακοποιητικοι ανθρωποι γυρω σου. Για να το κατακτησεις ομως αυτο θα φας και ενα ζορι. Δεν χαριζεται.
    Ναι ξερω, ακουγομαι λιγο κακια ή μαμαδιστικη αλλά στα γραφω ξεκαθαρα ! Οπως τα νιωθω.
    Cc, ελπίζω να μην σε κουράσω και σταματήσεις να μου μιλάς αλλά νιώθω πως δεν αντέχω άλλο ζόρι, ήδη ζορίζομαι τρομερά για να βγάζω την κάθε μέρα τόσο άσχημα που νιώθω...παρόλο που δεν ξεχνάω πια τις βραδινές δοσολογίες, δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει το έξτρα αναφρανίλ που μου είπε να παίρνω ο γιατρός...

Επίσης μου ακούγεται σαν παραμύθι ότι εγώ έχω τη δύναμη να με προστατεύω, σαν κάτι απίθανο!
    Όσο για εκείνον, δεν τον εντάσσω στους κακοποιητικούς ανθρώπους της ζωής μου, πιστεύω πως είχε δίκιο τουλάχιστον ως ένα βαθμό κι αυτό με απογοητεύει τρομερά και θυμώνω με τον εαυτό μου...τέλος, αυτό το "δεν αξίζεις" που μου είπε τριγυρίζει στην ψυχή μου (γιατί απ΄το μυαλό προσπαθώ να το αποδιώχνω)...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    A ναι μπράβο,το θυμάμαι αυτό που την τύφλωσαν!Ούτε εγώ το κατάλαβα αυτό!Εσύ πάντως σίγουρα κατάλαβες πολλά περισσότερα από εμένα στο έργο!Χα χα!
    Και η αδερφή μου με το γαμπρό μου που την παρακολουθούσαμε μαζί,όλο ερωτήσεις κάναμε αναμεταξύ μας θυμάμαι τότε...
    Δεν είμαι για Λάνθιμο εγώ,θέλω λιγάκι πιο εύπεπτες καταστάσεις!
    Α, ωραία αφού ούτε εσύ το κατάλαβες δεν είμαι χαζή lol!
    Καλά κι εγώ μη φαντάζεστε ότι είμαι συνέχεια με κουλτουριάρικες ταινίες στο dvd απλά μ' ενδιαφέρει γενικά η καλλιέργεια του πνεύματος...
    Τον Κυνόδοντα τον έχεις δει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Επίσης θέλω να πω ότι παρόλο που σήμερα είναι όμορφη μέρα με ήλιο, εγώ εξακολουθώ να νιώθω θλιμμένη κι άδεια...

Δηλαδη Κυκνακι μου, εκεινος, ειναι ιδιαιτερα σημαντικος για εσενα, σου λειπει και αισθανεσαι ερωτευμενη και πληγωμενη ?
    Ισως απο αυτο το κενο να ξεκινουν πολλα.

Senior Member
    Δηλαδη Κυκνακι μου, εκεινος, ειναι ιδιαιτερα σημαντικος για εσενα, σου λειπει και αισθανεσαι ερωτευμενη και πληγωμενη ?
    Ισως απο αυτο το κενο να ξεκινουν πολλα.
    Ακριβώς αυτό που είπες αισθάνομαι cc...το περιέγραψες τέλεια...

Αλλά σαν τι να ξεκινάει απ' αυτό το κενό/έλλειψη; Προσθέτω και το "έλλειψη" γιατί μου λείπει πολύ...

Ακριβώς αυτό που είπες αισθάνομαι cc...το περιέγραψες τέλεια...

Αλλά σαν τι να ξεκινάει απ' αυτό το κενό/έλλειψη; Προσθέτω και το "έλλειψη" γιατί μου λείπει πολύ...
    Θα το ανακαλυψεις παρεα με την συμμαχο ψυχολογο σου, υποθετω. Δεν ειναι και ευκολα σταδια αυτα κυκνακι μου.
    Γενικως δεν η ψυχοθεραπεια ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, εχει πολλη δουλεια. Και εγω παρολο που λαμβανω την αγωγη μου καποιες μερες ειμαι πεσμενη. Ποση δουλεια να κανουν και αυτα ? Ειπαμε... σιγα σιγα... αποδεχομαστε τις δυσκολες στιγμες, βρισκουμε τροπους να αντιμετωπιζουμε τις πολυ δυσκολες, οσο μπορουμε φυσικα και καποια στιγμη φτιαχνει η κατασταση.

Senior Member
    Θα το ανακαλυψεις παρεα με την συμμαχο ψυχολογο σου, υποθετω. Δεν ειναι και ευκολα σταδια αυτα κυκνακι μου.
    Γενικως δεν η ψυχοθεραπεια ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, εχει πολλη δουλεια. Και εγω παρολο που λαμβανω την αγωγη μου καποιες μερες ειμαι πεσμενη. Ποση δουλεια να κανουν και αυτα ? Ειπαμε... σιγα σιγα... αποδεχομαστε τις δυσκολες στιγμες, βρισκουμε τροπους να αντιμετωπιζουμε τις πολυ δυσκολες, οσο μπορουμε φυσικα και καποια στιγμη φτιαχνει η κατασταση.
    Εγώ νιώθω ότι δεν θα ξεπεράσω ποτέ την έλλειψη του...τον χρειάζομαι πολύ και τον αγαπάω...απλά στο ενδιάμεσο ξεχνιέμαι με διάφορα πράγματα...όπως για παράδειγμα οι ταινίες και τα γλυκά...Πήρα μία που μου σύστησε ο αδελφός μου ως καλή, θα τη δω σήμερα ή αύριο ανάλογα τη διάθεση...αλλά όλα αυτά είναι απλά προσωρινές λύσεις...στην πραγματικότητα υποφέρω και δεν μπορώ να κάνω κάτι για ν' αλλάξει αυτό, προσπαθώ πάρα πολύ αλλά δεν μου μιλάει πια...

Senior Member
    Κυκνε πως εισαι? τι κανεις?Περναγα απο το ποστ και ειπα να δω τι κανεις :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Κυκνε πως εισαι? τι κανεις?Περναγα απο το ποστ και ειπα να δω τι κανεις :P
    Να 'σαι καλά nick! Τι να κάνω, βουλιάζω στη μοναξιά και στη θλίψη...αν δεν σε απωθεί αυτό μπορείς να μου κάνεις λίγη παρέα; Δεν έχω κανέναν να μιλήσω...

Senior Member
    Να 'σαι καλά nick! Τι να κάνω, βουλιάζω στη μοναξιά και στη θλίψη...αν δεν σε απωθεί αυτό μπορείς να μου κάνεις λίγη παρέα; Δεν έχω κανέναν να μιλήσω...
    Ενταξει πες στην μοναξια ολοι βουλιάζουμε κυκνε,αλλα στην θλιψη γτ βρε κυκνε?τι επαθες?ΓΤ να με απωθει?

Senior Member
    Ενταξει πες στην μοναξια ολοι βουλιάζουμε κυκνε,αλλα στην θλιψη γτ βρε κυκνε?τι επαθες?ΓΤ να με απωθει?
    Ε να, σκέφτομαι την περίοδο που ήμουν ευτυχισμένη αλλά τώρα είμαι ολομόναχη χωρίς εκείνον και χωρίς την συμπαράσταση και τη στοργή του και νιώθω δυστυχισμένη, τόσο δυστυχισμένη που πολλές φορές κλαίω...τον χρειάζομαι οπωσδήποτε έστω να μου μιλάει μόνο στο τηλέφωνο ή με μήνυμα, ας μην μπορέσω να τον δω ξανά από κοντά και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να το καταφέρω αλλά αποτυγχάνω διαρκώς και δεν το αντέχω, θέλω έστω να τον ακούσω! Το θέλω τόσο πολύ και τώρα κι επειδή δεν μπορώ άρχισα να κλαίω πάλι, υποφέρω πολύ!

Γι' αυτό σκέφτηκα μήπως σε απωθεί η τόση μαυρίλα...

Senior Member
    Ε να, σκέφτομαι την περίοδο που ήμουν ευτυχισμένη αλλά τώρα είμαι ολομόναχη χωρίς εκείνον και χωρίς την συμπαράσταση και τη στοργή του και νιώθω δυστυχισμένη, τόσο δυστυχισμένη που πολλές φορές κλαίω...τον χρειάζομαι οπωσδήποτε έστω να μου μιλάει μόνο στο τηλέφωνο ή με μήνυμα, ας μην μπορέσω να τον δω ξανά από κοντά και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να το καταφέρω αλλά αποτυγχάνω διαρκώς και δεν το αντέχω, θέλω έστω να τον ακούσω! Το θέλω τόσο πολύ και τώρα κι επειδή δεν μπορώ άρχισα να κλαίω πάλι, υποφέρω πολύ!

Γι' αυτό σκέφτηκα μήπως σε απωθεί η τόση μαυρίλα...
    Οχι βρε κυκνε τη μαυριλα ,δεν νιώθω καμια μαυριλα οταν μιλαω μαζι σ,αλλωστε φενεσαι πολυ γλυκος ανθρωπος και ειμαι σιγουρος πως εισαι.

Δλδ σου λειπει ο πρωην σ?Εχεται χωρισει καιρο?τον αγαπας ακομα?Τοσο πολυ τον αγαπας?
    Παντως βρε κυκνε να ξερεις πως αμα προχωρησεις και γνωρισεις καποιον αλλον θα σ φυγει το μυαλο απο τον πρωην...
    Καμια δραστηριοτητα που θα σευχαριστησει κανεις?
    Επειδη βλεπω οτι βλεπεις ταινιες εχω να σου π[ροτεινω μια πολυ ωραια αμα θες λεγεται silver linings playbook sta ελληνικα σημαινει οδηγος αισιοδοξιας δες την ειναι πολυ δυνατη ταινια ,οταν εχεις μαυριλες σου δινει κουραγιο

Senior Member
    Οχι βρε κυκνε τη μαυριλα ,δεν νιώθω καμια μαυριλα οταν μιλαω μαζι σ,αλλωστε φενεσαι πολυ γλυκος ανθρωπος και ειμαι σιγουρος πως εισαι.

Δλδ σου λειπει ο πρωην σ?Εχεται χωρισει καιρο?τον αγαπας ακομα?Τοσο πολυ τον αγαπας?
    Παντως βρε κυκνε να ξερεις πως αμα προχωρησεις και γνωρισεις καποιον αλλον θα σ φυγει το μυαλο απο τον πρωην...
    Καμια δραστηριοτητα που θα σευχαριστησει κανεις?
    Επειδη βλεπω οτι βλεπεις ταινιες εχω να σου π[ροτεινω μια πολυ ωραια αμα θες λεγεται silver linings playbook sta ελληνικα σημαινει οδηγος αισιοδοξιας δες την ειναι πολυ δυνατη ταινια ,οταν εχεις μαυριλες σου δινει κουραγιο
    Χαίρομαι πολύ που νιώθεις έτσι και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Ναι, μου λείπει πάρα πολύ...μου λείπουν οι νύχτες που με κρατούσε αγκαλιά κι ένιωθα ότι μέσα στην αγκαλιά του δεν μπορεί να με βλάψει κανείς γιατί δεν θ' αφήσει...κι ας έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα...και ναι, τον αγαπάω πολύ κι ας μην με πιστεύει...

Κάτι άλλο ιδιαίτερο εκτός από τις ταινίες δεν κάνω προς το παρόν...όμως δες σύμπτωση: αυτή την ταινία που μου λες την νοίκιασα σήμερα, γι' αυτήν μιλάω στο ποστ μου προς την cc, μου την πρότεινε ο αδελφός μου που την έχει δει...
    Μες το μυαλό μου είσαι!