Results 871 to 885 of 4834
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
23-05-2016, 18:44 #871
πια καλα μου λογια μωρε σιγα την αληθεια σου λεω.Οντως φενσαι γλυκος ανθρωπος.μαρεσει και το ροζακι που γραφεις δινει μια πως να το ηρεμια...κατι τετοιο παντως.
οι αγαπες πονανε κυκνε αλλα τις αφηνουμε πισω αμα τελιεωσουν για να βρουμε καινουργιες...Εχεις κανει καμια προσπαθεια η οχι ακομα να βρεις κατι καινουργιο?ΓΙατι αμα ειχες βρει θα αρχισες παλι να νιώθεις αυτην την ασφαλεια που λες.Και βλεπω οτι για εσενα ειναι σημαντικο να νιώθεις αφαλεια.
χαχχααχχα σοβαρα αυτην νοικιασες? ειναι πολυ ωραια ταινια με νοημα ,δεν σ λεω βεβαια τη γινεται ,αλλα νιώθεις μια αισιοδοξια μολις την βλεπεις ,ειναι πολυ ωραια
- 23-05-2016, 18:56 #872
Είχα κάνει προσπάθειες αλλά αυτοί που με πλησίασαν (δυο συγκεκριμένα) ήταν βιαστικοί όσον αφορά τη σωματική επαφή οπότε δεν ευόδωσαν...αυτή η συμπεριφορά με τρομάζει, δεν με κάνει να νιώθω ασφάλεια...και ναι, είναι σημαντικό για μένα αυτό...αλλά από τότε που έμεινα χωρίς δουλειά κλείστηκα στο σπίτι οπότε δεν κάνω και γνωριμίες...και δεν αντέχω αυτή τη μοναξιά, χρειάζομαι βοήθεια, ηρεμία κι εκείνος μου τα έδινε και τα δύο...δεν μπορώ να ζήσω έτσι, είμαι δυστυχισμένη...
Έχεις καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ώστε να μου μιλήσει έστω για μία φορά και μετά βλέπουμε; (εγώ έχω κάνει ότι μπόρεσα να σκεφτώ, ίσως μια αντρική γνώμη να είναι χρήσιμη)...
Ναι, όντως αυτή νοίκιασα, δεν κάνω πλάκα!Θα τη συζητήσουμε μόλις τη δω...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2016, 19:03 #873
Αφου ητανε βιαστικοι χεστους θα ταν μαλακες ,καλυτερα για σενα αστους.Ναι δυστυχως υπαρχουν πολλοι που ειναι βιστικοι ,αλλα αμα δεν νιώθεις καλα καλυτερα που τους σουταρες.
Τωρα δλδ δεν δουλευεις? καμια ασχολια σ αρεσει η δεν κανεις?
Αυτος τωρα τι κανει?απο τοτε που χωρισατε εχεται ξαναεποικινωνησει?εχει κανει καινουργια σχεση αυτος? παντως εγω πιστευω οτι τον θες ακομα επειδη δεν εχεις βρει αλλον.εξηγησε μου λιγο την κατασταση για να σου πω τι να κανεις
23-05-2016, 19:33 #874
Βιωνεις μια παρατεταμενη απωλεια η οποια σε στοιχειωνει, ε ναι δεν ειναι και ευκολο να ξεπερασεις εναν ερωτα ή μια καλη σχεση, δεν ξερω πως να το θεσω... ομως αν δεν ειναι το γραφτο σου κυκνακο καποια στιγμη αναγκαστικά πας παρακατω.
"Make sure your worst enemy isn't you"
23-05-2016, 19:38 #875
Ναι, δεν το μετανιώνω που τους έδιωξα...με τρόμαξαν...
Όχι, τώρα δεν δουλεύω δυστυχώς...μου αρέσει να διαβάζω αλλά τα τελευταία χρόνια επειδή χειροτέρεψα ψυχολογικά δεν μπορώ να στρωθώ...οπότε μου μένουν οι ταινίες και καμιά βόλτα...
Μ' εκείνον είχαμε επικοινωνία για κάποιο διάστημα αφότου χωρίσαμε αλλά κάποια στιγμή θύμωσε πάρα πολύ που δεν τον άκουγα και μου είπε ότι αν θέλω να διατηρήσουμε επαφή να μην μιλήσω εκείνη τη στιγμή όμως εγώ πήγα να πω κάτι για να δικαιολογηθώ κι από τότε μου έκλεισε το msn και δεν μου ξαναμίλησε...εγώ του έχω εξηγήσει όλη την κατάσταση μου από τότε που έφυγε, του είπα για τις απόπειρες, για το ότι πήγα στο νοσοκομείο, για το πως νιώθω χωρίς εκείνον, τα πάντα...τον παρακάλεσα, του είπα ότι αν μου μιλήσει θα κάνω οτιδήποτε θέλει σεξουαλικά τίποτα...δεν μου μιλάει και δεν το αντέχω! Πες μου ότι υπάρχει κάτι να κάνω...όλα μου τα μηνύματα μένουν αναπάντητα και πονάω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2016, 19:41 #876
23-05-2016, 19:44 #877
Βρε Κυκνακο κατσε, σε εχει πιασει το παραπονο τωρα, σε καταλαβαινω... χωρισατε απο κοινου ? χωρισατε γιατι δεν ηθελε αλλο εκεινος ? αν ενδιαφεροταν δεν θα σηκωνε το κουλό του να σε παρει ενα τηλεφωνο ? Μπες και λιγο στην επιθεση, τι εχει κανει εκεινος για εμενα... --- δε πιστευω να εχεις πιει κανα μπυρονι κυκνακο---- δε το λυσαμε 100% αυτο το ζητημα και ειμαι λιγο στη τσιτα γιατι ισως και αυτο να σου χαλαει την αγωγη αν τυχον υπαρχει στη ζωη σου, δε το λεω ως καλυτερη, ισα ισα, εκανα βλακειες και εμαθα.
Δε μπορω πρακτικα να σου απαλυνω τον πονο απο το πληκτρολογιο, οσο και να το θελω. Γιατι προεκυψε αυξηση φαρμακου ?
Παρε λιγες βαθειες ανασες να νιωσεις λιγοτερο πονο και θα περασει και αυτο. Δεν σημαινει οτι δεν εισαι αξια να αγαπηθεις επειδη δεν εδεσε αυτη η σχεση. Και υπαρχουν και αντρες που ξενερωνουν με το βιαστικο σεχ, δηλαδη μολις σου περασει τωρα η καταιγιδα διαβασε προσεκτικα και πιστεψε με... θα βρεθει και η αγκαλια που ψαχνεις. Αλλά πρωτα ειπαμε να βαλουμε σε σειρα τον κυκνακο.
Μπορει να στα λεω και ολα λαθος, με συγχωρεις, αν μπορεις τουλαχιστον παρε τη ψυχολογο σου ή γραψε της κατι σε ενα μηνυμα σε παρακαλω."Make sure your worst enemy isn't you"
23-05-2016, 19:48 #878
Δουλεια σκεφτεσαι να ψαξεις καποια στιγμη?θα σε βοηθουσε με την ψυχολογια σου?
ΚΑλες ειναι και οι βολτες ,αλλα πρεπει να βγαινεις θα νιώθεις καλυτερα.
Τωρα δλδ ποσο καιρο εχεται να μιλησεται?μηνες ?χρονια? εσυ ποτε του εστειλες τελευταια φορα μηνυμα και δεν απαντησε? ξερεις αν εχει προχωρησει?
Βρε κυκνε ομως αμα δεν σ μιλαει πρεπει να προχωρησεις παρακατω ,θα βρεις αλλον καλυτερο..και κατι ακομα γτ χωρισατε?τι εγινε?
23-05-2016, 20:00 #879
Εγώ θέλω να δουλέψω ξανά αλλά αυτή την περίοδο με την κρίση είναι δύσκολο κι επιπλέον δεν μπορώ να κάνω δουλειές με άγχος...οπότε ίσως βγάλω σύνταξη και να απασχολούμαι κάπου εθελοντικά...
Έχουμε χρόνια να μιλήσουμε...εγώ του έστειλα πριν μερικές μέρες...χωρίσαμε λόγω απόστασης κυρίως, εκείνος μένει σε άλλη πόλη...δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει αλλά δεν του ζητάω να τα ξαναβρούμε, μόνο να μου μιλήσει, αν ήξερα κάποιον σίγουρο τρόπο να πεθάνω θα το έκανα, δεν αντέχω να ζω χωρίς αυτόν!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2016, 20:03 #880
Όχι, δεν έχω πιει τίποτα εκτός από καφέ και νερό, μην ανησυχείς...
Αύξηση προέκυψε γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την δυστυχία...θα τα διαβάσω κι όταν θα είμαι πιο ήρεμη, ναι...
Δεν χρειάζομαι τώρα την ψυχολόγο, προτιμώ αυτή τη στιγμή να γράφω, δεν θέλω να μιλήσω τόσο ταραγμένη που είμαι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2016, 20:06 #881
μακαρι να βγαλεις συνταξη.Μπορεις να βγαλεις ομως?βγαλε και αμα θες κανεις εθελοντισμο.
οταν τ εστειλες πριν μερικες μερες δεν σ απαντησε?ρε κυκνε αμα μενει και σ αλλη πολη θα ηταν δυσκολο.Στο μηνυμα που του εστειλες τι του εγραφες?οτι θες μονο να τον ακουσεις?
Και εσευ βρε κυκνε γτ θες τοσο πολυ να σου μιλησει?γιατι δεν προσπαθεις να πας παρακατω?δεν θες να προχωρησεις ατην ζωη σου?εγω πιστευω εκει εξω θα υπαρχει καποιος που να σ θελει και ειναι πολυ καλος μαζι σου ,αλλα πρεπει να ψαξεις λιγο.
Ξερω οτι περνας δυσκολη κατασταση βρε κυκνε αλλα γτ δεν θες να προσπαθησεις να γνωρισεις καπιον αλλον?η δεν μπορεις να γνωρισεις επειδη δεν βγαινεις?
23-05-2016, 20:20 #882
Θα το ψάξω αυτό για την σύνταξη...
Όχι, δεν μου απάντησε...όμως στο μήνυμα του έγραφα κι άλλα, λες να του γράψω ένα που να λέει ότι θέλω μόνο να τον ακούσω; Λες να νομίζει ότι ακόμα τον διεκδικώ;
Θέλω τόσο απελπισμένα να μου μιλήσει γιατί φοβάμαι πολύ μόνη μου κι εκείνος ξέρει να με ηρεμήσει αλλά και γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι είμαστε μαλωμένοι...
Δεν μπορώ να γνωρίσω άλλον επειδή δεν βγαίνω καθημερινά όπως όταν δούλευα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2016, 20:22 #883
nai ayto eprepe να του γραψεις οτι περνας δυσκολα πολυ και το μονο που ηθελες ηταν μια απαντηση,οτι δεν τον διεκδικεις απλα δεν ηθελες να μην μιλατε και να ειστε μαλωμενοι ,το μονο που περιμενεις ετσι πες του..
καμια ασχολια κυκνε κανεις η δεν σ αρεσουν?π.χ να πας μια βολτα?εναν χορο?κατι?
23-05-2016, 20:37 #884
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2016, 20:47 #885