Είναι κανείς εδώ; - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 323 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλό μας μηνα κυκνάκι... μακαρι χωρις δυσαρεστα !
    Καλό μήνα cc! ♥ Ο Τζέρυ έγινε καλά, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό...

Ουφ...μόλις γύρισα σπίτι μου αγχώθηκα, ώρες ώρες δεν μπορώ να συμβιώσω με τον πατέρα μου (και τη μαμά μου ενίοτε)...κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να μένω μόνη...αμάν πια, με κουράζει μ' αυτό το άγχος του και να στέκεται πάνω απ' το κεφάλι μου σαν το Χάρο! Τρέμουν τα χέρια μου τώρα! Και νιώθω ότι δεν έχω βοήθεια από πουθενά...δεν το λέω για να σε υποτιμήσω cc, απλά νιώθω σκασμένη τώρα και χρειάζομαι δίπλα μου ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν μπορώ να έχω και με δυσκολεύει αυτό...

Αν είναι κανείς εδώ ας με βοηθήσει αν θέλει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν αντέχω άλλο...τώρα θα μου αραιώνει και τα ραντεβού με την ψυχολόγο την οποία τον Αύγουστο θα κάνω να δω 3 εβδομάδες και δεν έχω ιδέα πως θ' αντέξω τόσο πολύ...άι στο διάολο πια, κουράστηκα να πρέπει να στερούμαι βασικά πράγματα για τα λεφτά!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θα το έγραφα στο "τι σκέφτεσαι;" αλλά μετά σκέφτηκα να το γράψω καλύτερα εδώ που έχω συγκεντρωμένα τα προβλήματα μου...απόψε θα χρειαστεί να περάσω το βράδυ μόνη με τον πατέρα μου, η μαμά μου μάλλον θα ξενυχτίσει στην κλινική όπου μπήκε για δεύτερη φορά η ξαδέλφη μου κι αυτό με ανησυχεί, δεν νιώθω άνετα όταν λείπει, φοβάμαι...δεν ξέρω τι να κάνω για να το αντιμετωπίσω...ήθελα απλά να το πω κάπου...όπως επίσης το ότι θέλω να μπω για μπάνιο αλλά φοβάμαι ότι θα μου κάνω κακό...

κυκνακι παλευτηκαν ολα;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    κυκνακι παλευτηκαν ολα;
    Ας πούμε...παλεύτηκαν με τα χάπια και με πολύ ύπνο...μπάνιο δεν τόλμησα να κάνω, θα γέμιζα αίματα τη μπανιέρα αντί για νερό δεν μπορούσα να το ελέγξω...αλλά ούτε τώρα είμαι καλά, τρέμω...καλά που είσαι κι εσύ εδώ, χθες ήταν κόλαση...

Ειχα κ εγω δυσκολες μερες κυκνακι μου, προσπαθω να αφηνω πισω το καθε χθες αλλα τη ξερεις τη φαση ειναι αγωνας. Τον αυγουστο θα λειπει κ η δικη μου υποστηριξη....... ε θα τα καταφερουμε........

Senior Member
    Ειχα κ εγω δυσκολες μερες κυκνακι μου, προσπαθω να αφηνω πισω το καθε χθες αλλα τη ξερεις τη φαση ειναι αγωνας. Τον αυγουστο θα λειπει κ η δικη μου υποστηριξη....... ε θα τα καταφερουμε........
    Ναι, το υπέθεσα όταν είδα πως έλειπες...αν θέλεις στείλε μου e mail...το ξέρω πολύ καλά πως είναι αγώνας αλλά όταν προκύπτουν κι άλλα εμπόδια αποδυναμώνομαι ακόμα περισσότερο...από τη Δευτέρα που μου είπε ο πατέρας μου να αφήσω ένα ραντεβού με την ψυχολόγο "αρρώστησα" και δεν συνήλθα ακόμα κι όταν τελικά αυτό αναιρέθηκε, δεν ξέρω πως να ξανάρθω στα ίσα μου...καμιά ιδέα;

Ωχ, τον Αύγουστο θα λείπει κι η ψυχολόγος μου, να δω πως θα τα καταφέρω μόνη μου...όμως μην το πάρεις στραβά, είναι απολύτως λογικό να πας διακοπές, πες μου σε παρακαλώ ότι δεν παρεξηγήθηκες...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, το υπέθεσα όταν είδα πως έλειπες...αν θέλεις στείλε μου e mail...το ξέρω πολύ καλά πως είναι αγώνας αλλά όταν προκύπτουν κι άλλα εμπόδια αποδυναμώνομαι ακόμα περισσότερο...από τη Δευτέρα που μου είπε ο πατέρας μου να αφήσω ένα ραντεβού με την ψυχολόγο "αρρώστησα" και δεν συνήλθα ακόμα κι όταν τελικά αυτό αναιρέθηκε, δεν ξέρω πως να ξανάρθω στα ίσα μου...καμιά ιδέα;

Ωχ, τον Αύγουστο θα λείπει κι η ψυχολόγος μου, να δω πως θα τα καταφέρω μόνη μου...όμως μην το πάρεις στραβά, είναι απολύτως λογικό να πας διακοπές, πες μου σε παρακαλώ ότι δεν παρεξηγήθηκες...
    απο τι να παρεξηγηθω καλε;

Senior Member
    απο τι να παρεξηγηθω καλε;
    Επειδή "παραπονέθηκα" που θα λείπεις...νιώθω τρομερή ανασφάλεια αυτές τις μέρες και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος και μου θυμώσουν αυτοί που μου μιλάνε...

Επίσης δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, δεν σταματάω να τρέμω και δεν ξέρω σίγουρα γιατί, νιώθω πολύ ταραγμένη νομίζω πως με επηρέασε ο φόβος να χάσω ραντεβού...τα χρειάζομαι...ευτυχώς θα πάω σήμερα...

βρε κυκνακι λογικα δεν θα λειπω εγω η ειδικος θα λειπει κ σκεφτομαι κ εγω το παλεμα...
    απλα λεω αφου ηδη αντεξαμε τωρα θα κ....σουμε;;;; μπα... πεισμα δυναμη θετικη σκεψη πιστη στα θετικα μας κ οτι γινει..............

Senior Member
    βρε κυκνακι λογικα δεν θα λειπω εγω η ειδικος θα λειπει κ σκεφτομαι κ εγω το παλεμα...
    απλα λεω αφου ηδη αντεξαμε τωρα θα κ....σουμε;;;; μπα... πεισμα δυναμη θετικη σκεψη πιστη στα θετικα μας κ οτι γινει..............
    Ναι, το ξέρω, εγώ είμαι λίγο ανήσυχη από τότε που γύρισα στην πόλη και δεν σκέφτομαι καθαρά...
    Απλά φοβάμαι γιατί πέρυσι που έλειπε δεν άντεξα και προσπάθησα πάλι να πεθάνω και δεν νιώθω σίγουρη και για φέτος...αυτή η τάση δεν μου έχει φύγει...

θα το κουβεντιασεις σοβαρα σημερα αυτο. Να σου προτεινει αμεσες διεξοδους απο την επιθυμια. κυκνε θα πανε ολα καλα. ετσι πιστευω.

Senior Member
    θα το κουβεντιασεις σοβαρα σημερα αυτο. Να σου προτεινει αμεσες διεξοδους απο την επιθυμια. κυκνε θα πανε ολα καλα. ετσι πιστευω.
    Ναι, φυσικά και θα το συζητήσω...θα της το πω...μακάρι να έχεις δίκιο! Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! ♥

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, φυσικά και θα το συζητήσω...θα της το πω...μακάρι να έχεις δίκιο! Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! ♥
    Παρακαλω κυκνακι... κανει καλο η εμψυχωση οταν ξερουμε το πλακωμα κτλ....

Senior Member
    Μην τρομάξει κανείς μ' αυτό που θα πω γιατί δεν θα το κάνω πράξη απλά έχω την ανάγκη να το εκφράσω γιατί με πνίγει...
    Θέλω πάλι να κόψω τις φλέβες μου...δεν ξέρω πόσο άσχημα, δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω μέχρι να αιμορραγήσω μέχρι θανάτου αλλά θέλω να δω να τρέχει αίμα...δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό θέλω...γι' αυτό δεν μπαίνω και στο μπάνιο μέχρι να περάσει, το αποφεύγω να μπω ολόκληρη μέσα στη μπανιέρα...Μόλις ηρεμήσω θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό...