Είναι κανείς εδώ; - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 323 FirstFirst ... 3575838485868795135185 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακι καλημερα, για να μην εχει προτεινει ενεσιμο μαλλον κρινει πως μπορεις να το παλεψεις. Απο οσο ξερω νοσοκομειακα γινονται η αν εχεις αποκλειστικη σπιτι, κοστιζει. Ρωτα αλλα ισως κ αυτο να σε χαλασει αν το αρχισεις.

Καμια φορα οταν ισχυροποιουνται συμπτωματα ειναι δεικτης οτι ισως να ψηλωνει κ η υγιης φωνη σου.
    Καλημέρα cc! ♥ Τι να σου πω, εγώ θα του πω τα συμπτώματα μου και θα μου πει αναλόγως τι πρέπει να κάνω αλλά σίγουρα νοσοκόμα στο σπίτι δεν αντέχω οικονομικά να πάρω...εν τω μεταξύ χθες που έπαιρνε η μαμά μου τηλέφωνο στο νοσοκομείο που εφημέρευε δεν απαντούσε κανείς...να πεθαίνει ο άλλος και να μην βρίσκει κλινική...

Γιατί να με χαλάσει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Kύκνε άκου με.Θα μιλήσεις με τον γιατρό και θα του πεις:
    Γιατρέ όταν με πιάνει η τάση για αυτοτραυματισμό,και τα δευτερόλεπτα μετράνε.Και ίσως να μην προλάβω κάποια μέρα.
    Τι θα λέγατε να μου γράφατε μία ενδομυική ένεση αλοπεριδόλης σε περίπτωσεις έκτακτης ανάγκης?
    Γιατί το χάπι αργεί να με πιάσει και ίσως είναι αργά.
    Και πες μας τι θα σου πει.Ενδομυική σημαίνει πως μπορεί να την κάνεις εύκολα και μόνη σου!Δεν λέμε για ενδοφλέβια που είναι δύσκολο!
    Γωνία 90 μοιρών,στους γλουτούς εισαγωγή και τέλος.Θα στο κάνει η μαμά!Η μάνα μου κάνει 2 χρόνια μόνη της ενέσεις στην κοιλιά φαντάσου!
    Αλλά αν λέμε πως το ένα σε πιάνει στα 20 λεπτά(ενδομυικά) και το άλλο στις 4 ώρες (Oral),είναι τεράστια διαφορά!Και σώζονται ζωές σε αυτό το διάστημα.
    Σιγά μην ριψοκινδυνέψεις την ζωή σου επειδή η Αλοπεριδόλη θέλει 4 ώρες να σε πιάσει από του στόματος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Γιατρέ όταν με πιάνει η τάση για αυτοτραυματισμό,και τα δευτερόλεπτα μετράνε.Και ίσως να μην προλάβω κάποια μέρα.
    Τι θα λέγατε να μου γράφατε μία ενδομυική ένεση αλοπεριδόλης σε περίπτωσεις έκτακτης ανάγκης?
    Και πες μας τι θα σου πει.Ενδομυική σημαίνει πως μπορεί να την κάνεις εύκολα και μόνη σου!Δεν λέμε για ενδοφλέβια που είναι δύσκολο!
    Γωνία 90 μοιρών,στους γλουτούς εισαγωγή και τέλος.Θα στο κάνει η μαμά!Η μάνα μου κάνει 2 χρόνια μόνη της ενέσεις στην κοιλιά φαντάσου!
    Αλλά αν λέμε πως το ένα σε πιάνει στα 20 λεπτά(ενδομυικά) και το άλλο στις 4 ώρες (Oral),είναι τεράστια διαφορά!Και σώζονται ζωές σε αυτό το διάστημα.
    Σιγά μην ριψοκινδυνέψεις την ζωή σου επειδή η Αλοπεριδόλη θέλει 4 ώρες να σε πιάσει από του στόματος!
    Πολύ καλά τα λες Σταύρο, περιγράφεις ακριβώς αυτά που νιώθω σε τέτοιες στιγμές...θα του πω γιατί δεν αντέχω να φοβάμαι ότι θα πεθάνω, είναι τρομερά οδυνηρό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κύκνε πάρε και έναν Κύκνο να χαλαρώσεις τώρα!Χα χα!

Senior Member
    Κύκνε πάρε και έναν Κύκνο να χαλαρώσεις τώρα!Χα χα!

Πω πω, τέλεια εικόνα σ' ευχαριστώ! Και να φανταστείς ψάχνω από το πρωί κάποια όμορφη για να τυπώσω και να την βάλω στο δωμάτιο μου στο χωριό...

Senior Member
    Πω πω, τέλεια εικόνα σ' ευχαριστώ! Και να φανταστείς ψάχνω από το πρωί κάποια όμορφη για να τυπώσω και να την βάλω στο δωμάτιο μου στο χωριό...
    Πότε φεύγεις για Χωριό???

Senior Member
    Πότε φεύγεις για Χωριό???
    Μάλλον τον Αύγουστο που θα κάνουμε διάλειμμα για τις διακοπές της ψυχολόγου μου και που τυχαίνει να παντρεύεται και μια ξαδέλφη μου...

Καλά, μιλάμε τέζαρα το μεσημέρι, κοιμήθηκα πολλές ώρες αλλά θα προτιμούσα να μπορούσα να συνεχίσω γιατί νιώθω άδεια τώρα, τίποτα δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον...

Senior Member
    Κύκνε έλιωσες στον ύπνο!Χα χα!
    Ε πόσο να συνεχίσεις ακόμα??Αν κοιμόσουν κι άλλο,τότε μάλλον ... ναρκωμένη θα ήσουν!

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτή την ένεση μπορώ να την κάνω και μόνη μου; Γιατί θα ήθελα να μην το ξέρει η μητέρα μου...
    Γεια σου Κύκνε. Αν και εφόσον ο/η γιατρός σου συμφωνεί να σου γράψει το ενέσιμο φάρμακο, τότε την ένεση θα μπορούσες να την κάνεις μόνη σου ή να στην κάνει κάποιο δικό σου πρόσωπο. Αφού δεν θέλεις να το γνωρίζει η μητέρα σου, θα μπορούσες να ζητήσεις κάποια φίλη σου να σε βοηθήσει ή κάποια ξαδέρφη σου. Οι νοσοκόμες αν τις φωνάξεις στο σπίτι θα σε χρεώσουν τουλάχιστον 5 ευρώ για μια ένεση και δεν ξέρω πόσα θα θέλουν για την επίσκεψη. Πάντως αν μένεις με την μητέρα σου βάλε την αυτή να μάθει και μην ντρέπεσαι να της το πεις. Επίσης αν υπάρχει κάποια γειτόνισσά σου ίσως να μπορούσε να σε βοηθήσει. Επιπλέον τα φαρμακεία θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, η φαρμακοποιός της γειτονιάς γνωρίζει να σου κάνει την ένεση.

Πάντως με τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις, μπορώ να καταλάβω ότι δεν φοβάσαι να κάνεις μόνη σου την ένεση! Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να κόψει τις φλέβες του, που εκεί μιλάμε για πραγματικό πόνο, τότε σιγά μην τον νοιάξει για ένα τσίμπημα μιας βελόνας που δεν πονάει και καθόλου στην ουσία. Οπότε καλύτερα να μάθεις μόνη σου!

Ψάχνοντας στο ίντερνετ, βρήκα μερικούς πρακτικούς οδηγούς που περιγράφουν με λεπτομέρεια το πώς γίνεται μια ενδομυϊκή ένεση στους γλουτούς σου:

1) http://marinaapo.wix.com/injections

2) http://www.slideshare.net/NataliaNos...ia/ss-50355820

3) https://www.scribd.com/doc/271463955...B5%CE%B9%CF%82

Είτε σκοπεύεις να κάνεις εσύ στον εαυτό σου ενέσεις, είτε θα στις κάνει άλλο πρόσωπο, καλό είναι πριν δοκιμάσει κανείς να χορηγήσει το φάρμακο να έχει πειραματιστεί πρώτα με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό. Με τον φυσιολογικό ορό δεν πειράζει αν γίνει κάποιο λάθος και αποκτάς πρακτική εμπειρία στο αντικείμενο.

Το σοφό είναι να μην βασιστείς μόνο σε πρακτικά εγχειρίδια, αλλά να ζητήσεις από τον/την γιατρό σου να σε εκπαιδεύσει, να σου πει τι να προσέχεις κτλ.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξεις να κάνεις!
    Ho Drakon Ho Megas

Κυκνακι το νου σου... μη πας χωριο κ σε επηρεασει το παρελθον,ειδικα τωρα π σαι ταλαιπωρημενη, οκ ;;;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nox View Post
    Γεια σου Κύκνε. Αν και εφόσον ο/η γιατρός σου συμφωνεί να σου γράψει το ενέσιμο φάρμακο, τότε την ένεση θα μπορούσες να την κάνεις μόνη σου ή να στην κάνει κάποιο δικό σου πρόσωπο. Αφού δεν θέλεις να το γνωρίζει η μητέρα σου, θα μπορούσες να ζητήσεις κάποια φίλη σου να σε βοηθήσει ή κάποια ξαδέρφη σου. Οι νοσοκόμες αν τις φωνάξεις στο σπίτι θα σε χρεώσουν τουλάχιστον 5 ευρώ για μια ένεση και δεν ξέρω πόσα θα θέλουν για την επίσκεψη. Πάντως αν μένεις με την μητέρα σου βάλε την αυτή να μάθει και μην ντρέπεσαι να της το πεις. Επίσης αν υπάρχει κάποια γειτόνισσά σου ίσως να μπορούσε να σε βοηθήσει. Επιπλέον τα φαρμακεία θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, η φαρμακοποιός της γειτονιάς γνωρίζει να σου κάνει την ένεση.

Πάντως με τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις, μπορώ να καταλάβω ότι δεν φοβάσαι να κάνεις μόνη σου την ένεση! Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να κόψει τις φλέβες του, που εκεί μιλάμε για πραγματικό πόνο, τότε σιγά μην τον νοιάξει για ένα τσίμπημα μιας βελόνας που δεν πονάει και καθόλου στην ουσία. Οπότε καλύτερα να μάθεις μόνη σου!

Ψάχνοντας στο ίντερνετ, βρήκα μερικούς πρακτικούς οδηγούς που περιγράφουν με λεπτομέρεια το πώς γίνεται μια ενδομυϊκή ένεση στους γλουτούς σου:

1) http://marinaapo.wix.com/injections

2) http://www.slideshare.net/NataliaNos...ia/ss-50355820

3) https://www.scribd.com/doc/271463955...B5%CE%B9%CF%82

Είτε σκοπεύεις να κάνεις εσύ στον εαυτό σου ενέσεις, είτε θα στις κάνει άλλο πρόσωπο, καλό είναι πριν δοκιμάσει κανείς να χορηγήσει το φάρμακο να έχει πειραματιστεί πρώτα με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό. Με τον φυσιολογικό ορό δεν πειράζει αν γίνει κάποιο λάθος και αποκτάς πρακτική εμπειρία στο αντικείμενο.

Το σοφό είναι να μην βασιστείς μόνο σε πρακτικά εγχειρίδια, αλλά να ζητήσεις από τον/την γιατρό σου να σε εκπαιδεύσει, να σου πει τι να προσέχεις κτλ.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξεις να κάνεις!
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες Nox! Θα τις μελετήσω με προσοχή αν τελικά συμφωνήσει ο γιατρός για την ένεση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακι το νου σου... μη πας χωριο κ σε επηρεασει το παρελθον,ειδικα τωρα π σαι ταλαιπωρημενη, οκ ;;;
    Όχι cc, δεν πρόκειται να πάω μόνη μου...καλά καλά στην πόλη δεν εμπιστεύομαι ότι θα επιβιώσω πόσο μάλλον στο χωριό...

Και τώρα αναστατωμένη είμαι, όποιος είναι εδώ ας μου απαντήσει...τσακώθηκα με τη μαμά μου το πρωί, δεν λέει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να με ταράζει τι να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και τώρα αναστατωμένη είμαι, όποιος είναι εδώ ας μου απαντήσει...τσακώθηκα με τη μαμά μου το πρωί, δεν λέει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να με ταράζει τι να πω...
    Kύκνε θα πεις της μαμάς σου την εξής ατάκα για να σταματήσει να σε ταράζει!
    Μαμά,Μη μου τους Κύκνους Τάραττε!!!
    Καλημέρα!!!
    Last edited by Stavros; 10-07-2016 at 15:19.

Senior Member
    Kύκνε θα πεις της μαμάς σου την εξής ατάκα για να σταματήσει να σε ταράζει!
    Μαμά,Μη μου τους Κύκνους Τάραττε!!!
    Καλημέρα!!!
    Καλή ιδέα!

Βρήκα τελικά φωτογραφία και την εκτύπωσα θα σας την βάλω κάποια στιγμή να τη δείτε...

Έχω πολύ χαμηλή ενέργεια αυτές τις μέρες, θέλω συνέχεια να κοιμάμαι...ελπίζω να με βοηθήσει ο καφές να ξυπνήσω...

Senior Member
    Σταύρο γύρισα πριν λίγο από το γιατρό και μου είπε για λίγες μέρες μέχρι να περάσει αυτή η κρίση να παίρνω ένα aloperidin το βράδυ κι από μισό nozinan πρωί και μεσημέρι...το ίδιο θα κάνω κι όταν με ξαναπιάσει, άντε να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα...η ένεση λέει είναι υπερβολική λύση...
    Επίσης μου είπε ότι οι λόγοι που τα κάνω αυτά είναι επειδή νιώθω εγκατάλειψη από τη μητέρα μου όταν λείπει πολύ και θυμό ο οποίος ξεσπάει πάνω μου αντί να στραφεί προς τα έξω κι επειδή είμαι ενοχική κι έτσι τιμωρώ τον εαυτό μου...
    Elis αν το διαβάσεις είχες δίκιο σ' αυτό!