Είναι κανείς εδώ; - Page 215
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 215 of 323 FirstFirst ... 115165205213214215216217225265315 ... LastLast
Results 3,211 to 3,225 of 4842
    Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    θεματα με την θετη μανα με εχει σηκω κατσε κι αν τολμισω να πω αμαν αρχιζει απειλες και υποτιμητικές εκφράσεις.
    Τι είδους απειλές δηλαδή;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αν δε κανεις οτι ζητω τι σε εχω εδω ??να τρως να κοιμασε μου λεει ?? αν δε μου προσφέρεις οτι χριαζομε να φυγεις . κι εδω ρωτω μα που να παω ??
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    αν δε κανεις οτι ζητω τι σε εχω εδω ??να τρως να κοιμασε μου λεει ?? αν δε μου προσφέρεις οτι χριαζομε να φυγεις . κι εδω ρωτω μα που να παω ??
    Καλημέρα, ο Θεός να την κάνει...

Είμαι πολύ στεναχωρημένη με τη χθεσινή πυρκαγιά... Πέρα από τα σπίτια, τα δέντρα και τα ζώα του δάσους, κάηκε κι ένα καταφύγιο ζώων με τα ζώα μέσα, ελάχιστα διασώθηκαν...

Για το θέμα σου, υποθέτω ότι δεν εργάζεσαι, ε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    τωρα συμβαινουν τοσα χειροτερα που το θεμα μου ειναι αστειο φιλαρακι μου . λυπαμε τα παπουδια που χασαν το βιος τους τοσο αδικα που δε μπορουν να τα φτιαξουν απ την αρχη αυτα που χασανε.αυτες οι πυρκαγιες δε ειν τυχαιες ειναι οργανωμενο σχεδιο. καταρχας πως κοβεται το νερο οταν γινεται αυτο ?? κι εγω ειχα θεματα του 98 με φωτιες στην βοιωτια τοτε με τις φωτιες ομως νερο ειχε κι παλεψαμε να τη σβήσουμε . ρευμα ειχε κοπει πολλες μερες τοτε ομως οχι το νερο ετσι ειχαμε χρονο να κανουμε την φωτια να κοπασει κι φυσικά η πυροσβεστική τοτε εκανε δυναμικα τη παρουσια της .τωρα γιατι καθε φορα που πιανουν φωτιες δε υπαρχει νερο ??

Senior Member
    τωρα συμβαινουν τοσα χειροτερα που το θεμα μου ειναι αστειο φιλαρακι μου . λυπαμε τα παπουδια που χασαν το βιος τους τοσο αδικα που δε μπορουν να τα φτιαξουν απ την αρχη αυτα που χασανε.αυτες οι πυρκαγιες δε ειν τυχαιες ειναι οργανωμενο σχεδιο. καταρχας πως κοβεται το νερο οταν γινεται αυτο ?? κι εγω ειχα θεματα του 98 με φωτιες στην βοιωτια τοτε με τις φωτιες ομως νερο ειχε κι παλεψαμε να τη σβήσουμε . ρευμα ειχε κοπει πολλες μερες τοτε ομως οχι το νερο ετσι ειχαμε χρονο να κανουμε την φωτια να κοπασει κι φυσικά η πυροσβεστική τοτε εκανε δυναμικα τη παρουσια της .τωρα γιατι καθε φορα που πιανουν φωτιες δε υπαρχει νερο ??
    Κατ' αρχήν όντως θα έπρεπε να φύγεις μακριά, πολύ μακριά, από αυτή τη μάνα. Αλλά άσ'την θα πεθάνει και θα την κληρονομήσεις και τότε ο θεός σου επιφυλάσσει μια καλή ζωή ήσυχη ως ανταμοιβή γι' αυτά που πέρασες. Όσο για τις φωτιές, κάθε χρόνο υποφέρουν άνθρωποι σε διάφορες περιοχές κοπέλα μου, τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να το σταματήσουμε. Ευχή μας να μην καεί κανένας άνθρωπος, και κανένα ζωάκι. Μόνο αυτό.

Senior Member
    ο ενας να ειν τωρα κοντα στον αλλο πρεπει τους συλλογιεμαι ολλους αυτους σε μια στιγμή χασαν τα παντα. αυτοι που εχασαν σπιτια ζωη βιος να βρουν ανθρωπους να τους στηρίξουν να ορθοποδήσουν . οσο για την μανα μου ακουγετε ρεαλιστικά αυτο οπου λες μα κι σκληρο αυτο να περιμενω να πεθανει να την κληρονομήσω .εσυ καλοπροαίρετα το λες κι το κατανοώ απλα εγω οταν το σκεφτομαι με στεναχωρα . οσο κακια κι να ειναι εχει κι αυτη ψυχη . μακαρι να ηταν ενας καλοβολος ανθρωπος ναχα να θυμαμαι ομορφα πραγματα γυρνώντας πισω τις σκεψεις κι τον χρονο για τα βιωματα μου.

Senior Member
    ο ενας να ειν τωρα κοντα στον αλλο πρεπει τους συλλογιεμαι ολλους αυτους σε μια στιγμή χασαν τα παντα. αυτοι που εχασαν σπιτια ζωη βιος να βρουν ανθρωπους να τους στηρίξουν να ορθοποδήσουν . οσο για την μανα μου ακουγετε ρεαλιστικά αυτο οπου λες μα κι σκληρο αυτο να περιμενω να πεθανει να την κληρονομήσω .εσυ καλοπροαίρετα το λες κι το κατανοώ απλα εγω οταν το σκεφτομαι με στεναχωρα . οσο κακια κι να ειναι εχει κι αυτη ψυχη . μακαρι να ηταν ενας καλοβολος ανθρωπος ναχα να θυμαμαι ομορφα πραγματα γυρνώντας πισω τις σκεψεις κι τον χρονο για τα βιωματα μου.
    Συγνώμη που στο λέω στα ίσια αλλά είναι ένας σκατόψυχος άνθρωπος που σε βασάνισε όλη σου τη ζωή και δεν αξίζει συμπόνια. Τέλος πάντων, το τέλος της θα δείξει.

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά, πώς είστε;

Εγώ εξακολουθώ να μην αισθάνομαι καλά και θέλω να βάλω ένα τραγούδι που με εκφράζει τώρα, συγκεκριμένα εκεί που λέει "να χάνω το παρόν που αυτό με καίει και ύστερα να ψάχνω τι μου φταίει"...

Senior Member
    φιλαρακι κύκνε ωραιο το τραγουδι ευγε .HarleyQuinn εσυ φιλικα κι καλοπροαίρετα το λες απλα ειν κατι που με στεναχωρεί . ειναι η μανα μου παρτακιας σε ρουφα ψυχικα να ειναι αυτη βολεμένη και καλα μα την συμπονάω κι ολας δε εχω αλον στη ζωη μου .

Senior Member
    φιλαρακι κύκνε ωραιο το τραγουδι ευγε .HarleyQuinn εσυ φιλικα κι καλοπροαίρετα το λες απλα ειν κατι που με στεναχωρεί . ειναι η μανα μου παρτακιας σε ρουφα ψυχικα να ειναι αυτη βολεμένη και καλα μα την συμπονάω κι ολας δε εχω αλον στη ζωη μου .
    Εχεις την ίδια την ζωή σου όμως που στην έφαγε αυτή η παλιοτομάρα (συγνώμη και πάλι). Σου άξιζε κάποια πολύ καλύτερη μητέρα. Όχι αυτό το σαπιοκούδουνο που ήθελε γιατροπονία. Κι εμένα η μητέρα μου δεν ήταν καλή μητέρα αλλά ήταν καλός άνθρωπος γι' αυτό την συγχωρώ. Μου έχει ζητήσει και συγγνώμη και την έχω συγχωρέσει πια.

Senior Member
    Aspenger39 η μητέρα σου σε κακοποιεί ψυχολογικά συνέχεια.
    Με δικά της χρήματα ζείτε; Η είσαι ανεξάρτητη;
    Κρίμα να περνάει άνθρωπος τέτοια ψυχολογική κακοποίηση καθημερινά.

Senior Member
    Χαίρομαι που σου άρεσε...

Όσο για την μαμά σου, εκείνη σε συμπονάει; Δεν το νομίζω... Δεν στο λέω επιθετικά, το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει τη συμπόνοια σου...

Senior Member
    φιλαρακια μου χρυσοψυχα ναστε καλα δε παρεξηγώ τιποτε ολλοι τοσο ομορφα μου μιλατε .δε εχω κι εγω που να μιλήσω κανεναν δε εχω μιλαω στους τοιχους του σπιτιου μου κι τα ψευτικα φιλαρακια που ειχα απο παιδι κι μιλαγα μαζι τους. η μανα μου δε χανει στιγμη να μην με πει χοντρη αναξια μιδενικο κι οτι χωρις αυτην θα ημουν ******* η ζητιανα. μου θυμιζει καθε φορα οτι ειμαι υπηρετης της κι μεχρι εκει αξιζω κι ολο απειλει οτι να ξεκουμπιστω αν δε μου αρεσει . θελει να επεμβαίνει σε ολα οτι κι να κανω την ενοχλει θελει να κανω οτι αυτη θελει γιατι αυτη νομιζει ετσι σωστο. τοσα χρονια που αναγκαζομε να κανω τα θεληματα της υποφερω δε ζω απλα υπαρχω .δε εχω απο πουθενα λιγη αγαπη κι δε εχω δικα μου χρήματα εχω αυτο το σπιτι που ζουμε κι εκείνη με τη σύνταξη της βοηθα κι ένα ενοίκιο που περνουμε κι μαυτα ζουμε. απο φιλοτιμία ζω μαζι της κι απο ανάγκη . συμπονω κι νιωθω οσους εχουν ζησει κι ζουν οτι κι εγω . φιλαρακια μου ειστε γλυκύτατα λουλουδια ομορφα το καθενα μοναδικο ο καθενας σας . πεστε κι εσεις τα δικα σας προβληματα να τα κουβεντιαζουμε .

Senior Member
    Κι εσύ είσαι ένας αθώος άγγελος που υποφέρει χωρίς λόγο από μια διαβολική μητέρα που ποιος ξέρει πόσα απωθημένα έχει. Αλλά σου είπα, κάνε υπομονή και ο θεός θα σε δικαιώσει.

Senior Member
    αγγελος δε ειμαι κι εγω μην νομιζεις εχω γινει παραξενη η ζωη με εχει αγριεψει . απλα ειμαι φιλοτιμη κι δε θελω να καν στους αλλους οτι δε θελω να μου κανουν .απο την κακια του κόσμου λυγισα κι εγω κι εχω αποτραβηχτεί απο παντου.εισαι γλυκύτατο φιλαρακι με χρυση ψυχη .