Είναι κανείς εδώ; - Page 228
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 228 of 323 FirstFirst ... 128178218226227228229230238278 ... LastLast
Results 3,406 to 3,420 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν κερδίσεις τίποτα, μη ξεχάσεις εδώ το φιλαράκι σου . Με το γκομενακι δεν κάνατε ποτέ κάποια συζήτηση για τη ζωή σας;
    Όσο αφορά την απώλεια του σκύλου μου... Να σου πω; Δε περίμενα να με πειράξει τόσο πολύ. Ειδικά τα πρωινά είναι πολύ δύσκολα. Σκέφτομαι συνέχεια ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Θυμώνω, με μένα, με τον γιατρό.. Και η ιδέα ότι είναι μέσα στο χώμα, με ρίχνει πολύ. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα για να μη σκέφτομαι.
    Σε καταλαβαίνω... Κι εγώ όταν πέθανε η Μιλού μου μετάνιωσα χίλιες φορές την αγόρασα. Έλεγα πως αν την άφηνα και την είχε πάρει κάποιος άλλος ίσως να ζούσε καλύτερα... Το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μετά από αυτήν δεν ξανα παίρνω σκύλο όσο και να τα αγαπάω. Ξέρεις, όταν πηγαίνω στην δουλειά περνάω από ένα petshop και βλέπω ένα σκουφάκι! Ξέρεις αυτά τα πουλάκια που έχουν ανακατωμένα τα μαλλιά. Και του σφυράω και μου κάνει "τσιπ" και μου φτιάχνει την διάθεση! Αλλά δεν θα το πάρω. Δεν θα αντέξω την απώλεια αν μου πεθάνει....
    Θέλω να πω πως όπως κι εσύ κι εγώ κατηγορώ τον εαυτό μου αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι... έτυχε ο καρκίνος τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε... Έτσι κι αλλιώς θα πέθαιναν πριν από εμάς λόγω ηλικίας...
    Αλλά τα βλέπουμε σαν παιδιά μας, είναι τόσο δυνατό το δέσιμο ρε γμτ... Κουράγιο Τζορτζ. Θα το ξεπεράσεις αλλά πάντα θα το θυμάσαι εννοείται και τις όμορφες στιγμές που σου χάρισε αυτή η ψυχή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Σε καταλαβαίνω... Κι εγώ όταν πέθανε η Μιλού μου μετάνιωσα χίλιες φορές την αγόρασα. Έλεγα πως αν την άφηνα και την είχε πάρει κάποιος άλλος ίσως να ζούσε καλύτερα... Το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μετά από αυτήν δεν ξανα παίρνω σκύλο όσο και να τα αγαπάω. Ξέρεις, όταν πηγαίνω στην δουλειά περνάω από ένα petshop και βλέπω ένα σκουφάκι! Ξέρεις αυτά τα πουλάκια που έχουν ανακατωμένα τα μαλλιά. Και του σφυράω και μου κάνει "τσιπ" και μου φτιάχνει την διάθεση! Αλλά δεν θα το πάρω. Δεν θα αντέξω την απώλεια αν μου πεθάνει....
    Θέλω να πω πως όπως κι εσύ κι εγώ κατηγορώ τον εαυτό μου αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι... έτυχε ο καρκίνος τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε... Έτσι κι αλλιώς θα πέθαιναν πριν από εμάς λόγω ηλικίας...
    Αλλά τα βλέπουμε σαν παιδιά μας, είναι τόσο δυνατό το δέσιμο ρε γμτ... Κουράγιο Τζορτζ. Θα το ξεπεράσεις αλλά πάντα θα το θυμάσαι εννοείται και τις όμορφες στιγμές που σου χάρισε αυτή η ψυχή.
    Είναι καναρίνι το "σκουφατο" που λες. Έχω πολλά καναρινια.. Να πάρεις ένα, όταν θα βγεις από το big brother. Θα σου πω πως θα το φροντίζεις και τι θα του δίνεις έξτρα για φαγητό. Μη φοβάσαι να δώσεις αγάπη, όλοι κάποια στιγμή θα φύγουμε. Η αλήθεια είναι ότι χθες, το σκέφτηκα κι εγώ... Ότι δεν μου αξίζει να έχω ζώα, πως αν την είχε κάποιος άλλος, μπορεί να την είχε καλύτερα από εμένα. Αλλά αμέσως το μετάνιωσα. Καρκίνος ήταν, οποίος και να την είχε, θα πέθαινε. Έτσι να σκέφτεσαι κι εσύ, που άντεξε και 17 χρόνια! Πόσα ήθελες να πάει;
    Σκέφτηκα να πεις στο γκομενακι ότι θα πας στο survivor.. Που αν το καλοσκεφτείς, δεν θα είναι ψέμα .

Senior Member
    γιωργικο εχασες ζωακι ???παντα πονα το να χασεις μια ψυχη γλυκια οπως ενα ζωακι σπιτι που ειχες παρέα καλύτερο φιλο στη ζωη. εχω χασει κι εγω ζωα μας τα εχουν σκοτωσει κι τετοια ειν δυσκολο να χανεις το συντροφακι σου κι νασε μοναχος μετα .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    γιωργικο εχασες ζωακι ???παντα πονα το να χασεις μια ψυχη γλυκια οπως ενα ζωακι σπιτι που ειχες παρέα καλύτερο φιλο στη ζωη. εχω χασει κι εγω ζωα μας τα εχουν σκοτωσει κι τετοια ειν δυσκολο να χανεις το συντροφακι σου κι νασε μοναχος μετα .
    Έχεις απόλυτο δίκιο, έχω χάσει κι εγώ πολλά ζωάκια κι όντως πονάει πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Ποιος τα σκότωσε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Είμαστε πολλά τρολ στο τζιμ και ντύνεται και ο γυμναστής Χριστουγεννιάτικα οπότε δεν δίνουν πολλή σημασια. Χαχα

Ψήσου να ξεκινήσεις και βάρη σιγά σιγά, αν δεν το παρακάνεις δε θα τραυματιστείς . Έλα, δεν γίνεται η χαρά σου στη ζωή να ειναι το γιαούρτι αμύγδαλο, άντε
    Χαχαχα.
    Θα αρχίσω βάρη σύντομα, γιατί μόνο διάδρομος δεν λέει.
    Περιμένω να χάσω ακόμη δύο τρία κιλά.
    Επίσης, μόλις κατεβαίνω από τον διάδρομο με τόσο τρέξιμο είμαι σαν ζαλισμενο κοτόπουλο οπότε δισταζω ακομη.

Senior Member

Exclamation

γιωργικο μας τα φαγαν γειτονες εκει στη περιοχή μα ποτε κανεις δε ειδε η ακουσε τιποτε η ομερτα της σιωπης ............

κατανοώ οσους χασαν ζωακια ειν κριμα κι πολυ στενάχωρο ολο αυτο
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άστα να πάνε! Χρειάζομαι βοήθεια σχεδόν για τα πάντα!

Μου έχει ήδη χαλάσει η διάθεση κλεισμένη στο σπίτι αλλά ελπίζω ότι αν μειωθεί ο πόνος θα μπορέσω να πάω καμιά βόλτα... Τώρα δεν το κάνω γιατί πονάω πολύ όταν πάω να ντυθώ...

Σ' ευχαριστώ!

Κυκνάκοοο! Καλησπέρα!

Πως είσαι? Είχες καμια βελτίωση στον πόνο?

Senior Member
    Είναι καναρίνι το "σκουφατο" που λες. Έχω πολλά καναρινια.. Να πάρεις ένα, όταν θα βγεις από το big brother. Θα σου πω πως θα το φροντίζεις και τι θα του δίνεις έξτρα για φαγητό. Μη φοβάσαι να δώσεις αγάπη, όλοι κάποια στιγμή θα φύγουμε. Η αλήθεια είναι ότι χθες, το σκέφτηκα κι εγώ... Ότι δεν μου αξίζει να έχω ζώα, πως αν την είχε κάποιος άλλος, μπορεί να την είχε καλύτερα από εμένα. Αλλά αμέσως το μετάνιωσα. Καρκίνος ήταν, οποίος και να την είχε, θα πέθαινε. Έτσι να σκέφτεσαι κι εσύ, που άντεξε και 17 χρόνια! Πόσα ήθελες να πάει;
    Σκέφτηκα να πεις στο γκομενακι ότι θα πας στο survivor.. Που αν το καλοσκεφτείς, δεν θα είναι ψέμα .
    Εντάξει δεν μπορούσε να ζήσει περισσότερο αλλά με πονάει που πέθανε με πόνους και άσχημο τρόπο...
    Τέλος πάντων... Αν θα αγοράσω το σκουφάκι θα με συμβουλεύσεις βέβαια!

Senior Member
    Εντάξει δεν μπορούσε να ζήσει περισσότερο αλλά με πονάει που πέθανε με πόνους και άσχημο τρόπο...
    Τέλος πάντων... Αν θα αγοράσω το σκουφάκι θα με συμβουλεύσεις βέβαια!
    Πώς είσαι σήμερα Αντετοκούνμπο των κρασιών; 10 μέρες έμειναν (σαν διαφήμιση του τζάμπο)... Έχεις αγχος; Αγωνία;

Senior Member
    Πώς είσαι σήμερα Αντετοκούνμπο των κρασιών; 10 μέρες έμειναν (σαν διαφήμιση του τζάμπο)... Έχεις αγχος; Αγωνία;
    Όχι τίποτα δεν έχω. Δεν με νοιάζει. Μόνο θα μου λείψουν οι δικοί μου. Εσύ τι κάνεις Τζορτζ;

Senior Member
    Όχι τίποτα δεν έχω. Δεν με νοιάζει. Μόνο θα μου λείψουν οι δικοί μου. Εσύ τι κάνεις Τζορτζ;
    Είμαι καλά.

Senior Member
    Είμαι καλά.
    Ευχάριστο αυτό και πάντα καλά Τζορτζ μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Κυκνάκοοο! Καλησπέρα!

Πως είσαι? Είχες καμια βελτίωση στον πόνο?
    Καλησπέρα σπουργίτι!

Έχω μια μικρή βελτίωση, θα δω πως θα πάει...
    Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα σπουργίτι!

Έχω μια μικρή βελτίωση, θα δω πως θα πάει...
    Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Ζούληξε τα μάγουλα των γατιών εκ μερους μου