Είναι κανείς εδώ; - Page 288
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 288 of 323 FirstFirst ... 188238278286287288289290298 ... LastLast
Results 4,306 to 4,320 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Πω πω μια μιζέρια ρε φίλε..τς
    ξέχασα να πω και για τα σκυλιά που μπαίνουν στη θάλασσα να δροσιστούν! Για να περάσεις καλά δεν είναι υποχρεωτικό να "ξεβρακωθεις" και να κολυμπήσεις. Μπορείς να πας μόνο σε κάποιο παραθαλάσσιο μαγαζί. Μόνο όποιος έχει ταλαιπωρηθεί από τη θάλασσα μπορεί να καταλάβει. Εσύ συνέχισε να την απολαμβάνεις και μη μιζεριαζεις .

Senior Member
    Καλησπέρα Κύκνε μου! Κι εμένα με ενοχλεί πολύ το λιβάνι, τόσο που αν το μυρίσω για αρκετά λεπτά μου έρχεται λιποθυμία! Αλήθεια στο λέω! Με πειράζει πάρα πολύ!
    Μια φορά σε κάποια Ανάσταση είχα λιποθυμήσει από το θυμιατό, κι άλλη μία όταν με είχαν πάει στην εκκλησία και ήμουν μικρότερη. Δηλαδή έχω λιποθυμήσει 2 φορές από το λιβάνι.
    Άσε που όταν πήγαινα στο νεκροταφείο για τον πατέρα μου μύριζαν τα λιβάνια και με έπιανε κρίση πανικού..
    Αλλά μη σου λέω βλακίες τώρα, απλά σου λέω ότι σε καταλαβαίνω από την εμπειρία μου.
    Καλησπέρα HarleyQuinn!

Δεν μου λες βλακείες, αυτό με το νεκροταφείο μπορεί να ήταν κυρίως λόγω ψυχολογικής φόρτισης... Επειδή έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους, ξέρω πως είναι να πηγαίνεις στην τελευταία τους κατοικία όπως λένε, είναι το τέλος, ξέρεις πως δεν θα τους ξαναδεις όπως πριν... Μύριζες και το λιβάνι και σε αποτελείωνε... Κι εμένα με ζαλίζει κάπως η μυρωδιά του κι έχει χρειαστεί να βγω έξω από την εκκλησία κάποιες φορές...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί αν επιτρέπεται;

Όχι ακόμα, έχω αρκετές αλλά θα κάνουμε ένα διάλειμμα μέσα στο καλοκαίρι γιατί κι αυτή θα κλείσει...

Την έψαξα και μου φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά δυστυχώς δεν την έχει το netflix...
    Για τη σειρά, εγω τις βλεπω σε ξενο σαιτ χωρις υπότιτλους, φρεσκες μολις ξεφυτρώσουν , οπότε δε ξερω τι εχει το νετφλιξ σορυ

Να κάνετε ένα διάλειμμα να ηρεμήσεις και εσυ και με το καλό από φθινόπωρο μετά...

Οσο για τη θάλασσα, δεν ενθουσιάζομαι, πιο πολύ παω αν "πρέπει" για κοινωνικούς λόγους. Πρέπει να προσέχω με τον ήλιο και αν δεν έχω ντουζιέρα με ενοχλεί να κολλαω απο το αλάτι... Τα ξεβρακωμενα σώματα και τα σκυλιά που αναφερθηκαν δεν με ενοχλούν
    Ούτε το λιβάνι που λετε με ενοχλεί, μου αρέσει

Η ανώμαλη της παρέας ειμαι μαλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Για τη σειρά, εγω τις βλεπω σε ξενο σαιτ χωρις υπότιτλους, φρεσκες μολις ξεφυτρώσουν , οπότε δε ξερω τι εχει το νετφλιξ σορυ

Να κάνετε ένα διάλειμμα να ηρεμήσεις και εσυ και με το καλό από φθινόπωρο μετά...

Οσο για τη θάλασσα, δεν ενθουσιάζομαι, πιο πολύ παω αν "πρέπει" για κοινωνικούς λόγους. Πρέπει να προσέχω με τον ήλιο και αν δεν έχω ντουζιέρα με ενοχλεί να κολλαω απο το αλάτι... Τα ξεβρακωμενα σώματα και τα σκυλιά που αναφερθηκαν δεν με ενοχλούν
    Ούτε το λιβάνι που λετε με ενοχλεί, μου αρέσει

Η ανώμαλη της παρέας ειμαι μαλλον
    Καλημέρα Σπουργίτι,

τι κάνεις; Εγώ νιώθω κάπως χειρότερα τις τελευταίες μέρες, αν επιμείνει κι άλλο θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό...

Όσον αφορά την θάλασσα εντάξει, δεν μπορεί ν' αρέσουν όλα σε όλους... Όπως κι η μυρωδιά του λιβανιού, αν κι αυτό μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση που σου αρέσει... Βρίσκω ότι κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλησπέρα Κύκνε μου! Γιατί δεν νιώθεις καλά αν επιτρέπεται; Καλοκαιράκι είναι γιατί να νιώθεις άσχημα;

@ Σπουργιτάκι εσύ είσαι αλάνι ρε γι' αυτό δεν νοιάζει τίποτα χα χα !Ρ

για στην ομορφη παρεα. εσκασα μυτι για λιγο.τι κανετε. εγω για τωρα το καλοκαίρι μονο δουλεια και υπνο. κια λιγο πριχωπικο χρονια για τα λιγοστα φιλαράκια αλλα μαρεσει ετσι ισως ειναι καλύτερα πιστευω. βγαζω και το χαρτζιλικι μου και απασχολουμαι καθε μερα για να μην καθωμαι και τρεχεξ τι μυαλο σε βλακειες

επεισης δεν σκςυτωμαι καν τι μου λείπει η τι θα ηιελα σκευτωμαι μονο τι εχω αλλα και τι μπορω να πετυχω. ηδη φετοε εχω σημειωσει καποιες καλες προοδους για την προσωπικη μου εξελιξη και πιστευω συντομα θα καλυφθει και υο κομματι κοπέλλα με καποια που οντος θα υπαρχει θεληση και αφοσίωση πραγματική. ειμαι γενικα το ατομο που θελω και θα αφωσιωθω ομως θελω και απο την αλλη πλευρα να βλεπω κατι το πραγματικό. ο χειρότεροςου εφιαλτης ειναι να πιαστω κοροιδο καθως απο μικρος μεχει πονεσει αυτο τκ πραγμα πολακις φορες

Senior Member
    Καλησπέρα Κύκνε μου! Γιατί δεν νιώθεις καλά αν επιτρέπεται; Καλοκαιράκι είναι γιατί να νιώθεις άσχημα;

@ Σπουργιτάκι εσύ είσαι αλάνι ρε γι' αυτό δεν νοιάζει τίποτα χα χα !Ρ
    Καλησπέρα HarleyQuinn!

Κάνω διάφορες σκέψεις και το μυαλό μου είναι μπερδεμένο... Αυτές με μελαγχολούν περισσότερο αλλά δεν μπορώ να τις διώξω...

Senior Member
    Γεια σου Belphegor...

Τι να κάνουμε... Εγώ προσπαθώ να την παλέψω...

καλημερα κυκνακι. εστο και αυτο μετραει βρε καλη μου... ισως ηδη εισαι λιγο περισωτερο καλα γενικα αποσο νιμιζεις οτι ςισαι βαση της μαλακιες που σου προβαλει το μυαλο σου

Senior Member
    Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω και εγώ κάποιον να μιλήσω στο φόρουμ και με αγνοούν όλοι μέχρι τώρα,ούτε σε π.μ. δε θέλει κανείς να μου μιλήσει,γενικά δεν έχω παρέες στη ζωή μου και δε θέλω να νιώθω μόνος,αποκομμένος από παντού(ακόμα και από εδώ). Εδώ πέρα απ' ότι έχω δει και σεις έχετε την ίδια ανάγκη για αυτό και συζητάτε,άμα θέλετε να μοιράζουμε τις εμπειρίες,τις σκέψεις μας και τις δυσκολίες μας,εγώ βεβαίως θα το επιθυμούσα.Τώρα επειδή είναι καλοκαίρι και δεν έχω κάποιον να μιλάω είναι η κατάλληλη ευκαιρία και θα μπαίνω πιο πολύ στο φόρουμ μιας που έχω τεράστιο ελεύθερο χρόνο για αυτούς τους 3 μήνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis125 View Post
    Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω και εγώ κάποιον να μιλήσω στο φόρουμ και με αγνοούν όλοι μέχρι τώρα,ούτε σε π.μ. δε θέλει κανείς να μου μιλήσει,γενικά δεν έχω παρέες στη ζωή μου και δε θέλω να νιώθω μόνος,αποκομμένος από παντού(ακόμα και από εδώ). Εδώ πέρα απ' ότι έχω δει και σεις έχετε την ίδια ανάγκη για αυτό και συζητάτε,άμα θέλετε να μοιράζουμε τις εμπειρίες,τις σκέψεις μας και τις δυσκολίες μας,εγώ βεβαίως θα το επιθυμούσα.Τώρα επειδή είναι καλοκαίρι και δεν έχω κάποιον να μιλάω είναι η κατάλληλη ευκαιρία και θα μπαίνω πιο πολύ στο φόρουμ μιας που έχω τεράστιο ελεύθερο χρόνο για αυτούς τους 3 μήνες.
    Μην κλεινεσαι μεσα μαζεψε λιγο ηλιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Μην κλεινεσαι μεσα μαζεψε λιγο ηλιο.
    Ντάξει είναι και καλοκαίρι τώρα έχει πολύ ζέστη,μόνο το απόγευμα για ένα περπάτημα μπορώ,δεν έχω κάποιον προς το παρόν να πάω για μπάνιο ώστε να με δει ο ήλιος και να αντέξω τη ζέστη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis125 View Post
    Ντάξει είναι και καλοκαίρι τώρα έχει πολύ ζέστη,μόνο το απόγευμα για ένα περπάτημα μπορώ,δεν έχω κάποιον προς το παρόν να πάω για μπάνιο ώστε να με δει ο ήλιος και να αντέξω τη ζέστη.
    Πηγαινε στην ταρατσα, η αν εχεις αυλη, δεν ειναι αναγκη να βγαινεις εξω για βολτα αν δεν εχεις ορεξη. Θα σε βοηθησει πολυ ο ηλιος στην ψυχολογια σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Πηγαινε στην ταρατσα, η αν εχεις αυλη, δεν ειναι αναγκη να βγαινεις εξω για βολτα αν δεν εχεις ορεξη. Θα σε βοηθησει πολυ ο ηλιος στην ψυχολογια σου.
    Και εγώ αυτό πιστεύω,όμως δε μπορείς να κάνεις πολλά μες στο μεσημέρι καλοκαιριάτικα,ή για μπάνιο ή στο σπίτι με κλιματιστικό. Έτσι κι αλλιώς τα απογεύματα ή στην πιλοτί είμαι ή περπάτημα κάνω,δε κάθομαι εντελώς σπίτι,όμως το ξέρεις,αν θες να περάσεις καλοκαίρι καλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε παρέα,αλλιώς δε γίνεται.
    Οπότε δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.