Είναι κανείς εδώ; - Page 306
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 306 of 323 FirstFirst ... 206256296304305306307308316 ... LastLast
Results 4,576 to 4,590 of 4842
    Senior Member
    Με τι ποσοστό σε έβγαλαν Κύκνε?...67% ή 80%?...Και πόσα σου δίνουν?...410ευρώ?
    Σεβομαι την απόφαση σου να μην θέλεις να ξαναδουλέψεις.
    Και εμένα ο ψυχίατρος μου πρότεινε να περάσω ΚΕΠΑ και να πάρω αναπηρική σύνταξη αλλα αρνήθηκα.
    Ωστόσο πρεπει να απασχοληθείς με κάτι δημιουργικό και ας μην το κάνεις επαγγελματικά.
    Εγω πχ. ζωγραφίζω πίνακες και πουλάω και βγάζω χαρτζηλίκι,αλλα το κυριότερο, αισθ'άνομαι ότι κάνω κάτι δημιουργικό.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Χμμμ ναι, απάντησα στο άλλο νήμα πρώτα αλλά τώρα τα διάβασα αυτά εδώ.. Αχ βρε Yoco Choco, να βοηθήσεις πας, το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω πως δεν πέτυχε… By the way αν τύχει και διαβάσεις το προηγούμενο σχόλιο μου εσυ (η αλλος), μην ασχοληθείτε με το «μπούφο», για την κύκνο πήγαινε αυτό , αυτή ξέρει τι λέω και ποιον εννοώ…

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Τυχερή! Λένε πως από ΚΕΠΑ πρέπει να σε εξετάζουν συνέχεια για να σου εγκρίνουν το ποσοστό και το επίδομα , εσύ πήρες σύνταξη για πάντα ?
    Αν καταφέρεις να βρεις δουλειά με πολλούς συναδέλφους θα βοηθηθείς. Όταν κουράζεσαι στην δουλειά μετά κοιμάσαι καλύτερα και γενικά δεν κάνεις κακές σκέψεις.
    Μπορείς να βρείς δουλειά ως εργάτρια στην παραγωγή ή ως καθαρίστρια. Υπάρχουν ένα σορό δουλειές που δεν έχεις ευθύνες αλλά είναι από αυτές που ντρεπόμαστε να λέμε πως τις κάνουμε...
    Υπάρχουν ειδικές θέσεις στο δημόσιο για όσους έχουν ποσοστό αναπηρίας, κοίταξε μήπως βρείς κάτι π.χ σε σχολείο ως καθαρίστρια.
    Γίνε εθελόντρια σε κοινωνικό παντοπωλείο , αν υπάρχει κάτι από την εκκλησία να μαγειρεύουν, σε ιδρύματα με παιδιά , όλο και κάτι θα υπάρχει στην περιοχή σου.
    Λοιπόν, συγνώμη κιόλας αλλά επειδή έχει παραγίνει η κατάσταση από χθες, σταματήστε να με πιέζετε! Δεν μπορώ να ξαναδουλέψω, τόσο δύσκολο σας είναι να το καταλάβετε; Έχω δουλέψει και με πολλούς συναδέλφους και μόνο πόλεμο δεχόμουν επειδή δεν ήμουν τόσο γρήγορη όσο αυτοί... Στο κάτω κάτω, εσείς με ζείτε κι επιμένετε τόσο;
    Κι όχι δεν πήρα σύνταξη για πάντα, κι εγώ περνάω ανά διαστήματα ξανά από ΚΕΠΑ και θα ξαναπεράσω σύντομα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Με τι ποσοστό σε έβγαλαν Κύκνε?...67% ή 80%?...Και πόσα σου δίνουν?...410ευρώ?
    Σεβομαι την απόφαση σου να μην θέλεις να ξαναδουλέψεις.
    Και εμένα ο ψυχίατρος μου πρότεινε να περάσω ΚΕΠΑ και να πάρω αναπηρική σύνταξη αλλα αρνήθηκα.
    Ωστόσο πρεπει να απασχοληθείς με κάτι δημιουργικό και ας μην το κάνεις επαγγελματικά.
    Εγω πχ. ζωγραφίζω πίνακες και πουλάω και βγάζω χαρτζηλίκι,αλλα το κυριότερο, αισθ'άνομαι ότι κάνω κάτι δημιουργικό.
    Είπα ήδη περισσότερα απ' όσα έπρεπε, δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες...

Μπράβο σου αν έχεις τέτοια ταλέντα (δεν το λέω ειρωνικά προς αποφυγή παρεξηγήσεως) αλλά εγώ δεν έχω...

Το μόνο δημιουργικό που κάνω είναι να προσπαθώ να μάθω ισπανικά... Μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    μια χαρά είναι οι ξένες γλώσσες.
    το τραύμα είναι μια συνθήκη που δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ.
    αφού καλύπτονται τα προς το ζην και ζεις με αξιοπρέπεια, ειναι δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι θέλεις.

εγώ έχω μάσκα ύπνου κι οταν δεν μπορώ να κοιμηθώ την φοράω, κάπως λειτουργει και κοιμάσαι ή ησυχάζεις τέλος πάντων.

Senior Member
    Δεν σε πιέζουμε κυκνε , μια άποψη γράψαμε, εσύ ξέρεις καλύτερα, προφανώς και η εργασία δεν είναι διέξοδος από τα προβλήματα για όλους, πρέπει να το επιθυμείς και να νιώθεις καλά.
    Είναι όπως κάνουν οι παντρεμένοι με τους ελεύθερους που θέλουν να τους αποκαταστήσουν για να έχουν σύντροφο και οικογένεια, δεν καταλαβαίνουν πως απλά δεν θέλουν ευθύνες, άγχος, μπλεξίματα...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Σήμερα για αλλαγή, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννήθηκε το δεύτερο ανιψάκι μου, είναι κοριτσάκι ♥ Δυστυχώς δεν αφήνουν επισκέψεις στην κλινική οπότε θα κάνω λίγη υπομονή για να την δω από κοντά αλλά την είδα σε βίντεο κι είναι μια κουκλίτσα! ♥

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα παιδιά!

Σήμερα για αλλαγή, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννήθηκε το δεύτερο ανιψάκι μου, είναι κοριτσάκι ♥ Δυστυχώς δεν αφήνουν επισκέψεις στην κλινική οπότε θα κάνω λίγη υπομονή για να την δω από κοντά αλλά την είδα σε βίντεο κι είναι μια κουκλίτσα! ♥
    Καλημέρα Κύκνε !
    Να σας ζήσει! Καλότυχο να είναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Καλημέρα Κύκνε !
    Να σας ζήσει! Καλότυχο να είναι
    Σ' ευχαριστώ πολύ Σπουργίτι!

Senior Member
    καλότυχο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    καλότυχο!
    Σ' ευχαριστώ πολύ user!

Senior Member
    Κύκνε,δοκίμασε αυτό που σου πρότεινα αν θες...
    Να πηγαίνεις κάθε απόγευμα την ωρα του δειλινού στην Νεα παραλία, και να περπατας 1 ώρα δίπλα στην θάλασσα όπως ο υπόλοιπος κόσμος...Θα γυρίζεις σπίτι με άλλη ψυχολογία!...Θα ευεργετήσεις και την ψυχή σου και το σώμα σου.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    να έκανα μια βόλτα στη Νεα παραλία τώρα.
    η παλιά ποιά είναι;

Senior Member
    Καλά γεννητούρια Κύκνε! Να την χαίρεστε την μπέμπα σας! Πάντα ευτυχισμένο να είναι το μωρό σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλά γεννητούρια Κύκνε! Να την χαίρεστε την μπέμπα σας! Πάντα ευτυχισμένο να είναι το μωρό σας!
    Σ' ευχαριστώ πολύ HarleyQuinn! ♥