Είναι κανείς εδώ; - Page 322
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 322 of 322 FirstFirst ... 222272312320321322
Results 4,816 to 4,825 of 4825
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγώ το εννούσα ότι σου ανήκουν οι αναμνήσεις, ή μαλλον ας το πουμε καλυτερα τα βιωματα και αυτα δεν σου τα παιρνει κανεις. Κανε εσυ ενα βηματακι μπροστα και παλι δικα σου θα ειναι εκει θα ειναι δε θα φυγουν, αυτο ηθελα να πω, ισως δε συνεταξα ξεκαθαρα την προταση. Αλλα και το αλλο που λες εσυ κι αυτο μπορει να γινει, μπορει να γνωρισεις καποιον αλλον ανθρωπο και να ζησεις κι αλλα τετοια και ακομα καλυτερα, που ξερεις? Παντως, με καποιο τροπο βρες τη δυναμη να κλεισεις καπως αυτο το κεφαλαιο μεσα σου. Ας μην ειναι μια ανοιχτη πληγη για σενα. Βρες τη δυναμη και ελα κοντα στην παρουσα πραγματικοτητα. Υπαρχει ζωη και ευτυχια και περα απο αυτη τη σχεση που η πραγματικοτητα ειναι πως εχει ληξει εδω και καιρο. Ζησε τις μικρες χαρες της ζωης και για τα μεγαλα ονειρα θα δουμε. Βγες εξω και δες το φεγγαρι, σημερα ειναι η πανσεληνος της φραουλας που εχει και ασορτι ωραιο χρωμα (η φραουλα) με τον (προστατευομενο) κυκνο :-) Θα δουμε τι θα φερει το αυριο, θα το δουμε τοτε.
    Καλημέρα Βασίλη...

Έχεις δίκιο ότι πρέπει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο αλλά μου είναι πολύ δύσκολο... Μου λείπει η φροντίδα του...

Τώρα για να βρω άλλον, το βρίσκω επίσης δύσκολο αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά...

Πάντως τις μικρές χαρές της ζωής σε γενικές γραμμές τουλάχιστον μπορώ να τις χαρώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Κύκνε μου, κατ' αρχήν χρόνια πολλά!
    Καταλαβαίνω οτι θα χαιρόσουν να σου ευχηθεί ο πρώην σου, αλλά αυτό θα σου ξυπνούσε μνήμες και την ελπίδα ότι σε σκέφτεται και ότι κάτι μπορεί να ξανά γίνει. Και πάλι θα γύριζε το μυαλό σου στην αρχή. Και πάλι θα προσπαθούσες να ξεπεράσεις αυτό το τηλεφώνημα/μήνυμα... Οπότε για' μένα πιστεύω καλύτερα είναι να μην πει τίποτε για το καλό σου, όχι για κάτι άλλο.

Επιπλέον λες πως κρίμα που δεν πέτυχαν οι απόπειρες... Επειδή έχω κάνει κι εγώ, έρχονται ώρες που σκέφτομαι κι εγώ το ίδιο, αλλά έρχονται και νέα πράγματα στη ζωή μου και λέω πως να αν είχα πεθάνει δεν θα το είχα γνωρίσει αυτό. Οπότε χαίρομαι. Από τα χρόνια που πέρασαν που έκανες τις απόπειρες είμαι σίγουρη ότι γνώρισες/είδες/άκουσες κι εσύ πολλά πράγματα για τα οποία ενθουσιάστηκες και είσαι ευγνώμων που τα είδες και δεν τα είχες δει αν είχες πεθάνει. Οπότε καλώς έγιναν τα πράγματα. Και καλώς μεγαλώνεις άλλον ένα χρόνο.
    Δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει που μεγαλώνω. Πιστεύω είμαι πιο ωραία, πιο δυνατή, καλύτερη σε όλα όσο περνούν τα χρόνια.

Και πάλι σου λέω, σε καταλαβαίνω σε όλα όσα λες και θέλεις, αλλά δες και τα θετικά από την άλλη μεριά κι ισως αυτό σε βοηθήσει να μην μελαγχολείς αλλά να το διασκεδάσεις στα γενέθλια σου και να το χαρείς!
    Καλημέρα Harley Quinn και σ' ευχαριστώ για τις ευχές!

Όσο για τα υπόλοιπα, ισχύει ότι έχω ζήσει και χαρές σ' αυτά τα χρόνια και δεν θέλω να τις μειώσω αλλά με στεναχωρεί που τα χρόνια περνάνε κι είμαι ακόμα μόνη μου...

Τώρα για τον πρώην, έχω πια παραιτηθεί εδώ και χρόνια από την διεκδίκηση του... Ήθελα μόνο να του μιλήσω, τίποτα παραπάνω...
    Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι γιατί οι στίχοι του ταιριάζουν απόλυτα στην περίπτωση μου: "αυτά που ζήσαμε μαζί έχουνε γίνει παραισθήσεις και η ελπίδα να γυρίσεις στοίχημα που έχει πια χαθεί"...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πολύ ωραίο τραγούδι και όντως σου ταιριάζει :Ρ
    Αλλά μην ακούς τέτοια τώρα.. Άντε βάλε κάτι πιο ανεβαστικό! Γενέθλια έρχονται!

Και που είσαι καιρό μόνη, φταίει το ότι δεν έχεις αφήσει πίσω τον πρώην σου και δεν έχεις ανοίξει τις πόρτες σου.. Έχεις κι αυτό το τραύμα που δεν έχεις ξεπεράσει...
    Όμως δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει! Η ζωή μπορεί να σου φυλάει το καλύτερο!

Senior Member
    Πολύ ωραίο τραγούδι και όντως σου ταιριάζει :Ρ
    Αλλά μην ακούς τέτοια τώρα.. Άντε βάλε κάτι πιο ανεβαστικό! Γενέθλια έρχονται!

Και που είσαι καιρό μόνη, φταίει το ότι δεν έχεις αφήσει πίσω τον πρώην σου και δεν έχεις ανοίξει τις πόρτες σου.. Έχεις κι αυτό το τραύμα που δεν έχεις ξεπεράσει...
    Όμως δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει! Η ζωή μπορεί να σου φυλάει το καλύτερο!
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να έρθει κάποιο μεγάλο καλό στη ζωή μου τελικά...

Εντάξει, θα βάλω τότε ένα άλλο τραγούδι που το ακούω όταν θέλω να νιώσω καλύτερα... Η μουσική είναι λίγο υποτονική αλλά οι στίχοι με βοηθάνε... Πες μου αν σου άρεσε αν θέλεις να το ακούσεις...

Senior Member
    Τι ωραίο!
    "Στου βούρκου μέσα τα νερά ποια γλώσσα μου μιλάνε αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά"
    Έτσι! Να έχεις φτερά! Να πετάς!

Senior Member
    Τι ωραίο!
    "Στου βούρκου μέσα τα νερά ποια γλώσσα μου μιλάνε αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά"
    Έτσι! Να έχεις φτερά! Να πετάς!
    Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

Senior Member
    Κι εγώ χαίρομαι που σε ανεβάζει ένα τέτοιο τραγούδι
    Τέτοια να ακούς!
    Μη σε ξανα δω με καταθλιπτικά!

Senior Member
    Κι εγώ χαίρομαι που σε ανεβάζει ένα τέτοιο τραγούδι
    Τέτοια να ακούς!
    Μη σε ξανα δω με καταθλιπτικά!
    Θα προσπαθήσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλια μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλημέρα Βασίλη και σ' ευχαριστώ για το τραγουδάκι! Μ' έκανε να χαμογελάσω κι ειδικά σήμερα το έχω ανάγκη γιατί χθες έβλεπα συνέχεια εφιάλτες κι ήταν εξαιρετικά βίαιοι οπότε ξύπνησα αναστατωμένη...