Είναι κανείς εδώ; - Page 323
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 323 of 323 FirstFirst ... 223273313321322323
Results 4,831 to 4,837 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Yoco Choco...

Δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα για μπάνιο γιατί δεν οδηγώ αλλά όσες φορές μου δοθεί η ευκαιρία θα πάω... Ισχύει ότι η θάλασσα με ηρεμεί κάπως...
    Ακου,θα σου πω...Αν πηγαίνεις μια φορά στις 15 δεν γίνεται δουλειά...Θα γυρίσεις απο την θάλασσα,θα αισθάνεσαι ευεξία και ευφορία η οποία μπορεί να διαρκέσει και την επόμενη μέρα αλλά μετά φεύγει η επίδραση.
    Θέλει τουλάχιστον μέρα παρά μέρα αν όχι κάθε μέρα που είναι το ιδανικό.
    Γιατί δεν κανονίζεις να πας διακοπές Χαλκιδική που είσαι κοντά,να έχεις την θάλασσα δίπλα σου και να κολυμπάς κάθε μέρα!
    Θα κάνεις καλό και στην σωματική σου υγεία αλλά κυρίως στην ψυχική.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ακου,θα σου πω...Αν πηγαίνεις μια φορά στις 15 δεν γίνεται δουλειά...Θα γυρίσεις απο την θάλασσα,θα αισθάνεσαι ευεξία και ευφορία η οποία μπορεί να διαρκέσει και την επόμενη μέρα αλλά μετά φεύγει η επίδραση.
    Θέλει τουλάχιστον μέρα παρά μέρα αν όχι κάθε μέρα που είναι το ιδανικό.
    Γιατί δεν κανονίζεις να πας διακοπές Χαλκιδική που είσαι κοντά,να έχεις την θάλασσα δίπλα σου και να κολυμπάς κάθε μέρα!
    Θα κάνεις καλό και στην σωματική σου υγεία αλλά κυρίως στην ψυχική.
    Κοίτα, εκτός απροόπτου για κάποιο διάστημα θα πάω να μείνω στο χωριό μου που είναι παραθαλάσσιο οπότε θα κολυμπάω κάθε μέρα... Το πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το διάστημα δεν το ξέρω ακόμα γιατί έχω κάτι τρεχάματα με γιατρούς που με κρατάνε στην πόλη αλλά ότι θα πάω είναι σίγουρο... Για την ώρα, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κοίτα, εκτός απροόπτου για κάποιο διάστημα θα πάω να μείνω στο χωριό μου που είναι παραθαλάσσιο οπότε θα κολυμπάω κάθε μέρα... Το πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το διάστημα δεν το ξέρω ακόμα γιατί έχω κάτι τρεχάματα με γιατρούς που με κρατάνε στην πόλη αλλά ότι θα πάω είναι σίγουρο... Για την ώρα, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω...
    Αυτό είναι πολύ ευχάριστο...Εχεις κάτι να προσμένεις από το καλοκαίρι...Μια απόδραση.
    Θα αλλάξει η ψυχολογία σου με το καθημερινό κολύμπι,θα δεις.
    Και κοίτα να φλερτάρεις στην παραλία,μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.
    Να γυρίσεις με σχέση από τις διακοπές χαχ!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αυτό είναι πολύ ευχάριστο...Εχεις κάτι να προσμένεις από το καλοκαίρι...Μια απόδραση.
    Θα αλλάξει η ψυχολογία σου με το καθημερινό κολύμπι,θα δεις.
    Και κοίτα να φλερτάρεις στην παραλία,μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.
    Να γυρίσεις με σχέση από τις διακοπές χαχ!
    Ναι, ισχύει ότι έχω κάτι καλό να περιμένω απ' το καλοκαίρι

Για σχέση θα δείξει... Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη με τόσα προβλήματα που έχω σχετικά...

Αλλά μιας και μιλάμε για θάλασσα, ας βάλω αυτό το τραγούδι που μου αρέσει πολύ...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά...

Τι κάνετε; Έχω μέρες να γράψω...

Εγώ νιώθω πολύ αναστατωμένη σήμερα, είμαι σε σύγχυση για να μην πω σε πανικό... Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου, μακάρι να με βοηθήσει η συνεδρία... Προς το παρόν, θέλω να βάλω αυτό το τραγούδι εδώ γιατί μ' εκφράζουν οι παρακάτω στίχοι:
    "Μέσα μου μια τρικυμία
    σπάει όλα τα ταμεία, ψυχραιμία"...

Πήγες τελικά ή τουλάχιστον το προγραμμάτισες? Μια αλλαγή παραστάσεων πάντα αλλάζει τη διάθεση.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πήγες τελικά ή τουλάχιστον το προγραμμάτισες? Μια αλλαγή παραστάσεων πάντα αλλάζει τη διάθεση.
    Προς το παρόν προγραμμάτισα εκτάκτως μια ολιγοήμερη απόδραση για τρεις - τέσσερις ημέρες... Θα φύγω αύριο... Πιστεύω πως θα πάρω μιαν ανάσα...