Είναι κανείς εδώ; - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 323 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 4834
    Senior Member
    Να και το δικό μου τραγουδάκι:

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ρε συ εμεισ συνενοουμαστε καπωσ στο κυκνακι συστηνω καταχρησεισ και αντρεσ αλητεια να παει κοντρα στο χαρακτηρα τησ θα τησ κανει καλο
    σιγουρα θα την εκανε καλο!! αλλα δεν την βλέπω να το κανει αυτο συντομα !! ...

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ρε συ εμεισ συνενοουμαστε καπωσ στο κυκνακι συστηνω καταχρησεισ και αντρεσ αλητεια να παει κοντρα στο χαρακτηρα τησ θα τησ κανει καλο
    Άντρες κιόλας; Πληθυντικός;;; :ο Εδώ με έναν και δεν τα κατάφερα βρε έλις, εσύ με ρίχνεις κατευθείαν στα βαθιά χα χα! Σιγά σιγά...τώρα όσον αφορά άλλες καταχρήσεις δεν θα έλεγα όχι σ' ένα ποτάκι αλλά δεν θέλω να ξεραθώ από τώρα μήπως κι έρθει το μωρό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ααχχ μακεδονας!!!!..τραγουδαει πουθενα τωρα αυτος αραγε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    σιγουρα θα την εκανε καλο!! αλλα δεν την βλέπω να το κανει αυτο συντομα !! ...
    ρε συ δικια μου παντωσ να ξερεισ οτι με βαζεισ να κανω αγγαρεια γιατι αυτα τα κομματια τα χιλιοπαιγμενα τα χω κουσει απο ενα εκατομυριο φορεσ το καθενα και με βαζεισ να τα ξανακουσω και να διαλεξω κι ολασ αυτοι που δεν ακουγονται εχουν ενδιαφερον για μενα αυτη την περιοδο οι αλλοι με τισ ωραιεσ παραγωγεσ και τουσ καλουσ ηχουσ μου φαινονται αδιαφοροι πλεον γι αυτη τη περιοδο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    με εναν που να βγαλεις ακρη βρε κυκνακι??? ποια τα καταφερε με εναν??...εχει δικιο ο ελις ...πλυθηντικος σου χρειαζεται εσενα!!!!

Senior Member
    εγω τον εχω τιμωρια...σημερα ηταν κακο κουταβι και θα κοιμηθουμε σε ξεχωριστα δωματια..κλειστικα στην κρεβατοκαμαρα και αυτος κοιμαται στο σαλονι... ελπίζω να αντεξω να παραμεινω αυστηρη ..( που δεν το νομιζω )
    εφοσον βρισκεσαι σε αυτη την εξαρση δεν ειναι πιο σωστο να το πάρεις τωρα το χαπι για να ηρεμισεις ? ..εγω αυτο εκανα δεν αφηνα τον πανικο να φτασει σε αυτα τα σημεια ...αμα ειναι να μου βγαινει η ψυχη καλυτερα να κοιμαμαι!
    Κοίτα δεν το παίρνω για δυο λόγους: 1ον γιατί φοβάμαι ότι αν κοιμηθώ τώρα που είμαι μόνη δεν θα είμαι σε ετοιμότητα αν συμβεί κάτι, θα με πιάσουν κυριολεκτικά στον ύπνο και 2ον η φίλη μου με το μωρό μπορεί να έρθουν μετά και θέλω να τους δω, αν πάρω το χάπι ούτε το κουδούνι δεν θα ακούσω...

Έλις, μπράβο, οι τελευταίες επιλογές είναι ωραίες και χαλαρωτικές...

Senior Member
    με εναν που να βγαλεις ακρη βρε κυκνακι??? ποια τα καταφερε με εναν??...εχει δικιο ο ελις ...πλυθηντικος σου χρειαζεται εσενα!!!!
    Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα...πολλούς ταυτόχρονα;

Επίσης, την φοβία μου δεν την θυμάσαι;

Για τον Μακεδόνα δεν ξέρω αν τραγουδάει πουθενά αλλά έτσι κι αλλιώς λεφτά για να πάω δεν παίζουν οπότε ευτυχώς που υπάρχει και το youtube, μεγάλη η χάρη του!

Banned
    ρε συ δικια μου παντωσ να ξερεισ οτι με βαζεισ να κανω αγγαρεια γιατι αυτα τα κομματια τα χιλιοπαιγμενα τα χω κουσει απο ενα εκατομυριο φορεσ το καθενα και με βαζεισ να τα ξανακουσω και να διαλεξω κι ολασ αυτοι που δεν ακουγονται εχουν ενδιαφερον για μενα αυτη την περιοδο οι αλλοι με τισ ωραιεσ παραγωγεσ και τουσ καλουσ ηχουσ μου φαινονται αδιαφοροι πλεον γι αυτη τη περιοδο
    καλα ρε δικε μου μην ψαχνεσαι αλλο...την δουλεια την εκανες και πολυ καλα μαλιστα... το ηρεμησες καπως το κυκνακι μας με την τεχνη σου!!... τωρα μπορεις να ξεκουραστεις ...σε ευχαριστω για την αγγαρεια που εκανες για μας ... για πες σοφε μου αντρα τι αλλο χρειαζομαστε?
    να σημειωσω...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα...πολλούς ταυτόχρονα;

Επίσης, την φοβία μου δεν την θυμάσαι;

Για τον Μακεδόνα δεν ξέρω αν τραγουδάει πουθενά αλλά έτσι κι αλλιώς λεφτά για να πάω δεν παίζουν οπότε ευτυχώς που υπάρχει και το youtube, μεγάλη η χάρη του!
    χαχαχαχαχα..ε οχι και ταυτοχρονα βρε κυκνακι...το πρωι σαδομαζο το βραδυ οργια??? πως τα καναμε ετσι σημερα??

Senior Member
    χαχαχαχαχα..ε οχι και ταυτοχρονα βρε κυκνακι...το πρωι σαδομαζο το βραδυ οργια??? πως τα καναμε ετσι σημερα??
    Άστα να πάνε, μπλέξαμε τα μπούτια μας...κι όλα αυτά από μια τυχαία αναφορά στο γκρι σαν χρώμα της μελαγχολίας από τον Πολεμίδη... Πάντως θα την δω την ταινία που μου πρότεινες μήπως αρχίσω και ξεπερνάω τους φόβους μου για το σεξ σιγά σιγά...θέλω κι εγώ ένα μωρό κάποια στιγμή, όχι να θαυμάζω μόνο των άλλων...

Senior Member
    Βρες καποιον να εμπιστευεσαι εκει κοντα σου να κανετε και μωρο που θες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Βρες καποιον να εμπιστευεσαι εκει κοντα σου να κανετε και μωρο που θες.
    Ε ναι, αυτό πρέπει να γίνει αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, θέλει να κάνω δουλειά μέσα μου κι ο άλλος να έχει υπομονή για να πετύχει...πάντως το προσπαθώ να δουλεύω με τον εαυτό μου, κυρίως στις συνεδρίες με την ψυχολόγο...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ε ναι, αυτό πρέπει να γίνει αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, θέλει να κάνω δουλειά μέσα μου κι ο άλλος να έχει υπομονή για να πετύχει...πάντως το προσπαθώ να δουλεύω με τον εαυτό μου, κυρίως στις συνεδρίες με την ψυχολόγο...
    καλα μεχρι να τα κανεις οοοολα αυτα, βαλε και μια ακομα παραμετρο... στατιστικα ο 2ος δεν γινεται να ειναι ο πατερας του παιδιου σου, εκτος αν εισαι τοοοσο τυχερη ή τοοοοσο ηλίθια... ακομα και για αυτην την δουλεια χρειαζεται ο πλυθηντικος ... μα που πήγε πάλι ο ελις? εγω θα στηριζω τις θεωρειες του? φφφφφφ....