Results 421 to 435 of 4834
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
10-12-2015, 15:06 #421
Πως βαζουν φωτογραφια?
- 10-12-2015, 15:12 #422
κυκνακι μου ηρεμισε, απο την στιγμη που ειπε οτι δεν το εννοουσε μην φορτιζεις τον εαυτο σου με επιπλέον αρνητικα σεναρια.. δεν ειπε και τιποτα τραγικο εξαλλου και το σημαντικο ειναι οτι φρόντισε για την ασφαλή μεταφορα σου...
προφανως ολο αυτο να ειναι η αφορμη και να πυροδοτησε αλλα πιο βαθια θεματα. γιατι αν το δεις ψυχραιμα και μεμονομένα το περιστατικο, δεν ειναι λόγος για να πληγωθεις τοσο πολυ. δεν υπερασπίζομαι την μητερα σου τωρα για κανεναν λόγο..απλα σου παραθετω ποσο αδικα τελικα μερικες φορες επιβαρυνουμε την ψυχολογια μας μονοι μας ...
πως μπορει να εξελαβες απο αυτην την της αντιδραση για να υποφερεις τοσο αυτην την στιγμη?
μπουλετ καλημερα, υπομονη με την μανουλα, περασε και περναει γερο λουκι ...και εσυ μαζι φυσικα .. ισως εσυ εισαι πιο δυνατη...σιγουρα εισαι πιο δυνατη απο μενα, γιατι κανονικα στην θεση σου εγω θα μουν μια πυρινη μπάλλα ..οχι απλα νευρικη!!
εγω εχω μια πολυ δυσκολη μερα, ανησυχω για τα μελη που τα ταραξε ολη αυτη η διαδικασια της διαχειρισης, ελπίζω να ειναι καλα..
10-12-2015, 15:40 #423
Γεια σου Rea! το ξερω εχει ταλαιπωρηθει πολυ στην ζωη της η μητερα μου (και πολλες αλλες γυναικες φυσικα) ευτυχως δεν νευριαζω ευκολα λογω των φαρμακων που παιρνω.Για να νευριασω πρεπει να μου πουν κατι που θα με πειραξει πολυ!
10-12-2015, 15:46 #424
αγαπητά μέλη του φορουμ
εγώ και κάποια άλλα μέλη του φόρουμ, έχουμε υποστεί ενα φίμωμα ..μια φασιστική στάση από την διαχείριση του αποφασίζομεν και διατάζομαι. Μας αφαίρεσαν ένα θέμα , χωρις να μας εξηγήσουν τον λόγο της αφαίρεσης. Απο το πρωί περιμένουμε μια απάντηση ..αλλά μεχρι τώρα τίποτα. εχω στείλει πμ σε ολους τους διαχειριστές και μέιλ στο κεντρικό του φόρουμ εδω και ώρες. εκτος από εμενα που πάσχω από κατάθλιψη, τα υπόλοιπα μέλη πάσχουν από ΓΑΔ... και το συγκεκριμένο θέμα είχε σημασία και για την αποφόρτιση μας και την εκτόνωση μας.
Σίγουρα κάποια μέλη καταλαβαίνετε τη σημασία της αξίας μιας καλημέρας ή μιας καλησπέρας, οταν μας καταβάλλουν τοσο σημαντικά προβλήματα και πόσο μπορεί αυτή η συναναστροφή να μας ωφελείσει και οταν μας την στερούν τόσο βίαια και αυταρχικά πόσο μπορεί να επιβαρύνει την ήδη βεβαρυμένη καταστασή μας!
παρακαλώ θερμά όλα τα μέλη που μας βοήθησαν με την υποστηριξή τους να το κάνουν και τώρα. Δεν είμαστε στάνη με άβουλα πρόβατα, ειμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι και έχουμε δικαιώματα και αξιούμε καλύτερη συμπεριφορά απο την διαχείρηση και σεβασμο!
δεν είναι η πρώτη φορά που γινομαι μάρτυρας καταχρηστικής συμπεριφορας απο τους διαχειριστές ... σε εμένα και σε άλλα μελη. αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται για να μας επιμελούν και οχι για να μας απαξιώνουν να μας ειρωνευονται και να μας φιμώνουν..και όσο το επιτρέπουμε θα συμβαίνει!..σήμερα είμαι εγω...αύριο θα είσαι εσύ..και αν δεν διεκδηκίσουμε ΤΩΡΑ την αξιοπρέπεια μας και την θέση μας εδω μεσα ... τότε θα είμαστε αξιοι αυτής της συνέχειας που συνειδητά επιτρέψαμε.
για όσους δεν με γνωρίζετε είμαι η Ρέα ..αγοραφοβική καταθλιπτική και αυτό το φόρουμ είναι το 2ο σπίτι μου, οπως και το δικό σας...ειναι καιρός λοιπόν να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα...ή τουλάχιστον να προσπαθησουμε...οτι συνεπειες και αν έχει αυτο! Βοήθηστε μας να επανορθωσουμε αυτήν την αδικία , δείχνοντας στους διαχειρηστές οτι είμαστε ΟΜΑΔΑ !!..είμαστε ενωμένοι !! και ειμαστε η αξία αυτου του φόρουμ.. και απαιτουμε σεβασμό!!
......let be.....
10-12-2015, 17:14 #425
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-12-2015, 17:21 #426
Σ' ευχαριστώ Bulletproof και χαίρομαι που σου αρέσει!
♥
Για ν' ανεβάσεις φωτογραφία πρέπει να την ανεβάσεις πρώτα σε κάποιο σχετικό site στο internet, εγώ την ανέβασα στο http://tinypic.com/
και μετά εδώ...αφού την ανεβάσεις στο site σου βγάζει link για να μπορέσεις να το δημοσιεύσεις σε φόρουμ, αν κάτι δεν καταλάβεις ρώτα με (όχι πως κι εγώ το'χω πολύ μ' αυτά, από άλλον το βρήκα)...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-12-2015, 17:27 #427
Πώς δεν είπε κάτι τραγικό; Είπε ότι την επόμενη φορά θα με αφήσει στο δρόμο να περιμένω μέχρι ν' αρχίσουν να ξαναπερνάνε τα λεωφορεία που κάτι τέτοιο μπορεί να έπαιρνε πολλή ώρα κι εγώ δεν νιώθω καλά ανάμεσα σε ξένο κόσμο, ειδικά όταν έχει σκοτεινιάσει...και γι' αυτό που λες ότι φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά μου όντως αλλά πρώτα μου φώναζε στο τηλέφωνο μέχρι που της είπα ότι δεν μπορώ να φωνάζω μέσα στον κόσμο...
Την αντίδραση της την εξέλαβα ως παραμέληση κι ότι θα με άφηνε στην τύχη μου να ταλαιπωρηθώ....και στο παρελθόν με είχε αφήσει χωρίς προστασία και βοήθεια μια φορά που την χρειαζόμουν και που της τη ζητούσα αλλά δεν με πίστευε και με άφησε μ' αυτόν κι αυτό είναι κυρίως που κλόνισε τη σχέση μας...
Ναι, διάβασα τι συνέβη αλλά είδα ότι τα μέλη για τα οποία ανησυχούσες απάντησαν οπότε πιστεύω να ηρέμησες λίγο, ε;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-12-2015, 17:32 #428
Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με την όλη ιστορία με τη διαχείριση κι αυτή τη στιγμή αδυνατώ να σκεφτώ καθαρά μιας κι είμαι από τον ύπνο αλλά όταν συνέλθω θα τοποθετηθώ...
Μόνο που έχω μια θερμή παράκληση προς τους διαχειριστές: να μην μου κλειδώσουν το θέμα γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα, σ' αυτό ζητάω και λαμβάνω την καθημερινή βοήθεια που χρειάζομαι για να μπορώ να περνάω μία μέρα τη φορά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-12-2015, 17:38 #429
η φλερ που εχει υποστει και την μεγαλύτερη "ζημεια" δεν εχει απαντησει ακομα...της εδινε τοση δυναμη το θρεντ της, ειχε αναγκη να μιλάει για να αισθανεται καλυτερα και ξαφνικα ενα πρωι πουφ χωρις να χει κανει τιποτα, εξαφανιζεται..φοβαμαι για το αγχος της και ειναι 5 και ακομα να εμφανιστει.. δεν το συνηθίζει αυτο...
και εγω δεν ειμαι καθόλου καλα, προσπαθω να παραμεινω ψυχραιμη αλλα αισθανομαι τοσο θιγμενη απο όλο αυτο...ελπίζω πραγματικα τα μελη να μας στηρίξετε σε όλο αυτο... δεν ειναι σωστα πραγματα αυτά που συμβαινουν τωρα στο φορουμ μας...γιατι τοση εκδηκιτηκότητα ??? τι τους κάναμε??
10-12-2015, 17:51 #430
ενταξει την βρηκα και αυτην !!! απαντησε κυκνακιιιι !!!!...
οχι κοριτσι μου δεν θα σου αφαιρεσουν το θεμα!.. πρεπει να καταλάβουν οτι δεν μπορουν να το κανουν αυτο με το ετσι θελω!..ουτε σε σενα ουτε στην φλερ ουτε σε κανεναν ...μην παρακαλας γμτ για τα αυτονόητα!!
δεν μπορεις να φανταστεις ποσα μελη ειναι μαζι μας σε αυτο.. δεν ειμαστε αβοηθητα θυματα..ειμαστε ανθρωποι!! γμτ!!!
10-12-2015, 18:39 #431
Ε Ρέα, έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου γιατί έχει τύχει και στο παρελθόν να κλειδωθούν θέματα στα οποία είχαν ξεσπάσει καβγάδες κι ένα ήταν δικό μου κι ήταν πολύ σημαντικό για μένα επίσης (βέβαια τότε είχε γίνει για δικιά μου προστασία για να είμαι δίκαιη, μιας κι εγώ δεχόμουν επίθεση)...θα μπορούσε να πει κάποιος "γιατί δεν ανοίγεις άλλο;" Ε, δεν είναι το ίδιο, στο τρέχον θέμα π.χ. έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες απόψεις που είναι βοηθητικές αλλά δεν μπορώ να τις θυμάμαι απέξω όλες φυσικά οπότε πρέπει να μπορώ να τις διαβάσω όποτε το χρειαστώ...και να συνεχίζεται η συζήτηση από εκεί που έμεινε κι όχι "φτου κι απ' την αρχή"...
Το θέμα της Fleur δεν το είχα διαβάσει για να είμαι ειλικρινής οπότε δεν ξέρω γιατί το απέσυραν, μήπως κι εκεί υπήρξαν συγκρούσεις; Προτείνω να ηρεμήσουμε και να περιμένουμε να μας απαντήσει η διαχείριση...τώρα αν υπάρχει εκδικητικότητα δεν ξέρω, γιατί το λες αυτό; Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολική η λέξη...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-12-2015, 18:51 #432
χαχαχα...να σου πω την αληθεια μου ηταν υπερβολικη... δεν νομιζω οτι καποιος εχει στοχοποιήσει μελος ..απλα πάνω στην συναισθηματικη μου φορτιση μου φανηκε ετσι...
εκτος αν ευσταθει το σεναριο της "συνωμοσίας" για το δελφινι οτι ειναι βαλτη..οποτε ολο αυτο να ειναι το αντιποινο της χτεσυνης μας αποδομησης του θεματους της...
αλλα αυτο ειναι πολυ μακρινο σεναριο για μενα...μεχρις στιμης απλα η διαχειριση δεν ειναι συνενοησημη και αυτο με στεναχωρει πολυ!
10-12-2015, 19:19 #433
Τι να σου πω, δεν ξέρω...ας περιμένουμε να δούμε...προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι και μ' αυτό, αρκετά προβλήματα έχουμε ήδη...
Εν τω μεταξύ η μάνα μου δεν βάζει μυαλό, συνεχίζει να με ενοχλεί, τώρα φώναζε επειδή πήγα να φτιάξω δεύτερο απογευματινό καφέ γιατί λέει δεν προλαβαίνουμε το γάλα...δηλαδή 1ον είναι καταπιεστική ως εκεί που δεν παίρνει κι επεμβαίνει ακόμα και σε θέματα εντελώς προσωπικά όπως το πόσο καφέ θα πιω και 2ον ότι δεν της φτάνει το πόσο χάλια με έκανε το πρωί συνεχίζει...σαν δεν ντρέπεται λίγο, εγώ δεν έχω μάνα, φίδι έχω...μέχρι κι ο πατέρας μου της είπε να σταματήσει να φωνάζει και του απάντησε να σκάσει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-12-2015, 19:28 #434
το χουν οι πλανητες σημερα το της εντασης , δεν εξηγηται αλλιως...μα σοβαρα τωρα... για το γαλα??
10-12-2015, 19:52 #435
Ω ναι, ακριβώς! Κι έτσι με κάνει να νιώθω χειρότερα επειδή δεν δουλεύω λες και φταίω εγώ γι' αυτό...κι ενώ ξέρει πόσα προβλήματα έχω και πόσο δυστυχισμένη νιώθω με επιβαρύνει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά για μαλακίες! Δεν την αντέχω άλλο πια, μακάρι να είχε πετύχει μια από τις απόπειρες μου και να ήταν χωρίς εμένα τώρα να δω αν θα μετάνιωνε για όσα μου έχει κάνει και πει...αν και μπορεί να χαιρόταν που με ξεφορτώθηκε...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...