Είναι κανείς εδώ; - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 323 FirstFirst ... 2331323334354383133 ... LastLast
Results 481 to 495 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Κυκνε ισως καλυτερο ειναι να βρεις καποιον να κανετε σχεση ωστε να βγαινετε να διασκεδαζετε και να εχετε ωραια συναισθηματα αναμεσα σας.
    Μην μου μιλάς συνέχεια γι' αυτό σε παρακαλώ, με κάνει να νιώθω άσχημα! Δεν θέλω, φοβάμαι! Δεν αντέχω να προσθέσω ένα ακόμα πρόβλημα στα τόσα που έχω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ενταξει Κυκνε προσπαθησε να μην εχεις αρνητικες σκεψεις και να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν ευτυχια.

Senior Member
    Καλημέρα!

Είναι κανείς εδώ που να μπορεί να μιλήσει; Νιώθω χάλια, νομίζω πως ούτε τα χάπια με έπιασαν σήμερα...δεν νιώθω να ηρεμώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να προσπαθεις κυκνε να εχεις θετικες σκεψεις,αισιοδοξια και να ασχολεισαι με πραγματα που σου αρεσουν και ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μην μου μιλάς συνέχεια γι' αυτό σε παρακαλώ, με κάνει να νιώθω άσχημα! Δεν θέλω, φοβάμαι! Δεν αντέχω να προσθέσω ένα ακόμα πρόβλημα στα τόσα που έχω...
    Κύκνε το γιατί ο καθένας σου λέει ό,τι σου λέει έχει να κάνει με τη δική του οπτική και τα δικά του θέλω. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι αρνητικά από αυτά αλλά να τα φιλτράρεις και να βλέπεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια των ανθρώπων. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί έχεις τα προβλήματά σου. Αλλά νομίζω όταν αποκωδικοποιείς τα λόγια των ανθρώπων και καταλαβαίνεις γιατί λένε ό,τι λένε σε επηρεάζει πολύ λιγότερο. Ελπίζω να είσαι καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Να προσπαθεις κυκνε να εχεις θετικες σκεψεις,αισιοδοξια και να ασχολεισαι με πραγματα που σου αρεσουν και ολα θα πανε καλα.
    Γεια...

Προσπαθώ αλλά είναι μερικές μέρες που είμαι τόσο χάλια που αντιδρώ ακόμα και στα πράγματα που μου αρέσουν, δηλαδή εννοώ ότι δεν έχω όρεξη να κάνω ούτε αυτά...
    Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω; (γιατί δεν ξέρω αν το εξέφρασα με σαφήνεια)...

Τώρα πάντως σαν να νιώθω λίγο καλύτερα, κοιμήθηκα λίγες ώρες κι ίσως να με βοήθησε αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Κύκνε το γιατί ο καθένας σου λέει ό,τι σου λέει έχει να κάνει με τη δική του οπτική και τα δικά του θέλω. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι αρνητικά από αυτά αλλά να τα φιλτράρεις και να βλέπεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια των ανθρώπων. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί έχεις τα προβλήματά σου. Αλλά νομίζω όταν αποκωδικοποιείς τα λόγια των ανθρώπων και καταλαβαίνεις γιατί λένε ό,τι λένε σε επηρεάζει πολύ λιγότερο. Ελπίζω να είσαι καλύτερα.
    Γεια σου μέλισσα...

Είμαι λίγο καλύτερα από το πρωί μετά τον ύπνο αλλά εξακολουθώ να νιώθω ασταθής ψυχολογικά κι αυτό με τρομάζει...νιώθω πως έχω χάσει την ισορροπία μου κι ότι με έχει πάρει από κάτω χωρίς να μπορώ ν' αμυνθώ, ν' αντιδράσω...
    Η αλήθεια είναι ότι ανεξαρτήτως θέματος επηρεάζομαι αρκετά από τα λεγόμενα των άλλων αλλά ειδικά όταν ακούω για σχέσεις τρομάζω πολύ και δεν το αντέχω γιατί είμαι ήδη τρομαγμένη κι από τον ίδιο μου τον εαυτό εκτός άλλων πραγμάτων...δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί μου κάνω κακό; Μακάρι να υπήρχε κάποιος που να μπορώ να βασιστώ πάνω του...Αν ένιωθα ασφάλεια ίσως να με έβλαπτα λιγότερο...

Senior Member
    Σχέση θα κάνεις όταν νιώσεις εσύ έτοιμη και όχι γιατί στο λένε οι άλλοι. Σιγά σιγά μικρά βηματάκια για να νιώθεις πρώτα εσύ καλά και μετά τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Senior Member
    Σχέση θα κάνεις όταν νιώσεις εσύ έτοιμη και όχι γιατί στο λένε οι άλλοι. Σιγά σιγά μικρά βηματάκια για να νιώθεις πρώτα εσύ καλά και μετά τα υπόλοιπα θα έρθουν!

melissa , ζητω συγγνωμη που παραφερθηκα , φαινεσαι ενταξει παιδι . Ο γραπτος ο λογος βλεπεις ........+ εχω το ελαττωμα οτι δυσκολα δεχομαι αλλη αποψη , ειμαι ισχυρογωμων .

Senior Member
    Ναι, αυτό εννοείται αλλά το θέμα είναι ότι αυτή η κατάσταση είναι φαύλος κύκλος...δηλαδή από τη μία φοβάμαι πολύ αλλά από την άλλη δεν νιώθω καλά χωρίς συναισθηματική στήριξη και κάποιον να με κάνει να νιώσω ασφάλεια όταν φοβάμαι και θέλω να καταφύγω κάπου...και δεν μπορώ να ανακουφιστώ αλλιώς γι' αυτό εν μέρει τα λέω εδώ...

Κυκνε, αυτη η ενταση που αναφερεις -περναει- αν βρεις κατι ευχαριστο εκεινη τη στιγμη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνε, αυτη η ενταση που αναφερεις -περναει- αν βρεις κατι ευχαριστο εκεινη τη στιγμη.
    Μακάρι να περνούσε cc...αλλά δυστυχώς όχι...για παράδειγμα, όλη τη μέρα κάθομαι σπίτι και χαλαρώνω στο ίντερνετ ως επί το πλείστον χωρίς πίεση αλλά και πάλι αυτή η ένταση μ' ακολουθεί ότι κι αν κάνω, την νιώθω μέσα μου, αναπόσπαστο κομμάτι...μόνο αν ξαπλώσω να δω καμιά ταινία χαλαρώνω αλλά τότε πολλές φορές με πιάνει πάλι η επιθυμία για ύπνο και μερικές φορές υποκύπτω και την αφήνω στη μέση όπως συνέβη και χθες...άρα η συνέχεια απόψε...

Καποια συμπτωματα δεν σταματανε, αυτο μας ριχνει την ψυχολογια, αλλά θελει να πεισμωνουμε και να λεμε "παλι εμφανιστηκες εσυ ? -ενταση,αγχος,αμηχανια, θλιψη - κατσε να σε διωξω...
    Καθε μερα και απο λιγο... πιστευω πως καποια στιγμη μαθαινουμε να μη δινουμε τοση σημασια στην εμφανιση του.

Κυκνακο μου, προσπαθεις πολυ, αλλα δε ξερω ... κατι λειπει. Εχεις μια φιλη ? εχεις τη διαθεση να ξεκινησεις καποιο χομπυ στο δημο της περιοχης σου ? δεν ειναι και σχολη να εχεις αγχος αν δεν παω θα με ακυρωσουν...

***Ευχομαι να φυγει η ενταση.
    * Ειναι δυσκολη η μετακινηση λογω αγχους αλλά αν πχ εχουν μαθημα κινηματογραφου, δεν θα ηταν ωραια ευκαιρια να πας ?
    Last edited by Constantly curious; 18-12-2015 at 20:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καποια συμπτωματα δεν σταματανε, αυτο μας ριχνει την ψυχολογια, αλλά θελει να πεισμωνουμε και να λεμε "παλι εμφανιστηκες εσυ ? -ενταση,αγχος,αμηχανια,θλιψ? ?- κατσε να σε διωξω...
    Καθε μερα και απο λιγο... πιστευω πως καποια στιγμη μαθαινουμε να μη δινουμε τοση σημασια στην εμφανιση του.

Κυκνακο μου, προσπαθεις πολυ, αλλα δε ξερω ... κατι λειπει. Εχεις μια φιλη ? εχεις τη διαθεση να ξεκινησεις καποιο χομπυ στο δημο της περιοχης σου ? δεν ειναι και σχολη να εχεις αγχος αν δεν παω θα με ακυρωσουν...

***Ευχομαι να φυγει η ενταση.
    Μπα, εγώ δεν τα καταφέρνω έτσι, να το αγνοήσω γιατί όταν είμαι μόνη και δεν έχω κάποιον να μιλήσω ιντερνετικά, κάποιον που να συμπαθώ, το νιώθω τόσο έντονα που δεν μπορώ να μην του δώσω σημασία...και να συζητάω με κάποιον το νιώθω απλά τότε κάπως ξεχνιέται...

Φίλη εντελώς πραγματική δεν έχω από τότε που τσακώθηκα μ' εκείνη που νόμιζα πως ήταν η καλύτερη φίλη μου αλλά αποδείχτηκε πως όχι...και διάθεση για χόμπυ δεν έχω γιατί δεν βρίσκω κάτι που να με ενδιαφέρει, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξαναβρώ την όρεξη μου για διάβασμα γιατί παλιότερα που διάβαζα μανιωδώς ήμουν πολύ καλύτερα (βέβαια τότε είχα και λιγότερα προβλήματα)...θα κάνω μια προσπάθεια να ξεκινήσω κάποιο βιβλίο και να δω πως θα πάει...

Σ' ευχαριστώ! ♥ Κι εγώ το εύχομαι γιατί δεν την αντέχω, με έχει κουράσει πια...

Δεν στο εμφανισε τωρα ολοκληρο ?