Είναι κανείς εδώ; - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 323 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 496 to 510 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν στο εμφανισε τωρα ολοκληρο ?
    Καλά, τι έγινε; Ολόκληρο μήνυμα είχα γράψει, γιατί δεν εμφανίστηκε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καποια συμπτωματα δεν σταματανε, αυτο μας ριχνει την ψυχολογια, αλλά θελει να πεισμωνουμε και να λεμε "παλι εμφανιστηκες εσυ ? -ενταση,αγχος,αμηχανια, θλιψη - κατσε να σε διωξω...
    Καθε μερα και απο λιγο... πιστευω πως καποια στιγμη μαθαινουμε να μη δινουμε τοση σημασια στην εμφανιση του.

Κυκνακο μου, προσπαθεις πολυ, αλλα δε ξερω ... κατι λειπει. Εχεις μια φιλη ? εχεις τη διαθεση να ξεκινησεις καποιο χομπυ στο δημο της περιοχης σου ? δεν ειναι και σχολη να εχεις αγχος αν δεν παω θα με ακυρωσουν...

***Ευχομαι να φυγει η ενταση.
    * Ειναι δυσκολη η μετακινηση λογω αγχους αλλά αν πχ εχουν μαθημα κινηματογραφου, δεν θα ηταν ωραια ευκαιρια να πας ?
    Ουφ, όλα στραβά μου πάνε σήμερα εδώ μέσα, πρώτα χάνεται το μήνυμα μου, μετά κολλάει το πληκτρολόγιο και κάνω επανεκκίνηση, αμάν πια!

Έλεγα ότι εγώ δεν μπορώ να αγνοήσω αυτά τα συμπτώματα καθώς με βασανίζουν ειδικά όταν δεν έχω κανέναν που να συμπαθώ να μιλήσω ιντερνετικά γιατί όταν είμαι μόνη γιγαντώνονται...

Πραγματική φίλη δεν έχω, όχι...ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κάποιο χόμπυ, το μόνο που θέλω είναι να ξαναβρώ την όρεξη μου για διάβασμα γιατί όταν διάβαζα μανιωδώς ήμουν πολύ καλύτερα (βέβαια τότε δεν είχα και τόσα προβλήματα)...θα προσπαθήσω να ξεκινήσω κάποιο βιβλίο μήπως καταφέρω ν' απορροφηθώ...

Σ' ευχαριστώ, κι εγώ εύχομαι να φύγει η ένταση γιατί με κουράζει αφάνταστα...ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος που θέλω να κοιμάμαι, για να ξεφεύγω απ' αυτήν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κυκνακο μου, δεν ξερω τι φαση και δεν βγαινουν μηνυματα, σου ευχομαι καλο βραδυ και ελλειψη αρνητικων στοιχειων...
    αυτο το χαλαρο γλυκο των γατων "γουρ γουρ" ειναι απιστευτα αγχολυτικο. Και αν δεν ειναι διπλα ο γατουλης, βαλε μια χαριτωμενη γλυκια ταινιουλα.
    Καλη μας δυναμη !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Κυκνακο μου, δεν ξερω τι φαση και δεν βγαινουν μηνυματα, σου ευχομαι καλο βραδυ και ελλειψη αρνητικων στοιχειων...
    αυτο το χαλαρο γλυκο των γατων "γουρ γουρ" ειναι απιστευτα αγχολυτικο. Και αν δεν ειναι διπλα ο γατουλης, βαλε μια χαριτωμενη γλυκια ταινιουλα.
    Καλη μας δυναμη !
    Α, γι' απόψε το πρόγραμμα έχει θρίλερ, το άφησα στη μέση χθες γιατί ήθελα πάλι να κοιμηθώ...είναι πολύ ενδιαφέρον με θρησκευτικό περιεχόμενο...το είχα πετύχει τις προάλλες στην τηλεόραση αλλά επειδή δεν το είδα απ' την αρχή δεν κατάλαβα τι έγινε...
    Ο Τζέρυ δεν είναι στο δωμάτιο μου τώρα...

Πας για ύπνο;

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ίόταν διάβαζα μανιωδώς ήμουν πολύ καλύτερα (βέβαια τότε δεν είχα και τόσα προβλήματα)...θα προσπαθήσω να ξεκινήσω κάποιο βιβλίο μήπως καταφέρω ν' απορροφηθώ...

Σ' ευχαριστώ, κι εγώ εύχομαι να φύγει η ένταση γιατί με κουράζει αφάνταστα...ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος που θέλω να κοιμάμαι, για να ξεφεύγω απ' αυτήν...
    Κυκνακο μου, σου στελνω νιφαδες ηρεμιας... - εμενα με βοηθουσε παρα πολυ το να γραφω τις σκεψεις μου- οταν ειχα αποσυντονισμο, ανησυχια, φοβο.
    Εγραφα και ενιωθα να εκτονωνομαι συν να συνδεομαι με το τι με ενοχλει βαθυτερα. Αν δεν σε βοηθαει το διαβασμα, δοκιμασε την γραφη.
    Σε φιλω, γουρ γουρ

Α, γι' απόψε το πρόγραμμα έχει θρίλερ, το άφησα στη μέση χθες γιατί ήθελα πάλι να κοιμηθώ...είναι πολύ ενδιαφέρον με θρησκευτικό περιεχόμενο...το είχα πετύχει τις προάλλες στην τηλεόραση αλλά επειδή δεν το είδα απ' την αρχή δεν κατάλαβα τι έγινε...

Πας για ύπνο;
    ποιο θριλερ ? οχι, ετοιμαζομαι για σειρα ξενη, βρηκα καινουργια και εχω κολλησει.

Κυκνακο καλη ταινιουλα

Senior Member

Πας για ύπνο;

Πες μας αυριο, Κυκνε, ποιο θριλερ ειδες;
    Εγω ξεκινησα χτες τον Λαβυρινθο του Πανα. Ειδα τις προαλλες κ το crimson peak απ τον ιδιο μεξικανο σκηνοθέτη.

Τη σειρα true detective season 1 την ειδες ?
    Τολμω να πω αρκεεεεταααα καληηη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Πες μας αυριο, Κυκνε, ποιο θριλερ ειδες;
    Εγω ξεκινησα χτες τον Λαβυρινθο του Πανα. Ειδα τις προαλλες κ το crimson peak απ τον ιδιο μεξικανο σκηνοθέτη.
    Καλημέρα cc και Christine...

Αυτό ήταν το θρίλερ:

Μου άρεσε πολύ γιατί είναι κάτι πρωτότυπο, είναι θρησκευτικό θρίλερ κι αναφέρεται στην Αποκάλυψη...σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Το Λαβύρινθο του Πάνα δεν τον έχω δει, είναι καλό; Ωραίο φαίνεται και το Crimson peak, το googlara αλλά μιας κι είναι καινούριο δεν υπάρχει ακόμα στο βίντεο κλαμπ...

Είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο το πρωί, ότι τάχα μου είχαμε μια φιλοξενούμενη από την Αγγλία, τι παράξενο...κι ήμουν αγχωμένη λόγω αυτού κι επειδή έπρεπε να μεταφράζω τα Αγγλικά στη μητέρα μου που δεν καταλάβαινε...τελευταία σκηνή θυμάμαι που η κοπέλα μου ζητούσε πετσέτα για μπάνιο κι έψαχνα να βρω μια εντελώς αχρησιμοποίητη να της δώσω...

Φαίνεται να έχει πολύ ωραία μέρα εδώ, έχει ήλιο...για το κρύο δεν ξέρω βέβαια, ελπίζω να μην είναι με δόντια...

Senior Member
    Και μια όμορφη, κυκνίσια φωτογραφία που ανακάλυψα τυχαία, μου άρεσε και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας...

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Κυκνακι μου, την εχω δει Η εβδομη σφραγιδα. Γενικως ταινια με μεταφυσικο χαρακτηρα εχω υπερ δει.
    Εχει κρυο αλλα γουσταρω απιστευτα, οσο μεγαλωνω εκτιμω τον χειμωνα ολο και περισσοτερο. Μου αρεσει πολυ.

Πολυ ομορφη η φωτο, επισης κυκνακο μου, καλο σαββατο κυριακο.

Senior Member
    Κυκνακι μου, την εχω δει Η εβδομη σφραγιδα. Γενικως ταινια με μεταφυσικο χαρακτηρα εχω υπερ δει.
    Εχει κρυο αλλα γουσταρω απιστευτα, οσο μεγαλωνω εκτιμω τον χειμωνα ολο και περισσοτερο. Μου αρεσει πολυ.

Πολυ ομορφη η φωτο, επισης κυκνακο μου, καλο σαββατο κυριακο.
    Α, είσαι μέσα, τι καλά! Εμένα καλά άρχισε το Σαββατοκύριακο μου, επέστρεψα την ταινία και νοίκιασα άλλες δύο, χριστουγεννιάτικες...σου άρεσε "Η έβδομη σφραγίδα"; Εγώ ενθουσιάστηκα...
    Γυρνώντας από το βίντεο κλαμπ σ' ένα βιβλιοπωλείο απέναντι είχε κάτι σαν χριστουγεννιάτικο πάρτυ για παιδάκια, ήταν μια κοπέλα ντυμένη ξωτικό, είχαν σ' ένα τραπέζι μελομακάρονα και κουραμπιέδες, στο στέρεο ελληνικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χαρτιά για να γράψουν τα παιδάκια γράμμα στον Άγιο Βασίλη κι είχαν μαζευτεί αρκετά πιτσιρίκια...μου έφταιξε τη διάθεση αυτό, με έκανε να χαμογελάσω και να χαρώ πολύ...και τώρα έχω σχεδόν τελειώσει με το στόλισμα του δέντρου...εσύ στόλισες;

Όσο για τον καιρό εδώ δεν κάνει πολύ κρύο και καλύτερα, δεν το πολυαντέχω, η αγαπημένη μου εποχή είναι το καλοκαίρι...και τώρα πια έχει χαθεί ο ήλιος κι αυτό με μελαγχολεί λίγο, η σκοτεινιά...μάλλον θ' ανάψω το φως όπου να ΄ναι...

Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία...

Κυκνακο μου, κρατησε την εικονα με τα παιδια, την χαρα, την μουσικη
    Οχι κυκνακο μου δεν στολιζω, εκτος απο κανα δυο μπιχλιμπιδια - γουρια, δεντρακια μικρα διακοσμητικα, χιονομπαλες το αγαπημενο μου δεν ειμαι πολυ φαν.
    Ωραια ταινια - ταινιαρα ειναι αυτη http://www.imdb.com/title/tt0444682/...nm_flmg_act_12

Κυκνακο ειμαι φουλ γκαζια σημερα, απορρυπαντικα και τριψιμο.

Κυκνακο, επεσες για νανι ??