Είναι κανείς εδώ; - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 323 FirstFirst ... 2937383940414989139 ... LastLast
Results 571 to 585 of 4834
    Senior Member
    Οντως , ειναι ψυχολογικο , χωρις βαση , δεν ξερω τι μπορεις να κανεις για ναπαλλαγεις .....................τωρα πηγαινω τακτικα και βλεπω τον Σκλαβενιτη ( τον βαφτισα ) αλλα δεν πολυτρωει , ερχεται καθεται πανω μου , βαζει μοτερακι , κοιταξα τα δοντια του , για υπολογισμο ηλικιας , κατω απο 4 ειναι , μεχουν παρει χαμπαρι στο σμαρκετ , και μουπαν οτι τον ταιζουν ,

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οντως , ειναι ψυχολογικο , χωρις βαση , δεν ξερω τι μπορεις να κανεις για ναπαλλαγεις .....................τωρα πηγαινω τακτικα και βλεπω τον Σκλαβενιτη ( τον βαφτισα ) αλλα δεν πολυτρωει , ερχεται καθεται πανω μου , βαζει μοτερακι , κοιταξα τα δοντια του , για υπολογισμο ηλικιας , κατω απο 4 ειναι , μεχουν παρει χαμπαρι στο σμαρκετ , και μουπαν οτι τον ταιζουν ,
    Ουφ! Τι να πω μ' αυτό το βάσανο...δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το αντέξω...περνάει κανείς κάτι παρόμοιο για να μου πει τι να κάνω;;;

Ωραία τα νέα για το γατούλη αλλά βγάλτου κανένα πιο ωραίο όνομα...να σου προτείνω αν θες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Του κολλησε τωρα το Σκλαβενιτης , να το κανω σουπερμαρκετ ? Νιτης ? Σκλαβο ? ο πατερας μου ειναι γατοφιλος και σκυλοφιλος , και εχει σπεσιαλιτε στα ονοματα , εχει τωρα δυο γατους στο γραφειο του , κατω , και την Κυριακη παει και τις ταιζει , αφου δεν εχει γραφειο ......τον Αριστο και τον Ξερξη ...................ειχε μια αλλη γατα εδω στην αυλη , Μπουμπουλινα !
    Ελα , πες κι εσυ , αλλά real man ονοματα , οχι φλουφλικα , το Τζερυ ειναι καλο , αλλα θα προτιμουσα το Μπραντ .......

Senior Member
    Του κολλησε τωρα το Σκλαβενιτης , να το κανω σουπερμαρκετ ? Νιτης ? Σκλαβο ? ο πατερας μου ειναι γατοφιλος και σκυλοφιλος , και εχει σπεσιαλιτε στα ονοματα , εχει τωρα δυο γατους στο γραφειο του , κατω , και την Κυριακη παει και τις ταιζει , αφου δεν εχει γραφειο ......τον Αριστο και τον Ξερξη ...................ειχε μια αλλη γατα εδω στην αυλη , Μπουμπουλινα !
    Ελα , πες κι εσυ , αλλά real man ονοματα , οχι φλουφλικα , το Τζερυ ειναι καλο , αλλα θα προτιμουσα το Μπραντ .......
    Εγώ θα σου πρότεινα το Τόμυ αν σου αρέσει, προς τιμήν του πρώτου μου γάτου...αλλά και το Μπραντ ωραίο είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ θα σου πρότεινα το Τόμυ αν σου αρέσει, προς τιμήν του πρώτου μου γάτου...αλλά και το Μπραντ ωραίο είναι...

Λες Κυκνε να εχουν οι γατες αισθηση του χιουμορ ? παντα ειχα την απορια αυτη ............και αν οχι , γιατι ? αφου εκνευριζονται , δεν θαπρεπε να αστειευονται ? θα δω με τον γατο , σε ποιο ονομα ' τσιμπαει ' ......το Σκλαβενιτης ειναι περιπλοκο για να το ' πιασει ' ...........

Senior Member
    Λες Κυκνε να εχουν οι γατες αισθηση του χιουμορ ? παντα ειχα την απορια αυτη ............και αν οχι , γιατι ? αφου εκνευριζονται , δεν θαπρεπε να αστειευονται ? θα δω με τον γατο , σε ποιο ονομα ' τσιμπαει ' ......το Σκλαβενιτης ειναι περιπλοκο για να το ' πιασει ' ...........
    Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ...

Ναι, δες και πες μου πως θα τον βαφτίσεις κι επίσης βγάλτον καμιά φωτογραφία θα ήθελα να τον δω...

Senior Member
    Ναι , την φωτο την ξεχνω παντα , θα τον βαλω να ποζαρει ..........εγω νομιζω οτι ενας εξυπνος γατος εχει αισθηση του χιουμορ , ο μακαριτης , που δεν τον ' πηγαινε ' η μανα μου , λογω μαδηματος ( τριχων ) οταν περναγε απο ενα σημειο , παραφυλαγε και εξακονιζοταν προς τα ποδια της , για να την τρμαξει , το οποιο καικαταφερνε , χωρις προθεση να την βλαψει , νομιζω οτι εσπαγε πλακα με την ενρτομη φωνη που εξεβαλλε η μανα μου ............αμα ηθελε εκδικηση , που δεν ηταν τετοιος , θα της εκανε και καμμια γρατζουνια , δεν τοκανε ποτε ομως .........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    .

Ναι, δες και πες μου πως θα τον βαφτίσεις κι επίσης βγάλτον καμιά φωτογραφία θα ήθελα να τον δω...

Λεω να τον φερω εδω , εχω ενα ισογειο διαμερισμα , και να του κανω επισημα βαφτισια , με σταυρο και μικρη λεκανη , βαφτιζεται ο δουλος του Θεου ...................δεν ξερω αν θα το εκτιμησει ομως .................ιδιως το πιτσιλισμα ............

Senior Member
    Αν είναι κανείς εδώ ας μου μιλήσει παρακαλώ, δεν είμαι καλά σήμερα και θέλω να μου κάνω κακό ας μου μιλήσει κάποιος μέχρι να μείνω μόνη στο σπίτι και να μπορέσω να τηλεφωνήσω στην ψυχολόγο μου...

Αλλά προς Θεού ΜΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ γιατί μόνο χειρότερα θα τα κάνετε τα πράγματα, εγώ ζητάω βοήθεια όχι περισσότερα προβλήματα...αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο τότε είναι που θα με βλάψω για να μην με πλησιάσουν και θα είναι οριστικό!!! Ενώ τώρα έχω απλά την τάση και ζητάω βοήθεια για να μην την κάνω πράξη...

Α κι αν τελικά δεν απαντήσω σε τυχόν μηνύματα μην τρομάξετε γιατί εδώ μύριζε βενζίνη πριν και με έχει ζαλίσει λίγο η μυρωδιά οπότε αν δεν συνέλθω ίσως ξαπλώσω για λίγο...

Senior Member
    Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, σηκώνομαι από τον υπολογιστή προς το παρόν γιατί όσο κάθομαι χωρίς να μου μιλάει κανείς τόσο χειρότερα νιώθω οπότε μην ανησυχήσετε για την προσωρινή σιωπή μου αν ενδιαφερθεί κανείς...

Senior Member
    Βαλε ενα κρασακι κ πιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Βαλε ενα κρασακι κ πιεσ
    Τι κρασάκι βρε elis τέτοια ώρα;

Καφέ έκανα, ας ελπίσω να έρθω στα ίσια μου όσο περιμένω να φύγουν επιτέλους οι γονείς μου για να μπορέσω να πάρω τηλέφωνο...άλλες μέρες λείπουν συνέχεια, σήμερα βρήκαν να κατσικωθούν σπίτι...κι εγώ υποφέρω τόση ώρα...

Senior Member
    Κυκνε μαλλον ινομυαλγια εχεισ κι εσυ κ ενα ειναι το φαρμακο συμπαλτα εγω θα παω φυλακη αλλα πρωτον δεν ξερω τι σκατα κανετε κ δευτερον εχω ινομυαλγια τριαντα χρονια οποτε ψαξτε να βρειτε τι εγινε οταν ειμασταν μικρα γτ οι γονεισ μασ τα κανανε κι εχουμε αυτο τωρα τι σκατα εγινε δε ξερω εγω οτι με παρακολουθουν απο οταν ημουνα πεντε κ ποτε μα ποτε δεν ειμαι καλα επισησ να σ πω οτι αμα κυλουσε η ζωη μου κανονικα θα πρεπε να ημουν πλουσιοσ απο τη δουλεια μου κ μονο αντ αυτου ειμαι φτωχοσ κ με προβληματα υγειασ γι αυτο οι καλοσυνεσ τελειωσανε ινομυαλγια εχεισ κι εσυ κι η ρεα κι εγω ολη αυτη η αδυναμια αυτο ειναι

Senior Member
    Να ψαξεισ να βρεισ τα συμπτωματα κ η ρεα το χει κι εγω το χω θεραπευεται καπωσ εγω ειμαι χειροτερα απο ολουσ στη ψυχολογια αλλα πηρα καλο αντικαταθλιπτικο κ εστρωσα ψαξου εγω δε σε βοηθαω αλλο

Senior Member
    Αμα ψαχτεισ θα γινεισ ανθρωποσ κ συγνωμη για το υφοσ μου α
    λλα ψαξου