Είναι κανείς εδώ; - Page 64
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 64 of 323 FirstFirst ... 1454626364656674114164 ... LastLast
Results 946 to 960 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Την ανακαλυψες κιολας , ατιμουλα !!!
    Macgyver από τα Χριστούγεννα...

Που είστε όλοι; Βγήκατε έξω και μ' αφήσατε μόνη; Δεν μου κολλάει ύπνος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα δείξει, ακόμα είμαι στην αρχή της διαδικασίας και δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι αλλά από το τίποτα σίγουρα θα είναι ένα εισόδημα...περιμένω τώρα να έρθει η ώρα να φύγουμε...βιάζομαι λίγο γιατί έχει αρχίσει να με πιάνει υπνηλία κι αν κάτσουμε κι άλλο εδώ με βλέπω να κοιμάμαι, lol!

Θα είσαι εδώ αργότερα;
    telika τι εγινε κυκνε βγηκες?
    εγω μολις τωρα γυρισα γυρισα ειχα παει να δω ενα ματσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    telika τι εγινε κυκνε βγηκες?
    εγω μολις τωρα γυρισα γυρισα ειχα παει να δω ενα ματσ
    Ναι, βγήκα, γύρισα το απόγευμα...πήρα μόνο κάτι λαστιχάκια για τα μαλλιά, δεν βρήκα το φόρεμα που ήθελα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι, βγήκα, γύρισα το απόγευμα...πήρα μόνο κάτι λαστιχάκια για τα μαλλιά, δεν βρήκα το φόρεμα που ήθελα...
    δεν πειραζει θα ξαναπας και θα το βρεις...
    πως και ετσι βραδυνη?δεν σε βλεπω συχνα βραδυ

Senior Member
    δεν πειραζει θα ξαναπας και θα το βρεις...
    πως και ετσι βραδυνη?δεν σε βλεπω συχνα βραδυ
    Δεν μου κολλάει ύπνος, συνέβη κάτι κακό σε μια φίλη κι επηρεάστηκα...ψιλονυστάζω αλλά δυσκολεύομαι να κοιμηθώ...
    Αν θέλεις δες στο "οικογένεια και σχέσεις", άνοιξα θέμα εκεί...

Senior Member
    Δεν μου κολλάει ύπνος, συνέβη κάτι κακό σε μια φίλη κι επηρεάστηκα...ψιλονυστάζω αλλά δυσκολεύομαι να κοιμηθώ...
    Αν θέλεις δες στο "οικογένεια και σχέσεις", άνοιξα θέμα εκεί...
    δυστυχως και εγω εχω ενα θεμα με τον υπνο τις τελευταιες μερες......ημουν αυπνος απο χτες και κοιμηθηκα απο τις 5 το απογευμα εως τις 9 το βραδυ ,εχω κανει πολυ περιεργο τον υπνο μου...
    Γενικα παντως κυκνε απο οτι εχω καταλαβει επειδη εχεις ευθραστει ψυχολογια ,επηρεαζεσαι ευκολα απο οτι συμβαινει γυρω σ?η κανω λαθος?
    Το ειδα το θεμα.Τι επαθε η φιλη σου τις επιτεθηκαν?

Senior Member
    Macgyver από τα Χριστούγεννα...
    ...
    Aμα η σοκολατα δεν περναει τα σφραγισμενα δοντια , και να πονανε , τοτε δεν ειναι καλη ................. θυμασαι τις serano ? περναγαν ολα τα σφραγισμενα δοντια ................... ο πατερας μου , φανατικος γλυκατζης , τρωει ολο γλυκα , τα φτιαχνει μονος του , αλλα δεν παχαινει , γιατι τρωει με μετρο ........ μαυρη σοκολατα , ουτε να την μυρισει δεν θελει , 90 χρ. , και εχει χασει 10 κιλα σε 2 χρονια , πολυ πειθαρχημενος ανθρωπος , γιαυτο πετυχε στη ζωη του ......... ολο με κατι καταπιανεται ......

Κυκνακι καλημερα, καλη κυριακη, ευχομαι να μην αποσυντονιστεις απο το γεγονος με την φιλη και μην ξεχνας σε παρακαλω την νεα προσπαθεια με την αυξηση του αναφρανιλ. σου απαντησα και εκει. σε παρακαλω μη το παρεις ολο πανω σου και ψυχοπλακωθεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    δυστυχως και εγω εχω ενα θεμα με τον υπνο τις τελευταιες μερες......ημουν αυπνος απο χτες και κοιμηθηκα απο τις 5 το απογευμα εως τις 9 το βραδυ ,εχω κανει πολυ περιεργο τον υπνο μου...
    Γενικα παντως κυκνε απο οτι εχω καταλαβει επειδη εχεις ευθραστει ψυχολογια ,επηρεαζεσαι ευκολα απο οτι συμβαινει γυρω σ?η κανω λαθος?
    Το ειδα το θεμα.Τι επαθε η φιλη σου τις επιτεθηκαν?
    Καλημέρα nick!

Όντως ισχύει αυτό με την ψυχολογία και το ότι επηρεάζομαι εύκολα ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπα που νιώθω κοντινά μου...

Ναι, την φίλη μου της επιτέθηκαν κι ήταν ολοκληρωμένη επίθεση οπότε όπως καταλαβαίνεις η κοπέλα είναι χάλια...και της είχε συμβεί το ίδιο όταν ήταν μικρή οπότε υποθέτω πως είναι δυο φορές πιο δύσκολο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακι καλημερα, καλη κυριακη, ευχομαι να μην αποσυντονιστεις απο το γεγονος με την φιλη και μην ξεχνας σε παρακαλω την νεα προσπαθεια με την αυξηση του αναφρανιλ. σου απαντησα και εκει. σε παρακαλω μη το παρεις ολο πανω σου και ψυχοπλακωθεις.
    Καλημέρα cc!

Βασικά έχω ήδη ψυχοπλακωθεί, χθες ήταν να δω ταινία αλλά μετά απ' αυτά τα νέα δεν την είδα, έπεσα για ύπνο...σήμερα...αν κι αγχώνομαι γιατί έχω να δω δύο μέσα σε μια μέρα έτσι όπως έτυχε αλλά θα κοιτάξω να δω τη μία το μεσημέρι...είναι αισιόδοξη όπως λέει ο nick οπότε ίσως με βοηθήσει...

Δεν τα ξεχνάω τα φάρμακα, μην ανησυχείς μόνο χθες που είχα πάει για ψώνια και γύρισα αργά δεν πήρα το έξτρα αλλά από σήμερα πάλι κανονικά...πάω να δω τι μου έγραψες και στο άλλο θέμα, σ' ευχαριστώ για την συμπαράσταση! ♥

Ναι κυκνακι μου, ειναι καπως δυσκολο να βοηθησεις οταν πονας απο κατι αναλογο. Εγω απλα κανω την υπενθυμιση... λεμε τωρα. Εστω δες τη μια, μια που να φερνει και χαρα. Ευχομαι να παλεψεις την μερα και να πας κοντρα στην ταση σου να θυμηθεις δυσαρεστα, να συγκρινεις, να σε παρει το παραπονο. Βαστα και προσπαθησε να σκεφτεσαι πως στο τελος ολα θα πανε καλα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ναι κυκνακι μου, ειναι καπως δυσκολο να βοηθησεις οταν πονας απο κατι αναλογο. Εγω απλα κανω την υπενθυμιση... λεμε τωρα. Εστω δες τη μια, μια που να φερνει και χαρα. Ευχομαι να παλεψεις την μερα και να πας κοντρα στην ταση σου να θυμηθεις δυσαρεστα, να συγκρινεις, να σε παρει το παραπονο. Βαστα και προσπαθησε να σκεφτεσαι πως στο τελος ολα θα πανε καλα !!!
    Προσπαθώ cc μου, προσπαθώ...έβαλα λίγη μουσική μήπως και με βοηθήσει, αν θέλεις πάνε στο "στίχοι που σας εκφράζουν" να μου πεις αν σ' αρέσει το τραγούδι...

Άσχετο αλλά έβαλα κολόνια χθες το απόγευμα κι ακόμα μοσχοβολάει, τι ωραία αίσθηση!

Senior Member
    Μόλις γύρισα απέξω, είχα πάει στο dvd club και να πάρω μια εφημερίδα γιατί είχε δώρο ένα βιβλίο που μου φάνηκε καλό...
    Μάλλον από τη ζέστη νιώθω κουρασμένη λες κι έσκαβα, δεν είναι λογικό με μισή ώρα περπάτημα...τι μπορώ να κάνω εκτός από τον καφέ για να μείνω ξύπνια; Νιώθω ανασφάλεια και δεν θέλω να κοιμηθώ το μεσημέρι αν και θα με βοηθούσε...αλλά δεν ξέρω πως να χαλαρώσω αρκετά, αν δει κάποιος το μήνυμα και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ...
    Τουλάχιστον δεν έχω πλέον το άγχος να δω δυο ταινίες σε μια μέρα μιας κι ανανέωσα τη μία...
    Nick, αν το διαβάσεις ανανέωσα τον "Οδηγό αισιοδοξίας" και θα το κρατήσω ως την Πέμπτη οπότε θα το δω από αύριο, σόρρυ για την καθυστέρηση... Αλλά σήμερα λέμε να δούμε ένα θρίλερ με τη μαμά μου...

Senior Member
    Μόλις γύρισα απέξω, είχα πάει στο dvd club και να πάρω μια εφημερίδα γιατί είχε δώρο ένα βιβλίο που μου φάνηκε καλό...
    Μάλλον από τη ζέστη νιώθω κουρασμένη λες κι έσκαβα, δεν είναι λογικό με μισή ώρα περπάτημα...τι μπορώ να κάνω εκτός από τον καφέ για να μείνω ξύπνια; Νιώθω ανασφάλεια και δεν θέλω να κοιμηθώ το μεσημέρι αν και θα με βοηθούσε...αλλά δεν ξέρω πως να χαλαρώσω αρκετά, αν δει κάποιος το μήνυμα και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ...
    Τουλάχιστον δεν έχω πλέον το άγχος να δω δυο ταινίες σε μια μέρα μιας κι ανανέωσα τη μία...
    Nick, αν το διαβάσεις ανανέωσα τον "Οδηγό αισιοδοξίας" και θα το κρατήσω ως την Πέμπτη οπότε θα το δω από αύριο, σόρρυ για την καθυστέρηση... Αλλά σήμερα λέμε να δούμε ένα θρίλερ με τη μαμά μου...
    κουραζεσε απο την ζεστα και επειδη δεν εχεις συνηθησει να περπατας...
    Εκτος απο τον καφε δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο να μεινεις ξυπνια...
    σιγα μωρε πια καθυστερηση χαχα ,δες το και ελπιζω να σ αρεσει.

Senior Member
    Η αισθηση της ζεστης , αυξανεται με την ληψη φαρμακων , κι εγω το παθαινω , και δεν παιρνω τοσα φαρμακα ........