Είναι κανείς εδώ; - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 323 FirstFirst ... 2969777879808189129179 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 4842
    Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε;

Δεν νιώθω καλά, σήμερα ξύπνησα με έντονο τρέμουλο και χρειάζομαι κάποιον για συμπαράσταση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλημερα κυκνε γιατι εχεις τρεμουλο σε πιασε πανικος; μπορωνα σουπωμια προσευχη οχι χριστιανικη μια απλη για να ηρεμεις....εγω πηγα σε μια δουλεια σημερα πρωτη μερα και αρπαχτηκα με το αφεντικο και εφυγα το στανιο μουμεσα εχω προβλημα με τις δουλειες δεν μπορω να κρατησω υπευθυνα μια δουλεια παροεμητικα κατι κανω και φευγω η βαριεμαι η δεν ξερω και εγω τι αλλο...τεσπα το μεσημερι θα παω να δω μια αλλη σε περιπτερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    καλημερα κυκνε γιατι εχεις τρεμουλο σε πιασε πανικος; μπορωνα σουπωμια προσευχη οχι χριστιανικη μια απλη για να ηρεμεις....εγω πηγα σε μια δουλεια σημερα πρωτη μερα και αρπαχτηκα με το αφεντικο και εφυγα το στανιο μουμεσα εχω προβλημα με τις δουλειες δεν μπορω να κρατησω υπευθυνα μια δουλεια παροεμητικα κατι κανω και φευγω η βαριεμαι η δεν ξερω και εγω τι αλλο...τεσπα το μεσημερι θα παω να δω μια αλλη σε περιπτερο
    Δεν ξέρω γιατί...έτσι ξύπνησα χωρίς να νιώθω άσχημα ψυχολογικά, περίεργο πρώτη φορά μου συμβαίνει να τρέμω τόσο πολύ ενώ νιώθω σχετικά καλά...

Τι δουλειά ήταν αυτή που πήγες και γιατί τσακώθηκες αν επιτρέπεται; Ρωτάω μήπως βρούμε τι φταίει...
    Καλή επιτυχία στην δουλειά με το περίπτερο...ψυχραιμία κι ηρεμία!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω γιατί...έτσι ξύπνησα χωρίς να νιώθω άσχημα ψυχολογικά, περίεργο πρώτη φορά μου συμβαίνει να τρέμω τόσο πολύ ενώ νιώθω σχετικά καλά...

Τι δουλειά ήταν αυτή που πήγες και γιατί τσακώθηκες αν επιτρέπεται; Ρωτάω μήπως βρούμε τι φταίει...
    Καλή επιτυχία στην δουλειά με το περίπτερο...ψυχραιμία κι ηρεμία!
    ευχαριστω πολυ....λατζα ηταν πηγα εκει και επλενα με εναν αλλον και σε μια στιγμη δεν εκανα κατι γιατι δεν υπηρχε και ηρθε το αφεντικο και μου λεει εσυ τι καθεσαι ετσι ρε; ανε τραβα δουλευε ε και εγω του πα αφου δεν εχει τιποτα ρε τι να κανω; ε και εφυγα μετα ετσι στα καλα καθουμενα γενικα εχω προβλημα με τις δουλειες δεν καθομαι πολυ καιρο ξερεις και τι αλλο; επειδη επινα ναρκωτικα κιολας για χρονια νομιζω ο εγκεφαλος δεν εχει ερθεια στα νορμαλ του ακομα ειδικα σε ενδορφινες γιατι δεν περνω ευχαριστηση και κουραζομαι σωματικα γρηγορα ενω δεν ημουν ετσι τωρα με το περιπτερο μακαρι να γινει ειναι νυχτερινη δουλεια με καλα λεφτα

Senior Member
    ευχαριστω πολυ....λατζα ηταν πηγα εκει και επλενα με εναν αλλον και σε μια στιγμη δεν εκανα κατι γιατι δεν υπηρχε και ηρθε το αφεντικο και μου λεει εσυ τι καθεσαι ετσι ρε; ανε τραβα δουλευε ε και εγω του πα αφου δεν εχει τιποτα ρε τι να κανω; ε και εφυγα μετα ετσι στα καλα καθουμενα γενικα εχω προβλημα με τις δουλειες δεν καθομαι πολυ καιρο ξερεις και τι αλλο; επειδη επινα ναρκωτικα κιολας για χρονια νομιζω ο εγκεφαλος δεν εχει ερθεια στα νορμαλ του ακομα ειδικα σε ενδορφινες γιατι δεν περνω ευχαριστηση και κουραζομαι σωματικα γρηγορα ενω δεν ημουν ετσι τωρα με το περιπτερο μακαρι να γινει ειναι νυχτερινη δουλεια με καλα λεφτα
    Κατάλαβα...

Ναι, μακάρι να πάει καλά, να μας ενημερώσεις σχετικά...

Εγώ σαν να συνήλθα λίγο επιτέλους και ξεσκονίζω με διαλείμματα και μουσικούλα παρέα, με βοηθάει όταν κάνω δουλειές...αλλιώς είναι βαρετό τουλάχιστον μέχρι να δεις το ωραίο αποτέλεσμα...

Senior Member
    ε ναι καλη φαση ειναι η μουσικη εμενα μαρεσει οταν παω για τρεξιμο....τωρα με το περιπτερο ελπιζω να μην πανε πολλα ατομα γιατι ειναι νυχτερινο ωραριο ετσι ωστε να με παρει

Senior Member
    ε ναι καλη φαση ειναι η μουσικη εμενα μαρεσει οταν παω για τρεξιμο....τωρα με το περιπτερο ελπιζω να μην πανε πολλα ατομα γιατι ειναι νυχτερινο ωραριο ετσι ωστε να με παρει
    Εμένα πάλι δεν μ' αρέσει το τρέξιμο Και γενικά αλλά μ' ενοχλεί κι όταν ιδρώνω, το σιχαίνομαι!

Τώρα σκέφτομαι τη γιαγιά μου που έχει πεθάνει αλλά μου έχει αφήσει κληρονομιά (μετά την κηδεία πήρα σπίτι μου κάποια από τα πράγματα της και τα ξεσκόνισα κι αυτά τώρα και στεναχωριέμαι καμιά φορά που είναι τα μόνα που έχω από εκείνη, μακάρι να ζούσε, μου λείπει...)

Senior Member
    ετσι ειναι βρε κυκνε αλλοι ερχονται αλλοι φευγουν τιποτα δεν μας ανηκει δεν ειμαι και ο καταλληλος για να σου απαντησω σαυτο το θεμα

Senior Member
    ετσι ειναι βρε κυκνε αλλοι ερχονται αλλοι φευγουν τιποτα δεν μας ανηκει δεν ειμαι και ο καταλληλος για να σου απαντησω σαυτο το θεμα
    Δεν πειράζει, αρκεί η καλή πρόθεση...

Πω πω, έχω ζαβλακωθεί από τη ζέστη...

Senior Member
    δυο φορες εχω κανει μπανιο μεχρι τωρα αντε γεια ειναι

Senior Member
    δυο φορες εχω κανει μπανιο μεχρι τωρα αντε γεια ειναι
    Εντελώς όμως...δεν την αντέχω άλλο, τέλος το καθάρισμα για σήμερα...κι εγώ θα πω για μπάνιο αργότερα μόλις συνέλθω λίγο...

Senior Member
    Εν τω μεταξύ ράντισε ο πατέρας μου τα λουλούδια κι η μυρωδιά ήρθε μέχρι μέσα και ζαλίζομαι τώρα...

Senior Member
    Παιδιά, αγχώθηκα για κάτι αν κι όχι κάτι τραγικό αλλά τώρα έχουν μουδιάσει οι παλάμες μου...είναι κανείς εδώ να μου μιλήσει μήπως και νιώσω καλύτερα;

Banned
    Εγώ...Τι κάνεις κύκνε? Πέρασε και η ώρα τώρα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ...Τι κάνεις κύκνε? Πέρασε και η ώρα τώρα.....
    Δεν πειράζει cube, κάλλιο αργά παρά ποτέ... Μόλις ξύπνησα, έπεσα να ξαπλώσω μπας κι ηρεμήσω κι αυτό το κατάφερα αλλά νιώθω αρκετά μελαγχολική και βασανίζομαι...ίσως δεν μου έκανε και τόσο καλό η αλλαγή περιβάλλοντος (έλειψα δυο μέρες στο χωριό μου, που εκεί συναντιόμουν με τον πρώην μου και μου επανέφερε αναμνήσεις αυτό που με έκαναν να μου λείπει ακόμα πιο πολύ)...