Είναι κανείς εδώ; - Page 124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 124 of 323 FirstFirst ... 2474114122123124125126134174224 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 4837
    Κυκνακι αν και σχετικά είναι καινούργια να ενοικιάσεις να δεις το Edge of seventeen 2016!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακι αν και σχετικά είναι καινούργια να ενοικιάσεις να δεις το Edge of seventeen 2016!!!
    Καλημέρα cc!

Ωραία φαίνεται, εφηβικοί έρωτες... ♥ Πρέπει να είναι τρυφερή κι ανάλαφρη...όταν βγει σε dvd θα την νοικιάσω, ναι...σ' ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Με απασχολεί πολύ το θέμα με τα κιλά. Μπαίνω στο ίντερνετ, ψάχνω, διαβάζω, να δω πως θα ξεπεράσω το πρόβλημά μου. Μήπως είσαι χάλια κάθε μέρα γιατί έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση; Εγώ γι'αυτό είμαι χάλια, νομίζω ότι είμαι υποδεέστερη από τους άλλους ενώ αυτό δεν ισχύει, απλά μου το περνάνε οι άλλοι. Επίσης δεν μπορώ την κακία του κόσμου. Ψάξε να βρεις τους λόγους που είσαι χάλια και να τους λύσεις. Εγώ αυτό που κάνω τώρα το κάνω συχνά, μετά τρώω και μετά ξαναψάχνω, μου γίνεται εμμονή και όλα αυτά λόγω της κατάθλιψης που έχω για τη μη αποδοχή του εαυτού μου από τους άλλους......
    Δεν είμαι συνέχεια χάλια (εννοώ όχι όλη την ημέρα συνήθως ευτυχώς) αλλά όταν είμαι δυσκολεύομαι να βρω την αιτία αλλά θέμα αυτοπεποίθησης δεν είναι εκτός κι αν συμβεί κάτι που θα μου την πλήξει...η ψυχολόγος μου λέει ότι ίσως να φταίνε υποσυνείδητες σκέψεις που κάνω και που εκείνη την ώρα δεν μπορώ ν' αντιληφθώ...αλλά αφού είναι υποσυνείδητες πώς στο καλό να τις αντιληφθώ;;;

Τώρα πάντως έχω λίγη υπερένταση και τρέμουν τα χέρια μου, ίσως να μου έμεινε στην ψυχή η αγωνία που ένιωθα όσο έβλεπα μιαν άλλη ταινία χθες με ένα αεροπορικό δυστύχημα, δεν ξέρω (μπορεί να είναι κι άσχετο βέβαια, σύμπτωση) αλλά ήταν ωραία ταινία...θα την προτείνω στο θέμα της cc όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Εγώ πάντως ένα διάστημα που είχα χάσει κιλά ήμουν πολύ χαρούμενη και ας μου συνέβαιναν πάρα πολλά δυσάρεστα μόνο και μόνο επειδή είχα αυτοπεποίθηση ενώ τώρα όλη τη μέρα πεινάω λόγω των φαρμάκων και όλη τη μέρα τρώω και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μηδέν, λέω είμαι μια χοντρέλο χωρίς αξία τίποτα στον εαυτό μου και γι'αυτό κάνω και αυτές τις υποσυνείδητες σκέψεις που λες, θέλω όλη μέρα να γράφω στην ενότητα "Διαταραχές πρόσληψης τροφής" αλλά δεν έχει κίνηση εκεί καθόλου, και έτσι απογοητεύομαι......
    Όσο για σένα καλά σε βλέπω. Πιστεύω ίσως αυτές οι κακές υποσυνείδητες σκέψεις τις λέω κακές γιατί σε βασανίζουν, ίσως είναι λόγω του πρώην......

Senior Member
    Εγώ πάντως ένα διάστημα που είχα χάσει κιλά ήμουν πολύ χαρούμενη και ας μου συνέβαιναν πάρα πολλά δυσάρεστα μόνο και μόνο επειδή είχα αυτοπεποίθηση ενώ τώρα όλη τη μέρα πεινάω λόγω των φαρμάκων και όλη τη μέρα τρώω και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μηδέν, λέω είμαι μια χοντρέλο χωρίς αξία τίποτα στον εαυτό μου και γι'αυτό κάνω και αυτές τις υποσυνείδητες σκέψεις που λες, θέλω όλη μέρα να γράφω στην ενότητα "Διαταραχές πρόσληψης τροφής" αλλά δεν έχει κίνηση εκεί καθόλου, και έτσι απογοητεύομαι......
    Όσο για σένα καλά σε βλέπω. Πιστεύω ίσως αυτές οι κακές υποσυνείδητες σκέψεις τις λέω κακές γιατί σε βασανίζουν, ίσως είναι λόγω του πρώην......
    Γράψε κι εδώ αν θέλεις σχετικά...εγώ εκεί δεν πάω γιατί δεν έχω ιδέα απ' αυτά...

Εντάξει, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα για μένα σίγουρα...όσο για τις σκέψεις πιθανόν, γιατί όντως μου λείπει αγάπη όπως μου είχες πει τις προάλλες...

Banned
    Τι να πω τα είπα όλα για τον πόνο μου χαχα. Θέλω να ακούω συμβουλές συνέχεια αλλά καλές συμβουλές, κάνε αυτό κάνε το ένα κάνε το άλλο γιατί το έχω ανάγκη!! Αλλά κουράζω και τους άλλους έτσι και δεν ξέρω και αν οι συμβουλές οι καλές είναι περιορισμένες! Τεσπα, σ' ευχαριστώ πολύ που μ' ακούς και θες να με ακούσεις παραπάνω. Το εκτιμώ πολύ αυτό.

Όσο για σένα ναι μάλλον αυτό είναι είμαι σίγουρη.......Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που περνάς αλλά θα βρεθεί και η αγάπη........Αρκεί να το βάλεις πείσμα.......Και να μπλέκεις με σωστά άτομα. ;-)

Υ.Γ. Πάω κάπου τώρα, θα συνεχίσουμε μετά την κουβέντα, πολύ μ' αρέσει!

Senior Member
    Τι να πω τα είπα όλα για τον πόνο μου χαχα. Θέλω να ακούω συμβουλές συνέχεια αλλά καλές συμβουλές, κάνε αυτό κάνε το ένα κάνε το άλλο γιατί το έχω ανάγκη!! Αλλά κουράζω και τους άλλους έτσι και δεν ξέρω και αν οι συμβουλές οι καλές είναι περιορισμένες! Τεσπα, σ' ευχαριστώ πολύ που μ' ακούς και θες να με ακούσεις παραπάνω. Το εκτιμώ πολύ αυτό.

Όσο για σένα ναι μάλλον αυτό είναι είμαι σίγουρη.......Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που περνάς αλλά θα βρεθεί και η αγάπη........Αρκεί να το βάλεις πείσμα.......Και να μπλέκεις με σωστά άτομα. ;-)

Υ.Γ. Πάω κάπου τώρα, θα συνεχίσουμε μετά την κουβέντα, πολύ μ' αρέσει!

Μακάρι να έχεις δίκιο...

Εντάξει, όταν γυρίσεις στείλε μου να μην νιώθω τόσο μόνη...αν και αν δεν βρω διαθέσιμη παρέα θα προσπαθήσω να καθαρίσω αν και νυστάζω λίγο...θα δούμε...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα cc!

Ωραία φαίνεται, εφηβικοί έρωτες... ♥ Πρέπει να είναι τρυφερή κι ανάλαφρη...όταν βγει σε dvd θα την νοικιάσω, ναι...σ' ευχαριστώ!
    Κυκνακι μου... ανάλαφρη δεν είναι ακριβώς αλλά τελειώνει με την ηρωίδα σε καλή κατάσταση οπότε αισιόδοξο θα το πω.

Senior Member
    Κυκνακι μου... ανάλαφρη δεν είναι ακριβώς αλλά τελειώνει με την ηρωίδα σε καλή κατάσταση οπότε αισιόδοξο θα το πω.
    Ωραία...

Καλά που ήρθες τώρα, έμαθα κάτι και στεναχωρήθηκα...μια κοπέλα που ξέρω είχε βρει ένα νεογέννητο γατάκι και το είχε σπίτι της προσπαθώντας να το κρατήσει στη ζωή αλλά τελικά το ψυχουλάκι δεν τα κατάφερε και τώρα νιώθω τέτοια θλίψη βαθιά που δεν μπορώ ούτε να κλάψω...

Banned
    Λυπάμαι για το γατάκι κύκνε...........

Σκέψου ότι θα βρει ησυχία και γαλήνη λιγοι προσέχουν τα πλασματακια σε αυτή τη κοινωνία. Έλα κυκνακι μου...

Senior Member
    Λυπάμαι για το γατάκι κύκνε...........
    Σ' ευχαριστώ sad... ♥

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ sad... ♥
    Παρακαλώ κύκνε........Διαβάζω κάτι πράγματα εδώ μέσα και μου πέφτουν τα μαλλιά!! Έλεος

Senior Member
    Σκέψου ότι θα βρει ησυχία και γαλήνη λιγοι προσέχουν τα πλασματακια σε αυτή τη κοινωνία. Έλα κυκνακι μου...
    Ναι αλλά ήταν τόσο μικρούλι, είναι άδικο που έζησε τόσο λίγο...

Στο μεσοδιάστημα μέχρι ν' απαντήσετε κοιμήθηκα κι ενώ τον ύπνο τον απόλαυσα τώρα που ξύπνησα πάλι δεν νιώθω καλά...αν μπορείτε κρατήστε μου παρέα...

Banned
    Κι εγώ δεν νιώθω καλά κύκνε σήμερα δεν είναι η μέρα μου! Και γενικά μην πω.......Αν θες συζητάμε και με προσωπικά μηνύματα αν θες να σου πω παραπάνω πράγματα.....Απλά τώρα με πείραξαν δύο πράγματα, ένα που λέει το μέλος νικ ότι δεν θα τα φτιαχνε με κοπέλα που έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχολογικό λες και έχουμε λέπρα εμείς και δεύτερον με ένα ζευγάρι που χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης γιατί ο άλλος βαρέθηκε και σκέφτομαι πόσο μαλάκες υπάρχουν και ότι θα μου συμβεί και μένα στο μέλλον αν βρω σύντροφο.