Είναι κανείς εδώ; - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 323 FirstFirst ... 2777117125126127128129137177227 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 4834
    Είναι δύσκολο και θέλει πίστη στη συνεχόμενη προσπάθεια να κόψεις κάτι που είναι βοήθεια αλλά και καταστροφή ταυτόχρονα. Συνέχισε ακόμα και αν λυγίζεις. Έτσι είναι η πορεία έτσι το νιώθω και έτσι μου έχουν πει και άλλοι άνθρωπο σε ανάρρωση recovery δηλαδή. Δεν είναι όλοι μπαμ και κάτω το ξεπέρασαν. Θεωρώ ότι παρά είμαστε σκληρές απότομες και αυταρχικες πρώτα με εμάς και για αυτό όλα φαίνονται βουνο. Έλα να ανεβαίνουμε λοιπόν κυκνουδι μου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Είναι δύσκολο και θέλει πίστη στη συνεχόμενη προσπάθεια να κόψεις κάτι που είναι βοήθεια αλλά και καταστροφή ταυτόχρονα. Συνέχισε ακόμα και αν λυγίζεις. Έτσι είναι η πορεία έτσι το νιώθω και έτσι μου έχουν πει και άλλοι άνθρωπο σε ανάρρωση recovery δηλαδή. Δεν είναι όλοι μπαμ και κάτω το ξεπέρασαν. Θεωρώ ότι παρά είμαστε σκληρές απότομες και αυταρχικες πρώτα με εμάς και για αυτό όλα φαίνονται βουνο. Έλα να ανεβαίνουμε λοιπόν κυκνουδι μου.
    Πραγματικά με κάνουν να χαμογελάω τα όσα γράφεις... Μου δίνεις κουράγιο...τότε πάντως δεν το έκανα γιατί ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου αλλά γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την κρίση μόνη μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ναι κυκνε μου. Ο σωματικός πόνος μουδιάζει τον ψυχικό για να φτάσει όμως ένας άνθρωπος εκεί έχει υπάρξει πολύ σκληρός και του έχουν δείξει ότι η σκληρότητα τον καθιστά αξιόλογο. Έτσι το εξηγώ και έτσι το έχω ζησει. Δεν χρησιμοποιώ κοφτερό αντικείμενο αλλά το εκδηλωνα διαφορετικα. Ζήτησα βοήθεια γιατι κατάλαβα ότι ξεπέρασα το όριο. Σου μιλάω με αυτό τον τρόπο γιατί το νιωθω. Μπορεί καμιά φορά να γίνω πιο απότομη αλλά καμιά φορά πρέπει να μας ταρακουνάμε για να δούμε πόσο προχωρήσαμε.

Senior Member
    Ναι κυκνε μου. Ο σωματικός πόνος μουδιάζει τον ψυχικό για να φτάσει όμως ένας άνθρωπος εκεί έχει υπάρξει πολύ σκληρός και του έχουν δείξει ότι η σκληρότητα τον καθιστά αξιόλογο. Έτσι το εξηγώ και έτσι το έχω ζησει. Δεν χρησιμοποιώ κοφτερό αντικείμενο αλλά το εκδηλωνα διαφορετικα. Ζήτησα βοήθεια γιατι κατάλαβα ότι ξεπέρασα το όριο. Σου μιλάω με αυτό τον τρόπο γιατί το νιωθω. Μπορεί καμιά φορά να γίνω πιο απότομη αλλά καμιά φορά πρέπει να μας ταρακουνάμε για να δούμε πόσο προχωρήσαμε.
    Όχι, δεν μιλάς απότομα...μου έχουν μιλήσει απότομα κι αυτό δεν έχει καμία σχέση κι ευτυχώς γιατί τότε συνήθως τρομάζω...
    Εγώ δεν είχα μιλήσει σε κανέναν στις αρχές αλλά μια φορά που πήγα στο νοσοκομείο για να μου δουν τις πληγές γιατί πονούσαν φριχτά ειδοποίησαν τους δικούς μου κι έτσι το έμαθαν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Εμένα δεν ασχολήθηκαν ποτέ οπότε ασχολήθηκα εγώ. Θυμάμαι που είχες γράψει μια σκηνή με τον αδελφό σου που υποθέτω ειναι καλοπροαιρετος σαν και εσένα. Από εμάς εξαρτάται η ανάρρωση και πιστεύω ότι υπάρχει. Πάντα θα υπάρχουν αφορμές να γίνουμε ένα με το χώμα και εκεί έχουμε ανάγκη βοήθεια. Κάτι έχω πάθει και θέλω να τα βλέπω πιο θετικά από πείσμα δεν ξέρω.

Banned
    Καλησπέρα κύκνε, καλύτερα να τα λέμε από δω τελικά, είμαι πολύ στεναχωρημένη όπως πάντα γιατί είδα ότι ο κόσμος έχει προβλήματα όχι μόνο εμείς τελικά. Νόμιζα ότι τόση θλίψη μόνο λίγοι την είχαν όπως εσύ και εγώ αλλά διαβάζω εδώ στο φόρουμ πολύ άσχημα πράγματα.....Διάβασα ότι δεν πρέπει να δείχνεις ανασφάλεια σε μία σχέση, εγώ πάντα αυτό έκανα όταν είχα σχέση και την πάταγα, αλλά δεν μπορώ και να το καταπιέζω..........Τι μαλακίες που είναι οι σχέσεις τελικά ψεύτικες είναι......

Senior Member
    Εμένα δεν ασχολήθηκαν ποτέ οπότε ασχολήθηκα εγώ. Θυμάμαι που είχες γράψει μια σκηνή με τον αδελφό σου που υποθέτω ειναι καλοπροαιρετος σαν και εσένα. Από εμάς εξαρτάται η ανάρρωση και πιστεύω ότι υπάρχει. Πάντα θα υπάρχουν αφορμές να γίνουμε ένα με το χώμα και εκεί έχουμε ανάγκη βοήθεια. Κάτι έχω πάθει και θέλω να τα βλέπω πιο θετικά από πείσμα δεν ξέρω.
    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Ναι κι ο αδελφός μου είναι πολύ καλός... Για ποια σκηνή λες; Γιατί ασχολήθηκε αρκετές φορές όταν ήμουν πολύ άρρωστη...

Αυτό που έχεις πάθει θέλω να το πάθω κι εγώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Καλησπέρα κύκνε, καλύτερα να τα λέμε από δω τελικά, είμαι πολύ στεναχωρημένη όπως πάντα γιατί είδα ότι ο κόσμος έχει προβλήματα όχι μόνο εμείς τελικά. Νόμιζα ότι τόση θλίψη μόνο λίγοι την είχαν όπως εσύ και εγώ αλλά διαβάζω εδώ στο φόρουμ πολύ άσχημα πράγματα.....Διάβασα ότι δεν πρέπει να δείχνεις ανασφάλεια σε μία σχέση, εγώ πάντα αυτό έκανα όταν είχα σχέση και την πάταγα, αλλά δεν μπορώ και να το καταπιέζω..........Τι μαλακίες που είναι οι σχέσεις τελικά ψεύτικες είναι......
    Μην επηρεάζεσαι τόσο απ' ότι γράφει ο καθένας κι είναι προσωπική άποψη...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μην επηρεάζεσαι τόσο απ' ότι γράφει ο καθένας κι είναι προσωπική άποψη...
    Έχεις δίκιο επηρεάζομαι πάρα πολύ!! Ίσως είναι και θέμα της αρρώστιας, πιστεύω να το καταπολεμήσω με τον καιρό.......

Ας μην υπενθυμίσω παρελθοντικες καταστάσεις. Κρατάμε τα θετικά του παρόντος και συνεχίζουμε !!

Banned
    Τι εννοείς, cc;

Εννοώ ότι δεν θελω να θυμίσω στην κύκνο παλιά γεγονότα που είναι δυσάρεστα. Γνωρίζει η ίδια πόσα έχει παλεψει.

Χρόνια πολλά κυκνακι!!

Senior Member
    Χρόνια πολλά κυκνακι!!
    Χρόνια πολλά cc μου! ♥

Είχα τόσες ώρες αγκαλιά το μαξιλάρι μου, lol! Με το ζόρι το αποχωρίστηκα γιατί σε κάνα δίωρο πρέπει να φύγω...εν τω μεταξύ συνέχεια με ξυπνούσε το τηλέφωνο αν και δεν το σήκωνα...τώρα με περιμένει ταλαιπωρία στον οδοντίατρο πάλι, ουφ! Γι' αυτό και δεν ξύπνησα με την καλύτερη διάθεση...

Senior Member
    Τελικά δεν την περνάω και τόσο καλά αυτή τη μέρα όσο καλές προθέσεις κι αν είχα...με στεναχωρεί που δεν έχω κανέναν να τη γιορτάσω...
    Αγόρασα κάτι σοκολατάκια καρδούλες μήπως και νιώσω κάπως καλύτερα...

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στις ζευγαρωμένες παρόλα αυτά κι όσες δεν είναι και το θέλουν να ζευγαρώσουν σύντομα! ♥