Είναι κανείς εδώ; - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 323 FirstFirst ... 2979119127128129130131139179229 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 4842
    Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ.Και εγώ το ίδιο.Είναι τόσο αθώα και σ'αγαπάνε τόσο πολύ είναι να μην τα λατρεύεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Mary υπάρχει γάτα που συμβιωνει άνετα με husky. Lilothehusky κάπως τη λένε τσεκαρε το
    [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] Κυκνε εμφανίσου
    Ουφ, προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να ποστάρω και δεν μπορώ!

Τι κάνετε κορίτσια; Χαίρομαι που γράψατε, απογοητεύτηκα το πρωί που ήταν ανενεργό το θέμα...
    Όποια είναι εδώ ας μου μιλήσει, νιώθω πολλή ένταση τώρα...

Πολύ ωραίο το βιντεάκι cc, δείτε κι αυτό:

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κυκνε είναι των ημερών φαίνεται κι εγώ το προσπαθώ οσο μπορω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Είμαι εδώ κύκνε.Ωραίο βιντεάκι.Γιατί είσαι σε υπερένταση?

Senior Member
    Κυκνε είναι των ημερών φαίνεται κι εγώ το προσπαθώ οσο μπορω.
    Με τι τρόπους cc; Μήπως είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί να κάνω;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Είμαι εδώ κύκνε.Ωραίο βιντεάκι.Γιατί είσαι σε υπερένταση?
    Γιατί από βδομάδα έχω κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες με αγχώνουν γιατί απαιτούν να βγω έξω από το σπίτι που είναι κάτι που με τρομάζει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...

Μπα δε νομίζω να έχω ιδιαίτερες τεχνικές. Αυτό το ρήμα το "προσπαθω" ειδικά όταν η διάθεση είναι στα κάτω μου έρχεται ξανά και ξανά στο νου.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω κύκνε.Και εγώ αγχώνομαι μ'αυτά.Μην το σκέφτεσαι.όταν 'ερθει η ώρα θα είσαι καλύτερα και θα περάσει

Senior Member
    Μπα δε νομίζω να έχω ιδιαίτερες τεχνικές. Αυτό το ρήμα το "προσπαθω" ειδικά όταν η διάθεση είναι στα κάτω μου έρχεται ξανά και ξανά στο νου.
    Εσύ τι νιώθεις; Θέλω να δω αν μοιάζουν καθόλου τα συναισθήματα μας...

Εν τω μεταξύ έβλεπα τώρα μια σκηνή από σειρά στην οποία μια γυναίκα άφηνε αποχαιρετιστήρια γράμματα στην οικογένεια της και μου θύμισε λίγο το παρελθόν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σε καταλαβαίνω κύκνε.Και εγώ αγχώνομαι μ'αυτά.Μην το σκέφτεσαι.όταν 'ερθει η ώρα θα είσαι καλύτερα και θα περάσει
    Θα προσπαθήσω να ξεχαστώ έστω για λίγο γιατί πρέπει να προετοιμαστώ γι' αυτά, δεν μπορώ να τ' αφήσω τελευταία στιγμή...αλλά μακάρι ν' ανακουφιστώ έστω για σήμερα...

Senior Member
    Nαι χαλάρωσε λίγο συνήθως όλα μας φαίνονται πιο δύσκολα απ'ότι ειναι

Νιώθω λίγο από ολα. Αγανάκτηση, έλλειψη κίνητρου άρα και στόχου, λύπη που μετά γίνεται ανησυχία και δώσε πόνο άντε να το χιουμορισω λίγο γιατί φτάνει πιααααααααα. Εκεί που πέφτω και είμαι έτοιμη να πω τέρμα δε προσπαθω άλλο μετά λέω σύνελθε αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι μεταπτώσεις δηλαδή.
    Οι μαύρες σκέψεις και τα αποχαιρετιστήρια περνάνε κατά νου στα πολυυυυυυ έντονα αλλά βγάζω γλώσσα και λέω - δεν έφτασα εδώ για. Να φύγω τώρα - [emoji35]

Senior Member
    Νιώθω λίγο από ολα. Αγανάκτηση, έλλειψη κίνητρου άρα και στόχου, λύπη που μετά γίνεται ανησυχία και δώσε πόνο άντε να το χιουμορισω λίγο γιατί φτάνει πιααααααααα. Εκεί που πέφτω και είμαι έτοιμη να πω τέρμα δε προσπαθω άλλο μετά λέω σύνελθε αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι μεταπτώσεις δηλαδή.
    Οι μαύρες σκέψεις και τα αποχαιρετιστήρια περνάνε κατά νου στα πολυυυυυυ έντονα αλλά βγάζω γλώσσα και λέω - δεν έφτασα εδώ για. Να φύγω τώρα - [emoji35]
    Κι εγώ περίπου τα ίδια νιώθω κυρίως την έλλειψη κινήτρου αλλά ταυτόχρονα και θλίψη και κούραση...

Όσο για τις σκέψεις θανάτου αυτή τη στιγμή δεν μου περνάει από το μυαλό να επαναλάβω κάτι, η προσπάθεια μου περιορίζεται στο να ζήσω αλλά ακόμα κι έτσι βλέποντας αυτό θυμήθηκα τότε που άφησα εγώ αποχαιρετιστήριο γράμμα κι όλο τον πόνο και την αγωνία που ένιωθα τότε, ένιωθα ότι ήμουν αναγκασμένη να φύγω αλλά ένιωθα και πίκρα που έπρεπε να γίνει πριν την ώρα μου, με καταλαβαίνεις καθόλου;

Ναι. Επαναβιωνεις και συλλογιζεσαι τι συνέβη πως ένιωθες αλλά και πως το εξηγείς στο σήμερα. Πες στον θάνατο να πάει να "στολιστει" εμείς θα παλεύουμε με ότι δυνάμεις έχουμε και τι να γίνει; δεν είμαστε θηρία ανήμερα αλλά έχουμε φοβίες. Οκ. Συγχώρεσε τον εαυτό σου που δεν είχε καμιά μα καμία βοήθεια και ένιωσε τότε παλιά πώς η μόνη λύση είναι το τέλος. Δεν ξέρω αν σε βοηθώ αλλά θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παλιά αλλά και τα νέα στοιχεία στη ζωή μας. Αλλιώς ένιωθες τότε αλλιώς τώρα. Μπορεί να μην άλλαξε η ζωή σου σε όλους τους τομείς αλλά δεν είσαι εσύ ίδια με τότε.

Senior Member
    Ναι. Επαναβιωνεις και συλλογιζεσαι τι συνέβη πως ένιωθες αλλά και πως το εξηγείς στο σήμερα. Πες στον θάνατο να πάει να "στολιστει" εμείς θα παλεύουμε με ότι δυνάμεις έχουμε και τι να γίνει; δεν είμαστε θηρία ανήμερα αλλά έχουμε φοβίες. Οκ. Συγχώρεσε τον εαυτό σου που δεν είχε καμιά μα καμία βοήθεια και ένιωσε τότε παλιά πώς η μόνη λύση είναι το τέλος. Δεν ξέρω αν σε βοηθώ αλλά θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παλιά αλλά και τα νέα στοιχεία στη ζωή μας. Αλλιώς ένιωθες τότε αλλιώς τώρα. Μπορεί να μην άλλαξε η ζωή σου σε όλους τους τομείς αλλά δεν είσαι εσύ ίδια με τότε.
    Με βοηθάς, ναι...

Και μάλλον, λογικά, δεν είμαι ίδια με τότε αλλά όταν χάνω τα στηρίγματα μου (όπως π.χ. την εβδομαδιαία συνεδρία μου) έστω και για λίγο, εξακολουθώ να νιώθω ότι αποδυναμώνομαι...είναι φυσιολογικό αυτό; Γιατί δεν δυναμώνω; Γιατί δεν μπορώ να βασιστώ στον εαυτό μου;