Results 2,416 to 2,430 of 4834
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
10-09-2017, 23:20 #2416
Δεν ειναι ωραιο να νοσηλευτει!! Σε σκυλοεβρισε αλλα κι εσυ την απειλησες και την εβρισες, κοινως χαλαστηκατε και οι δυο χωρις λογο! Την πειραξε κατι απο αυτα που ειπες!! Καταλαβαινω οτι περνας δυσκολα κι εσυ αλλα δεν φταιει τιποτα η Κυκνος να χαλιεται τοσο πολυ.......ενταξει διαφωνω με το οτι σε σκυλοβρισε αρχικα αλλα εσυ της ειπες πολυ χειροτερα!! Και ειναι και ευαισθητη!!
Last edited by Aeon; 11-09-2017 at 16:40.
- 10-09-2017, 23:22 #2417
Όχι, αν ο συνομιλητής μου είναι καλοπροέραιτος δίνω βάση στα λόγια του...γιατί ακόμα κι αν πει κάτι είναι κατά λάθος κι όχι εσκεμμένα για να πληγώσει...απλώς για το παρελθόν μερικές φορές με πιάνει πανικός όπως απόψε και νομίζω ότι θα έρθει πάλι εκείνος να μου κάνει κακό κι αυτό με κάνει και κλαίω...ευτυχώς που μεθαύριο έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου και θα της το πω και θα το παλέψουμε μαζί αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω πως να τα καταφέρω και δεν ξέρω πως να καταφέρω να ξαπλώσω απόψε...έχεις καμιά ιδέα; Ευτυχώς τουλάχιστον που είναι εδώ οι γονείς μου...φρικάρω τα βράδια μόνη πολλές φορές...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-09-2017, 23:25 #2418
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
10-09-2017, 23:26 #2419
Θα ξαπλωσεις, αισιοδοξη για το μελλον, οτι ολα θα πανε καλα!! Και οτι οτι ηταν παει περασε, δεν θα ξαναγινει!! Ακομα και αγορι να βρεις και να σε πιεσει για αυτο το θεμα τον χωριζεις και τελειωσε, κανεις δεν μπορει να σου κανει κακο, αρκει να προσεχεις τον εαυτο σου!! Να μη γυρνας νυχτα μονη, να εχεις παντα συνοδεια οταν εισαι σε κλειστο χωρο και να εχεις τα ματια σου 14!! Μονο αυτα μπορεις να κανεις!! Και το καλυτερο για μενα θα ηταν να μετακομισεις επαρχια, που γινονται λιγοτερα!! Τωρα πεσε, κοιμησου, και ονειρεψου ενα υπεροχο μελλον με ωραιο τελος!!
10-09-2017, 23:27 #2420
Στέλλα, είδα την παράθεση του μηνύματος σου και θα σου πω κάτι κι αν θέλεις το διαβάζεις...
Αυτό με το χειριστική δεν το καταλαβαίνω καθόλου οπότε το αντιπαρέρχομαι. όσο για το ότι σε έβρισα το έκανα γιατί επιτέθηκες αναίτια σε άτομα και σ' εμένα στο παρελθόν και μου είχες πει τότε "απορώ γιατί σε έχουν έξω" όμως ο γιατρός μου δεν θεωρεί ότι είμαι για νοσηλεία...κι αν πάνε να με πάρουν με το ζόρι με εισαγγελική παρέμβαση τότε είναι που θα φουντάρω πραγματικά χωρίς πλάκα αν προλάβω κι αυτό γιατί εγώ εκεί μέσα μόνο πεθαμένη σε σάκο θα μπω...κι αυτό γιατί είχα μπει σε κάποια φάση με επιλογή μου μέσα μετά από τη νοσηλεία μου στο παθολογικό μετά από απόπειρα με χάπια κι ήταν απαίσια κι υπέγραψα κι έφυγα την επόμενη...αυτά από μένα...και τα εννοώ λέξη προς λέξη...Last edited by Aeon; 11-09-2017 at 16:40.
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-09-2017, 23:29 #2421
Πρεπει να καταλαβεις οτι ηταν σε κατασταση σοκ και θυμου γιατι της εκανες κι εσυ πολυ αρνητικα σχολια!! Ησασταν και οι δυο σε ενταση και ειπατε παρα πολλα!!! Σιγουρα εχεις περασει πολλα και εσυ αλλα δεν επρεπε να ερθει η Κυκνος σε αυτην την κατασταση!! Σε παρακαλω παρα πολυ συγχωρεσε την και μην κινηθεις νομικα, φταιτε και οι δυο αλλα και δεν φταιτε γιατι γινονται αυτα σε εναν καυγα!!!!!! Ασε το θεμα να ξεχαστει.
10-09-2017, 23:33 #2422
Όχι ακόμα, φοβάμαι ακόμα...δεν θέλω να τον δω...δεν θέλω...δεν ακούει τίποτα όταν έρχεται...ούτε και τότε...του έλεγα να με αφήσει αλλά δεν με άφηνε...κι ο πρώην μου ήταν ο μόνος που δεν με κατηγορούσε που δεν ήμουν δυνατή για να τον διώξω...
Πάντως μιας και μιλάμε για όνειρα ξέρεις τι θα ήταν ωραίο; Αν ο πρώην μου με άφηνε να τον δω μια ακόμα φορά...να με πάρει αγκαλίτσα όπως παλιά...μου έχει λείψει αυτό...αλλά δεν γίνεται...όμως θα προσπαθήσω να το φανταστώ απόψε κι ας είναι μόνο στη σκέψη μου, δεν θα το ζητήσω οπότε δεν θα τον βλάψει...
Θα προσπαθήσω να ξαπλώσω σε λίγο γιατί με πόνεσε η πλάτη μου...αλλά αύριο αν ξημερώσει θα είσαι ακόμα εδώ;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-09-2017, 23:37 #2423
Αντι να σκεφτεσαι τον μαλακα, οριστε, να σκεφτεσαι τον πρωην σου, αφου σε βοηθαει αυτο! Ονειρεψου τον οσο εισαι ξυπνια και κοιμησου για να κοιμηθεις ησυχη!! Ναι, εδω θα ειμαι και αυριο αλλα δεν θελω να γραφω και πολυ πλεον σε αυτο το φορουμ, γιατι γινονται πολλες επιθεσεις και το ειδες κι εσυ πριν μερικες μερες!! Σε ευχαριστω που με βοηθησες τοτε και ελπιζω να στο ανταπεδωσα!! Παντα θα ειμαι εδω αν με χρειαστεις και δεν διαγραφω η με σβησουνε αλλα δεν θα γραφω συχνα.....Αν ομως θες κατι η παρεα, στειλε μηνυμα γιατι δημοσια παρεξηγουνται τα λογια μας! Οκ; Πεσε τωρα να κοιμηθεις και τα λεμε αυριο μεσω μηνυματων. Καληνυχτα!
10-09-2017, 23:41 #2424
10-09-2017, 23:50 #2425
11-09-2017, 11:12 #2426
Λουλούδι καλημέρα...
Χθες εννοούσα να μην ξυπνήσω μέσα στη νύχτα από εφιάλτη γιατί δεν θα είχα κανέναν να με βοηθήσει τέτοια ώρα αξημέρωτα κι ευτυχώς τουλάχιστον ο Θεός με λυπήθηκε σ' αυτό...συν τη βοήθεια των φαρμάκων...
Αλλά έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στο πόσο ασφαλής είμαι...όταν το δεις γράψε μου εδώ κι αν θέλεις να σου στείλω πμ προτιμότερο πες μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-09-2017, 11:29 #2427
Επίσης θέλω να πω (κυρίως απλά για να το βγάλω από μέσα μου, να το εκφράσω κι αν κάποιος το διαβάσει καλοπροέραιτα κι ενδιαφερθεί έχει καλώς, αλλιώς τουλάχιστον θα ξεσπάσω) ότι αυτή τη στιγμή νιώθω αρκετά αναστατωμένη και περιμένω πάλι να δράσουν τα φάρμακα αλλά όσο περιμένω ταλαιπωρούμαι οπότε αν είναι κάποιος εδώ που να θέλει να με βοηθήσει να περάσει αυτή η ώρα με κουβέντα ας το πει...ευχαριστώ!
11-09-2017, 12:08 #2428
Κύκνε κακώς αναστατώνεσαι , είσαι σε έναν κόσμο ψηφιακό, δεν είναι πραγματικό, ότι και να σου πει ο καθένας εδώ μέσα μένει απλά σαν μια σημείωση σε ένα άγνωστο νήμα. Συγκεκριμένα το λέω για οποιοδήποτε έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιον άλλο. Απέχω αρκετό καιρό από εδώ, ρίχνω που και που καμιά ματιά αλλά δεν ασχολούμαι. Είχα σπαστεί και εγώ στην τελευταία φάση που είχε γίνει και ζήτησα διαγραφή.....
Αδιαφορία πλέον , νομίζω ότι είναι το καλύτερο όπλο που διαθέτει ο καθένας μας για τέτοιου είδους περιπτώσεις....
Κοίτα να είσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου και να μην σε νοιάζει το τι θα πει ο καθένας, αυτό ισχύει για όλους μας.... Δεν είμαστε στο 60 που φοβόμασταν το τι θα πει η γειτονιά, ας χαλαρώσουμε όλοι και ο καθένας στο κομμάτι του χωρίς να ενοχλεί τον άλλο (Βασικό).Last edited by Numenor; 11-09-2017 at 12:23.
Countless as the sands of the sea are human passions
11-09-2017, 12:15 #2429
Ναι, το θυμάμαι και σου είχα γράψει τότε να μην φύγεις...είσαι από τις αξιόλογες παρουσίες εδώ...Κρίμα που δεν γράφεις πια, ελπίζω να μην νιώθεις τουλάχιστον ότι σου λείπει κάτι που δεν μπορείς να γράψεις...
Άγνοια ή αδιαφορία εννοείς; Μπερδεύτηκα...
Προσπαθώ να συνέλθω αλλά με έχει πάει πίσω το χθεσινό και πρέπει να ανασυνταχθώ αλλά δεν ξέρω πως, θα περιμένω να με βοηθήσει κι η ψυχολόγος αύριο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-09-2017, 12:23 #2430
Αδιαφορία, συγνώμη θα το διορθώσω και στο πόστ μου....
Countless as the sands of the sea are human passions