Είναι κανείς εδώ; - Page 163
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 163 of 323 FirstFirst ... 63113153161162163164165173213263 ... LastLast
Results 2,431 to 2,445 of 4842
    Senior Member
    Καλημερα κυκνε! Στειλε μου πμ οτι θες εσυ, να κανουμε τσατ για να χαλαρωσεις λιγο, να ξεχαστουμε και οι δυο, ειμαι και εγω χαλια με τα κιλα, ανοιξα και θεμα!

Senior Member
    Το διόρθωσα, αδιαφορία ήθελα να πω... Και βασικά δεν μου λείπει κάτι, όποτε νιώθω την ανάγκη να γράψω κάτι απλά μπαίνω μέσα, το γράφω και τέλος
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Αδιαφορία, συγνώμη θα το διορθώσω και στο πόστ μου....
    Δεν πειράζει...αυτά είναι μικρά λαθάκια που συμβαίνουν εν τη ρύμη του λόγου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Το διόρθωσα, αδιαφορία ήθελα να πω... Και βασικά δεν μου λείπει κάτι, όποτε νιώθω την ανάγκη να γράψω κάτι απλά μπαίνω μέσα, το γράφω και τέλος
    Καλά κάνεις...χαίρομαι για σένα Κι ελπίζω το ότι δεν μπαίνεις τόσο συχνά να σημαίνει ότι είσαι καλύτερα, ε; Ισχύει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θέλω να γράψω κάτι και νομίζω καλύτερα εδώ...θέλω πρώτα να βάλω ένα τραγούδι που εκφράζει το πως νιώθω...

"Είδα χθες στον ύπνο μου
    να μ' έχεις αγκαλιά...
    Ξύπνησα και δίπλα μου
    μονάχα ερημιά...
    Δάκρυ που κυλάς στο μαξιλάρι μου,
    ζάλισε με ν' αποκοιμηθώ...
    Πως ξαπλώνει στο κρεβάτι πλάι μου,
    άλλη μια φορά να ονειρευτώ..."

Αυτοί του οι στίχοι με εκφράζουν πολύ...κι ήθελα να συζητήσω το εξής για την ώρα, αυτό μου έρχεται στο μυαλό...τι μπορώ να κάνω ώστε να είναι πιο εύκολες οι νύχτες μου; Είχα συνηθίσει να κοιμόμαστε αγκαλιά και να νιώθω απόλυτα ασφαλής κι είναι κάποιες νύχτες που μου λείπει πολύ αυτό και το λούτρινο σκυλάκι που κοιμάμαι δεν με ανακουφίζει αρκετά ούτε ηρεμεί την ανασφάλεια και τον φόβο μου με αποτέλεσμα να περνάνε δύσκολα...
    Προσπαθώ να το παλεύω αλλά δεδομένου του ότι χθες ήταν μια απ' αυτές τις δύσκολες νύχτες μου βγαίνει ένα συναισθηματικό ξέσπασμα τώρα...
    Όποτε νιώθω πολύ έντονη την έλλειψη του και της αγκαλιάς και τον λόγων του δακρύζω πραγματικά όπως λέει το τραγούδι κι έτσι με παίρνει ο ύπνος κάποια στιγμή...

Όποιος θέλει ας μου πει...

Senior Member
    Κυκνε θα βρεις κατι αλλο αρκει να εισαι ανοιχτη σε κατι νεο. Και απο δω μπορεις να βρεις ολο και καποιος θα ενδιαφερεται. Εχεις αναγκη απο μια συντροφια, τι πιο φυσιολογικο. Δεν ειναι ολα σεξ η φιλιες. Υπαρχει και το συναισθημα και η συντροφικοτητα. Ελπιζω να βρεις κατι καλο που να κρατησει και να σου πανε ολα καλα. Δεν σου αξιζει να περνας ετσι. Κανε γνωριμιες με κοπελες και με αγορια και αυτοι/ες θα σου γνωριζουν αλλους και ετσι θα αναπτυξεις ενα δικτυο. Και απο εκει μπορεις να βρεις καποιον αξιολογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Κυκνε θα βρεις κατι αλλο αρκει να εισαι ανοιχτη σε κατι νεο. Και απο δω μπορεις να βρεις ολο και καποιος θα ενδιαφερεται. Εχεις αναγκη απο μια συντροφια, τι πιο φυσιολογικο. Δεν ειναι ολα σεξ η φιλιες. Υπαρχει και το συναισθημα και η συντροφικοτητα. Ελπιζω να βρεις κατι καλο που να κρατησει και να σου πανε ολα καλα. Δεν σου αξιζει να περνας ετσι. Κανε γνωριμιες με κοπελες και με αγορια και αυτοι/ες θα σου γνωριζουν αλλους και ετσι θα αναπτυξεις ενα δικτυο. Και απο εκει μπορεις να βρεις καποιον αξιολογο.
    Μακάρι λουλούδι...
    Ξύπνησα πριν λίγο και θα ήθελα πολύ να είχα κάποιον να με πάρει αγκαλιά για λίγο και να ξανακοιμηθώ αλλά θα γυρίσω ξανά στο λούτρινο σκυλάκι μου...ακόμα και στο νοσοκομείο το είχα πάρει μαζί μου, μου είναι απαραίτητη συντροφιά...
    Ελπίζω να καταφέρω να ξανακοιμηθώ...

Senior Member
    Πω πω, έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου σε δύο ώρες κι έχω καταγχωθεί γιατί σήμερα η μέρα μου δεν ξεκίνησε όπως την προγραμμάτιζα, όπως θα ήθελα ν' αρχίσει και προσπαθώ να συμμαζέψω τ' ασυμμάζευτα (μέσα μου εννοώ, ψυχολογικά)...είναι τόσο σφιγμένο το στομάχι μου που δεν μπορώ ούτε να φάω πρωινό, με δυσκολία προσπαθώ...

Senior Member
    Κυκνε καλημερα.......τωρα θα εισαι με την ψυχολογο σου, πες μας πως τα πηγες......πηγαινεις εκει για να σου κανει καλο, αν νιωθεις οτι σε κανει χειροτερα, αλλαξε την. Δεν πρεπει να σε βασανιζει αλλα να σε μαλακωνει καπως...........Μακαρι να βρεις καποιον ετσι οπως τον θες.

Senior Member
    Κυκνε καλημερα.......τωρα θα εισαι με την ψυχολογο σου, πες μας πως τα πηγες......πηγαινεις εκει για να σου κανει καλο, αν νιωθεις οτι σε κανει χειροτερα, αλλαξε την. Δεν πρεπει να σε βασανιζει αλλα να σε μαλακωνει καπως...........Μακαρι να βρεις καποιον ετσι οπως τον θες.
    Η ψυχολόγος μου με βοηθάει πολύ ευτυχώς, είναι πολύ καλή...αλλά είμαι τόσο χάλια που δεν μου έφτασε η συνεδρία, χρειαζόμουν περισσότερη ώρα...ελπίζω να συνέλθω σύντομα όσο επιδρά σιγά σιγά στο μυαλό μου η συζήτηση μας...

Στην ψυχολόγο πας για να σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη την ζωή σου.Αν είναι να σου χρυσώνει το χάπι,τσάμπα την πληρώνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η ψυχολόγος μου με βοηθάει πολύ ευτυχώς, είναι πολύ καλή...αλλά είμαι τόσο χάλια που δεν μου έφτασε η συνεδρία, χρειαζόμουν περισσότερη ώρα...ελπίζω να συνέλθω σύντομα όσο επιδρά σιγά σιγά στο μυαλό μου η συζήτηση μας...
    Εγω εχω παει σε πολλους ψυχολογους και με εκαναν να κλαιω και να αισθανομαι χαλια, γι'αυτο στο λεω, δεν μας βοηθαει ετσι. Ειδικα εμας που εσυ εχεις ψυχωτικα στοιχεια και εγω ψυχωση, απαγορευεται η ψυχαναλυση και λογικα να σε κανει χειροτερα ο αλλος, γιατι επιδρα στην ψυχωση...εγω δεν πιστευω πως ειναι για το καλο μας το να μας κανουν χειροτερα, απλα και οι ψυχολογοι ανθρωποι ειναι με ατελειες και ειτε δεν ξερουν καλα τη δουλεια τους, ειτε η ψυχολογια δεν εχει εξελιχθει σε σωστα επιπεδα ειτε οι ιδιοι ειναι απανθρωποι δεν ξερω, παντως δυσκολα να βρεις καλο ψυχολογο, οι περισσοτεροι ειναι της πλακας και χαιρομαι που εχεις βρει καλη........

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Στην ψυχολόγο πας για να σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη την ζωή σου.Αν είναι να σου χρυσώνει το χάπι,τσάμπα την πληρώνεις
    Αγαπητη/ε,
    θα μου επιτρεψεις να αναφερω οτι υπαρχουν "ψυχολογοι" που μπορουν να σε κάνουν χειρότερα. Η ψυχοθεραπεία δεν αποσκοπεί σε αυτο, αλλα στο να σου αλλαξει τον τροπο με τον οποίο βλεπεις τον εαυτο σου.
    Αυτο μπορει να γίνει και χωρίς να σε στείλει πρωτα στην κολαση.
    Η κοινη αποψη-ρήση ορισμένων ανιδεων/ακαταρτιστων και παλιομοδιτικων ειδικων οτι "για βρεις τον εαυτο σου πρεπει πρώτα να τον χασεις" είναι αμπελοφιλοσοφιες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα.
    Τον εαυτο σου μπορεις να τον βρεις μονο επαναπροσδιορίζοντας τον.
    Με τη βοήθεια και συμβολή ενος σωστού επαγγελματία.
    Χωρις να πεσεις στα Ταρταρα προηγουμένως.
    Ολα ειναι θεμα επιλογης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αγαπητη/ε,
    θα μου επιτρεψεις να αναφερω οτι υπαρχουν "ψυχολογοι" που μπορουν να σε κάνουν χειρότερα. Η ψυχοθεραπεία δεν αποσκοπεί σε αυτο, αλλα στο να σου αλλαξει τον τροπο με τον οποίο βλεπεις τον εαυτο σου.
    Η κοινη αποψη-ρήση ορισμένων ανιδεων/ακαταρτιστων και παλιομοδιτικων ειδικων οτι "για βρεις τον εαυτο σου πρεπει πρώτα να τον χασεις" είναι αμπελοφιλοσοφιες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα.
    Ολα ειναι θεμα επιλογης.
    Σωστοτατο, μπραβο Νεφελη!!

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αγαπητη/ε,
    Ολα ειναι θεμα επιλογης.
    Αυτό είπα και εγώ αγαπητή νεφέλη.η κύκνος μου δίνει την εντύπωση ότι πάει στην ψυχολόγο και κλαίγεται και περιμένει η ψυχολόγος να της δώσει δίκιο για να νιώσει καλύτερα.έτσι όμως δεν την βοηθάει μακροπρόθεσμα.μπορεί πχ να πήγε και να ανάλωσε τη συνεδρία αναφέροντας το περιστατικό που έγινε εδώ μέσα με άλλο μέλος και να περίμενε η ψυχολόγος να της πει "καλά έκανες κυκνάρα μου.μπράβο κοπελάρα μου.την έβαλες στη θέση της την καρ..α" για να χαρεί.αλλά έτσι δεν την βοηθάει να γίνει καλύτερη