Results 16 to 19 of 19
-
09-11-2015, 14:40 #16
καλυτερο για γυναικα δεν υπαρχει απο το να εχει ενα γκομενο κι ενα ζεσταμενο φιλο επειδη η ιδια αρνειται να αντιμετωπισει τα προβληματα τησ φανταζομαι δεν ειναι ωραιο αυτο που κανεισ και θα μπερδεψετε τα μπουτια σασ συνηθωσ ετσι γινεται και το λαθοσ το κανει η γυναικα συμφωνω δηλαδη κι εγω με οτι σου ειπανε με αλλα λογια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 09-11-2015, 14:48 #17
καποιος/α παραπανω σου γραφει πως το μονο που κερδιζες απο αυτη τη σχεση εσυ ειναι τονωση αυτοπεπεποιθησης γιατι ας μη κοροιδευοκαστε σε ολους αρεσει αν ειμαστε ποθητοι ακομη κ απο ατομα που δε μας αρεσουν εξισου.εγω θα συμπληρωνα πως κ αυτος κερδιζε καθως εμενε κοντα στο αντικειμενο του ποθου του κ θεωρουσε πως καποια στιγμη αφου κανεις μερικες αποτυχημενες σχεσεις θα εκτιμησεις αυτον κ θα καταληξετε μαζι.λιγο πολυ ολοι περασαμε κ απο τους δυο ρολους.το θεμα ειναι πως στη περιπτωση σας καταντησε αρρωστημενο.4 χρονια ξεφευγει απο τη λογικη.οποτε ας κρινουμε καθε συμμετεχοντα στην υποθεση.
ξεκιναω απο το ευκολο το αγορι σου.....φυσικα κ μπορεις να κανεις παρεα με οποιον θες.εφοσον κ εσυ θα δεχτεις πως εχει μια φιλη,βγαινουν 2 τους χωρις αλλους συχνα,τον γουσταρει αρρωστημενα κ σαμποταρει τη σχεση σας βγαζοντας σε ακαταλληλη ωστε να μπει αυτη αναμεσα σας.αν μπορεις να το δεχτεις αυτο τοτε ναι απαιτησε να το δεχτει κ εκεινος.....παντως ολοι οι ανθρωποι δεν ανεχονται τα ιδια οποτε να εισαι ετοιμη να τον χασεις.δικιο θα εχεις εφοσον δεν εδωσες δικαιωμα να σε φοβαται αλλα αν δε μπορει αν το δεχτει θα σε αφησει κ ας εχει αδικο.
στον ''φιλο'' σου...σιγα τον φιλο.καποιος που βαζει λογια να χωρισεις χωρις να ειναι κακος ο γκομενος σου.καποιος που 4 χρονια προσπαθει να σε ξεμοναχιασει να σε κανει δικη του.καποιος που σε θελει εγωιστικα δεν ειναι φιλος.μπορει να γινει ο καλυτερος συντροφος (για να επιμενει 4 χρονια πρεπει να σε θελει πολυ) αλλα φιλος δεν ηταν κ δε θα γινει ποτε.αν δεν τον θες σαν συντροφο κρατα τον μακρυα.ασε που εσυ αθελα σου του κανεις μεγαλυτερο κακο αφου του δινεις αυτες τις εστω λιγες ελπιδες κ δε μπορει να προχωρησει στη ζωη του.
σε σενα τωρα....μονο ντροπη σου εχω να πω.λυπαμαι που στα λεω ωμα αλλα σου χρειαζεται....''με νοιαζόταν , μιλούσαμε καθημερινά μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνου και βγαίναμε, οι 2 μας συνήθως, απέφευγε να βγαίνουμε με 3ους. Η συμπεριφορά του δεν ήταν πάντοτε φιλική, αρκετά υπονοούμενα, κοπλιμέντα για το πόσο γυναίκα είμαι και πώς τέτοιες γυναίκες του αρέσουν ,μου πετούσε κατά καιρους και ατάκες του στιλ εε άλλο εμείς, δεν είμαστε ακριβώς φίλοι, αλλα επειδή περνούσα πολύ ομορφα μαζί του και επειδή τέτοια περιστατικά ήταν μεμονομένα,και πάντα έβρισκε καινούριους τρόπιυς να με εκπλήσσει,''...κ το κορυφαιο....''έκανα πως δεν το έβλεπα.''...πολυ φαινεται να υπολογιζεις το αγορι σου.ολα αυτα εγω τα θεωρω ψυχικη απιστια.δεν εκανες σεξ αλλα εχεις κανει ολα τα αλλα.σαν φιλη δε στα ειπα αφηνεις εναν ανθρωπο που σε νοιαζεται να ταλαιπωρειται για να ικανοποιησεις το εγω σου.για να εχεις καποιον να μη νιωθεις μονη.του εδινες ελπιδες (μη δικαιολογηθεις πως μονος του επαιρνε θαρρος γιατι ειναι ερωτευμενος ανθρωπος κ εχει δικιο να μη βλεπει καθαρα) κ οταν ζητησε το κατι παραπανω επειδη καπου κουραστηκε με το πολυ φιλικο τον απομακρυνες απο τη ζωη σου κ με ασχημο μαλιστα τροπο.τωρα βγαινεις σε ενα σαιτ κ τον αποκαλεις τοξικο.λυπαμαι που σοτ λεω αλλα ολοι συμπεριφερθηκαν οπως ηταν αναμενομενο κ με μοναδικο γνωμονα την αγαπη.εσυ?κανε την αυτοκριτικη σου για σενα,για να γινεις καλυτερος ανθρωπος κ τους αλλους που ειναι η θα ρθουν στο μελλον στη ζωη σου προσφερε τους αυτο που τους αξιζει κ κυριως αυτο που εσυ μπορεις να δωσεις.αν δε μπορεις περισσοτερα μη τους δινεις ελπιδες να περιμενουν κατι.
09-11-2015, 15:48 #18
ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας, ο καθενας έχει ένα διαφορετικό επιχείρημα και με βοηθάει αυτό. Ας αναφερθώ σε εσένα soking. Μου άρεσε που μου ανέλυσες τον καθένα ξεχωριστά και ειδικά για το αγόρι μου το χω σκεφτεί κ εγώ δεν θα μου άρεσε καθολου κάτι τέτοιο.
Επιπλέον θα ήθελα να ενημερώσω , αφου κ η συζήτηση πήρε τέτοια τροπή ότι
1) το έκανα ότι δεν έβλεπα το εννοούσα με την έννοια ότι για αρκετό καιρό δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε, καταλάβαινα ότι νοιαζόταν ώωρες ώρες υπαρβολικά για μένα κ ήταν κάπως περίεργος κ δεν ήταν η στάση του ιδιαίτερα φιλική αλλα δεν μου έδινε ένα γερό πάτημα για να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί του,οπότε τα παραέβλεπα αυτά και απλώς ήμουν πιο επιφυλακτική.
2) Στην πορεία μπαίνοντας κ ο πρώην, χώρις εγω να δώσω κάποιο δικαίωμα, άρχισε να νιώθει τον ανταγωνισμό -γιατί φαινεται το αγορι μου ήταν ο δεδομένος,για αυτόν- και άρχισε να μου δημιουργεί έντονα προβλήματα και προσπάθησα πάρα πολλές φορές να του δώσω να καταλάβει ότι δεν τον βλέπω διαφορετικά, του το πα κ στα ίσα δλδ , αλλα λόγω της σχέσης κ της οικιότητας κ του θάρρους που ήδη είχαμε διαμορφώσει όλο το πρηγούμενο διάστημα συνέχιζε να διατηρεί τις ελπίδες του όπως φάνηκε μετέπειτα. Κι όταν προσπαθούσα να τον κόψω από παρέα μου δημιουργόυσε ενοχές κ το έκανε ολοκληρο θέμα κι με πίεζε απίστευτα.Οπότε δεν πιστεύω ότι φταίω μόνο εγώ σε όλο αυτό.
3) τον δικαιολογω μόνο μέχρις ένα σημειου ότι ήταν κολλημένος και περίμενε κάποια στιγμή ναγίνει κάτι μαγικό και να τα βρούμε , αλλα όχι δεν τον δικαιολογώ καθόλου πέρα από αυτό γιατί είχαμε αναπτύξει φιλική σχέση όλο αυτό το διάστημα και του χα πει πως δεν μαρεσουν τα ψέματα κ του χα πετάξει αρκετές φορε΄ς πως αν με βλέπει αλλιως να μου το πει και να το συζητήσουμε αλλα αυτός προτίμησε να μου το φέρει έμμεσα και πονηρά και να με κοροιδεύει.
και
4) είμαι ανθρωπος που δίνω ευκαιρίες , αλλα καμια φορα το μυαλό κολλάει και αυτό το θέμα που άνοιξα κ από τις απαντήσεις σας, θυμήθηκα όλα αυτά που έγιναν καλύτερα ,οπότε καλύτερα πουδεν έκανα το λάθος να ξανακάνω παρέα μαζί του. απλώς θέλω να συγχωρώ να να μην θυμαμαι μόνο τα άσχημα, αλλα σε αυτην την περίπτωση το σκεπτικό μου αποδείχθηκε λανθασμένο.Last edited by troxia; 09-11-2015 at 16:33.
09-11-2015, 16:53 #19