Results 31 to 32 of 32
Thread: Είμαι ακόμα νέος? Ή το παίζω?
-
28-11-2015, 04:47 #31
Είμαι 30 και σιγά σιγά βαδίζω στα 31... Είχα κι εγώ την ίδια έννοια και μοιράζομαι τα προβλήματά σου που διάβασα παρακάτω... αρκετά τουλάχιστον... Οι περισσότεροι αγαπητέ εγκαταλείπουν τους εαυτούς τους... Γυναίκες, άντρες... νομίζουν ότι τελείωσε η ζωή επειδή πάτησαν τα άντα ... Προσωπικά γυμνάζομαι, προσέχω τη διατροφή χωρίς να με κάνει εμφανισιακά μοντέλο αλλά κρατιέμαι σε λογικά επίπεδα.. κρατιέμαι πολύ καλύτερα από 25αχρονο μπορώ να σου πώ σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μου.... Αν εσύ νιώθεις πραγματικά νέος, το 31 ή 32 θα φαίνεται 28 - 29 καθαρά λόγω ψυχολογίας... Αν πιστέψεις ότι έγινες παππούς τότε έχασες τη μπάλα... Ψάχνε για δουλειά όπως κάνουμε όλοι μας, δούλεψε με το σώμα σου και την υγεία σου (γυμναστική, διατροφή), κάνε το παιχνίδι σου όπου σου κάτσει και βρεθεί η φάση, κι αν γνωρίσεις μία κοπέλα που αξίζει άσε το να σε πάει εκεί που θέλει... Η ζωή δεν τελειώνει φίλε μου επειδή παντρεύεσαι... ένα ακόμα τραγικό λάθος... μία ακόμα αρνητική ψυχολογία... ο γάμος και η οικογένεια είναι μία καινούρια σελίδα στη ζωή όλων μας, είναι κάτι που μας προσφέρει νέους ορίζοντες και εμπειρίες, εντελώς μοναδικές και πλήρως ουσιώδης... Δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι σε αυτό γιατί είσαι φτιαγμένος για αυτό.. απλά δεν το έχεις αποδεχτεί μέσα σου ακόμα... Όπως έγραψε και η Remedy λοιπόν χαλάρωσε, βάλε τα πράγματα σε σειρά κι άσε το ποτάμι της ζωής να σε πάει εκεί που πρέπει...
- 28-11-2015, 15:29 #32
Συμφωνω με τον Πολεμιδη . Ειναι και τι ειδους ενδιαφεροντα , συμπεριφορα , νοοτροπια και ψυχολογια εχεις , και αν αθλεισαι . Η δικη μου ψυχολογια , ειναι ψυχολογια νεωτερου , μαλλον φταιει και το οτι ειμαι ανυπαντρος , δεν εχω εγνοιες , εχω και νεανικα ενδιαφεροντα , τα ιδια που ειχα νεωτερος , τα 3 ανηψια μου , με αποκαλουν παντα με το μικρο μου , ποτε θειο , δεν τους ' παω ' για θειος !!, αν και ειναι απο 16-18 , μικροδειχνω κιολας , καλα γονιδια βλεπεις + νοοτροπια . Υποθετω .