Μήπως φταίω εγω(;) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    Ναι όντως! Και ενώ ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους "προβλημα" δυστυχώς το αναβάλλουμε.

Banned
    Μην περιμένεις να σου προτείνουν οι άλλοι τον καφέ.. Μπορεί να μην το κάνουν και ποτε. Εσύ πρεπει να κινητοποιηθείς...Και αν άλλος αξίζει μένεις...

Senior Member
    Moνο πρωτοτυπο δεν ειναι αυτο που περιγραφεις κοπελα μου! Να σε ρωτησω εγω κατι αλλο, στο πεδιο των σχεσεων πως τα βλεπεις; δυσκολευεσαι και εκει ή οχι τοσο;

Senior Member
    Εφοσον παντως θελεις να κανεις παρεα με ατομα πραγματικα, να μην κουμπωνεσαι, να λες ο,τι σκεφτεσαι, να σε στηριζουν κλπ ειναι πολυ δυσκολο. Δηλ αν θελεις να εχεις μονο αληθινους φιλους θα εχεις 1-2 ατομα.

Banned
    Και εκει μια από τα ίδια.

Junior Member
    Αντιμετωπίζω πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα... δεν μπορώ να πω κάτι ως συμβουλή μιας και βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση, απλά κρίνοντας και από τον εαυτό μου θα σου πρότεινα να είσαι ανοιχτή και μην απορρίπτεις κανένα άτομο ακόμα κι αν νομίζεις ότι δεν ταιριάζεις με κάποιο από αυτά. Αναλογιζόμενη τα λάθη που έκανα όσο ήμουν στο σχολείο, έμαθα ότι δεν έπρεπε να έχω διώξει ή αδιαφορήσει για άτομα που υπήρχαν γύρω μου γιατί τώρα είμαι πιο μόνη και από μόνη. Νόμιζα ότι δεν ταιριάζω με κάποια άτομα, όμως παρεούλα θα μπορούσαμε να κάνουμε και μέσω αυτών των παιδιών να διευρύνω τον κοινωνικό μου κύκλο και να γνωρίσω πολύ περισσότερα άτομα (συνεπώς θα είχα και περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσω άτομα που να ταιριάζουμε). Πολλοί μου λένε ότι όσο επιδιώκουμε να βρούμε τα "τέλεια" άτομα, με αυτά που να ταιριάζουμε και να μπορούμε να φτιάξουμε μια δυνατή φιλία δεν έρχονται όσο τα επιδιώκουμε αλλά απρόοπτα και απρόσμενα, με τρόπο που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Εύχομαι να ισχύει. :-)

Senior Member
    έχω περάσει κι εγώ παρόμοια φάση αλλά κατάλαβα πώς δε πρέπει να απορρίπτω εύκολα ανθρώπους. Μπορεί να μην είναι όπως δείχνει, μπορεί μεσα από αυτόν τον άνθρωπο ν γνωρίσεις κ αλλους ανθρώπους κτλ.. επίσης πολλοί περιμένουν κ από σένα να κάνεις την πρώτη κίνηση . Άμα πάρεις θάρρος κ αρχισεις να στελνεις μνμ σε ανθρώπους για καφε, θα δεις θα αναπτερωθεί το ηθικό σου, απλά είναι να κάνεις την αρχή. Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν τον άλλο ντροπαλό και διστακτικό, διστάζουν κ οι ίδιοι. Κ επιπλέον να ξέρεις ότι αυτή η ανασφάλεια και η συστολή που έχεις βγαίνει προς τα έξω και δεν λειτουργει θετικά για να σε πλησιάσει κάποιος, από μόνη σου δλδ μπορεί να μην αφήνεις κάποιους ανθρώπους να σε πλησιάσουν,οπότε κάνε απλά εσύ το πρώτο βήμα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους κ αν κάτι δεν παει καλά με την πρώτη, μην απογοητευθείς, ξαναπροσπάθησε!
    Μια προσωπική εμπειρία, για να δεις ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται, δισταζα να πλησιάσω μια κοπέλα γτ πίστευα ότι δεν ταιριάζουμε γτ μου φαινόταν εντελώς επιφανειακή , τα θέματα που συζητούσε ήταν ανούσια για μένα παρόλα αυτά αποφάσισα να μην την απορρίψω και με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι, είχε επηρεαστεί απλά από μια παρέα κ ήθελε κ αυτή να γίνει αποδεκτή. Αλλα κατέληξε από τις πιο καλές μου φίλες και κάανουμε πολύ ωραίες συζητήσεις που δεν το περίμενα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12