Results 1 to 15 of 22
Thread: Θα ηθελα καποιες αποψεις.....
-
10-11-2015, 00:49 #1
Θα ηθελα καποιες αποψεις.....
Καλησπερα! Θα προσπαθησω να μην μακρυγορησω και σας κουρασω! Με το αγορι μου ημασταν μαζι 7μηνες και ολα πηγαιναν καλα! Τον τελευταιο καιρο απομακρυνθηκε λιγο και κλειστηκε πολυ στον εαυτο του λογω καποιων σοβαρων οικογενειακων θεματων..περασε μια φαση κλεισμενος στο σπιτι κλπ και απλα μου ειχε ζητησει λιγο χρονο να ηρεμησει...ολο αυτο το διαστημα φυσικα επικοινωνουσαμε μιλουσαμε γλυκα κλπ χωρις να εχουμε ξεκαθαρισει κατι..σημερα θα εμπαινε στρατο..ολα αυτα μαζι με την ιδεα του στρατου τον ειχαν ριξει πολυ και μ ειπε πως οσο θα ναι μακρια δν μπορει να χει σχεση ομως θελει να χουμε επαφη,να μιλαμε κανονικα οταν θα μπορεσει και πως θα ξαναβρεθουμε γιατι με θελει στη ζωη του...του ειπα ενταξει..εχω στεναχωρηθει αρκετα και δεν ξερω πως να το διαχειριστω..δεν μπορω να μπω στην ψυχοσυνθεση του βεβαια ουτε να καταλαβω γιατι θελει να ναι μονος στο στρατο..αλλα απ την αλλη θελει να μιλαμε κανονικα καθε μερα...ειμαι ερωτευμενη πολυ νοιαζομαι για εκεινον και εχω τη διαθεση να κανω υπομονη..απλως φοβαμαι πως απλα θα τ αφησει ετσι..πως ολα θα ληξουν και αυτο με ριχνει πολυ...αυτο που λενε φιλοι ειναι πως απλα θελει ενα στανταρακι κ τπτ αλλο..ομως επειδη γνωριζω την κατασταση περασε πραγματικα ζορι τν τελευταιο καιρο ..θα ηθελα καποιες αποψεις απλα για το πως σας ακουγεται ολο αυτο...
- 10-11-2015, 01:33 #2
δηλαδή δεν σου χει ξεκαθαρίσει αν έχετε ή όχι σχέση αλλα θελει να μιλάτε καθημερινά ; δεν σου δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση αλλα ταυτόχρονα δεν έχει π΄ροβλημα να σε κρατάει πίσω δίνοντάς σου ελπίδες.. δεν θα σε βοηθούσε αν ήθελες ναξαναφτιάξεις τη ζωή σου να μιλάς μαζί του μέσω μνμτων.. δεν μπαίνει στην δική σου θέση κι αυτό είναι πλ άσχημο, δεν μπορεί να τα θέλει όλα δικά του, να μην έχει κάποια υποχρέωση απέναντί σου αλλα ταυτόχρονα να σου δίνει ελπίδες κ δεν δικαιολογείται σε αυτό όσο άσχημα κ αν έχει περάσει, επρεπε να μπει κ στη δική σου τη θέση και να μην σε έχει στο περίμενε.. δλδ αν εσύ τώρα έκανες κάτι με άλλον δεν θα τον πείραζε ; εγώ στην θέση σου θα τον ρωτούσα για να καταλάβω τις προθέσεις του..
δε γίνεται να έχει την απαίτηση να τον περιμένεις 8-9 μήνες χωρίς να σου χει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.. μην είσαι τόσο συγκαταβατική, πρέπει να ξέρεις τι έχετε ακριβως .
οκ, έχει αισθήματα για σένα κ είναι σε δύσκολη φάση, αλλα τι σημαίνει ότι θα ξαναβρεθείτε ; είναι σαν να σεβάζει στην διαδικασια του περίμενε κατά καποιον τροπο. μπορει όχι κ επίτηδες, αλλα ξεκαθαρισε το.
10-11-2015, 01:35 #3
Δεν σε θέλει απλά για μια "ξεπετα". Με τα λεγόμενα σου το παιδί απλά ειναι πολύ πιεσμένο τόσο από τα οικογενειακά πρόβληματα του όσο και από το άγχος του στρατού. Υπάρχει πιθανότητα να σε βλέπει σοβαρά και για αυτό κρατάει αυτήν την στάση. Νιώθει ότι δεν μπορεί να δεθεί τώρα αυτό είναι όλο. Νιώθει ότι ίσως σε απογοήτευση γιατί δεν υπαρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να σου δώσει πράγματα. Νομίζω ότι φέρεται αρκετά ώριμα και κοιτά και εσύ να κανείς το ίδιο μόνο αν και εφόσον μπορείς και θέλεις να κανείς υπομονή αλλιώς τραβά μίλησε του να χωρισετε οριστικά.
10-11-2015, 01:45 #4
τροχια εχεις δικιο σε οσα λες..ομως να τον πιεσω δεν μποροσα στη φαση ποu ηταν...ειναι ανθρωπος ποu σην πιεση κλεινεται ακομα περισσοτερο.. dimi και μπορω και θελω ειλικρινα...αν αuοι ειναι οντως οι λογοι..απλα φοβαμαι κι εγω..μηπως δεν με θελει αρκετα και το ειναι βολικο το χαλαρο..ο χρονος θα δειξει βεβαια επελεξα να μεινω σε ολο αuτο και θα το κανω και οποu βγει...
10-11-2015, 01:54 #5
θα σου πρότεινα,αφου δεν μπορείς άκόμη να τον πιέσεις, να περάσουν λίγες μέρες αφου μπει στρατο (ελπιζω να μην αργεί πολύ) να δει κ αυτός πως θα ναι τα πραγματα ,γιατί τώρα ότι και να σου λέει στην πραξη θα φανούν όλα, και τότε να του ζητήσεις να σου ξεκαθαρίσει τα πράγματα, να ξέρεις κ συ τι θα κάνεις. Μην σε κρατάει πίσω όλο αυτό ,κρίμα είναι, θα είναι ψυχοφθόρο και για τους δύο και πόσο μάλλον για εσένα που θα είσαι σε φάση αναμονής. Μπορείς κ συ φυσικά να πάρεις μια απόφαση για όλο αυτό , κ αμα θες να μην μπεις καν σε αυτην την διαδικασια του περίμενε, να μην εξαρτάσαι από αυτόν, αλλα καταλαβαίνω ότι αφου είσαι ερωτευμένη μαζί του , είναι δύσκολο κάτι τέτοιο γιατί θες να είσαι μαζι του.
10-11-2015, 02:01 #6
αuτο ακρβως ,...μοu ειναι πολu δuσκολο...δεν θελω να τον χασω ..σκεφτομαι να αφησω να περασει ο δuσκολος μηνας της εκπαιδεuσης και λογικα μετα θα ερθει νομιζω αθηνα για λιγες μερες..να δω εκει εαν θα βρεθομε πο θα εχει ηρεμησει καπως και να τοu μιλησω ..ειναι πολu ψuχοφθορο η αληθεια ειναι αuτη και βασανιζομαι αλλ α ειναι επιλογη μοu το ξερω
10-11-2015, 02:06 #7
ναι, δεν νομίζω πώς είναι κάτι φοβερο να τα έχετε καθως θα είναι στρατό,όπως μπορεί να πιστευει αυτός που δε έχει πάει ακόμη και μπορέι να τον αγχώνει όλο αυτό. κ από γνωστούς μου που ξέρω, στην αρχή πλεον τους ψαρώνουν πιο πολύ ,μετά είναι καλύτερα τα πραγματα.. βεβαια σε αυτό θα σου απαντήσει καλύτερα κάποιος ανδρας που τα ξέρει αυτά, εγω ότι μου χουν πει φίλοι μου. Αν υπαρχει διάθεση όλα γίνονται, απλά αυτό ναδεις, αν μετά την πρώτη επαφή , θα έχει αυτην την διάθεση.
10-11-2015, 02:14 #8
δωσε του λιγο χρονο.ασε τις χαζομαρες που σκεφετσαι πως σε θελει για καβαντζα η στανταρακι η οπως θες εσυ πες το.δωσε του αυτον τον μηνα που ειπες κ δες τι θα σου πει απο κοντα κ αφου ηρεμησει.παντως συνηθως η ψυχολογια των αγοριων οταν μπαινουμε στρατο ειναι να φυγουμε επειδη δε μπορουμε να προσφερουμε κ ας μη κρυβομαστε πολλοι χωριζουμε για να μην υπαρξουμε κεραταδες μιας κ ειναι αστικος μυθος οτι αυτη που αφηνεις πισω θα σε κερατωσει οπως ειναι κ μυθος για το σαπουνι στο μπανιο.ετσι λιγο η αφελεια της νεαρης ηλικιας,λιγο οι φοβιες μας, στο στρατο διαλυθηκαν πολλες καλες σχεσεις απο χαζο σκεπτικο.στη δικη σου περιπτωση μιλαμε κ για ενα παιδι με προβληματα πριν καν μπει οποτε.....τελος παντων κ εσυ κριμα εισαι κ σαφως σου αξιζει μια καθαρη εξηγηση κ μια υγιης σχεση ασχετως αν τη χωριζουν χλμ λογω θητειας.εγω σου λεω να του δωσεις οτι θα εδινες κ σε καποιον εκτος στρατου.δηλαδη τον καλυτερο εαυτο σου,αγαπη,λιγη περισσοτερη κατανοηση λογω συνθηκων κτλ αλλα κ εσυ να εχεις την απαιτηση να σου προσφερει τα ιδια.κ αυτα μπορει να στα προσφερει κ απο το τηλεφωνο στη σκοπια αν θελει.
10-11-2015, 02:29 #9
σε εuχαριστω για την απαντηση..νιωθω καπως καλuτερα..ειναι δσκολος ανθρωπος γνενικα και πολu κλειστος δεν εκφραζεται εUκολα..ομως το καταλαβαινω και το αισθανομαι πως νιωθει κατι.. ειλικρινα κοuραστηκα να ακοuω πως ειμαι θuμα και χαζη ποu καθομαι και κανω uπομονη κλπ κλπ...περα απο οολη αuτη την κατασταση δηλαδη εχω να αντιμετβπιζω και την αποψη τοu καθενα..ακομα κι αν δεν βγει σε καλο θελω να το παλεψω και να ειμαι διπλα τοu...
10-11-2015, 02:49 #10
Kαι μενα η γνωμη μου ειναι να μην το αφησεις το θεμα. Στα οικογενειακα προβληματα περιπου τι εννοεις; για δωσε μια ιδεα να καταλαβουμε, πχ μαλωνουν οι γονεις του;
10-11-2015, 02:59 #11
εχασε τν πατερα τοu πριν 8μηνες και λογω διαφορων γεγονοτψν τοu ξαναρθε πολu εντονα ..τοu ελειπε και το να παρει μια σμβοuλη για το στρατο κλπ..οικονομικα ασχημα στο σπιτι..και ασθενεια ενος σγγενη..καπως ετσι..
10-11-2015, 03:17 #12
Σημερα μιλησατε;
10-11-2015, 03:23 #13
σημερα μπηκε οποτε για καποιεςμερες δεν θα εχει κινητο...
10-11-2015, 03:31 #14
Eγω πιστευω θα πανε καλυτερα τα πραγματα. Πολυ συντομα θα παρει την αδεια ορκομωσιας οποτε θα επιστρεψει. Πες του για μετα να δει τι μεσον εχει για να ειναι καπου κοντα.
10-11-2015, 07:10 #15
όταν ειχα παει στρατο ειχα πει και εγω την δικια μου να χωρισουμε... είμασταν νεοι τοτε και δεν ηθελα να την δεσμευσω για 18 μηνες να περιμενει!
αν είναι και λιγο ευαίσθητος τυπος ισως το κανει και για σενα... ισως να νομιζει ότι με όλα αυτά που περναει βαλε και τον στρατο δεν εχει πολλα να σου προσφερει και νοιωθει λιγος...
αν εσυ εισαι το 1988 δηλαδή 27 χρονων αυτος ποσο είναι και παει τωρα φαντάρος?