Θα ηθελα καποιες αποψεις..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    δεν θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι σκεφτεται εσενα , σε σκεφτεται σοβαρα και δεν θελει να σε δεσμευει, γιατι απλουστατα αυτο που σου ζητησε, να εχετε κανονικη καθημερινη επικοινωνια , αλλα ΟΧΙ στα πλαισια μιας σχεσης αλλα σε ενα χαλαρο πλαισιο που δεν ξερει αν ξανακαταληξει καπου η οχι, και χωρις δεσμευσεις εκ μερους του, σε δεσμευει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και μαλιστα ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΝ...
    Αν σε νιαζοταν και ειτε ειχε τις μαυρες του ειτε θεωρουσε οτι σε παει πισω, θα σου ελεγε να βρεις κατι αλλο.
    δεν θεωρω επισης οτι πρεπει να του ζητησεις ξεκαθαρισματα , γιατι σου ξεκαθαρισε μια χαρα τι θελει.
    απλα δεν σου αρεσει (και πολυ λογικα φυσικα).

υπαρχει πραγματικα περιπτωση να στα ειπε ολα αυτα απο δικη του πιεση κι οχι επειδη θελει να χωρισετε.
    μπορει ομως και να εχει χαλαρη επιθυμια για σενα, οχι ιδιαιτερα θερμη και να θελει να κανει ξεκαθαρισματα στην ζωη του. να μην νοιωθει την επιθυμια να δεσμευτειτε περισσοτερο.\η γνωμη μου ειναι να μην του ζητησεις αλλα ξεκαθαρισματα μιας και τα εχει ηδη κανει.
    να του πεις μονο οτι εσυ θελεις την σχεση που ειχατε και οχι να εισαι σε ενα κενο και μαλιστα σε αναμονη, να περιμενεις τοσους μηνες τα δικα σου τηλεφωνηματα χωρις να εχετε τιποτε και οταν γυρισει να σου πει οτι θελει αλλη η οτι σε θελει για φιλη.
    η δικη του πλευρα ειναι οτι εχει αναγκη μια απομακρυνση , οπως τα λεει.
    η δικη σου ομως ειναι οτι δεν φταις σε τιποτε να μπεις στο ψυγειο , ετοιμη για την επικοινωνια που αυτο θελει για να τον καησυχαζει και να μην ξερεις που πατας και τι εχετε.
    ζητα του να κανει οπως νομιζει, να παρει τον χρονο του και να επικοινωνησει μονο αν θελησει να ειστε μαζι.
    προσεχε ομως.
    δεν ειναι ουτε τρικ, ουτε παιχνιδι.
    μπορει να τα κανει ολα αυτα και μετα να φυγει.
    αν ομως σε θελει πραγματικα στην ζωη του οπως ειπε, θα γυρισει σε λιγοτερο απο μηνα και θα σου κανει εξομολογησεις ερωτα και αφοσιωσης.
    trust me, δεν υπαρχει λογος να καθυστερεις με ανδρα που δεν σε θελει αρκετα.
    ολα η τιποτα.;)

Member
    Κι εγώ Συμφωνώ μεremendy ...όταν κάποιος έχει πρόβλημα δένεται με τον άνθρωπο που αγαπά και θέλει στη ζωή του ....δεν χωρίζει.είναι σαν να φταις εσύ για τα προβλήματα του όταν σε απομακρύνει...!!!!

Senior Member
    Εγω δεν πιστευω τιποτα απο τα λεγομενα του , δικαιολογιες ειναι . Φανταρος παει , δεν παει στο μετωπο , μην τρελαθουμε τελειως . Βεβαια ανηκω σε παλαιοτερη γενια , που θεωρουσαμε τον στρατο κατι φυσιολογικο , ειμαι καχυποπτος σε δηλωσεις τυπου ' θελω να μεινω μονος-η ' , και θαχα φυγει .
    Εγω ειμαι εγω βεβαια , και εσυ εισαι εσυ .

Banned
    το παληκαρι εχασε τον πατερα του πριν 8 μηνες.. δεν εχει φραγκο στην τσεπη και φευγει φαντάρος.. θα συμφωνουσα ότι όλα είναι δικαιολογιες για να χωρισει αν δεν ισχυαν τα παραπανω..

πολλοι ανδρες εμου του ιδιου... όταν ''νοιωσουμε'' ότι δεν εχουμε ειτε ψυχικα ειτε κατι άλλο να προσφερουμε στον αλλον οσο παραξενο και να ακούγεται χωριζουμε.. προσωπικα χωρισα αρκετες φορες για αυτό το λογο από πολύ αξιολογα ατομα! το σεβαστηκαν σχεδόν ολες και για αυτό κρατησαμε φιλικη επαφη πολλα χρονια μετα όλα τα αλλα είναι απλα ΕΓΩΙΣΜΟΣ...

η δικη μου αποψη είναι αν τον θες δωστου τον χρονο του και όχι μονο τον μηνα.. να μιλατε οσο το θελετε και οι δυο και οπου βγαλει... νεοι ειστε εχετε χρονο ακομα

βεβαια αν είναι πολύ μικρότερος από σενα μιας και τωρα παει φαντάρος εκει αλλαζει λιγο το θεμα

Junior Member
    Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Ναι ειναι 24..απλα εγω κρινω απο μενα που δεν θα απομακρυνα ποτε απ τη ζωη μου ενα ατομο για το οποιο νιωθω κατι ισα ισα θα το ηθελα κοντα μου..ομως δεν ξερω τι πραγματικα σκεφτεται..μπορει να το κανει για μενα ..η επειδη ειναι μπερδεμενος η απλα δεν εχει δυνατα συναισθηματα και θελει να το αφησει καπως χαλαρα..προφανως ο χρονος θα δειξει..δεν θα τον πιεσω για κατι πιστευω θα δω την συμπεριφορα και τις αντιδρασεις του..δεν περιμενω ν αλλαξει κατι αμεσα εγω μενω καθαρα απο αισιοδοξια πως ισως μολις ηρεμησει λιγο φτιαξουν τα πραγματα...ειναι αρκετα ψυχοφθορο και ναι με κραταει πισω αλλα δεν θελω να σκεφτομαι μετα τι θα γινοταν αν το χα προσπαθησει κι αλλο

Member
    Από εσένα να κρίνεις πάντα ...όλοι οι άλλοι είναι άλλοι..καλή τύχη..!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post

πολλοι ανδρες εμου του ιδιου... όταν ''νοιωσουμε'' ότι δεν εχουμε ειτε ψυχικα ειτε κατι άλλο να προσφερουμε στον αλλον οσο παραξενο και να ακούγεται χωριζουμε.. προσωπικα χωρισα αρκετες φορες για αυτό το λογο από πολύ αξιολογα ατομα! το σεβαστηκαν σχεδόν ολες και για αυτό κρατησαμε φιλικη επαφη πολλα χρονια μετα όλα τα αλλα είναι απλα ΕΓΩΙΣΜΟΣ...
    α

Πιθανον ναναι κι ετσι , δεν εχω βρεθει σε παρομοια θεση για να ξερω .

Page 2 of 2 FirstFirst 12