ΙΨΔ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Breath γειά σου και πάλι. Κοίτα όντως οι αναπνοές και εγώ νομίζω ότι βοηθούν αρκετά,βέβαια καμιά φορά πάνω στη διαδικασία απλά γυρνούσα στο πλάι και...όνειρα γλυκα χα χα.Που και αυτό δεν είναι κακό. Πάντως,ακολουθούσα μια μέθοδο που είσαι ξαπλωμένος (όχι απλός έλεγχος εισπνοής-εκπνοής που το κάνω κ στο δρόμο,κ αυτό βοηθάει πάντως), σχεδόν τελεουργικό, αλλά διάβασα τυχαία μια διαδικασία που είχε κοινά με αυτή που κάνω,πλην όμως αυτή η δεύτερη ήταν τύπου πνεύματα κ άλλα τέτοια και έλεγε ότι μετά από αυτό το στάδιο ακολουθούν άλλα ,κάτι που με φόβιζε,και έτσι εκεί που χαλαρώνω ,φροντίζω να επανέρχομαι.Λέω να μη γράψω εδώ ποια είναι τα άλλα στάδια της διαδικασίας αυτής,αν θες πάντως μπορώ να απαντήσω.

Σχετικά με τον καφέ ήταν η απορία μου...ΚΑφές ή όχι; Αν δεν πιώ,χάλια τελείως,και δεν ξέρω αν οφείλεται στη στέρηση.Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω,ότι ένας ελαφρύς είναι οκ.Πάντως φραπέ και άλλους δυνατούς και εγώ στην τρίτη-τέτερτη μέρα αρχίζω να έχω τα ίδια συμπτώματα,στριφογυρίζω το βράδυ κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Για ξαναπέστο, πού βρίσκεται ο τόνος;
    Γιατί εγώ καμιά 30 χρόνια που πληκτρολογώ, αλλού ξέρω ότι βρίσκεται.
    Σα να τα μπέρδεψες λιγάκι!
    Ο τόνος βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γράμμα Λ ή L. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο, από πάνω του βρίσκονται τα διαλυτικά (πατώντας shift δηλαδή). Αν το γυρίσεις στο αγγλικό, υπάρχει η άνω τελεία στα αγγλικά (;) και οι άνω και κάτω τελεία (:)
    Αυτό που περιγράφεις για τόνο, 2 θέσεις δίπλα από το λ και κάτω από τα εισαγωγικά είναι η απόστροφος.
    Τώρα, για να καταφέρνεις να έχεις τόνους στο κείμενό σου, μάλλον το περνάς από διορθωτή κειμένου.
    Γιατί, με το πλήκτρο της αποστρόφου αποκλείεται να βάλεις τόνο επάνω στο γράμμα!

Μπορείς λοιπόν κι εσύ να ξεκινήσεις δουλειά και καλό είναι να μάθεις τυφλό σύστημα.
    Εκεί θα μάθεις ότι το τελευταίο δάχτυλο του δεξιού χεριού τοποθετείται στο πλήκτρο του τόνου, δίπλα στο λ.
    Αφού μάθεις να πληκτρολογείς σωστά, πέρνα να μας δώσεις και καμιά συμβουλή!

http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif
    Ναι οκ αν δεν ήξερα τυφλό δεν θα έγραφα με τόνους ...σ ευχαριστώ για την διόρθωση .. μην το παίρνεις και συ τόσο βαρέως ! Πάρε και τα " διαλυτικά σου πάρε και το¨ διαλυτικά μας έσκασες :P
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Banned
    Quote Originally Posted by psy me View Post
    Breath γειά σου και πάλι. Κοίτα όντως οι αναπνοές και εγώ νομίζω ότι βοηθούν αρκετά,βέβαια καμιά φορά πάνω στη διαδικασία απλά γυρνούσα στο πλάι και...όνειρα γλυκα χα χα.Που και αυτό δεν είναι κακό. Πάντως,ακολουθούσα μια μέθοδο που είσαι ξαπλωμένος (όχι απλός έλεγχος εισπνοής-εκπνοής που το κάνω κ στο δρόμο,κ αυτό βοηθάει πάντως), σχεδόν τελεουργικό, αλλά διάβασα τυχαία μια διαδικασία που είχε κοινά με αυτή που κάνω,πλην όμως αυτή η δεύτερη ήταν τύπου πνεύματα κ άλλα τέτοια και έλεγε ότι μετά από αυτό το στάδιο ακολουθούν άλλα ,κάτι που με φόβιζε,και έτσι εκεί που χαλαρώνω ,φροντίζω να επανέρχομαι.Λέω να μη γράψω εδώ ποια είναι τα άλλα στάδια της διαδικασίας αυτής,αν θες πάντως μπορώ να απαντήσω.

Σχετικά με τον καφέ ήταν η απορία μου...ΚΑφές ή όχι; Αν δεν πιώ,χάλια τελείως,και δεν ξέρω αν οφείλεται στη στέρηση.Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω,ότι ένας ελαφρύς είναι οκ.Πάντως φραπέ και άλλους δυνατούς και εγώ στην τρίτη-τέτερτη μέρα αρχίζω να έχω τα ίδια συμπτώματα,στριφογυρίζω το βράδυ κλπ
    Καλό είναι άμα σε βοηθούσε για όνειρα γλυκά :D Κυρίως το βράδυ μπορεί να συμβεί αυτό αν είσαι και κουρασμένος. Νομίζω καταλαβαίνω το είδος του διαλογισμού που αναφέρεσαι, και εγώ απέχω από αυτά, δηλαδή με ενδιαφέρει μόνο να μπορώ να ηρεμώ λίγο το μυαλό και γενικά το σώμα μέσω των αναπνοών.

Senior Member
    τι να κανω να το ξεπερασω;

Senior Member
    λοιπον;;;;;;;;

Page 2 of 2 FirstFirst 12