''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718
Results 256 to 263 of 263
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Σωστα,
    δεν υπαρχουν φαλλοκρατες με αυτοκινητο και γυναικα διπλα τους.
    Ουτε με σπιταρωνες 150 τμ, ουτε με λεφτα για ταξιδακια χειμωνα-καλοκαιρι.
    Ολοι αυτοι ειναι φεμινιστες (αποδεδειγμενα, τι να λεμε τωρα).

Εαν βγαλουμε το ακριβο ντυσιμο, τα κλειδια του αυτοκινητου και τα
    φανταχτερα μπιχλιμπιδακια (iPhone, χρυσες καδενες και Rolex ρολογακια)
    τι μενει ? ....

Το γυρισμα της πλατης και η ληθη ! .....

Πως φτασαμε να γινουμε μισογυνηδες ? Ετσι απλα ξυπνησαμε ενα πρωι
    και ειπαμε θα γινουμε στριμμενα αντερα ? Οχι βεβαια ! Προηγηθηκαν
    καποια βιωματα, καποιες εμπειριες ... που δεν τις προκαλεσαμε, ουτε
    τις κυνηγησαμε. Απλα ... συνεβησαν ! Και πρεπει να τις χωσουμε κατω
    απο το χαλακι ... προς χαριν ευπρεπους και φιλικης ατμοσφαιρας.

(το κακο ειναι οτι μιλαω μονο εγω εξ ονοματος των αντρων εδω μεσα ...
    το οποιο περα απο λυπηρο εχει και ημερομηνια ληξης ... )
    Τα βιώματα εμείς τα προκαλέσαμε, διότι δεν ευτυχήσαμε καλής παιδείας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Έτσι, κάναμε λάθη.
    Η γυναίκα καλύπτει την ανάγκη μας για συντροφικότητα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ειναι δικη τους επιλογη να μη πιστεψουν εγω το βιολι μου και αυτοι το δικο τους απλα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι για τις δικες τους επιλογες να αγνοουν την υπαρξη του θεου πιστευουν οτι φταιω εγω οτι εγινε το θελησε ο θεος εγω απλα υπακουσα.
    Άμα πιστέψεις στην ύπαρξη του Θεού και τη βιώσεις στο πετσί σου τότε δεν σου καίγεται καρφί με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Είναι σαν να φοράς αδιαπέραστο κράνος, σαν αυτό που μου χες βάλει σε προσωπικό μην παλιά. Αυτός που πίστεψε στο Θεό και το βιώνει δεν εχει άγχος, οι δε ανάγκες του είναι απλά ότι χρειάζεται για να περνάει καλά.
    γιάννης

Senior Member
    Φιδι ειναι αυτο που σας τρωει (ολοκληρη την ζωη σας/μας) βαθια μεσα απο το υποσυνειδητο σας/μας.
    ΕΑΝ ... δεν το κοιταξετε καταματα να πειτε "δεν γλιτωνω" ... ποτε δεν θα βγει το παιδι (που επισης
    κρυβεται εκει μεσα) να το αντιμετωπισει. Δεν ειναι σιγουρη η εκβαση της μαχης, αλλα ....
    με τον ενηλικο που κουβαλατε(-κουβαλαμε) ολοι μεσα σας/μας .... ειστε/ειμαστε χαμενοι απο χερι.

Ο ενηλικος (συνειδητο) κουβαλα πολυ ορθολογισμο για να το αντιμετωπισει. Ο ενηλικας εχει μαθει
    (μας εχουν μαθει) να παραιτειται μπροστα σε ανισες μαχες (με φιδια). Το παιδι ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ που
    δεν φοβαται και με την τρελλα που κουβαλα μπορει να πετυχει κατι ... κατι .... (τιποτα δεν ειναι
    εξασφαλισμενο και σιγουρο).

Φυσικα .... μπορει να χω πιει "κατι" .... και να λεω μ@λακιες .... (εσεις κρινετε !)
    Ψηφιζω αυτο με το ισως_ναχεις_πιει_κατι...
    Ποιος σου ειπε εσενα οτι αγκομαχαει ο κοσμος να βρει και να κρατησει μια/ εναν συντροφο;; εγω δεν νοιωθω τετοια αγωνια γυρω μου. Εντυπωση μου κανει. Να αγκομαχουν για την επιβιωση ναι, το εχω διαπιστωσει. Για γυναικα /ανδρα ομως, οχι. Μηπως γενικευεις προσωπικα σου προβληματα;

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πώς ξέρεις εσύ οτι γιαυτούς είναι εξοντωτική η αναζήτηση και η διατήρηση ερωτικής συντρόφου;
    Ε .... κατι λιγο να μην ξερω.
    Που ειναι ΠΑΡΑ πολυ περισσοτερο απο αυτο που (τολμουν να) αποκαλυπτουν σε σας.
    Εαν καθε φορα ξεστομιζαν την ασχημη αληθεια σε σας ... δεν θα υπηρχε αυτος ο κοσμος.
    Σε μενα, σε εμας τους φιλους τους, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ανεβασουμε 400 πιεση
    και να σηκωθουμε να φυγουμε. Το πολυ-πολυ να τους πουμε "αρκετα, παμε για ενα
    μπασκετακι ?"

Φιλεναδα,
    αν αντρες και γυναικες ειχαν τον ιδιο ψυχισμο, συμπεριφορα και timing, ο κοσμος
    θα ηταν ενας παραδεισος. ΓΙΑΥΤΟ ... γνωριζω τι ειναι η συντροφος στην ζωη τους ?
    Γιατι με εμας δεν υπαρχουν εκρηξεις και τιμωριες !

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τα βιώματα εμείς τα προκαλέσαμε, διότι δεν ευτυχήσαμε καλής παιδείας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Έτσι, κάναμε λάθη.
    Ποσο δικιο εχεις.
    Επειδη το κοριτσακι μεγαλωνει (και καλα) ως αδυναμο πλασμα
    την οπλιζουν σαν αστακο (συναισθηματικα) και μεχρι τα 18
    μπορει να αγορασει και πουλησει .... 60αρη. Την μαθαινουν
    να βλεπει κατευθειαν στα πλευρα, στις αδυναμιες του αλλου.
    Και να χτυπαει με σφοδροτητα, προληπτικα και με τις μπηχτες
    της να τσακιζει τιν αδαη που νομιζει οτι εχει να κανει με ενα ...
    αδυναμο πλασμα. Ποσο καλα την προετοιμαζουν ... ποσο
    αποτελεσματικα !

Εμεις φτανουμε τα 50 ... και ακομα ντουγανια παραμενουμε.
    Ποσο δικιο εχεις !

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ψηφιζω αυτο με το ισως_ναχεις_πιει_κατι...
    Ποιος σου ειπε εσενα οτι αγκομαχαει ο κοσμος να βρει και να κρατησει μια/ εναν συντροφο;; εγω δεν νοιωθω τετοια αγωνια γυρω μου. Εντυπωση μου κανει. Να αγκομαχουν για την επιβιωση ναι, το εχω διαπιστωσει. Για γυναικα /ανδρα ομως, οχι. Μηπως γενικευεις προσωπικα σου προβληματα;
    Remedy ... οσα απαντησα στην Ελισαβετ (νομιζω σε καλυπτουν).

Senior Member
    Ε .... κατι λιγο να μην ξερω.
    Που ειναι ΠΑΡΑ πολυ περισσοτερο απο αυτο που (τολμουν να) αποκαλυπτουν σε σας.
    Εαν καθε φορα ξεστομιζαν την ασχημη αληθεια σε σας ... δεν θα υπηρχε αυτος ο κοσμος.
    Σε μενα, σε εμας τους φιλους τους, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ανεβασουμε 400 πιεση
    και να σηκωθουμε να φυγουμε. Το πολυ-πολυ να τους πουμε "αρκετα, παμε για ενα
    μπασκετακι ?"

Φιλεναδα,
    αν αντρες και γυναικες ειχαν τον ιδιο ψυχισμο, συμπεριφορα και timing, ο κοσμος
    θα ηταν ενας παραδεισος. ΓΙΑΥΤΟ ... γνωριζω τι ειναι η συντροφος στην ζωη τους ?
    Γιατι με εμας δεν υπαρχουν εκρηξεις και τιμωριες !
    Δεν έχει καμιά σημασία ούτε τι αποκαλύπτουν σε σένα , ούτε τι νομίζεις οιτ αποκαλύπτουν σε μένα.
    Σημασία έχει τι επιλέγει να κάνει ο καθένας.
    Και πααααρα πολλοι άνδρες, (η συντριπτική πλειοψηφία μάλλον οσων δεν είναι γκει) επιλέγουν να συναναστρέφονται με γυναίκες, να τις αναζητούν, να τις ερωτεύονται, να κάνουν σχέσεις, οικογένειες κτλ. Αυτό και μόνο θα πρεπε να σου λέει κάτι για το τι οντως ΘΕΛΟΥΝ άσχετα απο το τι μπορεί να λένε σε σένα που μπορεί να μην ανεβάζεις πίεση 400 όπως η γκόμενα τους, αλλά πώς να στο πω βρε Εξουθενωμένε....μπορεί να τους προκαλείς λύπηση και να μην θέλουν να σου χαλάσουν την καρδιά.

Είναι θλιβερή η ιστορία σου απ΄όσο καταλαβαίνω (αν και δεν ξέρω τι ακριβώς κακό σου έκαναν οι γονείς σου) αλλά το πιο θλιβερό είναι άλλο. Πως έχεις κάνει όλη την ατολμία, την δειλία, τον παρτακισμό σου και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....θεωρίες και προσπαθείς να τα πλασάρεις ως παγκόσμιες αλήθειες.

Λυπάμαι που στο χαλάω, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.
    ο, τι κι αν σου έκαναν οι γονείς σου, η ζωή σου ήταν και είναι δική σου ευθύνη. Χιλιάδες άνθρωποι έζησαν με κακοποιητικούς γονείς και βρήκαν τα κότσια να παλέψουν και να τα καταφέρουν και δεν χρέωσαν την όποια αποτυχία τους στο παρελθόν. Και σε κάθε περίπτωση θα χες δικαίωμα να τους μισείς και να τους κατηγορείς αν δεν ζούσες ακόμα στα 50 σου από τα δικά τους εισοδήματα. Αναρωτιέμαι αν θα χες την ίδια άνεση για φιλοσοφίες και αναλύσεις αν ψωμολυσσούσες σε κανένα παγκάκι.
    Last edited by elisabet; 27-07-2019 at 15:45.

Banned
    Oχι ... καμια ανεση για συζητηση δεν θα χα αν ψωμολυσουσα σε καποιο παγκακι.
    Μου παραχωρηθηκαν 560 ευρω απο δυο ενοικια (και ενα δικο μου διαμερισμα 70 τμ)
    και μπορω και συζητω (η βγαζω την οποια λυσσα μου). Μαλιστα εχω φαντασθει
    απειρες φορες (οχι μονο στον υπνο μου) οτι μπαινει ο μουργος στο σπιτι,
    την ωρα που κοιμαμαι, και μου λεει "αρκετα κρατησε η dolce vita ... ΕΞΩ,
    να βρεις την μοιρα σου, μουλε". Και εγω (παρολα τα συμβολαια ιδιοκτησιας),
    βγαινω εξω, σαν καλο κοπροσκυλο που ειμαι, και ηρεμω απο την απιστευτη
    ΑΤΙΜΙΑ που συντελεσθηκε πριν 10 χρονια, με το να μου δωσει οσα μου εδωσε,
    η σκυλα.

(του αρεσε πολυ το "μουλε" ....)

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718