''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 263
    Senior Member
    Πιστεύω πως κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα. Εξαρτάται για ποια γυναίκα μιλάμε. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες γυναίκες που (αυτο)θεωρούνται high class γκόμενες, έχουν πολύ εύθραυστο εγώ. Αν τους κάνεις κοπλιμέντο δεν θα τους κάνει εντύπωση, γιατί ακούνε και διαβάζουν καμιά εκατοστή κοπλιμέντα. Άπαξ και αδιαφορήσεις και τις γράψεις ή τις πάρεις στο ψιλό και τους σπας τα νεύρα, σαν να τους χαλάς τη ρουτίνα. Αποδιοργανώνονται, τα χάνουν, τρελαίνονται. Και έτσι αρχίζουν να σε σκέφτονται.

Βασικά αν θεωρείς ότι σου πάνε κάποια πράγματα στραβά, κάνε το αντίθετο από αυτό που συνήθως κάνεις.

Είναι σαν αυτό που μου έλεγε ένας μαθηματικός στο λύκειο: "Βάλε ένα δελτίο με αγώνες στο στοίχημα διπλή ευκαιρία και εγώ θα βάλω τα αντίθετα ακριβώς. Μάντεψε ποιος θα κερδίσει." Άρα αν η συνταγή καλό παιδί δεν πιάνει, αναγκαστικά πας στη συνταγή κακό παιδί. Κάνεις το αντίθετο ακριβώς.

Επιπλέον, σκέψου το εξής: Ποια κράτη εμπνέουν σεβασμό, φόβο και θαυμασμό στο διεθνές στερέωμα; Τα πιο βίαια. Είτε μιλάμε για Αμερικανούς, για Άγγλους, για Ισραηλινούς, είτε για Ρώσους, είτε για Τούρκους, είτε για Κινέζους... Όσο πιο αλήτικα συμπεριφέρεσαι, τόσο πιο πολύ δημιουργείς αντικίνητρο στον άλλον να σε βλέπει μειονεκτικά και τον κάνεις να σε φοβάται. Του κόβεις τον αέρα.

Τι σεβασμό εμπνέει η Ρουάντα, το Μπουτάν και το Σουρινάμ; Κανένα σεβασμό, άσχετα ότι τα κράτη αυτά είναι φιλειρηνικά και φιλικά.

Όσο καλός και φιλικός και να' σαι, έρχεται μια στιγμή που η άλλη θα σε βαρεθεί γιατί θέλει θόρυβο. Και έπειτα η καλοσύνη στις μέρες μας είναι too good to be true. Δεν είσαι αληθινά καλός όταν έχεις κατά βάθος κίνητρο να την πηδήξεις την άλλην.

Καλά είναι τα λόγια θα μου πείτε, ίσως να ακούστηκαν πολεμοχαρή και μισογυνιστικά σε κάποιους όσα είπα. Η ουσία είναι πως σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα δύσκολα, τα άπιαστα, τα απαγορευμένα. Στους άντρες επίσης...

Μια γυναίκα άπιαστη και "κακή" πιο πολύ μας εξιτάρει, παρά κάποια που είναι διαθέσιμη, έτοιμη και καλή.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Πιστεύω πως κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα. Εξαρτάται για ποια γυναίκα μιλάμε. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες γυναίκες που (αυτο)θεωρούνται high class γκόμενες, έχουν πολύ εύθραυστο εγώ. Αν τους κάνεις κοπλιμέντο δεν θα τους κάνει εντύπωση, γιατί ακούνε και διαβάζουν καμιά εκατοστή κοπλιμέντα. Άπαξ και αδιαφορήσεις και τις γράψεις ή τις πάρεις στο ψιλό και τους σπας τα νεύρα, σαν να τους χαλάς τη ρουτίνα. Αποδιοργανώνονται, τα χάνουν, τρελαίνονται. Και έτσι αρχίζουν να σε σκέφτονται.

Βασικά αν θεωρείς ότι σου πάνε κάποια πράγματα στραβά, κάνε το αντίθετο από αυτό που συνήθως κάνεις.

Είναι σαν αυτό που μου έλεγε ένας μαθηματικός στο λύκειο: "Βάλε ένα δελτίο με αγώνες στο στοίχημα διπλή ευκαιρία και εγώ θα βάλω τα αντίθετα ακριβώς. Μάντεψε ποιος θα κερδίσει." Άρα αν η συνταγή καλό παιδί δεν πιάνει, αναγκαστικά πας στη συνταγή κακό παιδί. Κάνεις το αντίθετο ακριβώς.

Επιπλέον, σκέψου το εξής: Ποια κράτη εμπνέουν σεβασμό, φόβο και θαυμασμό στο διεθνές στερέωμα; Τα πιο βίαια. Είτε μιλάμε για Αμερικανούς, για Άγγλους, για Ισραηλινούς, είτε για Ρώσους, είτε για Τούρκους, είτε για Κινέζους... Όσο πιο αλήτικα συμπεριφέρεσαι, τόσο πιο πολύ δημιουργείς αντικίνητρο στον άλλον να σε βλέπει μειονεκτικά και τον κάνεις να σε φοβάται. Του κόβεις τον αέρα.

Τι σεβασμό εμπνέει η Ρουάντα, το Μπουτάν και το Σουρινάμ; Κανένα σεβασμό, άσχετα ότι τα κράτη αυτά είναι φιλειρηνικά και φιλικά.

Όσο καλός και φιλικός και να' σαι, έρχεται μια στιγμή που η άλλη θα σε βαρεθεί γιατί θέλει θόρυβο. Και έπειτα η καλοσύνη στις μέρες μας είναι too good to be true. Δεν είσαι αληθινά καλός όταν έχεις κατά βάθος κίνητρο να την πηδήξεις την άλλην.

Καλά είναι τα λόγια θα μου πείτε, ίσως να ακούστηκαν πολεμοχαρή και μισογυνιστικά σε κάποιους όσα είπα. Η ουσία είναι πως σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα δύσκολα, τα άπιαστα, τα απαγορευμένα. Στους άντρες επίσης...

Μια γυναίκα άπιαστη και "κακή" πιο πολύ μας εξιτάρει, παρά κάποια που είναι διαθέσιμη, έτοιμη και καλή.
    Όντως ακουστηκαν μισογυνιστικα όλα αυτά αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου!

Banned
    Δεν ειναι μαθηματικη αυτη η κοινωνια, Positive Wave ...
    Να βαζεις ενα αντιθετο προσημο ... και να αλλαζει η φορα κατευθυνσης !

Γιατι οσοι προσπαθησαν να κανουν το αντιθετο απο αυτο που εκαναν ... γελοιοποιηθηκαν.
    Ειναι καποια πραγματα στον ανθρωπινο ψυχισμο που ΔΕΝ εκριζωνονται μετα τα 12-14.
    Εαν εχεις μεγαλωσει με ηθικη μεσα στο σπιτι ... θα γινεις γελοιος αν πας να το παιξεις
    κακο παιδι. Γιατι το κακο παιδι διαθετει μια αλαζονεια που λειτουργει σαν κηροζινη και
    ελιξηριο ζωης για καποια 20αρα που ζει αποκλειστικα για συναρπαγη και ανακατωσουρα.
    Το καλο παιδι .... απλα θα γινει γελοιο .... γιατι κουβαλα ορια !

Σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω 100%.

Στο 2019 νομίζεις έχουν αλλάξει πολλά; ; Η φούσκα του 2000 έφτιαξε αγόρια με αυτοκίνητο από τα 15 ξαφνικά στα 35 άνεργα , χωρίς αυτονομία, με κατάθλιψη ή ψύχωση να μην ξέρουν πλεον ποιοι είναι. Να ζουν μαζί με γονείς στο σπίτι να ντρέπονται να βγουν εξω. Εσένα σου έτυχαν κοπέλες που άκουγαν τη μαμά τους. Αν σου τύχαινε μια μποέμ με δική της φιλοσοφία και αποψη ίσως να είχες άλλη ιστορία. Και στο σήμερα λοιπόν αξίζει ο άνδρας να τολμά. Δηλαδή η γυναίκα δε μπορεί να κάνει περατζαδα; δεν μπορεί να πάει σε ρομαντικό μέρος και να πιουν κάτι έχοντας θέα; όλο το νόημα είναι το περιτύλιγμα;;; όσο και να ξινίζουν για κάθε τυπα υπάρχει και μια τύπισσα με ανάλογα γούστα. Μπορεί να αργήσει να βρεθεί αλλά είναι κρίμα να αυτό χαντακωνεται οποιοσδήποτε για δήθεν στάνταρ. Έχω κουραστει με το παραμύθι "γυναίκα ψάχνει άντρα να την ταΐσει ντύσει αποκαταστήσει κοσμογυρισει ". Σήμερα μια γυναίκα θα βάλει και επιπλέον φράγκα αν χρειαστεί για να πάει με τη καψούρα διακοπές διημέρου. Ας συντονιστούμε λίγο.
    Positive άλλο να υπάρχει πιπέρι και αλάτι και λίγο βαβούρα με τη καλή έννοια και άλλο ο άντρας ο " δε σηκώνω και πολλά θα φας ανάποδη ". Άλλο να είσαι γεννημένος δε σηκώνω δούλεμα κυρία μου και άλλο να μιμείσαι τον τάδε που με εκείνον ή το δεινα τρόπο " έσκισε τη γάτα ". Ω! ΝΑΙ! Η μίμηση δυστυχώς συνεχίζεται. Αν δεν το έχεις όπως έγραψε ο εξουθενωμενος δεν μπορείς να το νικήσεις. Υπερτερεί το όριο μέσα σου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Ναι αλλα στο μεταξυ (2000 με 2010) ... αυτα τα "κακομοιρα" παιδια
    ζησαν και γλεντησαν ... την dolce vita την ΑΞΗΜΕΡΩΤΗ.

Oι λοιποι γνωστικοι και συμμαζεμενοι ... που ουτε την dolce vita
    δοκιμασαν αλλα πληρωνουν και τα γ@μησιατικα των πρωτων
    (μεσω αβασταχτων φορων) ποσο γνωστικοι νιωθουν σημερα ?

Και κατι ακομα (γιατι η κουβεντα θα παρεκτραπει οσονουπω αναμεσα
    στο ποσο καλα και ποιοι ξερουν καλυτερα την πλειοψηφια των αντρων
    η γυναικων) ....

Και δεκα ατομα να μαζευτουν εδω μεσα, που να ετυμηγορησουν οτι
    τα κακα αγορια δεν ελκουν την πλειοψηφια των κοριτσιων (οι ωριμες,
    ειναι αλλο φρουτο) ... υπαρχουν κατι χιλιαδες κοριτσιων εκει εξω
    που δεν τους καιγεται καρφι τι συζηταμε εδω μεσα. Παιρνουν αυτα
    που τους δινονται, απολαμβανουν την συναρπαστικη ζωη που μονο
    τα κακα παιδια μπορουν να προσφερουν ... και ουτε καν μας
    προεκτεινουν το μεσαιο δαχτυλο (γιατι δεν υπαρχουμε καν μεσα
    στο συμπαν τους).

Αυτα .... σχετικα με πιθανες πλειοψηφουσες συσπειρωσεις.
    Last edited by Del-meme290719b; 23-07-2019 at 23:52.

Γνωρίζουν ότι δεν άλλαξε κάτι από το ζενίθ στο ναδίρ. Μόνον αυτό. Επί φούσκας όσοι έκαναν Ζωαρα με λεφτά γονέων έφαγαν χοντρή ήττα μετά. Γνωρίζω παρα πολλά παιδιά. Τι να κάνω τώρα;;; να τσακωθώ; να πω " ντροπή και αίσχος που με λεφτά άλλων εσύ γλένταγες ενώ εγώ έπηζα;;; " δεν έχει νόημα. Κανένα. Εγώ απέκτησα μια στωικη αντιμετώπιση της έλλειψης επιλογών και συνήθισα. Το ατομο που τα είχε όλα δεδομένα και τα έχασε επειδή δεν κόπιασε για αυτά ακόμα δεν καταλαβαίνει πως η ουσία είναι αλλού. Περί αδικίας θα μιλήσουμε δηλαδή; είναι ατέρμονη αυτή η κουβέντα. Εκείνοι λοιπόν είχαν αυτοκίνητο και πήδηξαν. Μπορεί και να έμπλεξαν σε έναν γάμο ανεπιθύμητο. Μπορεί τώρα να κλαίνε επί 2. Πολλά μπορεί. Ξανά επιστρέφω... Εμείς μας αδικούμε όταν δεν βλέπουμε ποια είναι τα θετικά μας. Ίδιο μυαλό είχες εσύ με τον ψωνισμένο επιφανειακό που είχε αυτοκίνητο αλλά έλεγε σε όλα ναι;;;;; που η κοπέλα τον διέταζε που θα την πάει;;;; θα καθόσουν εσύ με κάποια να σε έχει για βιτρίνα;;;; μετά το αυτοκίνητο ία απαιτούσε και σωστή δουλειά και σωστό ντύσιμο και σωστό λέγειν. Ήσουν εσύ για τέτοια;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Δεν ειναι μαθηματικη αυτη η κοινωνια, Positive Wave ...
    Να βαζεις ενα αντιθετο προσημο ... και να αλλαζει η φορα κατευθυνσης !

Γιατι οσοι προσπαθησαν να κανουν το αντιθετο απο αυτο που εκαναν ... γελοιοποιηθηκαν.
    Ειναι καποια πραγματα στον ανθρωπινο ψυχισμο που ΔΕΝ εκριζωνονται μετα τα 12/14.
    Εαν εχεις μεγαλωσει με ηθικη μεσα στο σπιτι ... θα γινεις γελοιος αν πας να το παιξεις
    κακο παιδι. Γιατι το κακο παιδι διαθετει μια αλαζονεια που λειτουργει σαν κηροζινη και
    ελιξηριο ζωης για καποια 20αρα που ζει αποκλειστικα για συναρπαγη και ανακατωσουρα.
    Το καλο παιδι .... απλα θα γινει γελοιο .... γιατι κουβαλα ορια !

Σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω 100%.
    Πράγματι κακό παιδί δεν γίνεσαι αμέσως και αν προσποιηθείς ότι είσαι, θα τα κάνεις μαντάρα.

Βασικά πιστεύω πως τα πάντα στη ζωή εξηγούνται με βάση τα μαθηματικά. Και θα σου πω ποια μαθηματική θεωρία διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις. Η θεωρία παιγνίων. Και μάλιστα υπάρχει στη θεωρία παιγνίων ένα παίγνιο που λέγεται "η μάχη των φύλων".

Βασικά αν σκέφτεσαι στρατηγικά με βάση ένα μοτίβο συμπεριφοράς που παρουσιάζει η άλλη πλευρά, θα είσαι σε θέση να παίρνεις σωστές αποφάσεις.

Δηλαδή με δεδομένο ότι η άλλη π.χ. με απορρίπτει, δεν συνεχίζω. Αν με θέλει, αδιαφορώ όσο δεν πάει. Άσχετα ότι είναι σαδιστικό αυτό στον πυρήνα του, αποδίδει καρπούς. Αν όμως συνεχίσω αφελώς και της εκφράζω όσα νιώθω, είμαι καλός μαζί της και της κάνω όλα τα χατίρια, στατιστικά το παιχνίδι είναι χαμένη υπόθεση από εκείνο το σημείο και μετά. Θα βαρεθεί, θα κακομάθει και εσύ θα αναρωτιέσαι "που φταίω;".

Απλά αν μελετήσεις κάποια μοτίβα συμπεριφοράς ίσως να καταλήξεις να δεις που υπάρχει επιτυχία και που όχι. Αν πάρουμε απόσταση και μελετήσουμε σαν απλοί παρατηρητές τις σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων, θα εξάγουμε πολύτιμη εμπειρία από τους άλλους, χωρίς να χρειαστεί να πάθουμε εμείς για να μάθουμε. Άσχετα ότι το άθροισμα των λαθών μας λέγεται εμπειρία, οπότε χρειάζεται λίγο να φάμε τα μούτρα μας.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Banned
    Στα 53, εχω μια σχετικη αδρανεια να ξαναρισκαρω !
    Οσο συναρπαστικα και αν ακουγονται ολα οσα εγραψες.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Γνωρίζουν ότι δεν άλλαξε κάτι από το ζενίθ στο ναδίρ. Μόνον αυτό. Επί φούσκας όσοι έκαναν Ζωαρα με λεφτά γονέων έφαγαν χοντρή ήττα μετά. Γνωρίζω παρα πολλά παιδιά. Τι να κάνω τώρα;;; να τσακωθώ; να πω " ντροπή και αίσχος που με λεφτά άλλων εσύ γλένταγες ενώ εγώ έπηζα;;; " δεν έχει νόημα. Κανένα. Εγώ απέκτησα μια στωικη αντιμετώπιση της έλλειψης επιλογών και συνήθισα. Το ατομο που τα είχε όλα δεδομένα και τα έχασε επειδή δεν κόπιασε για αυτά ακόμα δεν καταλαβαίνει πως η ουσία είναι αλλού. Περί αδικίας θα μιλήσουμε δηλαδή; είναι ατέρμονη αυτή η κουβέντα. Εκείνοι λοιπόν είχαν αυτοκίνητο και πήδηξαν. Μπορεί και να έμπλεξαν σε έναν γάμο ανεπιθύμητο. Μπορεί τώρα να κλαίνε επί 2. Πολλά μπορεί. Ξανά επιστρέφω... Εμείς μας αδικούμε όταν δεν βλέπουμε ποια είναι τα θετικά μας. Ίδιο μυαλό είχες εσύ με τον ψωνισμένο επιφανειακό που είχε αυτοκίνητο αλλά έλεγε σε όλα ναι;;;;; που η κοπέλα τον διέταζε που θα την πάει;;;; θα καθόσουν εσύ με κάποια να σε έχει για βιτρίνα;;;; μετά το αυτοκίνητο ία απαιτούσε και σωστή δουλειά και σωστό ντύσιμο και σωστό λέγειν. Ήσουν εσύ για τέτοια;;;;
    Οντως βυθιζομαστε σε μια ατερμονη σπειρα ... οποτε δεν το συνεχιζω αλλο.

Να μου απαντήσεις αν είσαι χαρακτήρας που από τα 21 σου θα δεχόσουν μια κοπελιά να σου δίνει οδηγίες και εντολές για όλα παρακαλώ. Δεν μου σχολίασες αυτό που είναι σημαντικό για εσένα τον ίδιο κυρίως.

Banned
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post

.
    εγω δεν ειμαι διατεθυμενος να κολησω σε καποια που σιχαινομαι για να συνεχισω την εξελιξη του ειδους δυστιχησμενων ανθρωπων και στη τελικη αυτο το πραγμα μονο ζωη δεν ειναι καλυτερα να εχουμε μια ζωη καλυτερη παρα μια ζωη μιζερη μπορουμε να ανακαλυψουμε τις δυναμεις μας και τις ικανοτητες μας.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Να μου απαντήσεις αν είσαι χαρακτήρας που από τα 21 σου θα δεχόσουν μια κοπελιά να σου δίνει οδηγίες και εντολές για όλα παρακαλώ. Δεν μου σχολίασες αυτό που είναι σημαντικό για εσένα τον ίδιο κυρίως.
    Υποψιαζομαι ... οτι μαλλον ειναι περισσοτερο σημαντικο για σενα.

Παντως ΑΝ ηταν ετσι https://i.pinimg.com/originals/15/ab...5e5af1ffad.jpg
    καποιες εκπτωσεις χαρακτηρα θα τις εκανα. Δεν ξερω ποιες θα ηταν αλλα οπως λεει και ο πανσοφος λαος
    "μεταξωτοι κ@λοι απαιτουν μεταξωτα βρακια". Δεν φυλακιζεις μια αλαβαστρινη επιδερμιδα σε ενα εφτελες
    2αρακι, δινωντας της ενα κρεβατι και ενα ταβλι (για οταν λειπεις). Εκτος αν ερχομαι απο αλλον πλανητη.

Ερχομαι ?

Ιδανική ομορφιά - μόνον δική σου - που θα της έκανες παρέα ΜΟΝΟΝ όταν ήθελες. Χμ. Ουτοπικό σενάριο. Για εμένα ήταν σημαντικό να απαντήσεις διότι το επιχείρημα σου ήταν κυρίως πως οι κοπέλες κοιτούσαν την έλλειψη αυτοκίνητου.
    Πολύ όμορφη η κοπέλα στη φώτο πάντως. Αναλογίες πληθωρικες και ταυτόχρονα με προσώπο για νάζια. Έχεις γούστο!
    Σε περίπτωση που η κοπέλα είχε δικό της εισόδημα παράλληλα δικό της σπίτι σε είχε καψουρευτει άγρια τότε ναι. Θα συνέβαινε.

Banned
    Α ναι ... και κατι οξυμωρο με μενα.

Η ομορφοτερη γυναικα του κοσμου να μου πει "σε βαζει συνδικαιουχο σε 4 δις ευρω
    δικης μου περιουσιας και το μονο που θελω ειναι να μου κανεις ερωτα" την παραταω
    χωρις δευτερη σκεψη (ουτε καν υποψια) και φευγω. Δεν μπορω να αντεξω (σε βαθυ
    υποσυνειδητο επιπεδο) οτι πληρωνει αλλος ... περα απο μενα !

(αν κοιταξετε το νηματακι μου ... θα καταλαβετε γιατι ... και δεν αλλαζει αυτο !)

Οι γυναικες που γνωρισα ηταν πολυ πολυ πολυυυυυυυ μετριοτερες της οπτασιας του λινκ.
    Το βαζω για να μην ξεχναω, μερικες φορες ... οτι υπαρχουν και ομορφοτερες απο αυτες
    που γνωρισα (η με γνωρισαν αυτες, μαλλον το δευτερο). Νιωθω τοσο εκμηδενισμενος
    οταν σκεφτομαι με τι γυναικες πλαγιασα. Θελω να ξεχασω .... αλλα δεν μπορω !

Θυμάσαι την γεματουλα και μισείς τον εαυτό σου; νομίζω ότι η ομορφιά της Εικονιζομενης αντιστοιχεί σε μονδελο....αντιστοιχου βεληνεκούς.

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast