''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 263
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ ότι είναι και θέμα βελτίωσης, σε προσωπικό επίπεδο, των ή κάποιων απο τα χαρακτηριστικά που προανέφερα. Όμως, είμαι απο τους ανθρωπους που πιστεύουν πως το άτομο μπορεί να βελτιωθεί από άποψης ικανοτήτων/δυνατοτήτων μέχρις ενός σημείου. Δεν θα γίνουν όλοι καθηγητές πανεπιστημίου ούτε πρωταθλητες των 100 μετρων ή εκατομμυριούχοι.

Το μέχρι που φτάνουν οι δυνατότες σου στον ερωτικό τομέα θα το ανακαλύψεις όταν βρεθεις με μια γυναίκα την οποία πραγματικά γουστάρεις, διότι εκει θα εκδηλώσεις/θα βγάλεις στην επιφάνεια το άπαν των δυναμεων που έχεις μεσα σου για να την κερδίσεις. Αν δεν βρεθεις με τετοια γυναικα αλλά με την κάθε "καλή περίπτωση που δεν θα λεγα και όχι", απλά θα εισαι νεροβραστος.

Ξέρω όμως ότι στο τέλος θα συμφωνήσουμε σε ένα, ότι: Η πολλή φιλοσοφία βλάφτει
    .
    δεν βλαπτει, απλα δεν αρκει...
    μπορει και να βοηθαει το να συνειδητοποιει κανεις 5 πραγματα, στο να βρει τους τροπους να τα κανει και πραξη.
    αρκει να μην πεφτει στην παγιδα να θεωρησει οτι η συζητηση θα λυσει μονη της το θεμα. θελει και πραξεις.

στο αλλο που ειπες, δεν ειμαι και τοσο σιγουρη, οτι οι περιπτωσεις που "δεν θα λεγες και οχι", δεν βοηθουν.
    αν δεν θα λεγες και οχι, απλα δεν τρελαινεσαι κι απ την χαρα σου, εγω νομιζω οτι ειναι καλες οι συναναστροφες αυτες, στο να γινει καποιος πιο ανετος και πιο κοινωνικος και ευχαριστος και να ειναι πιο ετοιμος οταν θα κανει και την γνωριμια που τον ενδιαφερει πολυ.
    υπο την προυποθεση να την θεωρει οντως καλη αλλα οχι ενθουσιαστικη, οχι να το κανει με το ζορι και να υποφερει, οπως κατα καιρους περιγραφει ο γουαι για γυναικες που δεν του αρεσουν κι εδειξαν το ενδιαφερον τους.

Δεν βοηθάει Remedy αυτό το "καλη αλλα οχι ενθουσιαστικη"! Το έχω δοκιμάσει αρκετες φορες! Είναι ως εαν να προσποιείσαι και να πειραματίζεσαι συγχρόνως, κι όταν δεν εισαι μαζι της να νιωθεις χάλια που δεν εισαι με κοπέλα που πραγματικα θα θελες και να σε παίρνει ένα αίσθημα θλίψης και να βασίζεις τη σχέση σου μαζι της στον άξονα ανάγκη/φόβος μπας και δεν προκύψει κάτι άλλο καλύτερο! Και το κυριότερο, τουλάχιστον εδώ που είμαι, για μια κοπέλα, αλλά και για την οικογενεια της, άμα ξεκινησει τετοια φαση, όλα στο νου τους γυροφερνουν και καταλήγουν στη λέξη γάμος!! Οπότε όσο πιο πολλά έκανες μαζι της τόσο πιο εγκλωβισμένος βρίσκεσαι.
    Ο εσωτερικός αρνητισμός με μπλέκει, αρκετες φορες, σε καταστασεις, που μέσα μου η συνειδηση μου με γελοιποιεί και μου υποδεικνύει με ποσο κατώτερα μου άτομα έμπλεξα!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , ναι , εισαι νεος ακομα , κι εγω το πρωτο μου Μ3 , το πηρα το 93.........50.000 του τοτε , τωρα τα παιρνεις τσαμπα ......
    Τώρα βασικά τα δίνουν τσάμπα γιατί, πέρα ότι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει λεφτά για να τα συντηρήσει,άλλα και η βενζίνη από μόνη της είναι άκρως ασύμφορη (νά'ναι καλά οι κυβερνήσεις μας απ'το 2009 και μετά με τις μπακαλίστικες λογιστικές τους!)!

Senior Member
    Tο μέχρι που φτάνουν οι δυνατότες σου στον ερωτικό τομέα θα το ανακαλύψεις όταν βρεθεις με μια γυναίκα την οποία πραγματικά γουστάρεις, διότι εκει θα εκδηλώσεις/θα βγάλεις στην επιφάνεια το άπαν των δυναμεων που έχεις μεσα σου για να την κερδίσεις. Αν δεν βρεθεις με τετοια γυναικα αλλά με την κάθε "καλή περίπτωση που δεν θα λεγα και όχι", απλά θα εισαι νεροβραστος.
    Ο έρωτας θολώνει το μυαλό και οι τακτικές και οι προγραμματιαμοι πάνε περίπατο.
    Με την νηφαλιότητα και την ψυχραιμία μπορείς να δράσεις με τακτική και να κερδίσεις αυτό που θες.
    Εγώ τουλάχιστον όταν είμαι ήρεμη και λογικη κάνω παπάδες, όταν ειμαι υπο την επήρεια του έρωτα την μια χαζομαρα πίσω από την άλλη, αν και σιγά σιγά βελτιωνομαι. :)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αποδεδειγμένα,η δεύτερη κατηγορία έχει πολύ μεγαλύτερη πέραση....
    Τι λέτε?
    Χμμμ..θα ήθελα κ εγώ να πω την αποψή μου στο θέμα σου good boys - bad boys....αν κ το ποστ σου είναι λίγο παλιό...αλλά δν πρζ...κάλλιο αργά παρά ποτέ.. .Για να σου πω την αλήθεια μου..εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένη μ ένα "καλό" παιδί όυτε και με ένα "κακό" παιδί..θα ήθελα έναν άντρα με χαρακτηριστικά και των δύο και θα σ εξηγήσω τι εννοώ αφού πρώτα δώσω τους δικούς μου ορισμούς για τον κάθενα από τους δυο τύπους...αλλά και τον "mr.perfect" ή κτ τέτοιο τελος πάντων όπως το βλέπω εγώ

"Καλό παιδί" : είχα βγει σ'ενα φοιτητικό beach party με τη παρέα μιας φίλης..και μέσα σε αυτή ήταν και ένα παιδί..μέτριας εμφάνισης...άχρωμο, δεν μιλούσε πολύ....ίσως να ήταν ντροπαλός..προτιμούσε να είναι τόσο διακριτικός που ώρες ώρες ξεχνούσα οτι υπήρχε και αυτός στη παρέα...σγρ δν ήταν το άτομο που θα έλεγες οτι έχει θάρρος..δεν το λέω για να τον κράξω..ο καθένας μπορεί ν είναι όπως αισθάνεται κ σγρ δν μπορώ να καταλάβω ο καθένας τι κουβαλάει στη ψυχή του ..απλώς περιγράφω τη πραγματικότητα...αυτό π έιδα εγώ έστω....φαινόταν βαρετός..χωρίς να έχει ενδιαφέροντα..ίσως κ λίγο μονόχνωτος...ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ....καποια στιγμή κτ κουβέντιαζα με τη φίλη μου κ είπε διστακτικά " αν μου επιτρέπετε...χωρίς να θέλω να επέμβω θέλω να πω οτι...μπλα μπα μπλα...."..ρε αγόρι άσε τους τύπους και χαλάρωσε...είμαστε ένα παρεάκι..μιλάμε,γελάμε..δια� �κεδάζουμε.....αν κάνεις έτσι εμφανή τη παρουσία σ άστο καλύτερα...οι γυναίκες θέλουν κάποιον να μη κομπλάρει ν πει τη γνώμη του..θέλουν θάρρος, να νιώθουν ότι είναι με κάποιον που άμα χρειαστεί μπορούν να τα βάλουν μ έναν,με δέκα, με εκατό...έτσι νιώθουμε ασφάλεια...κ αυτή τη ψευδαίσθηση μας δημιουργούν οι ψευτοτσαμπουκάδες.....Έγω λοιπόν αυτόν δν θα ήθελα να τον πλησιάσω αν και είμαι σίγουρη ότι ίσως είναι ένας άνθρωπος πολύ καλός με άποψη, που έχει όντως ενδιαφέροντα στη ζωή του (άλλο που δν τα επιδεικνύει)....κ δν θα τον πλησιαζα γτ δεν με ελκύει...εδώ αυτός δεν πιστεύει κ δν αγαπάει τον εαυτό του..πως θα τον δω εγώ αλλιώς..??

"Κακό παιδί" : ο ψευτοτσαμπουκάς, αυτός που κάνει πολύ θόρυβο στο πέρασμα του και ουσία μηδέν...με τη διαφορά ότι έχει το θράσος και παρουσιάζεται σαν κελεπούρι..θράσος είπα όχι θάρρος...γτ αυτος είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ.....χειρότερος δλδ κ από τον συνεσταλμένο "καλό" που περιγράψαμε παραπάνω γτ ο συνεσταλμένος ¨"καλός" έιναι αυθεντικός... δν παρουσιάζει ένα θάρρος π στην ουσία δν έχει...όμως ο "κακός" γυαλίζει στα μάτια των γυναικών πιο εύκολα.. γτ έχει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...δν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση που θα με εκμεταλλευόταν, θα με κεράτωνε, δεν θα με σεβόταν κλπ κλπ....

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΟΣ....ο ένας δν θα μ έλκυε να τον πλησιάσω αλλά πιθανότατα να μου άρεσε να είμαι μαζί του κ ο άλλος θα με έλκυε αλλά δν θα άντεχα να μείνω μαζί του ( για πολύ καιρό τουλάχιστον)....και πάμε τώρα στον καλύτερο από όλους

Αυτος λοιπόν είναι καλύτερος γτ έχει πάρει στοιχεία κ από τους δύο τους παραπάνω...δηλαδή...έχει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟ� �ΤΑ ( γ να μν πέφτει με τα μούτρα σε κάθε γυναίκα π γνωρίζει)....έχει την ΑΝΕΣΗ και τον ΤΡΟΠΟ να προσεγγίσει μια γυναίκα....και ας μην είναι σούπερ ντούπερ κοινωνικός και φίρμα....ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ..πόσο βασικό αυτό γ ολους μας όλοι μας πρεπει ν προσπαθούμε γ αυτό...ΚΑΙ ΑΣ ΜΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ...ξερει να συμπεριφέρεται σωστά και να είναι εντάξει στις σχέσεις του ΑΛΛΑ έχει και τα όρια του και τον ΕΓΩΙΣΜΟ του....δεν τρεχει σα σκυλάκι πισω απο τη καθεμία που τ κάνει παιχνιδάκια..δν μάσαει κ τόσο εύκολα.....και αμααα βρω εγώ κανέναν τέτοιο εμένα ν με γράψεις..αλλά πρέπει να αυτοβελτιωθώ ακόμα ...έχω κ εγω δρόμο μπροστά μου...πάντως καπως έτσι θα ήταν το προτιμότερο προφιλ ενός άντρα..ουτε ¨καλος¨ουτε ¨κακος¨...
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ� �Α,ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Π ΕΙΝΑΙ.....

Πάντως έχετε δίκιο να αναρωτιέστε τλκ αν πρέπει ν ειστε καλα η κακα παιδια....τι ειναι προτιμοτερο..είναι δύσκολο να είσαι άντρας..ο άντρας έχει συνδεθεί με τον δυναμισμό και το θάρρος...κ δυστυχώς καλείσθε να ανταποκριθείτε σε αυτό κ δν είναι καθόλου εύκολο γτ δεν το έχουν όλοι στη φύση τους ή δεν είναι του τύπου τους..εξαλλου δν είμαστε όλοι το ίδιο.....κ εγώ αν ήμουν άντρας ίσως ν ήμουν φλωράκι "όχι τόσο πολύ όσο το "καλο" παιδι π περιέγραψα..αλλά ευτυχώς είμαι κοπέλα και με λένε "σοβαρή" ..αν κ δν ξέρω αν είναι τόσο καλό γτ οι ξεπεταγμένες αρέσουν σίγουρα ...αλλά με σώζει και η εμφάνιση που μ λένε ότι την έχω μ το μέρος μ ...για να μην ξεφεύγω, εκεί π θέλω ν καταλήξω είναι ότι μπορεί ν μν είμαι προκλητικη και ξεπεταγμένη αλλά τι ν κάνουμε..? είμαστε αυτό π είμαστε..αυτό π μπορούμε να υποστηρίξουμε καλύτερα..οπότε κ εσυ δν χρειάζεται να αλλάξεις για να ταιριάζεις στις ταμπέλες ¨"καλο¨"παιδί "κακό" παιδί....να είσαι αυτό π είσαι και ν προσπαθείς ν βελτιώνεις τον εαυτό σ προς το καλύτερο......
    ΑΥΤΑΑΑΑ...ήθελα ν γραψω στ ποστ σου ( αν ήταν ποστ με θέματα σχέσεων θ το απέφευγα δν νμζ ότι είμαι η κατάλληλη ν δίνω συμβουλές σ τέτοια θέματα) ομως τ θέμα σ τ είχα φιλοσοφήσει κάπως.. ;)
    Last edited by Miliva21; 16-11-2016 at 22:01.

Senior Member
    Μιλίβα καλα τα λες, εμένα μ' άρεσε η γυναικεία γνώμη σου στο θέμα!

που ξέρεις τι κρυβει μέσα του κάποιος?
    πρωτα δωσε του την ευκαιρια. Καποιοι μπλοκάρουν, κομπάζουν να ξετιληχτούν απ την πρωτη. με την πρωτη εντυπωση δεν μπορεις να προδικάσεις τη συνέχεια.
    γιάννης

πρωτα δωσε του την ευκαιρια. Καποιοι μπλοκάρουν, κομπάζουν να ξετιληχτούν απ την πρωτη. με την πρωτη εντυπωση δεν μπορεις να προδικάσεις τη συνέχεια.
    Βασικα δεν τους καυλωνει ο ησυχος, αυτο ειναι ολο. Δεν το κατακρινω γιατι γουστα ειναι αυτα, αλλα αυτη ειναι η ουσια.
    Οι γυναικες ψαχνουν κατι προς το brutal ο,τι και αν λενε. Ο αλλος διανοητικα μπορει να ειναι το αντιστοιχο της ξανθιας χαζογκομενας που κανει τσιχλοφουσκες αλλα δεν τις νοιαζει αν βγαζει αντριλα.

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψε η Miliva: Ο καθένας να υποστηρίζει το στυλ του, να νιώθει καλά με αυτό και να εκπέμπει αυτοσεβασμό. πχ ο ήσυχος να καταλαβαίνεις πως γουστάρει να είναι ήσυχος, δεν τον νοιάζει να ξενοπηδάει κ να κάνει το μάγκα, έχει άλλα ενδιαφέροντα και τον ικανοποιεί να έχει πιο βαθιά σχέση με τη γυναίκα του- όχι να τον βλέπεις κ να λες "πόσο θα θελε να είναι κακό παιδί αλλά δν μπορεί, δεν τοχει.

Εμένα πχ ανέκαθεν μου άρεσαν οι intellectual τύποι με ενδιαφέροντα, με δυνατό μυαλό κι ας ήταν κ λαπάδες στο σώμα όχι οι brutal αγριογκόμενοι. Με εξιτάρει ένας άντρας που μιλάει και σκέφτεσαι "αυτός είναι ΚΑΠΟΙΟΣ, θέλω να τον έχω στη ζωή μου"

Η γυναίκα απορρίπτει πολύ γρήγορα, ανάλογα με την εντύπωση χαρακτηρα που της δίνει κάποιος. Δεν δίνει ευκαιρία άμα η αρχική της εντυπωση ειναι αρνητική.
    Γι αυτό ένας "ήσυχος", "καλό παιδί" δεν μπορεί να κάνει σχέση με γυναίκα που τον γεμίζει. Θα δυσκολευτει να την κηνυγησει, διοτι δεν εχει το κηνυγι στο αιμα του. Βεβαια αμα γουσταρει καποια θα κινητοποιήσει όλο του το είναι για να την καταφέρει, αυτό όμως δεν προδικάζει τη συνέχεια διότι ο πυρήνας του χαρακτηρα μας δεν αλλάζει.
    Βεβαια όλα ειναι θεμα γούστου. Υπάρχουν οι ακριβως αντιθετες του απο πλευρας χαρακτηρα που γουσταρουν τετοιους τυπους.
    γιάννης

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψε η Miliva: Ο καθένας να υποστηρίζει το στυλ του, να νιώθει καλά με αυτό και να εκπέμπει αυτοσεβασμό. πχ ο ήσυχος να καταλαβαίνεις πως γουστάρει να είναι ήσυχος, δεν τον νοιάζει να ξενοπηδάει κ να κάνει το μάγκα, έχει άλλα ενδιαφέροντα και τον ικανοποιεί να έχει πιο βαθιά σχέση με τη γυναίκα του- όχι να τον βλέπεις κ να λες "πόσο θα θελε να είναι κακό παιδί αλλά δν μπορεί, δεν τοχει.

Εμένα πχ ανέκαθεν μου άρεσαν οι intellectual τύποι με ενδιαφέροντα, με δυνατό μυαλό κι ας ήταν κ λαπάδες στο σώμα όχι οι brutal αγριογκόμενοι. Με εξιτάρει ένας άντρας που μιλάει και σκέφτεσαι "αυτός είναι ΚΑΠΟΙΟΣ, θέλω να τον έχω στη ζωή μου"
    Nταξει,ισως εισαι η εξαιρεση,ο κανονας ειναι να πηδανε οσοι ασχολουνται με τον ολυμπιακο,εχουν μουσακι leonidas και φορανε nike αεροσολα.

Οταν λεω μπρουταλ ή αντριλα δεν το εννοω με τη στενη εννοια.πχ περιλαμβανω και το παραγοντιλικι,να ναι ο αλλος ''κατι'' μεσα σε ενα κυκλο για καποιο λογο.
    Last edited by Αλαφροίσκιωτος; 17-11-2016 at 11:57.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μιλίβα καλα τα λες, εμένα μ' άρεσε η γυναικεία γνώμη σου στο θέμα!
    Παιδια μισό λεπτό....σας βγάζει ολόκληρη την απάντηση μου γτ εμένα όχι....για να μην παρεξηγηθώ είναι ολοκληρωμένη η απαντηση?? Φαίνεται ??

Miliva21
    Guest
    Σγρ δν ξέρω ο καθένας τι κρύβει μέσα του....αναρωτιέμαι όμως αν φαίνεται ολόκληρη η απάντηση μου γτ εμένα δν μ τη δείχνει όλη και είχα γράψει κ αλλά πραγματάκια

Miliva21
    Guest

"Καλό παιδί" : είχα βγει σ'ενα φοιτητικό beach party με τη παρέα μιας φίλης..και μέσα σε αυτή ήταν και ένα παιδί..μέτριας εμφάνισης...άχρωμο, δεν μιλούσε πολύ....ίσως να ήταν ντροπαλός..προτιμούσε να είναι τόσο διακριτικός που ώρες ώρες ξεχνούσα οτι υπήρχε και αυτός στη παρέα...σγρ δν ήταν το άτομο που θα έλεγες οτι έχει θάρρος..δεν το λέω για να τον κράξω..ο καθένας μπορεί ν είναι όπως αισθάνεται κ σγρ δν μπορώ να καταλάβω ο καθένας τι κουβαλάει στη ψυχή του ..απλώς περιγράφω τη πραγματικότητα...αυτό π έιδα εγώ έστω....φαινόταν βαρετός..χωρίς να έχει ενδιαφέροντα..ίσως κ λίγο μονόχνωτος...ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ....καποια στιγμή κτ κουβέντιαζα με τη φίλη μου κ είπε διστακτικά " αν μου επιτρέπετε...χωρίς να θέλω να επέμβω θέλω να πω οτι...μπλα μπα μπλα...."..ρε αγόρι άσε τους τύπους και χαλάρωσε...είμαστε ένα παρεάκι..μιλάμε,γελάμε..δια� �κεδάζουμε.....αν κάνεις έτσι εμφανή τη παρουσία σ άστο καλύτερα...οι γυναίκες θέλουν κάποιον να μη κομπλάρει ν πει τη γνώμη του..θέλουν θάρρος, να νιώθουν ότι είναι με κάποιον που άμα χρειαστεί μπορούν να τα βάλουν μ έναν,με δέκα, με εκατό...έτσι νιώθουμε ασφάλεια...κ αυτή τη ψευδαίσθηση μας δημιουργούν οι ψευτοτσαμπουκάδες.....Έγω λοιπόν αυτόν δν θα ήθελα να τον πλησιάσω αν και είμαι σίγουρη ότι ίσως είναι ένας άνθρωπος πολύ καλός με άποψη, που έχει όντως ενδιαφέροντα στη ζωή του (άλλο που δν τα επιδεικνύει)....κ δν θα τον πλησιαζα γτ δεν με ελκύει...εδώ αυτός δεν πιστεύει κ δν αγαπάει τον εαυτό του..πως θα τον δω εγώ αλλιώς..??

Miliva21
    Guest
    ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΓΤ ΝΜΖ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ...

"Κακό παιδί" : ο ψευτοτσαμπουκάς, αυτός που κάνει πολύ θόρυβο στο πέρασμα του και ουσία μηδέν...με τη διαφορά ότι έχει το θράσος και παρουσιάζεται σαν κελεπούρι..θράσος είπα όχι θάρρος...γτ αυτος είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ.....χειρότερος δλδ κ από τον συνεσταλμένο "καλό" που περιγράψαμε παραπάνω γτ ο συνεσταλμένος ¨"καλός" έιναι αυθεντικός... δν παρουσιάζει ένα θάρρος π στην ουσία δν έχει...όμως ο "κακός" γυαλίζει στα μάτια των γυναικών πιο εύκολα.. γτ έχει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...δν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση που θα με εκμεταλλευόταν, θα με κεράτωνε, δεν θα με σεβόταν κλπ κλπ....

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΟΣ....ο ένας δν θα μ έλκυε να τον πλησιάσω αλλά πιθανότατα να μου άρεσε να είμαι μαζί του κ ο άλλος θα με έλκυε αλλά δν θα άντεχα να μείνω μαζί του ( για πολύ καιρό τουλάχιστον)....και πάμε τώρα στον καλύτερο από όλους

Αυτος λοιπόν είναι καλύτερος γτ έχει πάρει στοιχεία κ από τους δύο τους παραπάνω...δηλαδή...έχει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟ� �ΤΑ ( γ να μν πέφτει με τα μούτρα σε κάθε γυναίκα π γνωρίζει)....έχει την ΑΝΕΣΗ και τον ΤΡΟΠΟ να προσεγγίσει μια γυναίκα....και ας μην είναι σούπερ ντούπερ κοινωνικός και φίρμα....ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ..πόσο βασικό αυτό γ ολους μας όλοι μας πρεπει ν προσπαθούμε γ αυτό...ΚΑΙ ΑΣ ΜΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ...ξερει να συμπεριφέρεται σωστά και να είναι εντάξει στις σχέσεις του ΑΛΛΑ έχει και τα όρια του και τον ΕΓΩΙΣΜΟ του....δεν τρεχει σα σκυλάκι πισω απο τη καθεμία που τ κάνει παιχνιδάκια..δν μάσαει κ τόσο εύκολα.....και αμααα βρω εγώ κανέναν τέτοιο εμένα ν με γράψεις..αλλά πρέπει να αυτοβελτιωθώ ακόμα ...έχω κ εγω δρόμο μπροστά μου...πάντως καπως έτσι θα ήταν το προτιμότερο προφιλ ενός άντρα..ουτε ¨καλος¨ουτε ¨κακος¨...
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ� �Α,ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Π ΕΙΝΑΙ.....

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast