πυρετός το Σαββατόβραδο!!... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 220
    Senior Member
    Γεια σου Έλις μεγάλε!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    το ερωτημα ειναι εχουμε το κουραγιο να ζησουμε εκει ειναι το θεμα γιατι εμενα τα κουραγια μου πεσανε τωρα τελευταια
    οσο πιο πολυ ψυχη εχεισ τοσο πιο καλα περνασ εγω νομιζω
    ξερω και γω...ολο λέω οτι το εχω το κουραγιο για να ζησω και να περασω καλα και όλο πεφτω εξω!!!λες και ειμαι αλλη στο κεφαλι και αλλη στο σωμα... μπερδευομαι και απογοητευομαι και μετα λέω ...πάει δεν ξερω τι μου γινεται και μετα πάλι ελπίζω και μετα τα ιδια σκατα!!!
    σημερα βοηθουσα μια φιλη μου να ετοιμαστει για το ραντεβου της, της ειπα πως να ντυθει , πως να βαφτει... ζουσα την χαρα της και τον ενθουσιασμο της ...εννοειται οτι την εκανα θεα! και θυμηθηκα τον δικο μου ενθουσιασμο οταν ειχα να βγω ραντεβου με καποιον που αξιζε τον κοπο να ενθουσιαστω!... ποτε ηταν αυτο ομως δεν θυμαμαι!!

και το λοιπον...(ειμαι ηδη στο 2 ποτηρι) δε καταλαβα ποτέ γιατι πρεπει με το στανιο να καλο περναω 1 φορα την εβδομαδα και μαλιστα συγκεκριμενη. Περασαν τα χρονια και ακομη μυαλο δε βαζω... εγω γουσταρω ενα τριτο απογευματο βραδο να το καψω...
    Που εισαι φλερ? Περα απο τις γιορτες μηπως εχουμε κοινο και αυτο ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εγώ για τα Σάββατα το μόνο που ξέρω είναι η κατάληξή μου: Θα γίνω γκολ και νούμερο και αύριο θα έχω ένα κεφάλι γάματα. Για σήμερα έχω ήδη απορρίψει δύο μπαράκια λόγω της ρεζιλίασης της τελευταίας φοράς, αλλά άμα πιω λιγάκι και πάρω δυνάμεις με βλέπω να πηγαίνω και σε αυτά..

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ρεα εγω το αποκαλω αποτοξινωση απο το θελκτικα ντυμμενο κενο. Που θα παει... θα ξανα ρθει ο καιρος να γουσταρουμε αλλα κατι που πραγματι να μας κεντριζει.

Τακ εγω ειμαι σε μαχη με το αλκοολ οποτε νοητικα τα πινω εδω ...
    Ελις το γουσταρω πολυ αυτο το τραγουδι

Banned
    για όλα τα σαββατα που φτασαμε στην καταστροφή φταινε οι γκομενες... οι πρωην και οι επομενες ανωνυμες και επωνυμες και γενικως

https://www.youtube.com/watch?v=kxbmu0DD1tM

Senior Member
    Πάμε για ένα ποτάκι, εγώ, ο Έλις κι εσείς κορίτσια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Εγώ για τα Σάββατα το μόνο που ξέρω είναι η κατάληξή μου: Θα γίνω γκολ και νούμερο και αύριο θα έχω ένα κεφάλι γάματα. Για σήμερα έχω ήδη απορρίψει δύο μπαράκια λόγω της ρεζιλίασης της τελευταίας φοράς, αλλά άμα πιω λιγάκι και πάρω δυνάμεις με βλέπω να πηγαίνω και σε αυτά..
    εγω παλι με τα ρεζιλικια τα παω μια χαρα δεν εχω κανενα απολυτωσ προβλημα με το αρνητικο κλιμα πλεον και νηφαλιοσ παλια επρεπε να πιω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    εχω την πεποιθηση οτι ορισμενες γυναικες ομορφαινουμε μεγαλωνοντας Ρεα...
    -οχι η γκρια κοτα εχει το ζουμι--- μη παμε εκει
    χαχαχαχα...ε οχι μην το παμε εκει!!... δεν με νοιαζει που μεγαλωσα... που ξεχασα να το απολαυσω με τσακιζει... η τελευταια πενταετια που πήγε??
    καποιοι μου στερησαν τα παιδικα μου χρόνια...για το καλο μου
    και τωρα εγω μου στερω τα ενηλικα και ωραια μου χρονια... εγω και κανεις αλλος!!! και νιωθω ποοοολυ μαλακ@ς!!!!!!!!!

Senior Member
    Πέντε χρόνια δεν είναι τίποτα. Μην τα σκέφτεσαι τόσο πολύ γιατί θα χάσεις και τα ερχόμενα πέντε.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μπαργουμαν εχω να σκεφτει να γινω, αλλα σε κανα μικρο μαγαζακι οχι υπερπαραγωγη... αλλα με φοβαμαι ρεα...
    χαχαχα...να κανω και εγω σερβις και να μπει μεσα το μαγαζι απο την πρωτη βδομαδα χαχαχαχα

Quote Originally Posted by rea View Post
    και τωρα εγω μου στερω τα ενηλικα και ωραια μου χρονια... εγω και κανεις αλλος!!! και νιωθω ποοοολυ μαλακ@ς!!!!!!!!!
    Δεν σου τα στερεις, σε προστατευεις απο καποια ηδη βιωμενα σεναρια που τελικα δεν σε οδηγησαν καπου καλυτερα. Καλη δεν ειναι και αυτη η οπτικη?
    Να το γυρισω σε μπινελικια που μας καταντησαν "ζωντανους νεκρους" ???

Senior Member
    τι λέτε εδώ μωρε;;; το σαββατο. πικραμενη ιστορια. βεβαια για μενα παντα ηταν δυσκολη η κυριακη απογευμα. απομειναρια της μαθητικης ζωης φαινεται. τα σαββατα απο μικρη νομιζω δεν τα συμπαθουσα γιατι παντα ημουν "της διαφορας" εβγαινα πεμπτες, παρασκευες το σαββατο ήμουν κομματια ηδη. ειδικα απο οταν ειχα δικο μου σπιτι και μετά μόνο φίλους φώναζα για ταινιες και φαγητο :)

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast