Κόμπλεξ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84

Thread: Κόμπλεξ

Banned
    εγω να σου πω το μονο πραγμα που με ενοχλει στα γυαλια ειναι οτι πρεπει να τα στηριζω στη μυτη μου κατι που με εκνευριζει αλλιως σαν εμφανιση μου αρεσουν ειναι πιο σοφιστικε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Rea με ενθάρρυνες και μένα...πολυ με τα λογια σου...!! Αυτα πρεπει ν βλέπουμε..την πραγματικοτητα. Ειμαι 22 κ 1,68/69 με 62 κιλά
    και ενω ξερω οτι έχω ωραίο σωμα και κανονικό
    με θεωρώ χοντρή σε κάποια σημεια...και δν μου αρεσω κ πολυ..κ εχω μια ανασφάλεια
    επειδη δν ειμαι αδύνατη όπως πολλές ακομα κ συτά τα σημεία. Αστα
    Εσυ , Νεραιδα , εισαι μια χαρα , ολοι εχουμε μικροελατωμματα , δεν ειναι η αψογη εμφανιση το ζητουμενο . Στις μικροατελειες ειναι η ομορφια .

Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Rea με ενθάρρυνες και μένα...πολυ με τα λογια σου...!! Αυτα πρεπει ν βλέπουμε..την πραγματικοτητα. Ειμαι 22 κ 1,68/69 με 62 κιλά
    και ενω ξερω οτι έχω ωραίο σωμα και κανονικό
    με θεωρώ χοντρή σε κάποια σημεια...και δν μου αρεσω κ πολυ..κ εχω μια ανασφάλεια
    επειδη δν ειμαι αδύνατη όπως πολλές ακομα κ συτά τα σημεία. Αστα
    Νεραιδουλα μια χαρα κοπελαρα εισαι! 1,69 θεωρεισαι ψηλη κοπελα! τα κιλα σου ειναι φυσιολογικα για το υψος σου.Εγω ειμαι 1,57 και 43 κιλα και με παιρνανε για παιδακι lol αλλα δεν με νοιαζει! συνηθως φοραω flat παπουτσια η all star.Τακουνι βαζω σπανια.

Banned
    νεραιδα μου, μου πήρε πολυ κοπο να δω την πραγματικότητα και την αλήθεια σε όσα λέω... εχω υπάρξει σε όλους τους σωματότυπους, και το μονο που καταφερνα εκτος απο το να υποφέρω προσπαθοντας να ικοανοποιήσω τους αλλους, στεροντας απολαυσεις για τον εαυτο μου..'ηταν να επιβαρυνθω με εξτρα αυτοαπέχθεια και αυτολύπηση...και αυτο γιατι? για τις καμπύλες μου?...επειδη δεν ειμαι μονδελο?? σημερα γελάω με τα τοτε μου αυτομαστιγώματα. μετα απο τοσες θυσιές και τόσα βασανα που πέρασε η γυναικα για να μορφωθει και να καλλιεργηθει..εξακολουθουμ ε να συμπεριφερόμαστε σαν κρεατα ...να μας ζυγιζουμε σαν κρεατα να μας γδαρουμε σαν κρεατα ...και αυτο γιατι? για να αρεσουμε στον εκαστοτε ρηχο χασαπη?.. βλέπω γυναικες με προσωπικοτητες και θεσεις ουσιαστικες οπως και εσυ ...και μετα βλέπω γυναικες μεγαλύτερες απο εμας που σιχαινεσαι να την λες γυναικα εδω μεσα.
    οι ανασφαλειες ειναι θεμιτες ...ουτε κ γω εχω αυταπάτες οτι ειμαι η αφροδιτη της μυλου... αν και θα θελα καποτε να φτασω εκει ;)..αλλα οτι υπάρχει σε αυτον τον καθρευτη δεν ειναι αποκρουστικο .. πιστευω πολυ στην σχεση μας με τον καθρευτη μας!.. ειναι εγκλημα για μενα να ακους εναν ανδρα να σου λέει να χασεις κιλα... εγλημα!! ..αν σου αρεσουν οι λεπτες ...δεν σημαινει οτι οι μη λεπτες ειναι ασχημες εισαι αγενης!! ..ειναι εγκλημα οι φιλες που σου λένε να χασεις κιλα... και ειδικα εκεινες που λιμοκτονουν ..και σκανε απο την λύσσα τους οταν εσενα σου στελνει ο γκομενος λουλουδια...εσενα που εφαγες 2 σουβλακια χτες βραδυ! χαχαχαχα... εκεινο το χαμογελο το ψευτικο ...στα προθυρα υστεριας ..το λατρευω!!!!
    δεν το λεω για να πουλησω μουρη...ουυυυ αρεσω κλαι μαιν και μ@λ@κιες ...το ξερω το βασανο μας και το λαθος τρυπάκι που μπαινουμε...ξερω ποσο υποφερει ενας ανθρωπος οταν μισει το πετσι του..και ποσο βιαζεται η ψυχουλα σου οταν καποιος γυρναει και σου λέει...χασε κιλα...κανε πλαστικη..γυμνασου...μην εισαι δυναμικη... βουλωστο...τυλιξε τον.... εχει γινει καθημερινη ρουτινα η αγενεια!! και ο καθε ενας εχει να σου δωσει μια λύση ...λες και κανεις μας εχει πιασει την ευτυχια απο τα @ρχίδι@ και ξερει κατι παραπάνω απο τον αλλον!
    μας μπουκωνουν με ανουσια κομπλεξ και μεσα σε ολη αυτη τη πλυση εγκεφαλου ...το καταπίνουμε πια αμασητο..

και ειναι και εκεινοι οι Ανδρες ρε φιλεναδα...που για πάντα θα τους ευγνωμονώ που βρεθηκαν στον δρομο μου...που σε κοιταζουν σαν να εισαι Η Γυναικα!!! ...δεν ξερω πως να το εξηγησω...νιωθεις ξαφνικα ...όλα τα υπέροχα σημεια σου να εχουν υπερισχύσει ...νιωθεις ολοκληρη όπως εισαι... και δεν σε νοιαζει τιποτα...και γουσταρεις τους γοφους και την κοιλιτσα και την καθε καμπύλη...και περπατας αλλιως ...και μιλας αλλιως και δεν εχεις τιποτα να ζηλέψεις απο κανεναν και καμια και πως ολα οσα σου ελεγαν μια ζωη ολοι οι αλλοι...ειναι μαλ@κιες.

και σε ρωτω...ποιο απο τα 2 ειναι το σωστο και το φυσιολογικο...? οχι πες μου... αν ειμαι παραλογη

μακ να μαθεις στην ζωη σου πως ο αντρας που ξερει να φτειαχνει να ανεβαζει μια γυναικα ασχετα αν ειναι φιλη γνωστη γειτονισσα περιπτερου η γκομενα... χοντρη ψιλη κοντη λεπτη.... θα ναι πάντα κερδισμενος !!! νομιζα οτι το ηξερες αυτ και με απογοητευσες αλλα οχι διαφωνια καμια μην αγχωνεσαι!..
    με τουτα και με κοινα τα παραλογα εφτασα στην καταθλιψη και αρρωστησε το μυαλο μου!...γιατι τα απλα τα ομορφα και τα φυσιολογικα τα ξεχασαμε!!!

Senior Member
    Λονλι μην παιδευεις βρε το μυαλουδακι σου με τετοια...εγω στα 18 φοραγα μονο την φανελλα του Παρθένη σαν μίνι φόρεμα και ορμαγα στις πίστες του Μερσέντες. Δεν εχεις λογο να στεναχωριεσαι. αλλωστε σιγα σιγα θα βρεις τον τυπο σου. τα κιλα σου μια χαρα ειναι, τα μαλλια αν θες μπορεις να τα αλλαξεις και για τα ματια υπαρχουν και φακοι επαφης, εγω ημουν 1.60, 57 κιλα με 7μισυ μυωπια μαγουλακια και τιποτα ιδιαιτερο αλλα το θεμα ειναι να αποφασισεις οτι εισαι κουκλα. πρωτα εσυ. μετα το πιστευουν και οι αλλοι. :)

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Λονλι μην παιδευεις βρε το μυαλουδακι σου με τετοια...εγω στα 18 φοραγα μονο την φανελλα του Παρθένη σαν μίνι φόρεμα και ορμαγα στις πίστες του Μερσέντες. Δεν εχεις λογο να στεναχωριεσαι. αλλωστε σιγα σιγα θα βρεις τον τυπο σου. τα κιλα σου μια χαρα ειναι, τα μαλλια αν θες μπορεις να τα αλλαξεις και για τα ματια υπαρχουν και φακοι επαφης, εγω ημουν 1.60, 57 κιλα με 7μισυ μυωπια μαγουλακια και τιποτα ιδιαιτερο αλλα το θεμα ειναι να αποφασισεις οτι εισαι κουκλα. πρωτα εσυ. μετα το πιστευουν και οι αλλοι. :)
    μερσεντες συχναζες πουλάκι μου??? ..πωωωω τι μου θυμησες τωρα... το καμελ το θυμαται κανεις ρε παιδια???

Senior Member
    ΕΓΩ φυσικα. μην και θυμασαι και εκεινο τον θεικο μπαρμαν τον Σωτήρη...ωρε εσυ να δεις τι μου θυμισες. Μερσεντες πιο μικρη. μετα ροκαρα. καμελ bug next τετοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Φακούς θα βάλω όταν αρχίσω να βγάζω μόνη μου χρήματα :(
    Εγώ αυτογνωσία θέλω να έχω.
    Και είμαι μπερδεμένη τώρα..
    Σε όλα τα θέματα.
    Πάντως όπως προαναφερα πιό εύκολο είναι να αλλάξεις παρά να δεχτεις τον εαυτό σου όπως είναι

Banned
    ααααχχχ...δεν βγαινουν πια αυτα τα μπαρμανια οπως άλλωτε ... σωτηρακης - δημητρακης... να πινεις ποτο με θεα το μπαρ να ευφραινεται η ψυχη σου...και τωρα η σημερινη γενια να φτειαχνεται με μποιζ εντ νοιζ... τα κακομοιρα αααχχχ!!!!

Banned
    καλυτερα να μπερδευεσαι παρα να κανεις οτι σου λεν οι αλλοι! ;) ...θα την βρεις την ακρη σου τσακαλακι μου...δεν σε φοβαμαι εσενα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλυτερα να μπερδευεσαι παρα να κανεις οτι σου λεν οι αλλοι! ;) ...θα την βρεις την ακρη σου τσακαλακι μου...δεν σε φοβαμαι εσενα!!!
    Τσακαλακι?
    Ούτε αυτό δεν νομίζω ότι είμαι
    Αλλά περνάμε σε άλλο θέμα τώρα

Senior Member
    ααααχχχ...δεν βγαινουν πια αυτα τα μπαρμανια οπως άλλωτε ... σωτηρακης - δημητρακης... να πινεις ποτο με θεα το μπαρ να ευφραινεται η ψυχη σου...και τωρα η σημερινη γενια να φτειαχνεται με μποιζ εντ νοιζ... τα κακομοιρα αααχχχ!!!!
    ενα θα πω: αχ

Banned
    χαχαχα.. κι ομως εισαι! ..θα το ανακαλυψεις στην πορεια.. αλλα ναι ειναι αλλο θεμα... αν και καταβαθως το ιδιο ειναι ;)

Senior Member
    εγω ρε κοριτσια αυτο που καταλαβα ειναι πολυ ευκολο για σασ να αλλαξετε ταργκετ γκρουπ σε αντρεσ
    αρκει να ξερετε ενα πραγμα που ειστε ομορφεσ δηλαδη κοιλια με κοιλια εχει διαφορα κοιλια πλακα
    δε θελει κανενασ πανω απο τριαντα που δεν παιρνει ναρκωτικα μπουτι απο μπουτι επισησ παλι εχει διαφορα
    αμα τα κιλα ειναι ψημεν πανω στο κορμι δεν υπαρχει προβλημα οπωσ και να ειστε αλλα να ναι ψημενα
    κι αυτο γινεται με κανονικο φαι και κινηση τωρα αμα τρωτε αλλα αντ αλλων οποτε να ναι για να ειστε υποτιθεται αδυνατεσ
    και κακο στην υγεια σασ κανετε και δουλεια δε θα κανετε ποτε και το προβλημα σασ ειναι στο μυαλο γιατι δεν μπορειτε να δεχτειτε
    οτι αρεσετε σε συγκεκριμενο τυπο αντρα αναλογα με το στυλ σασ δηλαδη αν θεσ να αλλαξεισ κατηγορια αλλαξε στυλ εγω ετσι νομιζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    χαχαχα.. κι ομως εισαι! ..θα το ανακαλυψεις στην πορεια.. αλλα ναι ειναι αλλο θεμα... αν και καταβαθως το ιδιο ειναι ;)
    Ναι ουσιαστικά κόμπλεξ είναι κι αυτό...
    Αλλά το μυαλό είναι πιό σημαντικό από την εμφάνιση.
    Και δεν είναι θέμα του πως το βλέπει ο καθένας ανάλογα με τα γούστα οπως ή ομορφιά
    Απλά ή το έχεις ή δεν το έχεις.
    Κι εγω δεν το έχω

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast