UNDER PRESSURE .. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Banned
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Έτσι ακριβώς ...σπουδές ανάγκης ! και δεν συμμαζεύεται ..είναι άλλο να απολαμβάνεις να φτιάχνεις γλυκό ή φαγητό στο σπίτι κι άλλο να πέφτουν μαζικά παραγγελίες ..δεν υπάρχουν περιθώρεια λάθους ..Και όλο αυτό που μου λες με αγχώνει επιπροσθέτως στο ήδη υπάρχων άγχος που έχω περίσσιο ..Θυμάμαι δεν ένα πρώην μου μάγειρα 12 ώρες δουλειά που τον περίμενα από δω κι απο κει από νησιά περιοχές ανα την Ελλάδα κ εξωτερικό ...και που επιστρέφωντας δεν ήθελε να κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να βλέπει τηλεόραση και να κοιτάει το αχανές ..Μόνο που τότε ήταν είκοσι τριών χρονών ..και εγώ ξεκινάω 32 το νηπιαγωγείο το δικό του το οποίο το πέρασε κ τώρα είναι πλεον Ελβετία ..
    Για να σου καλμάρω λιγο το άγχος θα σου πω ότι η ζαχ/κή είναι πιο ανθρώπινη από τη μαγειρική και μην κολλάς με την ηλικία.Δεν έχει καμία σχέση η ηλικία.
    Δεν ήθελα να σου δημιουργήσω άγχος,με συγχωρείς....

Banned
    α καλά σε ότι αφορά το δεν παίρνει το παιδί τα γράμματα στείλτον μάγειρα ισχύει και καραισχύει ..από το γυμνάσιο τα στέλνουν τέλος με το ζόρυ ...και κυκλοφωρούν κάτι μούτρα άστα ...να πάνε ....κι όμως και εδώ είναι η αδικία ... έστω και παξιμάδια να ξέρεις να φτιάχνει κάποιος μόνο και εξασφαλίζουν τη ζωή τους και βλέπεις ανθρώπους με καλλιέργεια ήθος πανεπιστημιακή παιδεία ...και είναι στα αζήτητα να σου πω κάτι με τσαντίζει όλο αυτό ..κάπως ..αλλά είναι έτσι ...ξέρεις του στυλ μόνο οι κοιλιόδουλοι επιβιώνουν ...
    χαχαχα...
    Δεν είναι ακριβώς έτσι.
    Περισσότερο τα γράφω για το προσφορά και ζήτηση.Οτι δηλαδή με την τηλεμαγειρική πλέον στο κλάδο έχει παραγίνει το κακό.Παλαιότερα όταν ο άλλος έλεγε πως θα ασχοληθεί με αυτά,το εννοούσε και ήξερε την δυσκολία της δουλειάς.Τώρα ένας πιτσιρικάς βλέποντας τον Ακη,έχει στο μυαλό του αυτόν.Λέει νέος είναι,ωραίος είναι,γυναίκες έχει,λογικά θα έχει και πολλά λεφτα....Τι άλλο θέλει.Κάνει όμως τραγικό λάθος.
    Και τον κάθε Ακη έτσι?Παράδειγμα ήταν ο Ακης.

Senior Member
    οχι οχι ...αυτά σκέφτομαι ...πάνω κάτω .. και είμαι και αγχώδης τύπος και υπεραιεύσθητος ... κ χρειάζομαι και χρόνο να αποφορτιστώ κ τέτοια φάση αν δεν το καταπολεμήσω με κάποιο τρόπο θα με στείλει πριν της ώρας μου ...αυτό είναι η αλήθεια ..όσο για ζαχαροπλάστες ναι είναι υποτίθεται πιο χαλαρά αλλά πιο δύσκολο από τους μάγειρες με την έννοια της ακρίβειας...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Άλλος τον Άκη άλλη στη Bέφα :P κ το Μαμαλάκη που με αγγίζει εμένα περισσότερο :P όλοι αυτοί είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες περιπτώσεις που έχουν την τύχη ή την ατυχία να αποκτήσουν δημοσιότητα και να γίνονται πρότυπα για τους πιτσιρικάδες ..Εμένα δεν μ άγγιζει ..υπάρχει πληθώρα ξενοδοχείων κέντρων εστιάσεων ζαχαροπλαστείων δηλαδή όπου και να γυρίσει κανείς το μάτι του .. σίγουρα όλοι αυτοί δεν είναι σαν αυτούς αλλά τρέχουν και δεν φτάνουν ..Και αν συνδηάσεις δε έλλειψη παιδείας με ψυχοπιεστικές συνθήκες ...αναπαράγεται μια μαλακία και μισή τόσο στα εργασιακά περιβάλλοντα όσο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις ...

Banned
    Άλλος τον Άκη άλλη στη Bέφα :P κ το Μαμαλάκη που με αγγίζει εμένα περισσότερο :P όλοι αυτοί είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες περιπτώσεις που έχουν την τύχη ή την ατυχία να αποκτήσουν δημοσιότητα και να γίνονται πρότυπα για τους πιτσιρικάδες ..Εμένα δεν μ άγγιζει ..υπάρχει πληθώρα ξενοδοχείων κέντρων εστιάσεων ζαχαροπλαστείων δηλαδή όπου και να γυρίσει κανείς το μάτι του .. σίγουρα όλοι αυτοί δεν είναι σαν αυτούς αλλά τρέχουν και δεν φτάνουν ..Και αν συνδηάσεις δε έλλειψη παιδείας με ψυχοπιεστικές συνθήκες ...αναπαράγεται μια μαλακία και μισή τόσο όσο εργασιακά περιβάλλοντα όσο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις ...
    Είναι πάρα πολλοί.Αν δεις στην τηλεόραση υπάρχουν τουλάχιστον 15 εκπομπές μαγειρικής

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Είναι πάρα πολλοί.Αν δεις στην τηλεόραση υπάρχουν τουλάχιστον 15 εκπομπές μαγειρικής
    Ο κόσμος δεν έχει ψωμί φάτε παντεσπάνι έχουμε φτάσει ...την ίδια στιγμή που τα ποσοστά ανεργίας και υποαπασχόλης και οι ανασφάλιστοι συρρέουν στους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς ..
    Ξεγελιέται η πείνα με γλαμουριά ,γκουρμέδες και γευσιγνωσία ... δεν εθελοτυφλώ ..

Banned
    Ο κόσμος δεν έχει ψωμί φάτε παντεσπάνι έχουμε φτάσει ...την ίδια στιγμή που τα ποσοστά ανεργίας και υποαπασχόλης και οι ανασφάλιστοι συρρέουν στους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς ..
    Ξεγελιέται η πείνα με γλαμουριά ,γκουρμέδες και γευσιγνωσία ... δεν εθελοτυφλώ ..
    Κάπως έτσι
    Δυστυχώς έχουμε δώσει ''σχεδόν'' όλα στον ιδιωτικό τομέα κι αφήσαμε τα άλλα.Η άποψή μου ήταν και θα είναι να γίνει ένα Α.Ε.Ι για τον τουρισμό και να υπάρχει διαβασμένος κόσμος.Τέσπα,μεγάλη κουβέντα.
    Εσύ προσπάθησε να ηρεμήσεις

Senior Member
    Κάπως έτσι
    Δυστυχώς έχουμε δώσει ''σχεδόν'' όλα στον ιδιωτικό τομέα κι αφήσαμε τα άλλα.Η άποψή μου ήταν και θα είναι να γίνει ένα Α.Ε.Ι για τον τουρισμό και να υπάρχει διαβασμένος κόσμος.Τέσπα,μεγάλη κουβέντα.
    Εσύ προσπάθησε να ηρεμήσεις
    χλώμο το κόβω ...και το χω και εικόνα ...εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω αν μου έδιναν έστω λίγο τα περιθώρεια να συνηθίσω την ίδεα της κουζινας ..... και τα ρίχνω όλα πάνω μου και στην ρουφιάνα την τύχη προς το παρόν ..κάνω κάτι θετικές σκέψεις σαν εκλάμψεις ασπούμε το νου κι έπειτα προσγοιώνομαι ανώμαλα στην πραγματικότητα ..έχω μπροστά μου και ένα μάτσο χάπια μου γραψε ένας doc ψιλοαντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά ... και κοιτάω τις παρενέργειες ...σκέφτομαι μπορεί και να βοηθούσαν μετά από δυο εβδομάδες ...αλλά επειδή την 1η εβδομάδα πολαπλασιάζεται ότι είναι να πολαπλασιαστεί ψυχικά αποφεύγω ...συν που βλέπω τις παρενέργειες και λέω καλύτερα να πάρω τα βουνά ...Σημείωση οκ απολαμβάνω να φτιάχνω γλυκά αλλά για το σπίτι εως τώρα οκ το θεωρώ δημιουργικό αλλά κουζινόγατα δεν με λες ...και ανορεξία έχω περάσει και να τρέφομαι με corn flakes κ γαλα σόγιας ..και γενικώς ότι να ναι ...Και κει βλέπω σπουδαστές - στριες που το χουν ψάξει ...πραγματικά καλοφαγάδες ... πρωην παχύσαρκους .. στην γκουρμεδιά μέσα ....στη grande φάση ανορεξίας μου εγώ 40 κιλά μόνο φραπέ και τσιγάρα κατέβαζα...

Banned
    χλώμο το κόβω ...και το χω και εικόνα ...εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω αν μου έδιναν έστω λίγο τα περιθώρεια να συνηθίσω την ίδεα της κουζινας ..... και τα ρίχνω όλα πάνω μου και στην ρουφιάνα την τύχη προς το παρόν ..κάνω κάτι θετικές σκέψεις σαν εκλάμψεις ασπούμε το νου κι έπειτα προσγοιώνομαι ανώμαλα στην πραγματικότητα ..έχω μπροστά μου και ένα μάτσο χάπια μου γραψε ένας doc ψιλοαντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά ... και κοιτάω τις παρενέργειες ...σκέφτομαι μπορεί και να βοηθούσαν μετά από δυο εβδομάδες ...αλλά επειδή την 1η εβδομάδα πολαπλασιάζεται ότι είναι να πολαπλασιαστεί ψυχικά αποφεύγω ...συν που βλέπω τις παρενέργειες και λέω καλύτερα να πάρω τα βουνά ...Σημείωση οκ απολαμβάνω να φτιάχνω γλυκά αλλά για το σπίτι εως τώρα οκ το θεωρώ δημιουργικό αλλά κουζινόγατα δεν με λες ...και ανορεξία έχω περάσει και να τρέφομαι με corn flakes κ γαλα σόγιας ..και γενικώς ότι να ναι ...Και κει βλέπω σπουδαστές - στριες που το χουν ψάξει ...πραγματικά καλοφαγάδες ... πρωην παχύσαρκους .. στην γκουρμεδιά μέσα ....στη grande φάση ανορεξίας μου εγώ 40 κιλά μόνο φραπέ και τσιγάρα κατέβαζα...
    χαχαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχαχα
    https://www.youtube.com/watch?v=p3MPdW0G2R0

Senior Member
    Δεν θα δεις και πολλά υγραερια στις κουζίνες.Υπάρχει σχετικός νόμος κι όλα είναι εκτός.Έκαστος στο είδος του,δεν θα έχεις να κάνεις εσύ μ'αυτά..Τώρα αν πας σε κανένα ξεχασμένο εποχιακό,ίσως έχουν ακόμη φιάλες μέσα το οποίο απαγορεύεται και χρειάζεται καταγγελία.Τα περισσότερα έχουν κεντρικό σύστημα υγραερίου με την απαιτούμενη ασφάλεια.
    !!! δεν το ήξερα αυτό πάντως είχα ακούσει για τον ξάδελφο μου επίσης ζαχαροπλάστη πως έχει χρειαστεί ν άλλαξει πολλές φιάλες υγραερίου ..

Banned
    !!! δεν το ήξερα αυτό πάντως είχα ακούσει για τον ξάδελφο μου επίσης ζαχαροπλάστη πως έχει χρειαστεί ν άλλαξει πολλές φιάλες υγραερίου ..
    Ίσως σε κανένα ξεχασμένο εποχιακό....

Senior Member
    turtle έχεις σκεφτεί ποτέ την πιθανότητα να πας στο εξωτερικό.
    Στο λέω γιατί γράφεις συνεχώς ότι αγαπάς αυτό που σπούδασες.
    Εγώ ζω εδώ και ενάμιση χρόνο στο εξωτερικό και πρόσφατα(αφότου έμαθα τη γλώσσα) έψαξα για δουλεία.
    Σε πληροφορώ ότι βρήκα δουλειά σε μια εβδομάδα.
    Πήγα για συνέντευξη ακι οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι καμία σχέση με Ελλάδα και μισθός πολύ καλώς.
    Άσε που ότι και να έχεις σπουδάσει θα βρεις δουλεία εδώ χρειάζονται τους πάντες.
    Σκέψου το λίγο.

Page 3 of 3 FirstFirst 123