το ραντεβού που δεν πήγα ποτε..(ερασιτεχνική διατριβή απότομης διακοπής χαπιών)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 131
    Banned

το ραντεβού που δεν πήγα ποτε..(ερασιτεχνική διατριβή απότομης διακοπής χαπιών)

Η ιστορία μου βόσκει εδώ και εκεί ανάμεσα στα χιλιάδες μου ποστς...για να βάλω μια σειρα στο κεφάλι μου θα τα συνοψίσω. προέρχομαι απο περιβάλλον ενδοοικογενειακής βίας.. την 10 ετία 20-30 με παρακολουθόυσε ψυχολόγος...περίπου 8 χρόνια. στα 30 αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου μόνη μου σε κατι πιο καλλιτεχνικό και μετακόμισα στο δικό μου διαμέρισμα. για αυτούς τους λόγους σε σετ με το οικονομικό εκοψα την ψυχολόγο μου.εκεί ενα πένθος και μια σωματική επίθεση και μια ψυχολογική κακοποίηση με απομόνωσαν και με οδήγησαν στην πιο επικίνδυνη τάση φυγής...τα ναρκωτικά τα οποια σε συνδυασμό με τη κατάθλιψη και τον αλκοολισμό μου με ρετάλιασαν και εδω κυριολεκτώ...απο εξωτερική εμφάνηση εκανα μπαμ οτι επασχα απο κάποιο σοβαρό ειδος κατάθλιψης .
    4χρόνια μετα αποφάσισα να με δει ψυχίατρος μεσω εοππυ γιατι δεν υπήρχαν χρήματα ή εμπιστοσύνη ή κουραγιο για ξανάμανά ιδιωτική παρακολούθηση... υπέθεσα οτι αν και όταν αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα απο αυτόν τον γιατρο ...τοτε θα επαναπροσδιοριζα την εμπιστοσύνη μου στον τομέα των ειδικών της ψυχικής υγείας. κυριολεκτικά σύρθηκα ως εκει..
    - τι σας συμβαινει?
    -εχω κατάθλιψη
    τι συμπτωματα έχετε?
    -δεν εχω διαθεση να βγω απο το σπίτι μου, να δουλέψω, να γελάσω
    -κοιμόσαστε?
    - εχω 2 χρόνια να κοιμηθώ νυχτα, κοιμάμαι την ημέρα και εχω εθιστει στις ελαφριες ναρκωτικες ουσίες στο ιντερνετ στην τηλεόραση στο αλκοόλ και στο φαγητο και εχω κανει σκέψεις αυτοκτονικες
    -μαλιστα θα σας γραψω %$#΅@$ για τον υπνο το βραδυ και $^%$&^ για την ημέρα... οι δόσεις θα αυξανονται βδομαδα με εβδομαδα και αναλογα τον μήνα να δουμε πως θα πάει, το αυξάνουμε ή το μειωνουμε.. θα πρεπει να κάνετε και καποιες συνεδρειες
    - εχω κάνει 8 χρόνια ψυχανάληση, πρεπει να ξανακάνω συνεδρειες?
    -8 χρονια!!!!..τοτε όχι τα χαπια αρκουν

αυτη ήταν η πρωτη και τελευταια συζητηση που έκανα με τον συγκεκριμένο γιατρό, διήρκεσε περίπου 7 λεπτα

οι υπόλοιπες συζητησεις για περίπου 18 μηνες ήταν
    -πως πάμε?
    -καλα ή οχι καλά ..αναλογα
    -οκ πάρε τα ίδια ή αλλαζω σε αυτα και αυτα

υπέμεινα παρενέργειες, τρακαρα 3 φορες,πήρα άλλα 18 κιλά και τελικά επέστρεψα στα ναρκωτικά και το αλκοολ, κατεβάζοντας ταυτόχρονα ότι μου εδινε, χωρίς να χω κουράγιο ούτε να ρωτήσω πλέον καατι παραπάνω.

πριν κάτι μήνες μπήκα σε αυτο το φόρουμ και αρχισα να διαβαζω και να ασχολούμαι με το ζήτημα της ψυχικής υγείας, τα περισσοτερα μέλη ειχαν πολύ πιο ουσιαστικά προβλήματα απο εμενα και έπαιρναν πολυ πιο ήπιες φαρμακευτηκές θεραπείες απο εμένα... δοκίμασα συντομα να βρώ εναν αλλον γιατρό που να με βοηθήσει σε μια σωστη ψυχοθεραπεία.
    ο τωρινός γιατρος μου είπε οτι το προηγουμενο κοκτέηλ ψυχοφαρμακων οδηγει σε μανία και απόρησε για την δοσολογία... τις 2 φορες που πήγα εκει, δεν με κοιταξε συνολικα περισσοτερο απο 4 λεπτα...ήταν όλη την ωρα χωμένος στον υπολογιστή του να βρει τα καταλληλα ψυχοφάρμακα.. στο 2ο ραντεβου μάλιστα του ειχα ξεκαθαρίσει οτι δεν ήταν για συνταγογραφηση μόνο...αλλα το ειχε ξεχάσει. και ενας θεός ξέρει με τι κόπο μάζευα αυτα τα χρήματα για την συνεδρεία και πόσο ήλπιζα σε αυτην ...
    - δεν πειραζει, θα το κανονίσουμε μια άλλη φορα, ήταν η απάντηση του... λες και κανονίζαμε ραντεβου για κωμμοτήριο... τι λέω... ακόμα και η κωμμότρια ασχολείται πιο ευσυνείδητα με τα μαλιά μου απότι αυτός με την ψυχή μου

με σόκαρε το όλο θεμα της μανίας του προυγούμενου γιατρου- έμπορα..γιατι όντως είχα δει κάποια σημάδια και αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στο ίντερνετ για να δω τι χάπια μου έδινε ο τωρινος τυφλογιατρος που απεχθανόταν την οπτική επαφη ... για την ημερα $#$#@ και για να κοιμάμαι το βράδυ ενα εθιστικο αντιψυχωτικο που χορηγουν σε περιπτωσεις σχιζοφρένειας... - πως συνταγογραφεις ενα τοσο σοβαρό φάρμακο αν δεν χεις καταφέρει στα 2 ραντεβου μια οπτική επαφη πάνω απο 5 λεπτα?

αρχισα να ψαχνω εκτενεστερα στο δυαδίκτιο για τα ψυχοφάρμακα και βρέθηκα μπροστα στην απάτη των φαρμακοβιομηχανιων και στις ολέθριες παρενέργειες ασθενών..στις εξαρτήσεις κτλ κτλ... τα στατιστικά νουμερα ξεπερνούν κάθε λογική

δεν ειχα κρισεις πανικου ..υποχονδρίαση.. ΙΔΨ, διπολικη διαταραχη σχιζοφρένεια...ειχα απλα μια καθαρή καταθλιψη και 2 χρόνια μετα είχα γίνει ζομπι κανονικό δεν ενιωθα τίποτα ... μπορω να κατλάβω το μαρτύριο των ανθρώπων που υποφέρουν απο κατι απο όλα αυτα ...και ξερω πως σε αυτες τις περιπτωσεις.. θεραπεια μεσω χαπιών μπορει να είναι αποτελεσματική..αν καταφέρουν να βρουν φυσικά τον καταλληλο ψυχοθεραπευτη... που πιο εύκολα πας για σαφάρι

το 3ο ραντεβου ήταν για να κόψω τα χάπια, μια σταδιακή και σωστα οργανωμένη διακοπή, ήταν στις 5 το απόγευμα... στις 3 με επιασε υπνηλία σε βαθμό που δεν μπορουσα να σταθω όρθια, στις 4, 30 ανοιξα τα μάτια μου .. ήταν ωρα να σηκωθω, αλλα το σωμα μου δεν υπάκουγε.. σαν να του ειχα δωσει κάτι για να κοιμηθει, μονο που ειχα κοψει απο καιρο να παιρνω χαπια για τον υπνο.. απο μονη μου φυσικα...
    δεν πήγα ποτε στο ραντεβου...ουτε καν τηλεφωνησα οτι δεν θα πάω.. και ετσι εκοψα και τα ζολόφτ..μαχαιρι!
    3 βδομάδες τωρα υπομένω τις συνέπειες της απότομης διακοπής... δεν ειναι και λίγες... όποιος το ψαξει θα τις βρει στο δυαδικτυο αλλα λέω να τις καταγραψω και εγω ...για να ξερει ο- η επόμενος -η "εγω" και απο εκει και πέρα να κρινει απο μονος του τι πρεπει να κάνει ..αν και σε αυτόν - αυτην όλο το συμπαν συνωμοτεί στο να πέφτει σε γιατρο μ@λ@κ@!!!! και κουραστηκε με τις χημειες!!

υ.γ να μην ειμαι αδικη το σουπερ πλας της όλης υπόθεσης είναι οτι ξεκόλλησα απο τον μπάφο και τα ξίδια

ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΑΠΙΩΝ:

1. απο τις πρωτες ημέρες και μεχρι τώρα ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΥΤΙΑ σαν να προσπαθείς να ξενερώσεις απο μαστούρα, σαν να χεις μολις βγει απο το αεροπλάνο μετα απο ενα υπεραντλαντικο ταξιδι..σαν να εχεις μολις κατέβει απο το τρενάκι του τρομου... αυτο είναι απο τα πιο κοινα συμπτωματα της διακοπής..αν εχετε καποιο επάγγελμα που απαιτει ευθύνες σας συνιστώ γενικά να το αποφύγετε την απότομη αποτοξίνωση

2. ΝΕΥΡΑΑΑΑ ανεξέλεγκτα...για το παραμικρό...επίσης απο τις πρώτες ημέρες

3. ανεξελεκτη ΛΙΜΠΙΝΤΟΣ... αν σας χορηγουσαν χάπια που κατέστειλαν τις όποιες ορμές σας ...ετοιμαστείτε γενικώς για ένα βομβαρδισμο!!

4. θυμαστε όλα εκεινα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που ναρκώνατε λύπη θυμός χαρά κτλ??...ξαναερχονται σαν εκκρηξη!!! κλαιτε με διαφημήσεις και μετα η ζωή ειναι ωραία και μετά ονειρεύεστε να πιάσετε έναν τζιχαντιστή και να τον κάνετε να δει τον Αλλάχ ανάποδα και μετά ειστε ερωτευμένη με τον φούρναρη και μετα κλαίτε πάλι γιατί ξαναείδατε την ιδια διαφήμηση... δεν εχω μεινει ποτέ εγκυος...αλλά εχω ακούσει οτι πολλές γυναίκες ζουν ακριβως το ίδιο σε περίοδο εγκυμοσύνης...που όλες οι ορμόνες κανουν πάρτυ μεσα στο κεφαλι τους

5 ΥΠΝΗΛΙΑ- ΑΥΠΝΙΑ... τις πρωτες μέρες έριχνα 15ωρους ύπνους σερι και τωρα δεν μπορω να κοιμηθω πάνω απο 5 ωρες

6 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...θυμάστε που κάποτε παραμιλούσατε και βιώνατε διαλόγους μονοι σας στο σπίτι... εκείνοι οι τσαμπουκάδες του αέρα που κανατε μονοι σας μεσα στο μυαλό σας.. με τον ταδε συγγενή σας και τον ταδε ταξιτζη κτλ κτλ //.εκεινα τα σεναρια θλιψης στα νεκροταφεια ... εγω στην 2η βδομαδα καλωσόρισα την νέα σειρα του προσωπικού μου καναλιού.. με την διαφορα οτι αφου φτασω στο πικ στο κρεσεντο του μονολόγου ...συνειδητοποιώ οτι όχι μόνο μιλάω μόνη μου ..αλλα και ότι όλη αυτη η σημασία που εδινα καποτε σε όλο αυτο με οδηγησαν στην καταθλιψη και τότε κόβω το κρεσέντο μου αρα να και ενα θετικό..

7. ζυγίζω καλυτερα τα πράγματα...καλυτερα και απο πριν την κατάθληψη...αναγκαζομαι να βλέπω τα πραγματικα μεγέθη πριν ξαναπέσω στην λούμπα ...ειναί σαν να εχεις μόλις βγει στον δρόμο μετα από ενα φρικτό ατύχημα... τωρα φορας ζώνη ασφαλείας !!!

8. απο τα μέσα της 2ης εβδομάδας ερχονται τα BRAIN ZAPS (η κάπως ετσι.. δεν είμαι σιγουρη).. ε ναι λοιπον το μυαλό μας λειτουργει με ηλεκτρισμο... το ένιωσα το ειδα ειναι γεγονος... στην απολυτη ησυχία το μυαλό βουίζει σαν ψυγείο...αν ασχοληθείς με το βουητό γίνεται εκκωφαντικό ..σκεψου κατι άλλο...εκεινο το νευρο που ενωνει το ματι σου με την πίσω πλευρα του μυαλού σου.. το αισθανεσαι!!! και το βραδυ στο σκοταδι καθε κίνηση του ματιου προκαλει εναν μικρό βραχυκυκλωμα.. ενα τσαφ σε καποιους που το συζητησα και την μερα ... δεν είμαι σιγουρη αν αυτο κατατασεται στα αρνητικα μετα απο περιπου 2 χρόνια ναρκωσης και ζομποποίησης ...ειναι καλοδεχουμενο για μενα και εξαιρετικα ενδιαφέρον!!

9. ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ κατι όπως στη φαση υπνηλία και αϋπνία τον πρώτο καιρό καμια διάθεση για τιποτα...τωρα το αντιθετο...με 4-5 ωρες υπνου και πεταγεσαι απο το κρεβατι για να ξεκινήσει η μερα σου..ακομα και με ναυτίες

10. ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΥΠΕΡΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ... ΜΗΝ λαμβανεται υπόψην σας την κριτική σας ικανότητα...εχει νοθευτει απο τα σουπερέντονα συναισθηματα και η αλήθεια έχει πάει για βρούβες!!!
    αυτα μεχρι στιγμης και ότι αλλο εντοπίσω θα το καταγράψω...μιας και με εκανα τοσο καλό πειραματόζωο!!

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να ξαναρθουμε σε επαφή με το μυαλό μας ... ειναι υποκειμενικό...και επειδη ακόμα δεν γνωρίζω πόσο θα δειαρκέσουν οι συνέπειες της επιλογής μου..δηλωνω πως μεχρι στιγμής ...δεν μετανιωνω στιγμη για την απόφασή μου!! ...και μαλιστα σκεφτομαι να επεκταθω στις απεξαρτησεις μου γενικά..επόμενος στόχος το ιντερνετ .. (ελπίζω)

απορίες..??

Banned
    Γεια σου Ρέα.Μιλάς για ένα δίπολο από ότι καταλαβαίνω.
    Εγώ έχω μία απορία.Η ψυχανάλυση 8 χρόνια δεν βοήθησε καθόλου?

Senior Member
    Ρεάκι χαίρομαι πολύ που μοιραστηκες ολο αυτό μαζί μας. ελπιζω σύντομα να ληξουν τα συμπτώματα αποσυρσης. το ταξίδι στο μυαλο και στην ψυχη μας δεν σταματαει ποτε. αρκει να μπορουμε να διαχειριζόμαστε τα εντονα συναισθήματα χωρις καταθλιψη, χωρίς πανικους αλλα ψυχραιμα. ειναι συναρπαστικο ταξιδι αν εξαιρεσεις την ταλαιπωρια που περναμε ειναι κατι γενναιο που δεν το τολμουν πολλοι

Ρεα, αυτο το κειμενο να το εκτυπωσεις, να το καρφιτσωσεις σε ενα πινακα ή δεν ξερω πως ( αλλά επειδη ειναι απορροια της ψυχικης σου πορειας μεχρι σημερα και Μπραβο για ολη τη διαδρομη !!!!!!) να ειναι σαν υπενθυμιση για εκεινες τις γ@@@@@@@ ωρες που ισως πας να πεσεις. Ευχομαι να μην ερθουν εκεινες οι στιγμες αυτο αμφισβητησης σε υπερθετικο βαθμο αλλα μικρο, μονο και μονο για να εξελισσεσαι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    μπα δεν το γλυτωνω ...θα ξαναρθουν τα πισωπατηματα ειναι μεσα στο προγραμμα!!... σε ευχαριστω που καθησες και διαβασες όλο αυτο το μακρυναρι σισι μου!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Γεια σου Ρέα.Μιλάς για ένα δίπολο από ότι καταλαβαίνω.
    Εγώ έχω μία απορία.Η ψυχανάλυση 8 χρόνια δεν βοήθησε καθόλου?
    διπολο εννοεις την διπολική διαταραχη??...οχι μιλάω για καταθλιψη. και εκει δεν υπαρχει διπολισμος...πολυ-πολισμος υπάρχει!!
    για την ψυχανάληση και εγω αναρωτιόμουν...σε τι τελικά με ωφέλεισε ...και κατέληξα σε ενα συμπέρασμα

οταν ερχεσαι απο ενα σπίτι με ενδοοικογενειακη βια ..ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι δεν φταις εσυ... εκεινα τα χρόνια ήταν η μόνη που μου το επιχειρηματολογουσε και εστεκε στην λογική μου... το οτι δεν φταιω εγω...δεν ξερω αν συμβαινει μονο απο σπίτια που προέρχονται απο λαικά στρωματα ...αν δηλαδή ειναι ταξικό το θέμα ...πάντως είμαι η μονη που δεν κουβαλώ για προικα οτι άξιζα αυτα που πάθαινα ή οτι δεν πάθαμε και τιποτα μωρε κατι ψιλες φαγαμε!... στην πολυκατοικία που ζουσα σε κάθε οροφο επικρατουσε ενδοοικογενειακη βια και στις παρεες μου και γενικα ήταν ενα συνηθισμενο φαινόμενο... ασχετα αν δεν μπορει κανεις να το καταλάβει αυτοπου λέω...ισχύει!! 10 χρόνια καθημερινα εβγαζα τα πνευμόνια μου απο κραυγες και κανεις ποτε δεν ενδιαφερθηκε να με βοηθησει...και απο πάνω εφταιγα κιολας..αν ημουν πιο καλο κορίτσι δεν θα αναγκαζα τους αλλους να με χτυπάνε για να βαλω μυαλο!...
    οπως καταλαβαινεις η "ριζοσποαστικη" αποψη της ψυχοκουκου μου... "δεν φταις εσυ για τα βασανηστηρια που ζεις"... ηταν οαση για το μυαλό μου!... συγκριτικα με το πως κατεληξαν εκεινες οι υπόλοιπες κοπέλες που δεν αναζήτησαν βοήθεια..αυτες που ξερω εγω δηλαδη..
    και αμα για 8 χρονια καποιος σε απενεχοποιει... ειναι μεγαλη δουλεια

γιαυτο υποτροπιασα με τον ασχετο που με χτύπησε... γιατι ο κόσμος πήρε το μερος του και πολυ λίγοι καταλαβαν...επειδη δεν το βουλωσα και δεν εφυγα .. ήμουν με μια εβδομαδα μετα την κηδεια του αγαπημενου μου θειου και δεν ειχα κανενα κουραγιο να σκεφτω λογικα ......ούτε αυτο το καταλαβαν... και ξαφνικα ισοπεδωθηκε το συμπαν μου... και όλη η δουλεια των 8 ετων πήγε πίσω... τωρα συνερχομαι σιγα σιγα...καθαρίζω απο τις τοξινες γενικα και τα βλέπω πιο ξεκαθαρα...και ναι τελικα τα 8 χρόνια εχουν χτισει μια ακλονητη βαση μεσα μου!!!... λυγισα και κατερευσα..αλλα υπάρχουν θεμελεια να ξαναχτισω... βγαζει νοημα αυτο που λέω?..

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Ρεάκι χαίρομαι πολύ που μοιραστηκες ολο αυτό μαζί μας. ελπιζω σύντομα να ληξουν τα συμπτώματα αποσυρσης. το ταξίδι στο μυαλο και στην ψυχη μας δεν σταματαει ποτε. αρκει να μπορουμε να διαχειριζόμαστε τα εντονα συναισθήματα χωρις καταθλιψη, χωρίς πανικους αλλα ψυχραιμα. ειναι συναρπαστικο ταξιδι αν εξαιρεσεις την ταλαιπωρια που περναμε ειναι κατι γενναιο που δεν το τολμουν πολλοι
    ειχα ξεχασει ποσο γενναιο είναι πραγματικα... εσεις ολοι εδω με βοηθησατε να το καταλάβω... οι πραγματικοι μαχητες ...δεν θα ξεχασω ποτε να σας ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια!!!!!

Senior Member
    πραγματικα ο ενας βοηθαει τον αλλον εδω....και εγω πολλες φορες στους εξω μοιαζω εξωγηινη...γιαυτο και σπανια συζηταω το θεμα

Banned
    Φυσικά και βγάζει νόημα.Τα περισσότερα που έχω διαβάσει από εσένα βγάζουν νόημα και μου δείχνεις ότι είσαι ένα άτομο που ξέρει ακριβώς τι του γίνεται κι ότι έχει πολύ δύναμη μέσα του.Αυτό που ήθελα εγώ να σου πω είναι ότι καποιες φορές,στις σκέψεις σου υπερισχύει ο θυμός με αποτέλεσμα μια υπεργενίκευση κι ένα ''τσουβάλιασμα'' που το μόνο που κάνει είναι να σπάει τις δικές σου άμυνες που με κόπο προσπαθείς να χτίσεις.
    Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μην γράφεις για πισωγυρίσματα.
    Ένα πράγμα που ξεκαθάρισα εγώ με τον ευατό μου είναι ότι μία ψυχική διαταραχή δεν είναι αδυναμία.Είναι δύναμη.Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη να μπορείς να ζεις με μία τέτοια διαταραχή κι ακόμη μεγαλύτερη για να βγεις από αυτή.Όλοι όσοι λένε για αδυναμία απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
    Πάρε το χρόνο σου και μην αφήσεις αυτά που σε ταλαιπωρούν να (ξανά)πάρουν το πάνω χέρι.

Senior Member
    Μνημείο σκέψεων και βιωμάτων!Πραγματικό Έπος το Thread!
    Νομίζω πως ότι σχόλια και να κάνουμε εμείς,θα το χαλάσουμε!
    Σχετικά με την απότομη διακοπή των φαρμάκων,έχουν γίνει λάθη,αλλά θα τα συζητήσουμε αργότερα!

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Φυσικά και βγάζει νόημα.Τα περισσότερα που έχω διαβάσει από εσένα βγάζουν νόημα και μου δείχνεις ότι είσαι ένα άτομο που ξέρει ακριβώς τι του γίνεται κι ότι έχει πολύ δύναμη μέσα του.Αυτό που ήθελα εγώ να σου πω είναι ότι καποιες φορές,στις σκέψεις σου υπερισχύει ο θυμός με αποτέλεσμα μια υπεργενίκευση κι ένα ''τσουβάλιασμα'' που το μόνο που κάνει είναι να σπάει τις δικές σου άμυνες που με κόπο προσπαθείς να χτίσεις.
    Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μην γράφεις για πισωγυρίσματα.
    Ένα πράγμα που ξεκαθάρισα εγώ με τον ευατό μου είναι ότι μία ψυχική διαταραχή δεν είναι αδυναμία.Είναι δύναμη.Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη να μπορείς να ζεις με μία τέτοια διαταραχή κι ακόμη μεγαλύτερη για να βγεις από αυτή.Όλοι όσοι λένε για αδυναμία απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
    Πάρε το χρόνο σου και μην αφήσεις αυτά που σε ταλαιπωρούν να (ξανά)πάρουν το πάνω χέρι.
    η εκτιμηση ειναι αμοιβαια ...καθε φορα που σε διαβαζω ξερω οτι θα συναντησω μια πολύ ενδιαφέρουσα λογικη σκεψη...ναι ο θυμός είναι το ευκολο μου συναισθημα και το τσουβαλιασμα βοηθαει πάντα στην ενίσχυση του...καλο ειναι να μου το επισημανεται οταν το βλέπετε για να καταλαβαινω κ εγω καλυτερα ποτε μου βγαινει...γιατι πια δεν το καταλαβαινω ... τσουβαλιασμα στην συγκεκριμενη περιπτωση εννοεις την θεση μου για τους ψυχίατρους?
    (ωραιο τραγουδι... δεν ειχα ξανακουσει fullface ...ευχαριστω π μ τους συστησες)

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Μνημείο σκέψεων και βιωμάτων!Πραγματικό Έπος το Thread!
    Νομίζω πως ότι σχόλια και να κάνουμε εμείς,θα το χαλάσουμε!
    Σχετικά με την απότομη διακοπή των φαρμάκων,έχουν γίνει λάθη,αλλά θα τα συζητήσουμε αργότερα!
    χαχαχαχα... αυτη η αντικειμενική σου και αμερόληπτη θεση σου...!!! χαχαχααχαχα

λαθη? τι λάθη? ολοκλήρωσε πλιζζζ...

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    πραγματικα ο ενας βοηθαει τον αλλον εδω....και εγω πολλες φορες στους εξω μοιαζω εξωγηινη...γιαυτο και σπανια συζηταω το θεμα
    θελει κοτσια να παραδεχτεις οτι εισαι αρρωστος... ακομα και στον εαυτο σου!!!...

Senior Member
    ρεα μου θελει κοτσια να παραδεχτεισ οτι εισαι αρρωστοσ
    θελει κοτσια να εισαι μονοσ σου
    θελει κοτσια να εισαι αρρωστοσ και να ζεισ
    θελει κοτσια να μιλασ και να ξερεισ τι λεσ
    θελει κοτσια να ακουσ
    θελει κοτσια να μπλεξεισ
    θελει κοτσια να ξεμπλεξεισ
    θελει κοτσια να μιλασ ωραια
    θελει κοτσια να κανεισ οικογενεια
    θελει κοτσια να βρισκεισ γκομενα καθε τρεισ και λιγο
    θελει κοτσια να ζεισ
    θελει κοτσια απλα να υπαρχεισ
    θελει κοτσια να εισαι κοριτσι
    θελει κοτσια να εισαι αγορι
    θελει κοτσια να παιρνεισ ναρκωτικα
    θελει κοτσια να ζεισ γενικα ακομα κι αν δεν κανεισ τιποτα
    ολα αυτα τα λεει η ζωη δεν τα λεω εγω και δεν μπορω να καταλαβω γιατι βασανιζεσαι οτι και να κανεισ θελει κοτσια ειναι μια επιλογη
    αυτο λεμε αλλοσ θελει αυτο αλλοσ θελει το αλλο εγω προσωπικα δε μπορω να βασανιζομαι και να μην κανω τιποτα αλλοσ ειναι πιο σκληροσ απο μενα και μπορει εγω δεν μπορω εσυ γιατι βασανιζεσαι δε μπορω να καταλαβω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    για να στο τελειωσω εγω νομιζω το πιο δυσκολο απο ολα ειναι να κανεισ οικογενεια και παιδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 9 123 ... LastLast