Ποσο δραστηριος ειμαι ενω εχω ψυχωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Ποσο δραστηριος ειμαι ενω εχω ψυχωση

Απο τοτε που αρρωστησα δεν μπορω να πω πως ειμαι και πολυ δραστηριος.Ειδικα τον τελευταιο καιρο κοιμαμαι αργα και ξυπναω αργα και δεν θελω να βγω απο το σπιτι.Εχω παρατηρησει πως οσο δεν βγαινω απο το σπιτι τοσο δεν θελω να βγω.Παλιοτερα δεν ημουν ετσι.Πιστευω πως επειδη εχω παρει και καμια 25αρια κιλα ντρεπομαι και να κυκλοφορησω για να μην βρω γνωστους κια με κρινουν για την εμφανιση μου.
    Να μου πεις καλα να ειμαστε εμεις και ποιος τους γραφει τους γνωστους αλλα ελα ομως που λαμβανω πολυ υποψιν μου την γνωμη των αλλων.
    Αργοτερα σκεφτομαι να παω γυμναστηριο αλλα και τα οικονομικα μου δεν ειναι και στα καλυτερα τους.Και απλα λεω το σκεφτομαι γιατι κι αυτο μου φαινεται βουνο.

Senior Member
    καταρχασ τα φαρμακα προκαλουν μια βαρεμαρα το ξερεισ αυτο
    αμα το ξεπερασεισ αυτο το σταδιο θα καταλαβεισ οτι φαρμακα και γυμναστικη ειναι η λυση
    δηλαδη αμα αρχισεισ τωρα σε πεντε χρονια θα πετασ εγω αυτο εκανα πριν πεντε χρονια
    και τωρα ειμαι αργοσ μεν αλλα κανω πραματακια ολη μερα δηλαδη κυκλοφορω κανονικα αμα λαχει
    αλλα το βραδυ υπνοσ δεκα το πολυ εντεκα ετσι δεν ξενυχταω με καμια παναγια γιατι την αλλη μερα το κεφαλι μου ειναι κουδουνι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    @mihali Είδα και σε παλιότερα θέματα σου πως είχες πρόβλημα με την κοινωνικοποίηση και το στίγμα.Είχες φόβο για το τι θα πουν και αν σε σχολιάσουν.Νομίζω αυτό συμβαίνει συχνά σε άτομα που ζουν σε επαρχιακή πόλη και είναι κλειστή η κοινωνία.

Νομίζω πως αν έκανες ψυχοθεραπεία και έβλεπες τις λάθος σκέψεις σου σιγά σιγά θα το αντιμετώπιζες.Είναι άδικο να κλείνεσαι σε ένα σπίτι και να μη επιδιώκεις την κοινωνικοποίηση.Το να σκεφτόμαστε τι θα πουν οι άλλοι είναι μια λάθος σκέψη και τακτική.Πάνω απ'όλα προέχει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και να προχωράμε καθορίζοντας την ζωή μας όπως εμείς θέλουμε.
    Προσπάθησε να κάνεις βήματα προς την κοινωνικοποίηση για να βελτιωθεί και η αυτοπεποίθηση σου.Η γυμναστική σίγουρα θα έκανε καλό καθώς και να έχεις ένα σωστό ωράριο ύπνου καθώς βοηθάει στο να καθαρίζει το μυαλό.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    serios ευχαριστω για το μηνυμα σου.Προβλημα κοινωνικοποιησης εχω απο τοτε που αρρωστησα,νομιζω ειναι κομματι της ψυχωσης.Τωρα ειμαι καπως καλυτερα.Μειωθηκαν τα φαρμακα και νιωθω πιο νορμαλ.Πριν ενιωθα σαν ζομπυ και δεν μιλουσα πολυ οποτε τι παρεα να κανω αν δεν μιλαω?Δεν εχω και παρεα βασικα και καλυτερα απο την μια πλευρα στο οτι δεν χρειαστηκε να απολογηθω για κατι.
    Το εχω παρατηρησει οτι αν ξενυχτησω ενα βραδυ την αλλη μερα ειμαι χαλια.Προσπαθω να διορθωσω κι αυτο το κομματι.Το μελλον θα δειξει.
    Γυμναστικη δεν μπορω να κανω γιατι εβαλα καμια 20αρια κιλα παλι και δεν τραβαω τοσο.Το χω στο προγραμμα να κανω λιγο περπατημα.Να σαι καλα φιλε.

Senior Member
    @παιδια και γω οταν επαιρνα μεγαλη δοση ρισπερνταλ δεν μιλουσα καθολου και δυσκολευομουν πολυ να ειμαι σε συζητησεις

Senior Member
    παντωσ αμα θεσ να κανεισ γυμναστικη ετσι μην περιμενεισ επιδοσεισ με καμια παναγια
    δηλαδη μπορεισ να κανεισ γυμναστικη και πιανει τοπο αλλα θελει να επιμενεισ καποια χρονια για μονιμο αποτελεσμα
    να αμα πασ σε γυμναστηριο ασ πουμε με τα φαρμακα θα εισαι λιγο σαν το ουφο φανταζομαι
    ετσι ημουνα εγω τουλαχιστον αλλα μετα απο ενα σημειο γνωριστηκαμε με τα παιδια που το χουν
    και με αφηναν να κανω πηγαινα και πρωινα μη φανταστεισ δηλαδη οτι ηταν ευκολο
    η οτι η εικονα που παρουσιαζα ηταν ωραια αλλα με την προσπαθεια εκανα τρεισ ασκησεισ με πολυ λιγα κιλα στην αρχη
    και στο τελοσ εφυγα γιατι σηκωνα πολλα και ειχα πετυχει το στοχο μου αλλα ημουνα σα το ουφο
    σαν εικονα δηλαδη απο το ζορι μου ημουνα περιεργοσ αλλα δεν ηταν σε καλη κατασταση ο οργανισμοσ μου
    παρολαυτα εκανα γυμναστικη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    @ελις εσυ πας και για μπαλα κανεις πολυ καλα.. εγω εχω λιγο καιρο που κανω γυμναστικη στο σπιτι