Δυσκολια στη συγκεντρωση λογω αγχους με κανει δυσλειτουργικο θελω βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Member

Δυσκολια στη συγκεντρωση λογω αγχους με κανει δυσλειτουργικο θελω βοηθεια

Εχω μια μονιμη ανυσυχια εδω και 7 μηνες ... Νομιζω πως δν νιωθω ... Απο τοτε που εκδηλωθηκαν τα συμπτωματα ( δυσκολια συγκεντρωσης ζαλαδα βαρυ κεφαλι ολη την ωρα ελλειψη αυτοπεποιθησης ενδεχομενως ) εχω μια φοβια γ τ αν συμπεριφερομαι φυσιολογικα η οχι κ δν μπορω ν κοιταξω αλλον ανθρωπο στα ματια γενικοτερα νομιζω οτι δν μπορω ν εστιασω καπου γ πολυ ωρα κ μ δωσω προσοχη ... Αυτο αρχισε μετα τις πανελληνιες .. Μεχρι τοτε δν ειχα καμια φοβια γ ααυτα .. Κ καθολου δυσλειτουργικος εχω ολα οσα θελω στη ζωη μου καλη σχολη κοπελες μπασκετ φιλους κ δν μπορω ν τ χαρω ... Ουτε μονος μ οταν ειμαι νιωθω καλα ... Αλλα το κυριοτερο καταβαλω προσπαθεια γ ν συμπεριφερομαι φυσιολογικα .. Καθως εχω πλεον φοβια γ τον αν εχω κατι .. Κ οσο προσπαθω τοσο μ επισκεπτονται τα συμπτωματα θελω ν μην μ κανει δυσλειτουργικο αυτη η κατασταση κ ν νιωθω ομορφα πως θ τ καταφερω

Senior Member
    τι ακριβως ειναι αυτο που φοβασαι μην εχεις?οταν λες δυσλειτουργια?σωματικη ? γιατι αυτο που περιγραφεις μου φερνει σε καποια ανχωδη διαταραχη κ πολυ ηπια μαλιστα γτ ολοι οσο να ναι καταβαλλομαστε απο αγχος..
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Member
    [QUOTE=magdalene;571688] βασικα εχω διαβασει πολλαα πραγματα ... Απο τοτε που νομιζα οτι εχω κατι κ μπορει μ ολα αυτα που διαβαζω .. Ν εχω πιστεψει πως εχω κατι χωρις πραγματικα ν τ εχω ... Τα προηγουμενα χρονια της ζωης μου δν ασχολιομουνα κ δν σκεφτομουνα αν εχω κατι η δν εχω κ εδινα ολη μ την προσοχη στο μπασκετ ,διαβασμα στις υποχρεωσεις μου γενικοτερα ... Κ ειμουν μια χαρα ... Μετα τις πανελληνιες δημιουργησα εναν φοβο κ αρχισα λογο του φοβου ν μην δινω σημασια στην πραγματικοτητα ... Αλλα σε αυτο το φοβο .. Και ετσι οι εσωτερικες συγκρουσεις εκδηλωθηκαν με συμπτωματα .... Μετα φαυλος κυκλος χρησιμοποιουσα τα συμπτωματα ως αποδειξη του οντως εχω κατιι.. Παντως με απασχολει πολυ αυτο και οπου παω οτι κανω εχω την φοβια μηπως δν καταφερω να ανταπεξελθω στις αναγκες της καταστασης π.χ μεσα ατο γηπεδο μπασκετ ... Οταν με πιανει ειμαι εντελως αφοσιωμενος σε αυτο και απανταω σε ολους οταν με ρωτανε εντελως μηχανικα .... Χωρις ν σκεφτομαι τι λεω .. Επισης προσεξα οτι μ κουραζει πιο πολυ στην προπονηση οταν μ πιανει αυτο δν ξερω αν οντως εχω κατι η δν εχω ... Αυτο που φοβαμαι ειναι αν εχω οντως κατι π μ κανρι δυσλειτουργικο ... Κ οσο το φοβαμαι τοσο γινομαι... Επισης μ εχει ριξει λιγο την αυτοπεποιθηση ολο αυτο.... Καταλαβες ?? Τι εχω κ τι μπορω να κανω ?

Senior Member
    δεν ειμαι ειδικος για να μπορω να ξερω απο τι ακριβως πασχεις δεν θεωρω οτι πασχεις βασικα απο κατι απλα σου εχει γινει εμμονη ιδεα....ιδεοληψια για να σε κατατοπισω. τι σημαινει αυτο τωρα..για παραδειγμα σκεφτεσαι κατι το πιο απλο οτι δν μπορεις να καταπιεις. απλα το σκεφτεσαι αλλα αυτοματως σου δημιουργειται η ιδεα οτι δν μπορεις και για καποια λεπτα δυσκολευεσαι οντως. ειναι ολο απλα ενα παιχνιδι στο μυαλο σου ! οτιδηποτε εχεις που μπορει να το βλεπεις σαν συμπτωμα εσυ του βαζεις την ετικετα ! ποιος δν δυσκολευεται να συγκεντρωθει σε κατι οταν εχει ενα σωρο στο κεφαλι του ?ολοι μας...ποιοσ δεν εχει ζαλαδες καθημερινα οταν κανεις το ενα πραγμα μετα το αλλο ?νομιζω οτι δυσκολευεσαι να προσαρμοστεις σ αυτα που εχεις να αντιμετωπισεις ..να φανταστω εχεις ξεκινησει τη φοιτητικη σου ζωη αναλαμβανεις τα παντα μονος σου και προσπαθεις να τα βαλεις ολα σε μια σειρα ?δν αντιλεγω οτι εχεις ασχολιες παρεες και τα σχετικα απλα δν βλεπω ουσιαστικο προβλημα..πρεπει να χαλαρωσεις λιγο να αρχιζεις να διαχειριζεσαι καλυτερα τις σκεψεις σου και γνκ να καταλαβεις οτι ολα ξεκινανε απο εμας . εσυ καθοριζεις το σωμα σου και τον τροπο που λειτουργεις .αυτο εχει να κανει εν μερει και την αυτοπεποιθηση δλδ πρεπει να πιστευεις στον εαυτο σου και να μην τον αμφισβητεις
    what is normal for the spider is chaos for the fly