το ραντεβού που δεν πήγα ποτε..(ερασιτεχνική διατριβή απότομης διακοπής χαπιών) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 131
    Banned
    καλημερα σισι μου...χτες ηταν μια δυσκολη μερα και για τις 2 μας..εσυ πως εισαι σαρβαιβορ?.

Με λιγο υπνο, βαραδα, αλλά σταθερη διαθεση. Ρεα εμενα οι ισχυρες παρενεργειες οταν ειχα κανει διακοπη ξεκινησαν στο 2 μηνο πανω. Τι σκεφτεσαι να κανεις? - εννοω μετα το χθεσινο
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα σε όλους ... ειμαι ψυχραιμη... λιγο πιο βαρια, αλλα ήρεμη, αυτα που κάποτε ήταν παρενεργειες απο τα χάπια τώρα εγιναν συμπτωματα αποκοπής...και στο τερμα της σπηλιάς με περιμενει το τερας της καταθλιψης... και επειδη ήδη εχω τρελαθει ετσι και αλλιως... και ηδη ειμαι στον πάτο..δεν εχω λόγο να φοβηθω για τιποτα... ειναι μεγαλες οι στιγμες ενος ανθρωπου που ετσι και αλλιως δεν εχει τιποτα να χασει... ναι σταρακι οτι πληροφοριες μπορεις να βρεις ..καλο θα ναι... και σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια για αλλη μια φορα !!
    το ξερω οτι ειναι δυσκολο Ρεακι, σκεψου ομως αυτο που σκεφτομαι κι εγω στα δυσκολα, ποσο πολυ γνωριζουμε τον εαυτο μας, τις δυναμεις μας, τις ικανοτητες μας μεσα απο αυτο το δυσκολο αλλα συναρπαστικο ταξιδι

Banned
    για να ειμαι ειλικρινης ..εχω καιρο να δω τις δυναμεις μου και τις ικανοτητες μου...μετα την καταθληψη πρωτα ο μπάφος μετα τα χαπια στουκας ... τωρα θα ξανασυστηθω με την κυρα ΡΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Senior Member
    μην εκπλαγεις αν ειναι ενα τελειως διαφορετικό ατομο απο αυτό που ηξερες. μας αλλαζουν ολες οι εμπειριες μας. αλλωστε αυτο μας το αποδεικνυουν και καλοι φιλοι παλαιοτεροι που πια δεν μας λενε κατι. Παντα τους αγαπαμε αλλα δεν εχουμε κατι να πουμε μαζί τους....γιναμε αλλα ατομα, αποκτησαμε διαφορετικες εμπειριες και αλλαξαμε και στοχους...εγω πιστευω οτι οσοι βγαινουν νικητες απο τετοιες μαχες ειναι δυνατοι ανθρωποι...γιατι θελει κοπο για αρχη να αναγνωρισεις το προβλημα και να παραδεχτείς οτι το εχεις

Senior Member
    Ρέα μπορείς να μου θυμίσεις ακριβώς πόσες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία μέρα των Ψυχοφαρμάκων?Μήπως είναι 13 μέρες?

Banned
    σταυράκι μου δεν ειμαι καθοοολου σιγουρη, εχω την αισθηση οτι ειμαι στην 3η εβδομάδα... γιατι ρωτας?

Senior Member
    κατι ανακαλυψε ο ντοκτορας ντεε

Senior Member
    Για να κάνω κάτι υπολογισμούς!Μάλλον 13 μέρες θα είναι!
    Η ζάλη έχει παραμείνει ή έχει βελτιωθεί??

Banned
    εχει βελτιωθει ... τι ανακάλυψες ρε γιατρε πες μου με εσκασες!!!!

Senior Member
    θα στο πει σε επεισοδια για να εχεις αγωνία

Banned
    χαχαχαχα...καλημερα φλερ!!.. μαρι.σιλέου αν διν μι πει θα πάου παιανία και θα του σπασ του πιατ πιβαλι στου μπαρμέρκο του!!! αααα!!!... τι λεει εσυ πως εισαι σημερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχα...καλημερα φλερ!!.. μαρι.σιλέου αν διν μι πει θα πάου παιανία και θα του σπασ του πιατ πιβαλι στου μπαρμέρκο του!!! αααα!!!... τι λεει εσυ πως εισαι σημερα?
    Δεν μπορώ σήμερα να σκεφτώ...Ξύπνησα με ορεξούλες και δεν μπορώ να μιλήσω και να σκεφτώ ιατρικά!
    Αν θέλετε να κάνουμε σεξουαλική κουβέντα ευχαρίστως!!!!!Χα χα χα!!!!!!!!!

** Αυτό ήθελα να δω!Η υποχώρηση της ζάλης ταιριάζει ακριβώς στα συμπτώματα απόσυρσης!
    Ξεκινούν 1-2 μέρες μετά την διακοπή του φαρμάκου,κορυφώνονται μέσα σε 2 εβδομάδες και στην συνέχεια γίνονται ηπιότερα.
    Αν θες την γνώμη μου,εκτιμώ πως πέρασες το δυσκολότερο κομμάτι του Discontinuation Syndrome.
    Κράτα γερά για ακόμα 15 μέρες.Μόλις περάσουν και αυτές οι μέρες,τότε θα αρχίζουμε να αποκλείουμε τα στερητικά της Φλουοξετίνης.
    Άρα ότι θα βλέπουμε από κει και πέρα,ΔΕΝ θα είναι από την Φλουοξετίνη αλλά από την ίδια την πάθηση σου.
    Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ πως πέρασες το δυσκολότερο κομμάτι και συνεπώς δεν χρειάζεται να το ξαναπάρεις για να το κόψεις σταδιακά.
    Κράτα γερά για άλλες 15 μέρες,απλά μην αναλαμβάνεις δουλειές που απαιτούν υπευθυνότητα εκτός κι αν γουστάρεις να κάψεις κανά φαγάκι έτσι...για να γουστάρεις!!!!Αυτό το επιτρέπω!!!

Καλημερα, team !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    καλημερα σε ολους, ξυπνησαμε κεφατοι βλεπω

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast